Hayırlı geceler..
Yarım saat oluyor yola düştük. İstanbula dönüi için.Allah hayırlısıyla evime gitmeyi nasip etsin. Bu 5 gün çok dolu ve güzel geçti. Kardeşimle olmak çok iyi geldi..
Derin canım ananene geçmiş olsun
OGULCUKLARIM canım kuzuna çok geçmiş olsun tez iyileşir inşallah
74FRIDA canım Allah kavuştursun oğluna..
evet kuzum bugun biraz daha iyi şükür cok masum oluyorlar hastalanınca kıyamıyorumOglusmu hasta kuzu?
evet kuzum bugun biraz daha iyi şükür cok masum oluyorlar hastalanınca kıyamıyorum
Hayırlı geceler..
Yarım saat oluyor yola düştük. İstanbula dönüi için.Allah hayırlısıyla evime gitmeyi nasip etsin. Bu 5 gün çok dolu ve güzel geçti. Kardeşimle olmak çok iyi geldi..
Derin canım ananene geçmiş olsun
OGULCUKLARIM canım kuzuna çok geçmiş olsun tez iyileşir inşallah
74FRIDA canım Allah kavuştursun oğluna..
74FRIDA allah kavuştursun canım göndermişsin oğlanı
74FRIDA canım yeni yeri takımı hayırlı olsun oğlanin. . Umarım ev konusun da sıkıntı Yaşamaz. .
Sen de iyi etmişsin annene gitmekle. .
Değişiklik olmuş. .
Diyorum aklimda ne var74FRIDA allah kavustursun canim.
Yeni yeride onun icin hayirli olsun.
Ateş böyle oluyor işte sen evdeki ilaçla pazartesiyi bekleyeyim dedin ama olmuyor hafta sonu acile gitmek zorunda kalmışsınız geçmiş olsun :)evet kuzum bugun biraz daha iyi şükür cok masum oluyorlar hastalanınca kıyamıyorum
Yoldayım karnım aç kendime şok dan uno nun çiha tohumlu denge ekmeğini aldım bu ekmeği seviyorum ama 4'5 dilimi anca doyuruyor beniii bu ara Eti form un kızarmış ekmeğinide alayım diyorum Zaten genelde kahvaltılarda ekmek yiyorum
Bende teraryum ne diye baktım o çiçekleri görmüştüm fakat adını bilmiyordum...Teraryumonline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?