Yok orda çok aktif değilim ya menü bile paylaşamadığı pazar günü oğlum hastalandı onunla uğraştım iki gündür bide memlekete gideceğiz onun hazırlıkları var oğlumu hastaneye götüreceğim bide gece ki İstanbul yağmuruna bütün yorganları mi yastıklarının hepsi ıslandı havalansin diye balkona koymuştum onlarla uğraşıyorum hepsi ustuste geliyor gerçekten
Çok teşekkür ederim benimkide ateşi var yüksek değil ama var yani huysuz gece hiç uyumuyor diş mi çıkartıyor anlamadım umarım iyileşirGeçmiş olsun. Nesi var oğlunun .?
Bu aralar ateş nezle çoğu kişi de..OGULCUKLARIM ında oğlu hastaydı yazık. .
Kolay gelsin işlerin de..
Onlar hasta olmasın kıyamam ya bide benimkinin nesi var neresi ağrıyor bilemiyorum kafayı yiyeceğim vallahiGeçmiş olsun. Nesi var oğlunun .?
Bu aralar ateş nezle çoğu kişi de..OGULCUKLARIM ında oğlu hastaydı yazık. .
Kolay gelsin işlerin de..
Onlar hasta olmasın kıyamam ya bide benimkinin nesi var neresi ağrıyor bilemiyorum kafayı yiyeceğim vallahi
Aynen öyle ne yapalım öyle böyle buyuyecekler artikk bunada şükürAnlatamıyorlar dertlerini anca agliyorlar. .
Yok canım yaaa 103 ler nerdeee zaten malum dönemdeyim davul gibi şişim o yüzden dün tartışmadım dün akşam yemeği hafifti ama ben onu saat 9 da yedim akşam yemekleri çok geç oluyor bu sabah bamyamı pişirdim ....Fena değil aslında dediğin ekmek fazla olmuş. Bir de akşam yemek sonrası kuruyemiş olmasaydı daha iyi.olurmuş.
Bu cuma 103 leri gorursun gibi geliyo bana..
hayırlı olur inşallah burcun senin için zordur tabı kuzudan ayrılmak Rabbim yardımcın olsunGünaydın..
Sabah 5te uyandım. 6 da evden çıktım ağlayarak. Kızımı bırakmak içimi yaktı..
Birazdan servisten inerim iş başı yapacağım
Bana dua edin..
gecmıs olsun canım bı poster bizde geçirdikYok orda çok aktif değilim ya menü bile paylaşamadım pazar günü oğlum hastalandı onunla uğraştım iki gündür bide memlekete gideceğiz onun hazırlıkları var oğlumu hastaneye götüreceğim bide gecen ki İstanbul yağmurunda bütün yorganları mi yastıklarının hepsi ıslandı havalansin diye balkona koymuştum onlarla uğraşıyorum hepsi ustuste geliyor gerçekten
Evet çok gerçekçi gören el uzatıyor da Yok şişkosun der gibi vermedi :)) bayan buları evde yapıp pazarlamasını yapıyor bu ara bu modele takmış seri üretim yaniiDegisik bisey sanki siskosun der gibicok cikolataya bebziyor
Günaydınlar bu arada henüz kahvaltı yapmadım hafif bir peynir aldım yollardayım ofise bir gideyim olmadı bugün pazarımız var ona giderim arkadaşım öğlen için simit aldım diyor mutlu olmadım
Aaah canım oğluşuna çok geçmiş olsun demek yağmurlarda zarar gördünüz Allah daha beterlerinde saklasın yerin çok belliydi bu günlerde benim favori listelerim seninkilerdi ihmal etme biziiiYok orda çok aktif değilim ya menü bile paylaşamadım pazar günü oğlum hastalandı onunla uğraştım iki gündür bide memlekete gideceğiz onun hazırlıkları var oğlumu hastaneye götüreceğim bide gecen ki İstanbul yağmurunda bütün yorganları mi yastıklarının hepsi ıslandı havalansin diye balkona koymuştum onlarla uğraşıyorum hepsi ustuste geliyor gerçekten
Kalabalık olsak ben kendi yemeğimi özel götürürüm mesela bu sabah bamya götürmek istedim ama ofise götürürsem hepsini götürmem gerekecekti bu sefer eve yemek kalmayacaktı ofise alışveriş yapıyoruzda dayanmıyor bitiyor işte maddi olarak külfet oluyor sadece 3 kişi değiliz misafirler filan oluyor ....Pazar günü yine aldım bamya. :)
Siz söyle yapsanız ofiste. Haftalık para toplayıp onunla öğle yemeklerini ayarlayabilirsiniz.
Biz kahvaltı için aramızda para toplardık.
Yine öyle yapılıyor da ben artık katılmıyorum onlara :)
Şükür Yenam antibiyotik fayda ettibugün gönderdim kursaHayriyecim nasıl oldu oğlan. .?
Yol yaa sıkıntı Yok burdan anladık günaydın demek istediğini :)))))Noldu benim gunaydin mesajima nasil gelmez
Kalabalık olsak ben kendi yemeğimi özel götürürüm mesela bu sabah bamya götürmek istedim ama ofise götürürsem hepsini götürmem gerekecekti bu sefer eve yemek kalmayacaktı ofise alışveriş yapıyoruzda dayanmıyor bitiyor işte maddi olarak külfet oluyor sadece 3 kişi değiliz misafirler filan oluyor ....
Şükür Yenam antibiyotik fayda ettibugün gönderdim kursa
Kuran kursu canımHmmm sıkıntıli evet.
Iyi hadi şükür. . Ne kursuna gidiyor canım. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?