Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım şöyle bir masunlaştım gözlerim doldu hatta bir iki damla gözyaşıda döktüm fakat sonra anneme gitmem parti yapar gibiii iyi olmadııı :)))

Yav bu çocuk yalnız nasıl yaşıyor hayret ediyorum evde olunca hiç işi bitmiyor gerçekten

Bu arada dünya şampiyonasıni seyrediyorum yüzmede erkeklerin göğüs kılları olmadığında daha çekici oluyorlar kasları daha güzel görünüyor bence onlar da aldırmali
Zaten aldırıyorlar canım günümüzde lazere erkekler daha fazla gidiyor birde sporcuların kılsız olması lazım özelikle yüzücülerin kıllar kas oluşumunu bile kötü yönde etkiliyor ...

Benim yakın bir arkadaşım canı sıkılınca temizlik yapar hayranım doğrusu çokta titiz benim canım sıkılınca yorganı kafama çeker yatarım birde tatlı tabikiii poofff

İyi akşamlar herkese

Tüm gün saglıklı beslenmiş fakat akşam üstü kaçamak yapmış bulunuyorum,bu defa pişman degilim:) Güzel bir gün ve akşamdı,telafisi olan şeyler için demoralize olmamın anlamı yok dimii:)

Heyhat ne kadan da relax'sım :) desem de vicdan çorbasi denen şeyin tarifini bilen var mı?yarına şey edicim deeee

Benim yakın bir arkadaşım canı sıkılınca temizlik yapar hayranım doğrusu çokta titiz benim canım sıkılınca yorganı kafama çeker yatarım birde tatlı tabikiii poofff
İkiside unutmak için iyi bir yöntem sadece bizimki kilo aldırıyor onunki kilo verdiriyor tabiki biz tatlı yiyip yatan guruptayiz yoksa burda işimiz ne

Cydnz olsaydı hemen tarifini verirdi nerde bu kız ya bilen varmı?

Çok teşekkürler arkadaşlar..
Yenacim bugün eşim bakti sağolsun..5 gibi gittim akşam ona kadar..masallah çabuk toparladı inşallah yarın çıkar doktor ne diyecek bakalım sabah..

Bugün ki menü
Sabah
1.5 yumurtadan oluşan menemen
2 kk peynir
Yarım simit
Dom.salt.
Çay
Ara
Bir nektar bir erik
Öğle
Yarım sucuklu ayvalık tostu
(Nisa yemedi bana kaldi)
Çay
Beyaz leblebi
Çok az kabak çekirdeği
Ara
Ikı hektar
Akşam
Ikı kepçe yayla corbasi
Tavuk 4 kaşık pilav
Bugün çok sağlıklı beslenemedim
Tek artım akşam yemeğini 5 gibi yedim..
Tüm gün de çok hareketliydim...

Hayırlı geceler..

Yarım saat oluyor yola düştük. İstanbula dönüi için.Allah hayırlısıyla evime gitmeyi nasip etsin. Bu 5 gün çok dolu ve güzel geçti. Kardeşimle olmak çok iyi geldi..

Derin canım ananene geçmiş olsun

OGULCUKLARIM canım kuzuna çok geçmiş olsun tez iyileşir inşallah

74FRIDA canım Allah kavuştursun oğluna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…