Sağol canim
Geçmiş olsun derin sizlerde kolay gelsinSağol canim
Sağol canım yaaa..annem rahatsiz onun yerine ben ilgileniyorum teyzem evinde bakiyor zaten 3 aydir hastanede yardimci olmam lazim..insallah iyileşir biran öncede fazla kalmayız.. bende meyvami yanımda götürürüm etiform ayran idare ederim diye düşünüyorum...aynen hazır bu kadar sıkı diyete adapte olmuşken ipin ucunu bırakmak istemiyorum..
Cano gecmis olsun yahastalik imtihani cok zor allah hastayada sizede kuvvet versin.
Ekmek arasi yemedikten sonra biseyler yesende sorun olmaz heralde.
Ayran icebilirsin sık sık eger uzun hastanede kalicaksan kantinlerde meyve oluyo alabilirsin kepekli biskuvi ayranda idare eder seni biraz.
Bu kadar sıkmışken bisey yeme ekıstıra
Tesekkurler canimGeçmiş olsun derin sizlerde kolay gelsin
Geçmiş olsun Allah yardım etsinahhh kızlar ne güzel olurdu ...ama maalesef üç dört gün hastanede olacağım ...bugün anneannemi hastaneye yatırdık..vücudunda enfeksiyon varmış ishal başladı vücudunda titremeler ...acile götürdük dr yatış verdi...ama elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışacağım..
Günaydın
Derin geçmiş olsun canım
Adaş dün az yemedim ama aşırı da değil aksam pide yaptırdım çökelekli kaşarlı 1 tane yedim
Geç vakit çayla biraz kuru üzüm ve leblebi
Kahvaltım biraz fazla kaçmış olabilir :)
Yarım saat dw yürüdüm
Sağol canım ben de mutsuzlugum beslenmemle alakali olduğunu düşünüyor um istediğim gibi yaşayamiyorum hersey sanki kontrolüm dışı ve bu beni cildirtiyor. Evdeki tu karbonhidrat i bitirdim. Saç ekmeği de aldım. Hazırım bu haftayaHuzurlu sağlıklı gunler diliyorum. .
Derin geçmiş olsun canım. . Umarım hemen toparlar. Çocuklar ne olacak sen hastanedeyken. ?
OGULCUKLARIM oğlan nasıl oldu.?
cakil80 sana hangi sistem iyi geliyorsa o şekil Beslen canım. Böyle mutsuzlugun katlanarak artıyor .. kilo verememenin buhranini çok iyi bilirim. Haftada 4 gün depresyona giriyordum ve dünkü belgeseli izledikten sonra sebebin aşiri şeker ve karbonhidrat olduğunu anladım. Özetle ruh halimiz maneviyat dişin da beslenmeyle de çok alakali...
Evet çok zor günler geçirdin. . Ama atlattın şükür . Sağlıklısin elin ayağın tutuyor. Calisiyorsun kendi paranı kazanabiliyorgun. eğitimin var. Iyi bir esin var. Ihtiyacın olduğun da annen yanın da..
Mutlu olman için çok sebep var aslın da.. Elbette olumsuzluklar yolunda gitmeyen işler olur.. Fakat bunları tolere edecek standartlara sahipsin..
Sürçü lisan ettiysem affola.. seni sevdiğim için anladigim için yazdım. .
74FRIDA kuzum bahsettiğin yerleri duydum ama bilgim yok Üzgünüm. .
E eboe imitasyon börekgüzel görünüyor. Ben yiyemem hemen tıkar çünkü. Ama.kızım bu ara o tür tariflere pek meraklı soyleyeyim de yapsın. Ev de eti lifalif yulaf ezmesi var o olurmu ki..?
lolaxx seni üzen her neyse toparlandın umarım.
Bonus emeğine sağlık canım. O vakit darlığıyla yine halletmissin listeyi..
@Morticia Addams haftada 1 kilo çok iyi bir rakam canım. 1 kilo aldığını düşünsene 200 kilo olursun Allah korusun..
Insan kız kıza sohbeti ozluyor kendimize özel zamanlarımiz olmalı .Dün aksamimiz çok güzel geçti. Saat 1.30 a kadar kız kıza sohbet ettik balkon da..
Cok iyi geldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?