Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neler var yemekte..??
Tavuk sote pilav yaptım. Sote ve yoğurt yiyeceğim. .
Geç kaldik yemeğe ama aralarda çok atıştirdik. .

Koca pazar hicbirsey yapmadim dışarı çıkmak istemedik . Iyi oldu yayıldım durdum..

Menü 500 kalorili hedefledim sonuç. ..

Sabah
Mantarlı biberli soğanlı yumurta
Çoban salata
Saç ekmegi
3 zeytin

Saat 4 de
Lavas ekmek arası salam 1 kutu kola

Saat 6 da
1 top dondurma 1 tane muz üstüne azıcık çikolata sos

Aksam 8 de
60 gr light ton
1 kase yeşil salata
1 saç ekmeği
1 yemek kaşığı ketçap
kutu kola

Toplam 1600 kalori
Suan Karnım tok ama meyve üstü dondurma ve çikolata sostan koca bir kase yiyebilirim

Bugünkü menu:

09:00 -> 25 gr mozerella, 40 gr salam, 2 dilim pastirma, 1 tatli kasigi tereyag, 1 tatli kasigi bal, 75 gr pide

13:00 -> 100 gr ispanak
1 çavdar ekmekcigi (90gr)

16:00 -> 2 pismaniye 1 top dondurma 80 gr antep fistigi ( kizim dün Türkiye'den geldi getirmis)

18:00 -> 40 gr beyaz peynir, 200 gr kavun

Biraz iyi hissettim Kizimla 45 dk yürüdük

Su an çok aç hissediyorum

40 gr. Peynir yetersiz olmuş tabii acikirsin. .
Ayranmı icsen acep.

Bugün yediklerim

Kalkınca zencefilli limonlu su

4 kaşık kellogs
1 bardak süt

1 kupa yeşil çay
1 paket special k domatesli kraker (güya bi kaç tane yicektim bi baktım bitmiş)

2 kaşık yoğurtlu fırın sebze
4 ceviz
Yarım bardak şeftalili smoothie

1 lt zencefilli limonlu su
1 lt su..

Kabul saçma bi gün oldu, yarın daha iyi olur inşallah

Iyi aksamlar.gruplarda gezinirken bir selam vereyim dedim. 100 üzeri grup aktif değilmiş. 113.5 kilodayım. Bir hafta oldu diyete başlayalı. 9. Grupta yarıştayım. Eğer sizin için sorun olmayacaksa burda da olmak isterim

Saçma değil de az olmuş gibi geldi bana..
Afiyet olsun canım.

Porsiyonlarimi seninki kadar yapsam iyi olacak sanırım normal ölçüler seninki gibi geliyor

Foto da öyle çıkıyor aslın da çok az. 1 kaşık tavuk 1 kaşık yoğurt idi..

Normal insanların doyabilecegi ölçü değil beni baz alma cakilcim ..

Hoşgeldin aramıza. .
Bizim için sorun olmaz. Grubumuz da karma kilo aralığı var.. 100 üzeri 90 80 70 aralığı ..

Son düzenleme:
Yemekten sonra yürümeye çıktım. Çok güzel esiyordu 30 dakika yürüdüm daha fazla yürümek isterdim ama fazla köpek vardı korktum..

Bugün yediklerim..

Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz
Az domates ve salatalık
1 zeytin

Ara,
Yarım haşlanmış mısır

Kahve
2 parça bitter (1 porsiyon meyve degisimi oluyor. )

2 incir

Akşam,
Tavuk sote
Yoğurt
Salatalık

Sabah canım istemedi, ama sonra çok acıktım, akşam yemeği için de erkendi o krakeri yedim işte. onu yediğim için de akşam tekrar canım istemedi. öyle saçma ve sağlıksız yedim kaçamak yapmasam da..

İyi geceler kızlar dün ve bugün pek iyi geçmedi kahvaltı dışında ekmek yemedim ama iki akşamda pilav yedim cumartesi akşamıda düpünde bir dilim börek yedim yanii bu demek oluyorki yarından intibaren tüm kaçamak haklarımı fazlasıyla bitirmiş oldum neyse regl oldum ona seviniyorum 2 ayı geçmişti ve Dr. Gitmeye üşeniyordum geçtiğimiz 2 günkü iştahımıda ona bağlayayım hafta içi dikkatli olmam lazım ....

Sabah oğlanı yolcu ettim kızımla anneme geçtik iyi geçti kardeşimde bir film seyrettim hoşuma gitti keyifli bir pazardı...

Şimdi sizlere bakınayım biraz

İnsan bazen bunada ihtiyaç duyuyor bende kardeşimde film seyrederken dinlendim iyi oldu gerçi annemin bahçesindede epey sandalye tepesinde oturduk insan evinde şöyle bir uzanıp dinlenmekte istiyor iyi olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…