Bu arada dünya şampiyonasıni seyrediyorum yüzmede erkeklerin göğüs kılları olmadığında daha çekici oluyorlar kasları daha güzel görünüyor bence onlar da aldırmali
Aynı benMutlu pazarlar
Mısafirlerim var cay demledım tekrar musgıbı kek poaca sofrada tabiki yemiyoruz ama imtehanda büyük bugun ıdae edıcez oturkalk kahvaltıda yapamadım doğru duzgun
YENA dun ateşi düşmedi aksam acile gortum antibiyotik verdi şükür bugun dustu ateşi inşallah tekrarlamaz tekrar
@Bonus kuzum ben doyana kadar yiyorum canım ben cok yaptım biliyorsun ara ogunlu ınan ınsan yedıkce yıyesı geliyor dun ümit aktaşın insülin direnci ile ilgili bi vidyo sunu izledim diyetisyenler ekmek yazyor sonra 2 saat sonra hastaların ellerı ayakları tıtrıyor tekrar yıyorr bı 2 saat sonra tekrar tıtrıyorlar nezaman ekmek yemyı bırakır ara ogun yapmazlar ınsulın ozaman düşer dıyo vidyoyu atamadım buraya bır bak ıstersen herkezın sıtemı farklı tabı ama karatay tam benlıkmıs bırde yemeyınce vücut kendını topluyor heralde eskısı gıbı delı kırızlerım saldırmalarım yok artık kendımı telkınle durdura bılıyorum bı hafta sıfır kaçamak la bır dene sabah meyveye belkıde senın ıcınde uygun olan budur oruç gıbı hısset kendını ben yemegın tuzuna bıle bakmadım inan güzel olucak ınanıyorum ben
Aynı ben
Ovit:))Karatay kardeşliği . :)
Sağol kuzum. Nasılsın.
Artık burdasin dimi.?
Bitmedimi izin.?
Hayir beee oda benden cok is yapmis ama hic oyle gerinmezdi allah sahit is bile yaptirmazdi hic bisey kaldirtmazdi bisey olur ben korkarim derdi.
Diger halam eder idi dırdırı :))
ISILDURU ailecek karsi oldugumuz bisey degildi ama istedigimiz biseyde degildi. Esim baslatti oncesinde yoktu.
Ha cokmu iyi halt etti orasi tartisilir lakin ettim 3 cocuk artik cok gec
Dipnot olarak tavsiye edermiyim bilmiyorum hic bisey icin asla demeyi sevmem cunku asla dedigim anın tekrarini yasarim mutlaka.
Simdiki aklim olsa hic evlenmezdim.
Sevene can feda sevmeyene elveda diyor ve sozu noktaliyorum...
Oyyşş hastasıyık....
Merak ettim hangi"Mutsuz olalım, ne var? Biz de mutsuz oluruz. Ben seninle mutsuzluğa da varım. "
Bilin bakalım üstteki replik hangi yapıma ait. :)
@Davina olaydı bilirdi. :)
Haksizsam söyleyin bir erkekte önce kaslar dikkatimi çekiyor. Esiminde kasları güzelHaftasonu haftasonu gozunumu Şenlendiriyosun. :))
Haftasonu haftasonu gozunumu Şenlendiriyosun. :))
Haksizsam söyleyin bir erkekte önce kaslar dikkatimi çekiyor. Esiminde kasları güzel
Wowwww bu daha eğlenceli kıpır kıpırTasindim tasinali gözünü senlendiren benim
Karsi binada bir delikanli var
Genelde donla geziyor kasli kasli
ayni saatte uyaniyoruz genelde Ben mutfakta yemek yaparken müzige kapilip kendimi dansa verince o beni gözetliyor O balkona girip çiktikca benim gözüm takiliyor
Çok efendi yau Cuma Cumartesi gecesi bile evde
Yalniz yalniz balkonda yemegini yiyor
Kiyamam bi gün yemege çagiriyim diyorum
Ne de olsa göz hakki di mi
Tasindim tasinali gözünü senlendiren benim
Karsi binada bir delikanli var
Genelde donla geziyor kasli kasli
ayni saatte uyaniyoruz genelde Ben mutfakta yemek yaparken müzige kapilip kendimi dansa verince o beni gözetliyor O balkona girip çiktikca benim gözüm takiliyor
Çok efendi yau Cuma Cumartesi gecesi bile evde
Yalniz yalniz balkonda yemegini yiyor
Kiyamam bi gün yemege çagiriyim diyorum
Ne de olsa göz hakki di mi
Merak ettim hangi
Ben kaslardan sonra bakıyorum göze güzel gorunmeli.
O diziyi çok severdim unutmuşum
Esimde hala kas yapiyor evlendigimizde demiştim gerçi o zaman ben de 55 kilolardaydim ve gerçekten guzeldimEşimle aynı isyerindeydik arkadas ortamin da bir sohbette kirli sakal sevdiğimi söylemiştim bin yıl olacak nerdeyse birlikteyiz. hep kirli sakallı. Iyi ki kamu çalışanı değil. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?