Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kv yakin degilmiydi az hakkin gecmedi onlara. Bende oyleydim yaptigimi zaten agzimi burnumu sarip yapiyodum yiyemiyodumda kendi yaptigimi.
Ins cabuk gecer uzun surmez
ah bonus ah insan kötü komşuya bile yemek gönderir hiç böyle düşünmezdm ama ne yazikki durum böyle beni geçtim oğlu torunu var onları çağır yemek yesinler demi oda yok

:) olsun sonrasında da araya gezme ekleyin. Uzakmı memleketleri .?

allahn izniyle bu günlerde geçer öyle böyle geçiyor zaten günler ama işte bekliyor insan doğal olarak.kayınValidem karşı dairede eltimle aramızda 7kilometre var

Amasya.. giresundan gidicez işte 5-6 saat.. tabi betülün isteği bitmiyo yolda hiç :) oto koltuğunda oturtuyorum çok çabuk sıkılıyo. indirip biraz yürütüp yormam gerekicek. 7-8 saati bulur

Yirim ben onu ya.. harika enerjisi var..Allah nazardan korusun..

Sorma canim çok sinirlendim akşam ...teyzem s istit olmuş sancısı varmış..dayım felçli dayimi birakamazmis bugün edremit e alışverişe gittiler ama dayimi yalnız bırakıp..söylenecek söz çok ama susuyorum...yine vicdanım elvermedi sabah 8de hastaneye gideceğim..annemi aldık çocukların başında dursun diye...

Dünden beri yemek yerken göğsüm sıkışıyor kalbim agriyor..
Bi korku saldı içimi. Yavaş yemeyi unuttuğumda oluyor genelde. .

Şöyle bi 6 ay 1 senem dolsa da rahatlasam hep içim de bir korku var.
Ayyy yenacim kiyam am bu zamana kadar sorun çıkmadı insallah çıkmayacak bundan sonrada...Sen yeterki yemeğini fazla kaçırmamaya bak..Sen çok dikkatli ve bilinclisin ..

Ayyy yenacim kiyam am bu zamana kadar sorun çıkmadı insallah çıkmayacak bundan sonrada...Sen yeterki yemeğini fazla kaçırmamaya bak..Sen çok dikkatli ve bilinclisin ..

Yok derincim kaçırmiyirum zaten ama yavaş yemeyi unutuyorum bazen işte. .

Inşallah çıkmayacak artık. . Riskli kısmı atlattım çok şükür. .

Karışık yaptın degilmi. ?
Ben patlıcan biber patates ve kabaktan yapıyorum. Çocuklar kabak ve patates yiyorlar sadece.. biz karı koca hepsinden yiyoruz. :)

Bugün ham yaptıklarım
Sabah
Iki dilim karabugdayli chia tohumlu ekmek
Bir yumurta
4 siyah zeytin
Domt salt.
Çay
Ara
Bir erik bir nektarin
Öğle
Yoğurtlu fırın sebze
Bir dilim karpuz
Ara
3 kaşık arpacik pilavı
Üç lokma turşu(eşimin teyzesine uğradım birçok ikramdan bunu secebildim)
Ikinci ara
Bir nektar erik
Akşam
1.5 kepçe şehrine corb.
Fırın sebze yoğurtlu
Ara
4 kaşık aşure

Bende menümü yazayım pek beğenmedim fakat

Kahvaltı 3 dilim ekmek eşliğinde peynir
Domates salatalık 4 yeşil zeytin bir iki lokma çilek reçeli

Ara yeşil çay eşliğinde avuç içi kadar dur kurusu

Öğlen 2 yumurta peynir salatalık biber
Ekmek

Gün içinde kabakçekirdeği

Akşam bir tabak salata 2 köfte

Çayla birlikte bir avuç kuruyemiş

Bengünümü beğenmedim yazınca az gibi görünsede ekmek fazla kaçtı akşam çaya teyzemler geldi ani oldu aradılar hemen eşime dönüp git çayın yanına tatlı bişeyler alsana dedim sonra Yok yok kuruyemiş al dedim teyzemde diyetde zaten bayağı süzülmüştü bakalım bu sefer sürdürebilecek miii hem teyzem hem ben aile boyu obezis yaaa

İyi eğlenceler canım iyi tatiller gönlünce geçer inşallah ...

Karışık yaptın degilmi. ?
Ben patlıcan biber patates ve kabaktan yapıyorum. Çocuklar kabak ve patates yiyorlar sadece.. biz karı koca hepsinden yiyoruz. :)
Karışık yaptim evet benim çocuklar eşim yemez onlara da normal kızartma yaptim...
Patates koymadim yasak diye kırmızı biberde unuttum
Patlıcan kabak ve biber uzerine de domates dilimleri,

Derin plynna ikinizede uzuldum gercekten. Herkes ektigini bicicek...
Aynen canim onunda cocuklari var ...zeytin zamanı geldiğinde herkesden önce yağ almaya giderler ama,bakmayada geldi mi bakmazlar..
Anneannemi çok severim elinde buyumusum oda beni ilk torunuyum çok sever..sessiz sakin mükemmel bir insan..
Belkide evime alacağım hastaneden çıkınca zor olacak ama
Çocuklar, annem, bana gelmiyor çocukların küçük diyor..

Modun dusuk olunca üzülüyorum .
Sen her gün yeniden başla bıkmadan usanmadan binbir umutla..gün sonun da istediğin gibi geçmesede, elbet çabaların karşılığını alacaksın. .

Severim feridunu. . Lavinyasida çok güzel. .

Fena değil aslında dediğin ekmek fazla olmuş. Bir de akşam yemek sonrası kuruyemiş olmasaydı daha iyi.olurmuş.

Bu cuma 103 leri gorursun gibi geliyo bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…