- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
İyiyim canm.evet cok şükür 2 ay kaldıgün sayıyorum iste..yogundum biraz bu hafta ablam surpriz yapıp geldi yegenlerimle 5 gun kalıp döndü.iyi geldi bana..dualarinizi bekliyorum kızlar.hepinizi seviyorebengisu022 naapıyosun canım. 2 ay kaldı dimi doğuma..?
Inşallah canım hayırlısı ile kucağına alırsın doyasi koklayasinİyiyim canm.evet cok şükür 2 ay kaldıgün sayıyorum iste..yogundum biraz bu hafta ablam surpriz yapıp geldi yegenlerimle 5 gun kalıp döndü.iyi geldi bana..dualarinizi bekliyorum kızlar.hepinizi seviyore
Ne çabuk geçiyor günler canım ya Allah tamamına erdirsin sağlıkla doğur büyüt inşallah yavrunun aminnİyiyim canm.evet cok şükür 2 ay kaldıgün sayıyorum iste..yogundum biraz bu hafta ablam surpriz yapıp geldi yegenlerimle 5 gun kalıp döndü.iyi geldi bana..dualarinizi bekliyorum kızlar.hepinizi seviyore
Yaptım ama sonucu görmedikce yapsam bile haftada bir kilo verince moralim gittikçe düşüyor özellikle bu zaman kilom da ayni yerde kalir olduKilom çok fazla, yasim genç kurallara uyup mücadele edip bir an evvel kilolardan kurtulayim sagligima kavusayim yerine hemen pes ediyorsun..
Mutlumusun bu agirlikla yaşamaya
Hayır. . Peki neden hemen havlu atıyorsun. .? Her gun yediklerini paylaşsan dikkat etsen yahut profesyonel yardım alsan faydasını goreceğine çok eminim. Yürüyüş yapsan misal yapıcam diyordun. .
Canim 7000 kalori 1 kilo eder haftada 1 kilo güzel güzeldir sonuç ki. Günde 4000kalori yaksan bile ki bu ciddi bir kalori haftada 2-3 kilo ancaYaptım ama sonucu görmedikce yapsam bile haftada bir kilo verince moralim gittikçe düşüyor özellikle bu zaman kilom da ayni yerde kalir oldu
Yaşasın. .çok sevindim topraam yok yok olcak. Bayrama kadar ikili rakamlarda olacaksin..
Canım kaç gündür şöyle bol peynirli maydanozlu börek çekiyodu. ben de yaptım amaaa benimki fit börek :) aslında kek de diyebiliriz.. ben aşağıdaki tarifi yarım ölçü yaptım yani bir dilimi ortalama 100 kalori bile değil. belki denemek isteyen olur şuraya bırakayım.. henüz tadını bilmiyorum pişiyo, akşam yemeğim olacak. ama deneyenler çok beğenmiş..
Eki Görüntüle 2027414
Hurma ceviz doyurmuyormu seni.?
Bir de kahve içseydin.
Üzgün olunca yemeğe sarıyorsun sen de benim gibi demek..
Mavi şehir mi mavi su muydu oraya yakın mı ? Bir mal sahibi çevre yollundan 5 dk orda dedi ? Siesta dan başka proje varmı yakın?İşte bende orayı demiştim bize çok yakın karşımda görüyorum siesta
Susma halkımı kullanayım derken adaş fazlamı kaçırdın ?İyi geceler
baharnaz çok sıcaktı dün akşam serinledi biraz ama yine ısındı sanki :) tekrar hoşgeldin
Amethyst_1 susma hakkımı kullanayım en iyisi :)
Hiç kaçamak yapmaz gün aşırı da yurursen 125 bile görürsun bence bı dene :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?