Ekibin hepsi çok iyiydi Nejat İşler i de çok severim3 kez izledim baştan sona.
Erdal Besikciogli bir número ...
Esimde hala kas yapiyor evlendigimizde demiştim gerçi o zaman ben de 55 kilolardaydim ve gerçekten guzeldim
Ekibin hepsi çok iyiydi Nejat İşler i de çok severim
Kesinlikle o da görselliğe önem veriyor. Fit olsam çok güzel olabilirYine çok güzelsin muhakkak.
Kaslı erkeğin yanına fit hanim gerekir dimi çakıl.
Bugünkü menu:
09:00 -> 25 gr mozerella, 40 gr salam, 2 dilim pastirma, 1 tatli kasigi tereyag, 1 tatli kasigi bal, 75 gr pide
13:00 -> 100 gr ispanak
1 çavdar ekmekcigi (90gr)
16:00 -> 2 pismaniye 1 top dondurma 80 gr antep fistigi ( kizim dün Türkiye'den geldi getirmis)
18:00 -> 40 gr beyaz peynir, 200 gr kavun
Biraz iyi hissettim Kizimla 45 dk yürüdük
Su an çok aç hissediyorum
Porsiyonlarimi seninki kadar yapsam iyi olacak sanırım normal ölçüler seninki gibi geliyor
Bugün yediklerim
Kalkınca zencefilli limonlu su
4 kaşık kellogs
1 bardak süt
1 kupa yeşil çay
1 paket special k domatesli kraker (güya bi kaç tane yicektim bi baktım bitmiş)
2 kaşık yoğurtlu fırın sebze
4 ceviz
Yarım bardak şeftalili smoothie
1 lt zencefilli limonlu su
1 lt su..
Kabul saçma bi gün oldu, yarın daha iyi olur inşallah
Porsiyonlarimi seninki kadar yapsam iyi olacak sanırım normal ölçüler seninki gibi geliyor
Iyi aksamlar.gruplarda gezinirken bir selam vereyim dedim. 100 üzeri grup aktif değilmiş. 113.5 kilodayım. Bir hafta oldu diyete başlayalı. 9. Grupta yarıştayım. Eğer sizin için sorun olmayacaksa burda da olmak isterim
Sabah canım istemedi, ama sonra çok acıktım, akşam yemeği için de erkendi o krakeri yedim işte. onu yediğim için de akşam tekrar canım istemedi. öyle saçma ve sağlıksız yedim kaçamak yapmasam da..Saçma değil de az olmuş gibi geldi bana..
Afiyet olsun canım.
Foto da öyle çıkıyor aslında da çok az. 1 kaşık tavuk 1 kaşık yoğurt idi..
Normal insanların doyabilecegi ölçü değil beni baz alma cakilcim ..
Hoşgeldin aramıza. .
Bizim için sorun olmaz. Grubumuz da karma kilo aralığı var.. 100 üzeri 90 80 aralığı ..
İnsan bazen bunada ihtiyaç duyuyor bende kardeşimde film seyrederken dinlendim iyi oldu gerçi annemin bahçesindede epey sandalye tepesinde oturduk insan evinde şöyle bir uzanıp dinlenmekte istiyor iyi olmuş canımNeler var yemekte..??
Tavuk sote pilav yaptım. Sote ve yoğurt yiyeceğim. .
Geç kaldik yemeğe ama aralarda çok atıştirdik. .
Koca pazar hicbirsey yapmadim dışarı çıkmak istemedik . Iyi oldu yayıldım durdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?