Ne zman peki .? Ne zaman becericen. Daha kaç diyet şekli deniycen. Karatay sormuşsun biliyorsun sistemi 3 sene önce yapıyordun hatırlıyorum ben..
Karatay çok iyi ama bazı yiyecekleri hiç yemeyince yoksunluk oluyor ya o bize yaramiyor. Neden diyetisyen listesine uymuyorsunki az kaldı bak kontrol.
Lütfen bonus artık yeter daa..
Bir de her gun yürüme . Ben senden ne kadar inceyimona rağmen haftada 4-5 gün yürüyorum . :)
Resimde de gördün küçüldüm yani.
Şaka bi yana senin gibi romantik kalem bir kişiliğin bu kilo da olmasi adil değil. .
:)) bi gün iste belki yarin belki yarindan da yakin.
Bi oha didim gorunce yalan degil
Niye karataya kayiyorum azindan doyarim adam gibi diye.
Az az sık sık yedikce yeme isteginin onune gecemiyorum sanirim.
Tabiki yemedikce insan istiyo yasaklari haklisin.
Arada meyve yemisim vs. Onlar cok masum kacamaklar olur benim icin diye dusunuyorum.
Dusunce sadece hem 2 ogun duzene girerim diye dusunmek hemde arada acikirmiyim diye korkmak geriyor insani.
3 öğün bazen kaçamak 4 öğün oluyordu olur öyle durmak yok yola devam sonra 3 sonra 2 oldu öğünler zamanlaGunaydinn mutlu pazarlar
Karataycilar nolur bana ilk basladiginiz zaman camış gibi yediginizi soyleyin
OGULCUKLARIM ISILDURU
103 le 2. Doğuma girdim canım ilkinde zayıf ikincide şişko pattistim ama olsun sağlıklı olsunlar da hepsi geçerKızlar bir de tartm kırıldı.kafam cok rahat:)kilom ne durumda bilmiyorum.84le başlangıç kilom en son evde 95 gördüm ama dr da kıyafet ve tok karnına 97 ciktim.bakalm bi dahaki kontrolde ne çıkacak kilom.
Amaaan bitmedi be kadinin kadini ezdigi.
Benim halamda neler diyodu biz soyleydik boyleydik diye he diyip geciyodum.
Hak veriyorum onlar cok daha agir isler yapmislar ama bu ustunluk gostergesi degil.
Makineler vardida onlarmi kullanmadilar
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Bence o.. :)kaynanan olan halanmı bu..
2 kilo kıyafet ve tokluk düşüncesi ile 1 2 kilo eksiltiliyor. Ben doktora sorduğumda 1 kilo giysi olarak olcup kilodan düşüyor dedi ama yağ ölcenler icinDoktor ve diyetisyendeki tartılar hep evden daha az tartiyor anlamadım ben bu İsi
kaynanan olan halanmı bu..
Hastasıyım . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?