Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun. Nesi var oğlunun .?
Bu aralar ateş nezle çoğu kişi de.. OGULCUKLARIM ında oğlu hastaydı yazık. .

Kolay gelsin işlerin de..

Çok teşekkür ederim benimkide ateşi var yüksek değil ama var yani huysuz gece hiç uyumuyor diş mi çıkartıyor anlamadım umarım iyileşir

Onlar hasta olmasın kıyamam ya bide benimkinin nesi var neresi ağrıyor bilemiyorum kafayı yiyeceğim vallahi

Fena değil aslında dediğin ekmek fazla olmuş. Bir de akşam yemek sonrası kuruyemiş olmasaydı daha iyi.olurmuş.

Bu cuma 103 leri gorursun gibi geliyo bana..
Yok canım yaaa 103 ler nerdeee zaten malum dönemdeyim davul gibi şişim o yüzden dün tartışmadım dün akşam yemeği hafifti ama ben onu saat 9 da yedim akşam yemekleri çok geç oluyor bu sabah bamyamı pişirdim ....

Günaydın kosturmalı bir güne uyandım bugün gine yeni yapa biliyorum kahvaltımı
Sabah 2 mıll leslımı yaptım çok şükür ama halsizlik oluyor vucudumda alisi cam inşallah
Günaydın..
Sabah 5te uyandım. 6 da evden çıktım ağlayarak. Kızımı bırakmak içimi yaktı..
Birazdan servisten inerim iş başı yapacağım

Bana dua edin..
hayırlı olur inşallah burcun senin için zordur tabı kuzudan ayrılmak Rabbim yardımcın olsun

gecmıs olsun canım bı poster bizde geçirdik

Günaydınlar bu arada henüz kahvaltı yapmadım hafif bir peynir aldım yollardayım ofise bir gideyim olmadı bugün pazarımız var ona giderim arkadaşım öğlen için simit aldım diyor mutlu olmadım

Pazar günü yine aldım bamya. :)

Siz söyle yapsanız ofiste. Haftalık para toplayıp onunla öğle yemeklerini ayarlayabilirsiniz.
Biz kahvaltı için aramızda para toplardık.
Yine öyle yapılıyor da ben artık katılmıyorum onlara :)

Aaah canım oğluşuna çok geçmiş olsun demek yağmurlarda zarar gördünüz Allah daha beterlerinde saklasın yerin çok belliydi bu günlerde benim favori listelerim seninkilerdi ihmal etme biziii

Kalabalık olsak ben kendi yemeğimi özel götürürüm mesela bu sabah bamya götürmek istedim ama ofise götürürsem hepsini götürmem gerekecekti bu sefer eve yemek kalmayacaktı ofise alışveriş yapıyoruzda dayanmıyor bitiyor işte maddi olarak külfet oluyor sadece 3 kişi değiliz misafirler filan oluyor ....

Hmmm sıkıntıli evet.

Şükür Yenam antibiyotik fayda ettibugün gönderdim kursa

Iyi hadi şükür. . Ne kursuna gidiyor canım. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…