Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çizelgemi değiştirdim.. Cumartesi tartıda görüp sevinçten havaya uçtuğum rakamdı bu çünkü psikolojik bir bunalımdaydım 105ten düşmeyeceğime inanarak.. sonunda düştüm dedim ama haftasonu özellikle pazar günü yapacağımı yaptım yine geçen hafta olduğu gibi.. umarım cuma günü çizelgemden düşük çıkarım.. 107 ile başladım.. 107,5 oldu.. 105,6 oldu.. 105,5 ile cuma günü tartıldım.. cumartesi sabahı 104,8 dim.. şimdi 105,7 mafoldumben cumaya kadar da tartılmak yok.. eyvahedigeldismile benim kilolarda çizelgemdeki gibi düğüm düğüm kaydirigubbakcemile3

yok kız bakmamışndır kem gözle falan o benim pis boğazlılığım. millet hasta olur ıh mıh der çorba içemez ben pizzanın burgerin dibine vurdum-tatlicadiarzu-

o jeli ben de merak ediyorum bi şeyler öğrenirsen haberim olsun. aynen ya bak ben hep yürüdüm ayda 10ar 10ar da vermedim yani ortalama 5 kg verdim ayda ama vücudum berbat iç kollar bacaklar löp löp !

ahh ahh :asigim: begenmemezlik etme kızz
her çiçegin balı farklıdırr :roflol:
bursa ablam gibi bende bugun çok terbiyesiz gördüm kendimi
:[/B][/I][/CENTER][/COLOR]
:roflol: çitol, edwardın dadı bal gibin olabilir de bizimkiler anca acı bal olur, deli bal da denir. bi çay kaşığından fazla yersen ölürsün hatta anında nefes kesilir:) bilmem anlatabildim mi bu terbiyesizlik bulaşıcı oldu hehehe:kedi:

bonus napıyosunnn hoşgeldinn

Son düzenleme:
:roflol::roflol:

yok kız bakmamışndır kem gözle falan o benim pis boğazlılığım. millet hasta olur ıh mıh der çorba içemez ben pizzanın burgerin dibine vurdum-tatlicadiarzu-

pizzzzaaaaa delikafadulden

o jeli ben de merak ediyorum bi şeyler öğrenirsen haberim olsun. aynen ya bak ben hep yürüdüm ayda 10ar 10ar da vermedim yani ortalama 5 kg verdim ayda ama vücudum berbat iç kollar bacaklar löp löp !

jelin işe yaradığı kesin.. ama kalıcı mı ben onu merak ediyorum çok.. yani hayatım boyunca jele bağımlı yaşamıyayım :)

bi de siteye 6 haftaya kadar kalıcı diye bişey yazmışlar sinir ettiler beni.. bi ton siteleri var zaten..
alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
hayırlı haftalar kızlarrr ooooo yine sayfalarca kanatılmış okumaya vaktim yok...
hemen bugünki menümü yazayım...
kahvaltı...
1 dilim ekmek
1 kk peynir çay

ara
yeşilçay,papatya,rezene karışımı

öğle
1 kase çorba
zyağlı kereviz
1 kase yoğurt

ara
elma+portakal

akşama
tonbalıklı salata
1 dilim ekmek
ara
1 bardak yy süt

süpersinnn alkisalkisalkis

haydaaaaaaklava: oldu mu şimdi? :mymeka:

hakkettim valla.. salak gibi davranıyorum ya.. hiçbir yöntem de işe yaramıyor.. yarın listeli diyete geçeyim bari olmuyo böyle.. bugün çok sinirlerim bozuk.. başım da ağrıyo zaten.. öf :sinifsinif:

merhaba kizlar.. bende bebisimden sonra emzirirken cok kilo aldim 94 kiloyum ve bugun diyete basliyorum cunku hafta sonu kendime giyecek hicbisey bulamadim

relax &tone diye bir masaj aleti var kullanan varmi? inceltici ozelligi var diyor ama CADIARZU

merhaba kizlar.. bende bebisimden sonra emzirirken cok kilo aldim 94 kiloyum ve bugun diyete basliyorum cunku hafta sonu kendime giyecek hicbisey bulamadim

merhabalar..umarım en kısa zamanda niyetlerimizi gerçekleştiririz..

relax &tone diye bir masaj aleti var kullanan varmi? inceltici ozelligi var diyor ama CADIARZU

ben hiç kullanmadım hatta duymadım da..

Hepinize iyi akşamlar diliyorum.. üstüste başarısız iki gün geçirdim.. mafoldumben

Selam bacılar geçenhafta yoktum annemmi umreye ugurladık mevlüt gelen giden yetişemedim bi ara geçmişe bakım

benim monitör bozuk arada kaynımınkini getiriyorum o gelip götürüyo bakalım hayırlısı en son kimde kalcak sempatiksalakcinni

diete devam

sabah yediklerim 2 dilim kepek ekmekle peynir az biraz helva

arada mavi-yeşil 3 tane bisküvi

akşamada ayran çorbası olcak

arada bisiklete bniyorum gerçi evi ayaklandırdım yine makinayla halıları yıkadım kanepeleri vs yoruldum gitmeyenlerim tepreşti yine offffffffffffff

cıtolcugum cızelgeyı yapamadın sorun olusuyor..
ama avatar yaptım bakın ben ve kızım
pamuk ablamm allah bagışlasın kızını ewlatlarını sana
cümlemizinkini inş.
pizzaaa diye bagrışını hiç begenmedimm bilmiyorumkismile
ya senne güzel menülerin varya
ekmegide ne az yiyosunn alalhım
ewde olmak mı acaba sürekli yemek yemeye itiyo benii mafoldumben
Ben pizza yedim ohaoldumsmile
biliyodum bişeler olcanı
nese akşamı salatayla falan geçirtir kii fazla hasar vermesin kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin o aleti bende ilk kez duyuyorum
Hepinize iyi akşamlar diliyorum.. üstüste başarısız iki gün geçirdim.. mafoldumben
:a015:

Ben pizza yedim ohaoldumsmile
kız deli misinsempatiksalakcinni ben diyince mi canın çekti:roflol: sana bi daha bişey demiycem valla anca brokoli bürksel falan yedim dice-tatlicadiarzu- sıkılaşmanın geçici olabilceğini düşünmemiştim ben. öyle olcaksa uğraşmaya değimez. ben tedavi edicekmişim gibi bi psikolojiyle yaklaşmıştım olayaCADIARZU

hoşgeldin canım. ben o aleti gördüm eminim arkadaşlar da görmüştür de birden akıllara gelmemiştir. çok reklamı döndü çünkü. "ürünlerimizi top shop kalitesiyle alın" falan filan diye bağrınıyolar. açıkçası ben de merak ettim kremle kullanmak gerek çünkü. ama çok da sallar iyice sündürür mü ki-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…