Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Mutlu bir hafta olsun inşallah
2 mil lesli 10 dk da bölgesel hareketler yaptım sabah yaparsam süper oluyor gün içinde vaktim olmuyor inşallah bu hafta hergün yapabilirim her pazartesi niyetleniyorum sonra kalıyor

Derin canım geçmiş olsun sanada zor olucak allah yardımcın olsun

Ne güzel .. sevindim senin adına. .
Yarınmı işbaşı. .

https://m.ok.ru/video/22772779675

E eboe yavyu burayi biliyosan geç ama bilmiyosan dıhla ve aderesi kaydet.

Hic gormedigim milller burda gecen 3 fast mile ararken buldum.

Fat burn var radio var radio zevkli 3 fast zevkli.
Karisik millerden uzun videolar var.
Bende renkli millerden basliycam 12 dk lik.
Her gun baska bir renk mile yapilcak sanirim.

74FRIDA allah kavuştursun canım göndermişsin oğlanı

74FRIDA canım yeni yeri takımı hayırlı olsun oğlanin. . Umarım ev konusun da sıkıntı Yaşamaz. .

Sen de iyi etmişsin annene gitmekle. .
Değişiklik olmuş. .

Diyorum aklimda ne var 74FRIDA allah kavustursun canim.
Yeni yeride onun icin hayirli olsun.

Sağolun kızlaaar umarım izmir oğluma iyi gelir Bandırma pek iyi gelmemişti bir yıl daha kalma hakkı daha vardı fakat takım değiştirmek istemişti izmir gerçi biraz beni korkutuyor düzenini bozarımı diye ama gerçi benimki iradelidir :)

Bakıp görcez artık :)

Fırından tam bugday ekmeği alsan daha iyi olmazmi.?
Uno gibi paketlenmiş ekmeklerin şeker oranı yüksek diye okumuştum bir yerde..

Bende teraryum ne diye baktım o çiçekleri görmüştüm fakat adını bilmiyordum...

Benimde bir müşterim ev aksesuarları yapıyor bana hediye getirdi tabakta çukulatalar hiç sevmem gerçi öyle ev aksesuarlarınıda çok gerçekçi tabağı gören çukulataya asılıyor masamda bir süre dursun kaldıracam cebeleştiğim şeye bak müşterinin bana getirdiği hediyeye bak resmini çeker atarım size ...

Kardeşim gördü abla bu ne dedi bende müşteri getirdi al bitane ye dedim hemen kendine çay koydu çukulatalara asıldı ama nafile çok güldük bu ne saçma şey yaa diyooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…