Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçecek Kuzum hepımızde oldu erken ye bugün biz alıştık durmadan birşeyler atmaya bizimki sadece yeme bozukluğu

Dünden beri yemek yerken göğsüm sıkışıyor kalbim agriyor..
Bi korku saldı içimi. Yavaş yemeyi unuttuğumda oluyor genelde. .

Şöyle bi 6 ay 1 senem dolsa da rahatlasam hep içim de bir korku var.
allah korusun aklına kotu şeyler getirme canım

canım benim yaaa korkma hiç bişeycik olmuycak olsaydı başta kaçak maçak olurdu içini ferah tut geçicek hepsiii milleti görüyorum rahat rahat yaşıyorlar vallaha elllimi sallasam oparasyonluya geliyor

kötüyü düşünüp moralini bozma bu yayaya kadar geldin ya bundan sonrada bır sey olmaz allahn izniyle dikkat et gerisini kafana takma

Selam arkadaşlar
Bugün temizlik yaptim üç gibi kuaförde randevum vardı
Saçlarımı kestirdim..oradan da nazi almak için eşimin teyzesine uğradım yeni eve geldim...

Bugün hastaneye gitmedim kizdırdılar beni..
Akşam 12 gibi benden sonra teyzem gelecekti gelmedi hastalanmış..dayımın esi de ben kalamam dedi ..benim iki küçük çocuğum var beni düşünen yok nisa bensiz uyumaz..en sonunda annem geldi hasta halinle titreye titreye bastonu ile ...kendi anneannemden fazla hasta..
Herkez kendini düşünüyor...

E eboe instagramda görüyorum fırında sebze sık yiyorsun
Bugün bende denedim öyle yemeğinde bayıldım yoğurtlu birlikte...kızartma yiyemiyordum yağlı diye çok iyi geldi

Ben sıfır yağla yapıyorum bi de.. hiç yağ koymuyorum. gerçekten çok lezzetli oluyo. hatta bugün de öyle yaptım evdeki sebzeleri bitireyim diye... yarın da salata yaparım, diğer gün gidicez..

Bugün yine saçma bir beslenmem oldu yoldayım şimdi eve gidip köfte salata yapıcam dahaa sabah kahvaltı yaptım öğlende yumurta kırıp yedik bazen ofiste yiyecek bişey olmuyor bu durumu aşamıyorum sadece kendime yemek götüremiyorum tüm ofisede yemek yetiştiremiyorum napıcam bilmem 2 kilo şeftali aldım bir tane yedim baktım diğeri bitmiş 3 kilo domates alıyorum 2 tane ya yiyorum ya yemiyorum bir bakıyorum bitmiş bunun gibi örnekler ....

Bugün yediklerim

Zencefilli limonlu su

1 haşlanmış yumurta
1 domates
Yarım salatalık
2 yeşil biber
2 ceviz
1 bardak süt
3 siyah zeytin
1 kk süzme peynir

1 tabak domates soslu karışık fırın sebze
1 dilim kepek ekmeği

Yeşil çay içmedim bugün ama yatmadan içerim inşallah..

1 lt zencefilli limonlu detoks suyu
1 lt su

Birazdan yürüyüşe çıkacağım betülle.. arabasında gider inşallah, çok hızlı olmasa da yürümüş olurum ben de..

İyi akşamlaaaar

31 Temmuz

Sabah(10.00) 1 yumurta 1 kk peynir 4 zeytin salatalık domates yeşil çay
Ara(12.00) 5 Altınbaşak 2 tatlı kaşığı tahin pekmez yeşil çay
Öğle(15.00) 150 gr tavuk 1 tabak kabak salata 4 yk yoğurt
Ara(19.00) 5 Altınbaşak 3 hurma
Akşam(21.30) 1 tabak haşlanmış kabak 100 gr tavuk 3 yk yoğurt 20 üzüm 2 çk tahin pekmez

3 lt su
1 saat spor

İyi akşamlar kızlar.
Bir kutsal pazartesiden daha merhaba. Bugün tekrardan diyete başladım inş bu Son olur. Bismillah deyip ilk mönümü paylaşayım.

Sabah:
2 yumurta haşlanmış
1 muska böreği küçük
Domates
5 zeytin

Öğle :
1 kaşık yağla kavrulmuş domatesli biber

Ara 2 dilim kavun

Aksam :
7 kaşık barbunya
4 veya 5 kaşık pilav
salata

Kızlar sakin pilav fazla demeyin gelip sizi yerim haaa bugün acayip gergindim yemek yiyememek beni çok mutsuz etti oooooffffff offff

öğlen büyük kase çorba
ikindi gibi 1kase kiraz biraz cubuk Kraker

akşam yemeyecektim ama tansiyonm düşer gibi oldu eşim tavuk döner almışti 1lavaş ile bende yedim inşallah dokunmaz.
evde yemek yapamyorum yemekte yok evde.böyle zamanda insanın gözü hep kapıda oluyo biri yemek getirse diye ah canım annem yakında olsa beni hiç böyle muhtaç bırakırmydi bi duygusallik bastı beni

Kv yakin degilmiydi az hakkin gecmedi onlara. Bende oyleydim yaptigimi zaten agzimi burnumu sarip yapiyodum yiyemiyodumda kendi yaptigimi.
Ins cabuk gecer uzun surmez

canım benim yaaa korkma hiç bişeycik olmuycak olsaydı başta kaçak maçak olurdu içini ferah tut geçicek hepsiii milleti görüyorum rahat rahat yaşıyorlar vallaha elllimi sallasam oparasyonluya geliyor

kötüyü düşünüp moralini bozma bu yayaya kadar geldin ya bundan sonrada bır sey olmaz allahn izniyle dikkat et gerisini kafana takma

Ilk 3 ay riskli deniyor. . Şükür bugün 4. Ayım doldu. Ama içimde ki korkuyu atamiyorum kimseye de söyleyemiyorum. .
Bi siz varsiniz anlatacak. .

Ne güzel olmuş. . Iyi tatiller canım. Inşallah çok iyi geçer. .
Tamam aynı geçerim kilonu.

Teyzen hadi hastaymış Dayı'nın eşine sinir oldum...
Kendi yaşlanmayacak heralde.

Fırın sebzeyi ben de yapıyorum derincim çok leziz oluyor ama ben zeytinyağı ekliyorum bir miktar..

Slm kizlar
Bugun ise arbayla tek basima gittim geldim aferin bana
Su an acayip bi bas agrim var 1 saattir gecmedi
202 mesaj birikmis bas agrisindan okuyamicam kusura bakmayin

Hasibecim geçmiş olsun.

Ilk güne göre iyi... devamı gelsin inş. .

Eltin ve kayinvaldenle aynı apartmanda değilmisin keşke halini görüp bi el atsalar..
Neyse geçici günler .. atlatirsin hayırlısıyla. .

Kuzenim geldi akşam eşiyle.
Yemeğim var erken gelin birlikte yeriz dedim.
Güzel bi akşam geçirdik. Yorgun olduklarından yemek yiyip 1 bardak Çaydan sonra gittiler.. ben de arkalarından yürüyüşe gittim. :)

Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz

Ara,
Kahve
2 parça bitter

Öğle,
Karpuz
Peynir

Akşam,
Etli kurufasulye
Yoğurt
Salata

60 dk. Yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…