hadi yaaa iyi uğraşıyorsun :)
kıymet bilen zor bea gülüm
iyi bugün dinlenirsin biraz yolculuk bebek yormuş seni neyin servisi anlamadım ?
Amac depresyon degil be yaa sagoyu seviyoruz..
Agzini kirarim depresyonun
Depresyon stayla :)
Hicte bi kerem sagoyu seviyorum sadece :))
Anlam yuklu yaziyor
Şuan küçük kızlarım mutfak masasında suyla oynuyor duyuyorum kalsam yerinden kizsammi bağırıp cagirsammi derken en iyisi biraz uzanıp size bakim dedim nasılsa olan olmuştur wc eğitimi arada sekteye uğruyor zaten az önce işedi onu temizledim hiç kalkacak halimde yok oynatmaya az kaldı şu yaz tatili bitse de herkes okulunu işini gücünü bilse
biri tuvalet eğitimimi dediŞuan küçük kızlarım mutfak masasında suyla oynuyor duyuyorum kalsam yerinden kizsammi bağırıp cagirsammi derken en iyisi biraz uzanıp size bakim dedim nasılsa olan olmuştur wc eğitimi arada sekteye uğruyor zaten az önce işedi onu temizledim hiç kalkacak halimde yok oynatmaya az kaldı şu yaz tatili bitse de herkes okulunu işini gücünü bilse
Tüm gün aç bekledikten sonra aksamdan yatana kadar 1ekmeğe yakın yemek ne demektir bilemedim midemi ekmek sakinleştiriyor ama dünden bu yana mutsuzm yaptığım büyük hatadan dolayı.cumartesi günü kayınValidemler hacca gidiyor giden gelen uğraşıyoruz biraz yeme düzenim yok dün harici çok yemiyorm aslında.şimdi hala kahvaltı yapmadım kayınValideme Geçicm misafir var yığılp kalacam gibi hiç mecalim yok.
rahatsızdm akşam ezanına kadar bır şey yemedim ondan öyle birden gözüm dönmüş gibi oldum yoksa azar azar yiyorum daha rahat oluyorum.bide Çoktandır beyaz ekmek yemiyorm bi garip oldumAma azar azar yemen gerek polyana yapma öyle..
PEynir ekmek bastırır mide bulantını...
Allah hac ziyaretlerini kabul etsin inşallah... İyi yolculuklar...
klay gelsin birde hamilelik zor gelen giden tuzlu kraker bulundur mideni bastırır belki birazrahatsızdm akşam ezanına kadar bır şey yemedim ondan öyle birden gözüm dönmüş gibi oldum yoksa azar azar yiyorum daha rahat oluyorum.bide Çoktandır beyaz ekmek yemiyorm bi garip oldum
sorma pazartesi modundayım yok gelecek müşteride yediden sonra geleyim demiyormu ben saat sayıyorum 6 olsada çıksam diye olmaz erken gelin dedim millet çalışıyor yaaBen de sevmem kalabalık ev.. Sade bir evim var küçük oluşundan da kaynaklı biraz.
Şu an kahve içiyorum.. afiyet olsun sana canım..Haftanın ilk günü uykusuzluk anca kendime geliyorum...
Bölümler uzun evet ama tatil nasıl olsa vaktin varsa izlemeni tavsiye ederim...
hele hamaratlığa.. :)
Senin gerginliğin yansıyordur defneye. rahat ol canım...
sorma pazartesi modundayım yok gelecek müşteride yediden sonra geleyim demiyormu ben saat sayıyorum 6 olsada çıksam diye olmaz erken gelin dedim millet çalışıyor yaa
Evet sıkılıyorlar onlarda haklı dertleri Su banyo mutfak farketmiyorİYi yapıyorsun onlar da sıkılıyordur... Bir de nasıl seviyorlar suyla oynamayı çocuklar. :)
Leblebi nohut da iyi gelirklay gelsin birde hamilelik zor gelen giden tuzlu kraker bulundur mideni bastırır belki biraz
Basladimda erken aciktim sinirlerim bozuk tam tersi olmaliyken niye boyle oldu bilmiyorum. Bi arkadasin daha oyle oldu.
Alicam ins.
Surekli diyet falan denemiyorumki ben. Bayramdan beri ara ogunlu yapmaya calistim dr listesi gibi.
Daha oncede yaptigim bi diyet yok.
Yapabilsem 2-3 gun detoks isterim o kadar.
Bunyem neye sasirdi boyle
evet görüşme halindeyim ev kiralıyor şimdii emlakçı beni delirtti sağlam kiracı diyorum hala zart zurt diyor vur dönsün dünya diyorum hala mıy mıy mıy mıy bakalım becerebilecek mi bu akşam çocuğu eve sok dedimSizin sektörün dezavantajı..
Görüştünmü oğlunla.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?