Simii beyin olan erkek varmııı :))))Ben sapyoseksuelim ya ilk esprileri ve neye güldügüne bi de saçina sakalina vuruluyorumendam yetmiyor beyin sart
Sağol canım şöyle bir masunlaştım gözlerim doldu hatta bir iki damla gözyaşıda döktüm fakat sonra anneme gitmem parti yapar gibiii iyi olmadııı :)))İyi geceler
Bugün 2 saate yakın yürüdüm yediklerim de normal gibiydi biraz azaltabilsem iyi olur
Adaş oğlunu göndermişsin güle güle gitsin Allah kavustursun
Günün de güzel geçmiş ne güzel hafta içi beslenemene dikkat edersin
Zaten aldırıyorlar canım günümüzde lazere erkekler daha fazla gidiyor birde sporcuların kılsız olması lazım özelikle yüzücülerin kıllar kas oluşumunu bile kötü yönde etkiliyor ...Bu arada dünya şampiyonasıni seyrediyorum yüzmede erkeklerin göğüs kılları olmadığında daha çekici oluyorlar kasları daha güzel görünüyor bence onlar da aldırmali
Benim yakın bir arkadaşım canı sıkılınca temizlik yapar hayranım doğrusu çokta titiz benim canım sıkılınca yorganı kafama çeker yatarım birde tatlı tabikiii poofff
Guzelim her dedigimiz ve denedigimiz ayri bahane inan.
Kendimize gec kaliyoruz....
Bazi moral bozukluklari yemeye itiyo benide keske temizlige itseydi.
Oyle bi parca bi tabak degil kapasitem korkulcak kadar.
Napim bi sekilde becericem bunu. Eskiye donemem.
İyi dayanmışsın bravoİyi geceler kızlar bir saat önce ev halkına peynirli gözleme yaptım herkes yuttu ben hariç mis gibide koktu meret reglde var iyi dayandim
Bu sıcakta daha ne olsundu15 dk leslie 1 mil, 15 dk kardio, 10 dakika tüm vücut egzersiz yaptım.. buna da şükür..
İkiside unutmak için iyi bir yöntem sadece bizimki kilo aldırıyor onunki kilo verdiriyor tabiki biz tatlı yiyip yatan guruptayiz yoksa burda işimiz neBenim yakın bir arkadaşım canı sıkılınca temizlik yapar hayranım doğrusu çokta titiz benim canım sıkılınca yorganı kafama çeker yatarım birde tatlı tabikiii poofff
Cydnz olsaydı hemen tarifini verirdi nerde bu kız ya bilen varmı?İyi akşamlar herkese
Tüm gün saglıklı beslenmiş fakat akşam üstü kaçamak yapmış bulunuyorum,bu defa pişman degilim:) Güzel bir gün ve akşamdı,telafisi olan şeyler için demoralize olmamın anlamı yok dimii:)
Heyhat ne kadan da relax'sım :) desem de vicdan çorbasi denen şeyin tarifini bilen var mı?yarına şey edicim deeee
Dimi dimiİyi dayanmışsın bravo
İnstagramdaki diyet sayfası da aktif değil. ama teraryum satışı yaptıkları sayfa aktif. diyet yapmıyo olabilir yada buraya gelmek istemiyo da olabilir..Cydnz olsaydı hemen tarifini verirdi nerde bu kız ya bilen varmı?
Günaydın
Derin geçmiş olsun canım
Adaş dün az yemedim ama aşırı da değil aksam pide yaptırdım çökelekli kaşarlı 1 tane yedim
Geç vakit çayla biraz kuru üzüm ve leblebi
Kahvaltım biraz fazla kaçmış olabilir :)
Yarım saat dw yürüdüm
Çok teşekkürler arkadaşlar..Huzurlu sağlıklı gunler diliyorum. .
Derin geçmiş olsun canım. . Umarım hemen toparlar. Çocuklar ne olacak sen hastanedeyken. ?
OGULCUKLARIM oğlan nasıl oldu.?
@cakil80 sana hangi sistem iyi geliyorsa o şekil Beslen canım. Böyle mutsuzlugun katlanarak artıyor .. kilo verememenin buhranini çok iyi bilirim. Haftada 4 gün depresyona giriyordum ve dünkü belgeseli izledikten sonra sebebin aşiri şeker ve karbonhidrat olduğunu anladım. Özetle ruh halimiz maneviyat dişin da beslenmeyle de çok alakali...
Evet çok zor günler geçirdin. . Ama atlattın şükür . Sağlıklısin elin ayağın tutuyor. Calisiyorsun kendi paranı kazanabiliyorgun. eğitimin var. Iyi bir esin var. Ihtiyacın olduğun da annen yanın da..
Mutlu olman için çok sebep var aslın da.. Elbette olumsuzluklar yolunda gitmeyen işler olur.. Fakat bunları tolere edecek standartlara sahipsin..
Sürçü lisan ettiysem affola.. seni sevdiğim için anladigim için yazdım. .
74FRIDA kuzum bahsettiğin yerleri duydum ama bilgim yok Üzgünüm. .
E eboe imitasyon börekgüzel görünüyor. Ben yiyemem hemen tıkar çünkü. Ama.kızım bu ara o tür tariflere pek meraklı soyleyeyim de yapsın. Ev de eti lifalif yulaf ezmesi var o olurmu ki..?
@lolaxx seni üzen her neyse toparlandın umarım.
Bonus emeğine sağlık canım. O vakit darlığıyla yine halletmissin listeyi..
@Morticia Addams haftada 1 kilo çok iyi bir rakam canım. 1 kilo aldığını düşünsene 200 kilo olursun Allah korusun..
Dimi dimiSimii beyin olan erkek varmııı :))))
Hayatım sen şartları çok zorluyorsun :)))
İsmi ne teteryum syfsninİnstagramdaki diyet sayfası da aktif değil. ama teraryum satışı yaptıkları sayfa aktif. diyet yapmıyo olabilir yada buraya gelmek istemiyo da olabilir..
Teraryumonlineİsmi ne teteryum syfsnin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?