Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada dünya şampiyonasıni seyrediyorum yüzmede erkeklerin göğüs kılları olmadığında daha çekici oluyorlar kasları daha güzel görünüyor bence onlar da aldırmali

Haftasonu haftasonu gozunumu Şenlendiriyosun. :))

Aynı ben

Sağol kuzum. Nasılsın.
Artık burdasin dimi.?
Bitmedimi izin.?

İyi olmaya çalışıyorum yenacım...ben gene annemdeyim eşim döndüğü gibi ailesi köye götürdü gene ayrıyız yani...bu ara her türlü ruh haline itinayla girip çıkıyorum...evimde kalmaya başladığım an izin biticek inş ama liste hazırlarken sana sıkıntılı oluyosa çıkar istersen...

Hahhhaa...kendim gibi bildim seni demekki...

Haftasonu haftasonu gozunumu Şenlendiriyosun. :))

Tasindim tasinali gözünü senlendiren benim
Karsi binada bir delikanli var
Genelde donla geziyor kasli kasli
ayni saatte uyaniyoruz genelde Ben mutfakta yemek yaparken müzige kapilip kendimi dansa verince o beni gözetliyor O balkona girip çiktikca benim gözüm takiliyor
Çok efendi yau Cuma Cumartesi gecesi bile evde
Yalniz yalniz balkonda yemegini yiyor
Kiyamam bi gün yemege çagiriyim diyorum
Ne de olsa göz hakki di mi

Wowwww bu daha eğlenceli kıpır kıpır

Ben kaslardan sonra bakıyorum göze güzel gorunmeli.

Eşimle aynı isyerindeydik arkadas ortamin da bir sohbette kirli sakal sevdiğimi söylemiştim bin yıl olacak nerdeyse birlikteyiz. hep kirli sakallı. Iyi ki kamu çalışanı değil. :)

Eşimle aynı isyerindeydik arkadas ortamin da bir sohbette kirli sakal sevdiğimi söylemiştim bin yıl olacak nerdeyse birlikteyiz. hep kirli sakallı. Iyi ki kamu çalışanı değil. :)
Esimde hala kas yapiyor evlendigimizde demiştim gerçi o zaman ben de 55 kilolardaydim ve gerçekten guzeldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…