Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hahaha , canım oğluşun İzmirli olacak desene Allah kavustursun

Günaydin hatun kisiler,

Bu haftasonu hiç haftasonu gibi geçmedi. Öyle kosturdum ki haftaya yorgun basliyorum.

Dün kizimla kileri temizledik hala su içinde islanan kartonlar kokmus attik hepsini
En çok kaç yildir sakladigim burda dergilerine üzüldüm ne güzel arada çikarip dikis dikiyordum ordaki kaliplarla çok üzüldüm çok

geçmiş olsun şimdii vakit bulup dikiş filan yapıcakmıydın kii üzülme eskiden benimde dikiş dikmişliğim vardır dikiş makinan filanda varmı merak ettim

Fırından tam bugday ekmeği alsan daha iyi olmazmi.?
Uno gibi paketlenmiş ekmeklerin şeker oranı yüksek diye okumuştum bir yerde..
erken çıkarsam uzakta bir fırın var ordan alıyorumda bu yol üstü kolayıma geldii unonun tadı en güzeli bu denge ekmeği ...
şu etimek kısazmış form ekmeklerde iyi onlardan aliim kendime

Selamun aleyküm..

Bilmiyodum burayı canım, teşekkürler..
Teraryum güzel görünüyo aslında. evim küçük olduğu için hiç yeltenmiyorum aksesuar işlerine. tv sehpasında iki biblo duruyodu, çocuktan sonra onları da kaldırdım. minimal yaşıyoruz artık.

bende biblo filan süs eşyası aman aman sevmiyorum bağzen sade güzel görüyorum ama zevklide değilim herhalde :)

banada bu dekoratif bibloyu getirdiler işte gördükçe çukulata aklıma gelsin diyee

Daha iyiyim :)

Hastasıyım . .

Müzik zevkin kalp ben

O diziyi çok severdim unutmuşum

3 kez izledim baştan sona.
Erdal Besikciogli bir número ...

Bende bu yaz başlıcam hiç izlemedim çok övüyorlar ama çok uzun bölümler ya

çalışma arkadaşım gelmedi merak ettim telefonlarınada ulaşamıyorum benimde çalışasım yok kendime salama bir yeşil çay yaptım bir avuçtan az kuru dutla içiyorum buyrun yeşil çaya ...

O zaman cheers! bende içiyorum şuan

geçmiş olsun şimdii vakit bulup dikiş filan yapıcakmıydın kii üzülme eskiden benimde dikiş dikmişliğim vardır dikiş makinan filanda varmı merak ettim

Olma mi..
Overlok makinam bile var
Pardesüden abiyeye hasemadan mayoya dikmisligim vardir
Çok marifetli hatunum da bakma giymetimi bilip alan yoh

Selaaaamlaaaar herkese

Dünü iliştireyim

30 Temmuz

Sabah (7.30) 1 yumurta 2 kk peynir 4 zeytin 5 Altınbaşak 2 çk tahin pekmez
Ara(11.30) 3 dilim karpuz
Öğle(16.30) 1 tabak nohut 1 kase cacık
Ara(18.00) 1 koçan mısır
Akşam(10.30) 15 üzüm 15 fıstık 2 altınbaşak 3 dilim karpuz 1 kk peynir

2 lt su
30 dk yürüyüş

Olma mi..
Overlok makinam bile var
hadi yaaa iyi uğraşıyorsun :)
kıymet bilen zor bea gülüm

iyi bugün dinlenirsin biraz yolculuk bebek yormuş seni neyin servisi anlamadım ?

Ben de sevmem kalabalık ev.. Sade bir evim var küçük oluşundan da kaynaklı biraz.

çalışma arkadaşım gelmedi merak ettim telefonlarınada ulaşamıyorum benimde çalışasım yok kendime salama bir yeşil çay yaptım bir avuçtan az kuru dutla içiyorum buyrun yeşil çaya ...

Şu an kahve içiyorum.. afiyet olsun sana canım..Haftanın ilk günü uykusuzluk anca kendime geliyorum...

Daha iyiyim :)

Müzik zevkin kalp ben

Bende bu yaz başlıcam hiç izlemedim çok övüyorlar ama çok uzun bölümler ya

Bölümler uzun evet ama tatil nasıl olsa vaktin varsa izlemeni tavsiye ederim...

Olma mi..
Overlok makinam bile var

hele hamaratlığa.. :)

Senin gerginliğin yansıyordur defneye. rahat ol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…