Ben yemiyorum that's sugar ci oldum ben şekersiz hayat . Dün hepsini yedim cunkuGunaydinn mutlu pazarlar
Karataycilar nolur bana ilk basladiginiz zaman camış gibi yediginizi soyleyin
OGULCUKLARIM ISILDURU
Ben yemiyorum that's sugar ci oldum ben şekersiz hayat . Dün hepsini yedim cunku
Ben de ikisi de var bonus.üzüldüğümde gem yiyorum hem de temizlik yapıyorumm
Guzelim her dedigimiz ve denedigimiz ayri bahane inan.
Kendimize gec kaliyoruz....
Bazi moral bozukluklari yemeye itiyo benide keske temizlige itseydi.
Oyle bi parca bi tabak degil kapasitem korkulcak kadar.
Napim bi sekilde becericem bunu. Eskiye donemem.
Ben de ikisi de var bonus.üzüldüğümde gem yiyorum hem de temizlik yapıyorumm
Evet ekim görünüyo canm.yok canm zaten simdi yapmaya gücüm de yetmez cesaret de edemiyorum.diger gebelikte daha rahat iş yapyrdm bunda cekiniyorum yapmaya.geçen de bi tanıdık ay simdiki kadınlar cok nazlı ben gebeyken bir günde 5 hali yikadm sunu bunu yaptm diye anlatıp durdu.ben de benim yaşadığımı Rabbim düşmanına vermesin ama yaşayan kim olsa 2.de bi bardak su kaldıramazdı dedim de sustu.:))) birak temizligi simdi yayip göbüş büyüt sen. Ekimde olucak heralde dogum dimi?
Evet ekim görünüyo canm.yok canm zaten simdi yapmaya gücüm de yetmez cesaret de edemiyorum.diger gebelikte daha rahat iş yapyrdm bunda cekiniyorum yapmaya.geçen de bi tanıdık ay simdiki kadınlar cok nazlı ben gebeyken bir günde 5 hali yikadm sunu bunu yaptm diye anlatıp durdu.ben de benim yaşadığımı Rabbim düşmanına vermesin ama yaşayan kim olsa 2.de bi bardak su kaldıramazdı dedim de sustu.
HAFTANIN SPOR 1.Sİ
guldanee
HAFTANIN SPOR 2.Sİ
DelyDoly
HAFTANIN SPOR 3.SÜ
eboe
Ellerine saglik gözüm,cok tesekkür ederiz
Sportmen hatunlari cokca kutlar,kendime de aynisini dilerim:)
Hayır bu adamları anlamıyorum kimbilir belki 20 yaşında hamileydi . 20 yaşında hamilelik zaten kolay bişeyi vücut dinçEvet ekim görünüyo canm.yok canm zaten simdi yapmaya gücüm de yetmez cesaret de edemiyorum.diger gebelikte daha rahat iş yapyrdm bunda cekiniyorum yapmaya.geçen de bi tanıdık ay simdiki kadınlar cok nazlı ben gebeyken bir günde 5 hali yikadm sunu bunu yaptm diye anlatıp durdu.ben de benim yaşadığımı Rabbim düşmanına vermesin ama yaşayan kim olsa 2.de bi bardak su kaldıramazdı dedim de sustu.
Öğlen kahvaltı yaptım 490 kalori etti simdiden
12 de kahvaltı
2 yumurtalı Mantarlı soğanlı biberli yumurta
3 siyah zeytin
25 gr saç ekmeği
1 kase çoban salata
Zararlı bir yiyecek yok
Kızlar bir de tartm kırıldı.kafam cok rahat:)kilom ne durumda bilmiyorum.84le başlangıç kilom en son evde 95 gördüm ama dr da kıyafet ve tok karnına 97 ciktim.bakalm bi dahaki kontrolde ne çıkacak kilom.
Guzelim her dedigimiz ve denedigimiz ayri bahane inan.
Kendimize gec kaliyoruz....
Bazi moral bozukluklari yemeye itiyo benide keske temizlige itseydi.
Oyle bi parca bi tabak degil kapasitem korkulcak kadar.
Napim bi sekilde becericem bunu. Eskiye donemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?