Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:)) bi gün iste belki yarin belki yarindan da yakin.

Bi oha didim gorunce yalan degil

Niye karataya kayiyorum azindan doyarim adam gibi diye.
Az az sık sık yedikce yeme isteginin onune gecemiyorum sanirim.
Tabiki yemedikce insan istiyo yasaklari haklisin.
Arada meyve yemisim vs. Onlar cok masum kacamaklar olur benim icin diye dusunuyorum.
Dusunce sadece hem 2 ogun duzene girerim diye dusunmek hemde arada acikirmiyim diye korkmak geriyor insani.

O zaman iki ana bir de ara yap. Akşam yemeğini erken Yedigin den acikirsin muhtemel bir de geç uyudugundan dolayi meyve süt tüketirsin. .

Eboe iyi gidiyor karatayimsi yaparak :)
Senin de öyle olur ..

Kızlar bir de tartm kırıldı.kafam cok rahat:)kilom ne durumda bilmiyorum.84le başlangıç kilom en son evde 95 gördüm ama dr da kıyafet ve tok karnına 97 ciktim.bakalm bi dahaki kontrolde ne çıkacak kilom.
103 le 2. Doğuma girdim canım ilkinde zayıf ikincide şişko pattistim ama olsun sağlıklı olsunlar da hepsi geçer

Mutlu pazarlar
Mısafirlerim var cay demledım tekrar musgıbı kek poaca sofrada tabiki yemiyoruz ama imtehanda büyük bugun ıdae edıcez oturkalk kahvaltıda yapamadım doğru duzgun
YENA dun ateşi düşmedi aksam acile gortum antibiyotik verdi şükür bugun dustu ateşi inşallah tekrarlamaz tekrar
Bonus kuzum ben doyana kadar yiyorum canım ben cok yaptım biliyorsun ara ogunlu ınan ınsan yedıkce yıyesı geliyor dun ümit aktaşın insülin direnci ile ilgili bi vidyo sunu izledim diyetisyenler ekmek yazyor sonra 2 saat sonra hastaların ellerı ayakları tıtrıyor tekrar yıyorr bı 2 saat sonra tekrar tıtrıyorlar nezaman ekmek yemyı bırakır ara ogun yapmazlar ınsulın ozaman düşer dıyo vidyoyu atamadım buraya bır bak ıstersen herkezın sıtemı farklı tabı ama karatay tam benlıkmıs bırde yemeyınce vücut kendını topluyor heralde eskısı gıbı delı kırızlerım saldırmalarım yok artık kendımı telkınle durdura bılıyorum bı hafta sıfır kaçamak la bır dene sabah meyveye belkıde senın ıcınde uygun olan budur oruç gıbı hısset kendını ben yemegın tuzuna bıle bakmadım inan güzel olucak ınanıyorum ben

kaynanan olan halanmı bu..

Hayir beee oda benden cok is yapmis ama hic oyle gerinmezdi allah sahit is bile yaptirmazdi hic bisey kaldirtmazdi bisey olur ben korkarim derdi.
Diger halam eder idi dırdırı :))
ISILDURU ailecek karsi oldugumuz bisey degildi ama istedigimiz biseyde degildi. Esim baslatti oncesinde yoktu.
Ha cokmu iyi halt etti orasi tartisilir lakin ettim 3 cocuk artik cok gec

Dipnot olarak tavsiye edermiyim bilmiyorum hic bisey icin asla demeyi sevmem cunku asla dedigim anın tekrarini yasarim mutlaka.
Simdiki aklim olsa hic evlenmezdim.
Sevene can feda sevmeyene elveda diyor ve sozu noktaliyorum...

Hastasıyım . .

Oyyşş hastasıyık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…