geçecek Kuzum hepımızde oldu erken ye bugün biz alıştık durmadan birşeyler atmaya bizimki sadece yeme bozukluğuBasladimda erken aciktim sinirlerim bozuk tam tersi olmaliyken niye boyle oldu bilmiyorum. Bi arkadasin daha oyle oldu.
Alicam ins.
Surekli diyet falan denemiyorumki ben. Bayramdan beri ara ogunlu yapmaya calistim dr listesi gibi.
Daha oncede yaptigim bi diyet yok.
Yapabilsem 2-3 gun detoks isterim o kadar.
Bunyem neye sasirdi boyle
allah korusun aklına kotu şeyler getirme canımDünden beri yemek yerken göğsüm sıkışıyor kalbim agriyor..
Bi korku saldı içimi. Yavaş yemeyi unuttuğumda oluyor genelde. .
Şöyle bi 6 ay 1 senem dolsa da rahatlasam hep içim de bir korku var.
canım benim yaaa korkma hiç bişeycik olmuycakDünden beri yemek yerken göğsüm sıkışıyor kalbim agriyor..
cubuk kraker vazgeçilmezimklay gelsin birde hamilelik zor gelen giden tuzlu kraker bulundur mideni bastırır belki biraz
kötüyü düşünüp moralini bozma bu yayaya kadar geldin ya bundan sonrada bır sey olmaz allahn izniyle dikkat et gerisini kafana takmaDünden beri yemek yerken göğsüm sıkışıyor kalbim agriyor..
bu zamana kadar yazdim ama nasıl yayaya dönüştü yine bır telefon azizligikötüyü düşünüp moralini bozma bu yayaya kadar geldin ya bundan sonrada bır sey olmaz allahn izniyle dikkat et gerisini kafana takma
Ben sıfır yağla yapıyorum bi de.. hiç yağ koymuyorum. gerçekten çok lezzetli oluyo. hatta bugün de öyle yaptım evdeki sebzeleri bitireyim diye... yarın da salata yaparım, diğer gün gidicez..Selam arkadaşlar
Bugün temizlik yaptim üç gibi kuaförde randevum vardı
Saçlarımı kestirdim..oradan da nazi almak için eşimin teyzesine uğradım yeni eve geldim...
Bugün hastaneye gitmedim kizdırdılar beni..
Akşam 12 gibi benden sonra teyzem gelecekti gelmedi hastalanmış..dayımın esi de ben kalamam dedi ..benim iki küçük çocuğum var beni düşünen yok nisa bensiz uyumaz..en sonunda annem geldi hasta halinle titreye titreye bastonu ile ...kendi anneannemden fazla hasta..
Herkez kendini düşünüyor...
E eboe instagramda görüyorum fırında sebze sık yiyorsun
Bugün bende denedim öyle yemeğinde bayıldım yoğurtlu birlikte...kızartma yiyemiyordum yağlı diye çok iyi geldi
öğlen büyük kase çorba
ikindi gibi 1kase kiraz biraz cubuk Kraker
akşam yemeyecektim ama tansiyonm düşer gibi oldu eşim tavuk döner almışti 1lavaş ile bende yedim inşallah dokunmaz.
evde yemek yapamyorum yemekte yok evde.böyle zamanda insanın gözü hep kapıda oluyo biri yemek getirse diye ah canım annem yakında olsa beni hiç böyle muhtaç bırakırmydi bi duygusallik bastı beni
canım benim yaaa korkma hiç bişeycik olmuycakolsaydı başta kaçak maçak olurdu içini ferah tut geçicek hepsiii milleti görüyorum rahat rahat yaşıyorlar vallaha elllimi sallasam oparasyonluya geliyor
kötüyü düşünüp moralini bozma bu yayaya kadar geldin ya bundan sonrada bır sey olmaz allahn izniyle dikkat et gerisini kafana takma
YENA çookk ani gelişen bi tatil planımız var... çarşamba sabah erkenden yola çıkıp cuma akşama doğru döneriz eve.. beni bu hafta aynı yazarsın olur mu? zaten bugün cuma günkü kilomdaydım yine...
Selam arkadaşlar
Bugün temizlik yaptim üç gibi kuaförde randevum vardı
Saçlarımı kestirdim..oradan da nazi almak için eşimin teyzesine uğradım yeni eve geldim...
Bugün hastaneye gitmedim kizdırdılar beni..
Akşam 12 gibi benden sonra teyzem gelecekti gelmedi hastalanmış..dayımın esi de ben kalamam dedi ..benim iki küçük çocuğum var beni düşünen yok nisa bensiz uyumaz..en sonunda annem geldi hasta halinle titreye titreye bastonu ile ...kendi anneannemden fazla hasta..
Herkez kendini düşünüyor...
E eboe instagramda görüyorum fırında sebze sık yiyorsun
Bugün bende denedim öyle yemeğinde bayıldım yoğurtlu birlikte...kızartma yiyemiyordum yağlı diye çok iyi geldi
Slm kizlar
Bugun ise arbayla tek basima gittim geldim aferin bana
Su an acayip bi bas agrim var 1 saattir gecmedi
202 mesaj birikmis bas agrisindan okuyamicam kusura bakmayin
İyi akşamlar kızlar.
Bir kutsal pazartesiden daha merhaba. Bugün tekrardan diyete başladım inş bu Son olur. Bismillah deyip ilk mönümü paylaşayım.
Sabah:
2 yumurta haşlanmış
1 muska böreği küçük
Domates
5 zeytin
Öğle :
1 kaşık yağla kavrulmuş domatesli biber
Ara 2 dilim kavun
Aksam :
7 kaşık barbunya
4 veya 5 kaşık pilav
salata
Kızlar sakin pilav fazla demeyin gelip sizi yerim haaabugün acayip gergindim yemek yiyememek beni çok mutsuz etti oooooffffff offff
öğlen büyük kase çorba
ikindi gibi 1kase kiraz biraz cubuk Kraker
akşam yemeyecektim ama tansiyonm düşer gibi oldu eşim tavuk döner almışti 1lavaş ile bende yedim inşallah dokunmaz.
evde yemek yapamyorum yemekte yok evde.böyle zamanda insanın gözü hep kapıda oluyo biri yemek getirse diye ah canım annem yakında olsa beni hiç böyle muhtaç bırakırmydi bi duygusallik bastı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?