- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
ruhumda var kaydirigubbakcemile3
evet.. ayça var benim çizelgemi seviyo o da :kedi:
tam benim şuan olduğum kilodan düşmüşsün ya.. nasıl içim gidiyo anlatamam.. nazar mı ettim ne.. aman Allah korusun.. Nazarlardan kem gözlerden sakınsınkem gözle de bakmadım ama kaydirigubbakcemile3 olsun duamızı edelim zemuszemus
yok kız bakmamışndır kem gözle falan o benim pis boğazlılığım. millet hasta olur ıh mıh der çorba içemez ben pizzanın burgerin dibine vurdum-tatlicadiarzu-hımm. zayıflamak tamam ama sarkmak fena.. zayıflıyorsun görüntüde bi değişiklik yok.. yürüyüş de yapsam bi yere kadar.. böyle bi yardımcı ürün göbeğimi toplaması ve şekil vermesi için iyi olacaktır diye düşünüyorum.. nickini hatırlıyor musun ben bi geçmişe göz atayım yazdıysa
:roflol: çitol, edwardın dadı bal gibin olabilir de bizimkiler anca acı bal olur, deli bal da denir. bi çay kaşığından fazla yersen ölürsün hatta anında nefes kesilir:) bilmem anlatabildim miahh ahh :asigim: begenmemezlik etme kızz:[/B][/I][/CENTER][/COLOR]
her çiçegin balı farklıdırr :roflol:
bursa ablam gibi bende bugun çok terbiyesiz gördüm kendimi
:roflol::roflol:yok kız bakmamışndır kem gözle falan o benim pis boğazlılığım. millet hasta olur ıh mıh der çorba içemez ben pizzanın burgerin dibine vurdum-tatlicadiarzu-
o jeli ben de merak ediyorum bi şeyler öğrenirsen haberim olsun. aynen ya bak ben hep yürüdüm ayda 10ar 10ar da vermedim yani ortalama 5 kg verdim ayda ama vücudum berbat iç kollar bacaklar löp löp !
:roflol: çitol, edwardın dadı bal gibin olabilir de bizimkiler anca acı bal olur, deli bal da denir. bi çay kaşığından fazla yersen ölürsün hatta anında nefes kesilir:) bilmem anlatabildim mibu terbiyesizlik bulaşıcı oldu hehehe:kedi:
bonus napıyosunnn hoşgeldinn
yok kız bakmamışndır kem gözle falan o benim pis boğazlılığım. millet hasta olur ıh mıh der çorba içemez ben pizzanın burgerin dibine vurdum-tatlicadiarzu-
o jeli ben de merak ediyorum bi şeyler öğrenirsen haberim olsun. aynen ya bak ben hep yürüdüm ayda 10ar 10ar da vermedim yani ortalama 5 kg verdim ayda ama vücudum berbat iç kollar bacaklar löp löp !
Ben pizza yedim ohaoldumsmile
hayırlı haftalar kızlarrr ooooo yine sayfalarca kanatılmış okumaya vaktim yok...
hemen bugünki menümü yazayım...
kahvaltı...
1 dilim ekmek
1 kk peynir çay
ara
yeşilçay,papatya,rezene karışımı
öğle
1 kase çorba
zyağlı kereviz
1 kase yoğurt
ara
elma+portakal
akşama
tonbalıklı salata
1 dilim ekmek
ara
1 bardak yy süt
haydaaaaaaklava: oldu mu şimdi? :mymeka:
iyi halt ettin.....Ben pizza yedim ohaoldumsmile
iyi halt ettin.....
lmaz: tam sopalıksın sen heeeee.....Çok üzgünüm çoook
klava:geliyo bak klava:
merhaba kizlar.. bende bebisimden sonra emzirirken cok kilo aldim 94 kiloyum ve bugun diyete basliyorum cunku hafta sonu kendime giyecek hicbisey bulamadim
relax &tone diye bir masaj aleti var kullanan varmi? inceltici ozelligi var diyor ama CADIARZU
cıtolcugum cızelgeyı yapamadın sorun olusuyor..
ama avatar yaptım bakın ben ve kızım
pizzzzaaaaa delikafadulden
jelin işe yaradığı kesin.. ama kalıcı mı ben onu merak ediyorum çok.. yani hayatım boyunca jele bağımlı yaşamıyayım :)
bi de siteye 6 haftaya kadar kalıcı diye bişey yazmışlar sinir ettiler beni.. bi ton siteleri var zaten.. alsanaalsanasmile
hayırlı haftalar kızlarrr ooooo yine sayfalarca kanatılmış okumaya vaktim yok...
hemen bugünki menümü yazayım...
kahvaltı...
1 dilim ekmek
1 kk peynir çay
ara
yeşilçay,papatya,rezene karışımı
öğle
1 kase çorba
zyağlı kereviz
1 kase yoğurt
ara
elma+portakal
akşama
tonbalıklı salata
1 dilim ekmek
ara
1 bardak yy süt
Ben pizza yedim ohaoldumsmile
merhaba kizlar.. bende bebisimden sonra emzirirken cok kilo aldim 94 kiloyum ve bugun diyete basliyorum cunku hafta sonu kendime giyecek hicbisey bulamadim
relax &tone diye bir masaj aleti var kullanan varmi? inceltici ozelligi var diyor ama CADIARZU
:a015:Hepinize iyi akşamlar diliyorum.. üstüste başarısız iki gün geçirdim.. mafoldumben
pizzzzaaaaa delikafadulden
jelin işe yaradığı kesin.. ama kalıcı mı ben onu merak ediyorum çok.. yani hayatım boyunca jele bağımlı yaşamıyayım :)
bi de siteye 6 haftaya kadar kalıcı diye bişey yazmışlar sinir ettiler beni.. bi ton siteleri var zaten.. alsanaalsanasmile
kız deli misinsempatiksalakcinni ben diyince mi canın çekti:roflol: sana bi daha bişey demiycem valla anca brokoli bürksel falan yedim dice-tatlicadiarzu- sıkılaşmanın geçici olabilceğini düşünmemiştim ben. öyle olcaksa uğraşmaya değimez. ben tedavi edicekmişim gibi bi psikolojiyle yaklaşmıştım olayaCADIARZUBen pizza yedim ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?