Hahaha , canım oğluşun İzmirli olacak desene Allah kavustursunBende teraryum ne diye baktım o çiçekleri görmüştüm fakat adını bilmiyordum...
Benimde bir müşterim ev aksesuarları yapıyor bana hediye getirdi tabakta çukulatalar hiç sevmem gerçi öyle ev aksesuarlarınıda çok gerçekçi tabağı gören çukulataya asılıyor masamda bir süre dursun kaldıracam cebeleştiğim şeye bak müşterinin bana getirdiği hediyeye bak resmini çeker atarım size ...
Kardeşim gördü abla bu ne dedi bende müşteri getirdi al bitane ye dedim hemen kendine çay koydu çukulatalara asıldı ama nafile çok güldük bu ne saçma şey yaa diyooo :)
Evet canım sağol bu sene İzmirliniz şu an İzmirde işte :)Hahaha , canım oğluşun İzmirli olacak desene Allah kavustursun
geçmiş olsun şimdii vakit bulup dikiş filan yapıcakmıydın kii üzülme eskiden benimde dikiş dikmişliğim vardır dikiş makinan filanda varmı merak ettimGünaydin hatun kisiler,
Bu haftasonu hiç haftasonu gibi geçmedi. Öyle kosturdum ki haftaya yorgun basliyorum.
Dün kizimla kileri temizledik hala su içinde islanan kartonlar kokmus attik hepsini
En çok kaç yildir sakladigim burda dergilerine üzüldüm ne güzel arada çikarip dikis dikiyordum ordaki kaliplarla çok üzüldüm çok
hıım neler yapıyorsun merak ettimGünaydiiiinnnnnnnn
Bugun bir takım detoks'sal faliyetler içindeyim:) vakit arınma vakti der,dünü unutur önüme bakarım..
erken çıkarsam uzakta bir fırın var ordan alıyorumda bu yol üstü kolayıma geldii unonun tadı en güzeli bu denge ekmeği ...Fırından tam bugday ekmeği alsan daha iyi olmazmi.?
Uno gibi paketlenmiş ekmeklerin şeker oranı yüksek diye okumuştum bir yerde..
nasılbır detoks sal falıyetler merak ettım ayol kolay gelsınGünaydiiiinnnnnnnn
Bugun bir takım detoks'sal faliyetler içindeyim:) vakit arınma vakti der,dünü unutur önüme bakarım..
Bilmiyodum burayı canım, teşekkürler..https://m.ok.ru/video/22772779675
E eboe yavyu burayi biliyosan geç ama bilmiyosan dıhla ve aderesi kaydet.
Hic gormedigim milller burda gecen 3 fast mile ararken buldum.
Fat burn var radio var radio zevkli 3 fast zevkli.
Karisik millerden uzun videolar var.
Bende renkli millerden basliycam 12 dk lik.
Her gun baska bir renk mile yapilcak sanirim.
Teraryum güzel görünüyo aslında. evim küçük olduğu için hiç yeltenmiyorum aksesuar işlerine. tv sehpasında iki biblo duruyodu, çocuktan sonra onları da kaldırdım. minimal yaşıyoruz artık.Bende teraryum ne diye baktım o çiçekleri görmüştüm fakat adını bilmiyordum...
Benimde bir müşterim ev aksesuarları yapıyor bana hediye getirdi tabakta çukulatalar hiç sevmem gerçi öyle ev aksesuarlarınıda çok gerçekçi tabağı gören çukulataya asılıyor masamda bir süre dursun kaldıracam cebeleştiğim şeye bak müşterinin bana getirdiği hediyeye bak resmini çeker atarım size ...
Kardeşim gördü abla bu ne dedi bende müşteri getirdi al bitane ye dedim hemen kendine çay koydu çukulatalara asıldı ama nafile çok güldük bu ne saçma şey yaa diyooo :)
bende biblo filan süs eşyası aman aman sevmiyorum bağzen sade güzel görüyorum ama zevklide değilim herhalde :)Selamun aleyküm..
Bilmiyodum burayı canım, teşekkürler..
Teraryum güzel görünüyo aslında. evim küçük olduğu için hiç yeltenmiyorum aksesuar işlerine. tv sehpasında iki biblo duruyodu, çocuktan sonra onları da kaldırdım. minimal yaşıyoruz artık.
Huzurlu sağlıklı gunler diliyorum. .
@Derin geçmiş olsun canım. . Umarım hemen toparlar. Çocuklar ne olacak sen hastanedeyken. ?
OGULCUKLARIM oğlan nasıl oldu.?
@cakil80 sana hangi sistem iyi geliyorsa o şekil Beslen canım. Böyle mutsuzlugun katlanarak artıyor .. kilo verememenin buhranini çok iyi bilirim. Haftada 4 gün depresyona giriyordum ve dünkü belgeseli izledikten sonra sebebin aşiri şeker ve karbonhidrat olduğunu anladım. Özetle ruh halimiz maneviyat dişin da beslenmeyle de çok alakali...
Evet çok zor günler geçirdin. . Ama atlattın şükür . Sağlıklısin elin ayağın tutuyor. Calisiyorsun kendi paranı kazanabiliyorgun. eğitimin var. Iyi bir esin var. Ihtiyacın olduğun da annen yanın da..
Mutlu olman için çok sebep var aslın da.. Elbette olumsuzluklar yolunda gitmeyen işler olur.. Fakat bunları tolere edecek standartlara sahipsin..
Sürçü lisan ettiysem affola.. seni sevdiğim için anladigim için yazdım. .
74FRIDA kuzum bahsettiğin yerleri duydum ama bilgim yok Üzgünüm. .
E eboe imitasyon börekgüzel görünüyor. Ben yiyemem hemen tıkar çünkü. Ama.kızım bu ara o tür tariflere pek meraklı soyleyeyim de yapsın. Ev de eti lifalif yulaf ezmesi var o olurmu ki..?
lolaxx seni üzen her neyse toparlandın umarım.
Bonus emeğine sağlık canım. O vakit darlığıyla yine halletmissin listeyi..
@Morticia Addams haftada 1 kilo çok iyi bir rakam canım. 1 kilo aldığını düşünsene 200 kilo olursun Allah korusun..
Hastasıyım . .
O diziyi çok severdim unutmuşum
3 kez izledim baştan sona.
Erdal Besikciogli bir número ...
çalışma arkadaşım gelmedi merak ettim telefonlarınada ulaşamıyorum benimde çalışasım yok kendime salama bir yeşil çay yaptım bir avuçtan az kuru dutla içiyorum buyrun yeşil çaya ...
geçmiş olsun şimdii vakit bulup dikiş filan yapıcakmıydın kii üzülme eskiden benimde dikiş dikmişliğim vardır dikiş makinan filanda varmı merak ettim
Günaydiiiinnnnnnnn
hadi yaaa iyi uğraşıyorsun :)Olma mi..
Overlok makinam bile var
Pardesüden abiyeye hasemadan mayoya dikmisligim vardir
Çok marifetli hatunum da bakma giymetimi bilip alan yoh
Selamlar
Hayırlı mutlu güzel bir hafta olsun hepimize
YENA canım yarın iş başı inşallah. Şuan servis ayarlama çabalarındayım.
Kız yolda gelirken uyudu eve gelince uyandı sabaha kadar uyumadı memeyede yapıştı.sonrada 3 saat anca uyudum çokkkk fenayımmm
Selamun aleyküm..
Bilmiyodum burayı canım, teşekkürler..
Teraryum güzel görünüyo aslında. evim küçük olduğu için hiç yeltenmiyorum aksesuar işlerine. tv sehpasında iki biblo duruyodu, çocuktan sonra onları da kaldırdım. minimal yaşıyoruz artık.
çalışma arkadaşım gelmedi merak ettim telefonlarınada ulaşamıyorum benimde çalışasım yok kendime salama bir yeşil çay yaptım bir avuçtan az kuru dutla içiyorum buyrun yeşil çaya ...
Daha iyiyim :)
Müzik zevkin kalp ben
Bende bu yaz başlıcam hiç izlemedim çok övüyorlar ama çok uzun bölümler ya
Olma mi..
Overlok makinam bile var
Pardesüden abiyeye hasemadan mayoya dikmisligim vardir
Çok marifetli hatunum da bakma giymetimi bilip alan yoh
Selamlar
Hayırlı mutlu güzel bir hafta olsun hepimize
YENA canım yarın iş başı inşallah. Şuan servis ayarlama çabalarındayım.
Kız yolda gelirken uyudu eve gelince uyandı sabaha kadar uyumadı memeyede yapıştı.sonrada 3 saat anca uyudum çokkkk fenayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?