ah bonus ah insan kötü komşuya bile yemek gönderir hiç böyle düşünmezdm ama ne yazikki durum böyle beni geçtim oğlu torunu var onları çağır yemek yesinler demi oda yokKv yakin degilmiydi az hakkin gecmedi onlara. Bende oyleydim yaptigimi zaten agzimi burnumu sarip yapiyodum yiyemiyodumda kendi yaptigimi.
Ins cabuk gecer uzun surmez
YENA tatil derken eşimin memleketine gidicez, görümcemin düğünü var da :) normalde ben gitmicektim son anda gitmeye karar verdim o yüzden ani gelişti :) ama bu kez orda kalmicam sadece düğün, sonra gezicez bi kaç gün işte, o kısmı iyi geçebilir :)
allahn izniyle bu günlerde geçer öyle böyle geçiyor zaten günler ama işte bekliyor insan doğal olarak.kayınValidem karşı dairede eltimle aramızda 7kilometre varIlk 3 ay riskli deniyor. . Şükür bugün 4. Ayım doldu. Ama içimde ki korkuyu atamiyorum kimseye de söyleyemiyorum. .
Bi siz varsiniz anlatacak. .
Ne güzel olmuş. . Iyi tatiller canım. Inşallah çok iyi geçer. .
Tamam aynı geçerim kilonu.
Teyzen hadi hastaymış Dayı'nın eşine sinir oldum...
Kendi yaşlanmayacak heralde.
Fırın sebzeyi ben de yapıyorum derincim çok leziz oluyor ama ben zeytinyağı ekliyorum bir miktar..
Hasibecim geçmiş olsun.
Ilk güne göre iyi... devamı gelsin inş. .
Eltin ve kayinvaldenle aynı apartmanda değilmisin keşke halini görüp bi el atsalar..
Neyse geçici günler .. atlatirsin hayırlısıyla. .
Amasya.. giresundan gidicez işte 5-6 saat.. tabi betülün isteği bitmiyo yolda hiç :) oto koltuğunda oturtuyorum çok çabuk sıkılıyo. indirip biraz yürütüp yormam gerekicek. 7-8 saati bulur:) olsun sonrasında da araya gezme ekleyin. Uzakmı memleketleri .?
Amasya.. giresundan gidicez işte 5-6 saat.. tabi betülün isteği bitmiyo yolda hiç :) oto koltuğunda oturtuyorum çok çabuk sıkılıyo. indirip biraz yürütüp yormam gerekicek. 7-8 saati bulur
Ilk 3 ay riskli deniyor. . Şükür bugün 4. Ayım doldu. Ama içimde ki korkuyu atamiyorum kimseye de söyleyemiyorum. .
Bi siz varsiniz anlatacak. .
Ne güzel olmuş. . Iyi tatiller canım. Inşallah çok iyi geçer. .
Tamam aynı geçerim kilonu.
Teyzen hadi hastaymış Dayı'nın eşine sinir oldum...
Kendi yaşlanmayacak heralde.
Fırın sebzeyi ben de yapıyorum derincim çok leziz oluyor ama ben zeytinyağı ekliyorum bir miktar..
Hasibecim geçmiş olsun.
Ilk güne göre iyi... devamı gelsin inş. .
Eltin ve kayinvaldenle aynı apartmanda değilmisin keşke halini görüp bi el atsalar..
Neyse geçici günler .. atlatirsin hayırlısıyla. .
Ayyy yenacim kiyam am bu zamana kadar sorun çıkmadı insallah çıkmayacak bundan sonrada...Sen yeterki yemeğini fazla kaçırmamaya bak..Sen çok dikkatli ve bilinclisin ..Dünden beri yemek yerken göğsüm sıkışıyor kalbim agriyor..
Bi korku saldı içimi. Yavaş yemeyi unuttuğumda oluyor genelde. .
Şöyle bi 6 ay 1 senem dolsa da rahatlasam hep içim de bir korku var.
Ayyy yenacim kiyam am bu zamana kadar sorun çıkmadı insallah çıkmayacak bundan sonrada...Sen yeterki yemeğini fazla kaçırmamaya bak..Sen çok dikkatli ve bilinclisin ..
İyi eğlenceler canım iyi tatiller gönlünce geçer inşallah ...YENA tatil derken eşimin memleketine gidicez, görümcemin düğünü var da :) normalde ben gitmicektim son anda gitmeye karar verdim o yüzden ani gelişti :) ama bu kez orda kalmicam sadece düğün, sonra gezicez bi kaç gün işte, o kısmı iyi geçebilir :)
Karışık yaptim evet benim çocuklar eşim yemez onlara da normal kızartma yaptim...Karışık yaptın degilmi. ?
Ben patlıcan biber patates ve kabaktan yapıyorum. Çocuklar kabak ve patates yiyorlar sadece.. biz karı koca hepsinden yiyoruz. :)
Aynen canim onunda cocuklari var ...zeytin zamanı geldiğinde herkesden önce yağ almaya giderler ama,bakmayada geldi mi bakmazlar..
Bende menümü yazayım pek beğenmedim fakat
Kahvaltı 3 dilim ekmek eşliğinde peynir
Domates salatalık 4 yeşil zeytin bir iki lokma çilek reçeli
Ara yeşil çay eşliğinde avuç içi kadar dur kurusu
Öğlen 2 yumurta peynir salatalık biber
Ekmek
Gün içinde kabakçekirdeği
Akşam bir tabak salata 2 köfte
Çayla birlikte bir avuç kuruyemiş
Bengünümü beğenmedim yazınca az gibi görünsede ekmek fazla kaçtı akşam çaya teyzemler geldi ani oldu aradılar hemen eşime dönüp git çayın yanına tatlı bişeyler alsana dedim sonra Yok yok kuruyemiş al dedim teyzemde diyetde zaten bayağı süzülmüştü bakalım bu sefer sürdürebilecek miii hem teyzem hem ben aile boyu obezis yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?