Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiyim canm.evet cok şükür 2 ay kaldıgün sayıyorum iste..yogundum biraz bu hafta ablam surpriz yapıp geldi yegenlerimle 5 gun kalıp döndü.iyi geldi bana..dualarinizi bekliyorum kızlar.hepinizi seviyore
Inşallah canım hayırlısı ile kucağına alırsın doyasi koklayasin

İyiyim canm.evet cok şükür 2 ay kaldıgün sayıyorum iste..yogundum biraz bu hafta ablam surpriz yapıp geldi yegenlerimle 5 gun kalıp döndü.iyi geldi bana..dualarinizi bekliyorum kızlar.hepinizi seviyore
Ne çabuk geçiyor günler canım ya Allah tamamına erdirsin sağlıkla doğur büyüt inşallah yavrunun aminn

Iyi aksamlar,

Dün yogundum ve erken uyumus kalmisim menumde sacma sapandi disarda yemek zorunda kaldim

Bugün kü menum:

08:30 -> 75 gr sucuk, 1 tatli kasigi tereyag, 100 gr pide, 30 gr tarcinli keloks

13:30 -> 125 gr ispanak yemegi, 150 gr pide, 100 gr yogurt

18:30 -> 150 gr salata, 300 gr kavun

2,5 l su 1 l çay

su an çok aciktigim icin 90 gr peynir yemekteyim

Yaptım ama sonucu görmedikce yapsam bile haftada bir kilo verince moralim gittikçe düşüyor özellikle bu zaman kilom da ayni yerde kalir oldu

Yaptım ama sonucu görmedikce yapsam bile haftada bir kilo verince moralim gittikçe düşüyor özellikle bu zaman kilom da ayni yerde kalir oldu
Canim 7000 kalori 1 kilo eder haftada 1 kilo güzel güzeldir sonuç ki. Günde 4000kalori yaksan bile ki bu ciddi bir kalori haftada 2-3 kilo anca

Benim yaptığım böyle oldu işte :) tadı da güzeldi benceeee :) ISILDURU
Eki Görüntüle 2027452

Cok güzel görünüyor elifim,afiyet sifa olsun:)

Tarifi not aliyim musait bir anda denerim ben de:) tesekkürler kuzuuu

Hurma ceviz doyurmuyormu seni.?
Bir de kahve içseydin.

Üzgün olunca yemeğe sarıyorsun sen de benim gibi demek..

Aynen berbat bi olay karnım dolu olsa da tok olsam da yiyesim gelir üzgün olunca bu davranıştan kurtulmam lazım ama tehlikeli bişey
Aç değildim ama ağzıma bişeyler tıkmak istedim

İyi geceleeeer

29 temmuz

Sabah+ara (13.00) 1 haşlanmış yumurta 3 kk peynir 3 zeytin salatalık domates 2 ceviz yarım muz 3 kuru incir 1 çay bardağı süt
Akşam(19.30) 100 gr tavuk 1 kase patlıcan salata 4 yk yoğurt 3 dilim karpuz 2 Altınbaşak
Ara(23.30) 2 avuç leblebi 15 üzüm 5 altınbaşak yeşil çay

1 saat spor
3 lt su

İyi geceler
baharnaz çok sıcaktı dün akşam serinledi biraz ama yine ısındı sanki :) tekrar hoşgeldin
Amethyst_1 susma hakkımı kullanayım en iyisi :)
Susma halkımı kullanayım derken adaş fazlamı kaçırdın ?

Benimde bugün iyi geçmedi düğün bitti 2 saate evde oluruz

Hiç kaçamak yapmaz gün aşırı da yurursen 125 bile görürsun bence bı dene :))

Katılıyorum ..

Derin cim 126 da anlaşalim :)

ahhh kızlar ne güzel olurdu ...ama maalesef üç dört gün hastanede olacağım ...bugün anneannemi hastaneye yatırdık..vücudunda enfeksiyon varmış ishal başladı vücudunda titremeler ...acile götürdük dr yatış verdi...ama elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…