Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

böyle günlerde kimin ne olduğu ortaya çıkıyor annemin kazası zamanında bende dostum kim sevenimız kim anladım gerçekten.Teyzem diye canımızı veririz oda annemi sever ama annem yoğun bakım günlerinde yanımızda kaldı beni yanlız bırakmadı yani ama annem yoğun bakımdan çıktı daha Teyzemi göremez olduk annemin bakımı zordu her gece 2kişi kalırdık yanında 1hafta normal serviste yattı 1hafta Erzincanda abimde kaldık yine 2kişi yanında kalmak zorundayız hiç durmuyordu kendi evine geldi 5gün sonra Teyzem çıktı ortaya.oysa tek yaşayan biri çok musaitti ben çocuğumla beraber annemin yanında kaldım hastanede uyuttm çocuğumu yeri geldiğinde ama bu dünya böyle canım bu günlerde geçer takma kafana.annem artık kendini idare ediyor çok şükür şimdide millete hizmet peşinde Ogün olmayan kişiler şimdi yine etrafında

Neler yedim yazayim.
Ilk gun karatay bana 2-3 saat ciddi sıkıntı verdi aslinda sıkıntı veren o degilde iste ilk gun boyle oldu.
Arada bir sutlu kahve ictim ancak gozum acildi.
Kotü bir kriz yasadim basimin agrisindan cok etkilendim sutlu kahveyi icmesem gecmiycekti.

Sabah 11:00 - 12:00 arasi
3 yumurta 3 kasik lor peyniri ile omlet,
Ayrica 2 kk peynir, 15 zeytin, 1 domates
5-6 ceviz, 15 tane vişne

Limon sıkılmış maden suyu.

1 kupa sekersiz sutlu turk kahvesi

Akşam 19:00 - 20:00 arasi
Yarim kase mercimek corbasi
2 dilim et,
1 havuc, 1 kabak, 1 tatli kasigi keten tohumu ile buyuk bir kase yogurtlu salata.

Baska hic bir sey agzima koymadim cok sukur.
Suyu oglen icemedim. Yemek oncesi sonrasi 1,5 litre icmeye calistim.

Son düzenleme:
plynna Aslında bu konuda yeminliyim hiç kimseye yardımcı olmayacağım diye...benim annem iki sene önce ameliyat oldu iki kez kimse yanımızda olmadı teyzem anneannem bile benim vicdanım elvermiyor anneannem olduğu için..iki küçük cocugu mla cektiklerimi bir ben bilirim, bir kaşık çorba yapıp getirmediler...herkezde aynı durumlar eskiden çok kafaya takiyordum alıştım artık...
Aynen bu konuda bende çok doluyum anlatsam sayfalar yetmez..böyledir bu işler kötü gününde kimse olmaz yanında işleri dustu mu gelirler..

Yirim ben onu ya.. harika enerjisi var..Allah nazardan korusun..
Sağol teyzesi..
Fırın kağıtla yapışmıyo..
İyi eğlenceler canım iyi tatiller gönlünce geçer inşallah ...
Sağol frida inşallah iyi geçer..

aynen canım bende annemde çok sıkıntı çektim hiç kimse sorumluluk almadı üstüne onu bunu bilmemde sadece hasta kadına yemek yapmaya fırsatım olmadıda kaç saat aç kaldı kadın.giden gelenden inan yemek yapamadm o günümü unutmam yoksa çekilen sıkıntılar yormaz beni sonuçta annemdi ve görevimdi vicdanım rahat öyle dualar aldım ki onlar yetti bana.şimdi sende hasta kadının duasını alacaksin ve özelliklede anneannenden özel dua işte sıkıntıların için hastanin duası kabul olur

Degisik bisey sanki siskosun der gibi cok cikolataya bebziyor

Günaydın..
Sabah 5te uyandım. 6 da evden çıktım ağlayarak. Kızımı bırakmak içimi yaktı..
Birazdan servisten inerim iş başı yapacağım

Bana dua edin..

Kolay gelsin. Ilk günler zor geçecek tabii. .
Sonra daha normal ve siradan olacak emin ol..

Gunaydinlarrr bir kaç gündür epey yoğunum doğru düzgün giremedim menü bildirimi de yapamadım ya

Dünün menüsü
Sabah
Yumurta domates salatalık ve 4 zeytin bir dilim ekmek
Ara
3 hurma
Öğlen menemen ve salata azcik ya yoğurt bir dilim ekmek
Ar 3 dilim kadar karpuz
Akşam bol salata yedim su 4 lt ictim

E daha ne olsun.. gayet başarılı.

Ne yoğunluğun var kolay gelsin..

Takım da aktifsin :)

Ne yoğunluğun var kolay gelsin..

Takım da aktifsin :)
Yok orda çok aktif değilim ya menü bile paylaşamadım pazar günü oğlum hastalandı onunla uğraştım iki gündür bide memlekete gideceğiz onun hazırlıkları var oğlumu hastaneye götüreceğim bide gecen ki İstanbul yağmurunda bütün yorganları mi yastıklarının hepsi ıslandı havalansin diye balkona koymuştum onlarla uğraşıyorum hepsi ustuste geliyor gerçekten

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…