Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eşimle aynı isyerindeydik arkadas ortamin da bir sohbette kirli sakal sevdiğimi söylemiştim bin yıl olacak nerdeyse birlikteyiz. hep kirli sakallı. Iyi ki kamu çalışanı değil. :)
Sen yine hoslandigindan bahsetmissin.esim de her tatilde kirli sakal bırakır.ben sevmedigimi söylerim o inatla ben beğendiğim icin bıraktığını söyler.sinir oluyorum:)cok ilginç begenmedigimi kabul ettiremiyorum adama.

Rahat bırak adamı :) Tüm sene jilet kaydı gibi dolaşıyorlar.. Öğretmen dimi eşin.?

Merhabalar kızlar..

Ugrayıp menümü yazamadim dün gece ama detoxsal faliyetimi başari ile tamamlamiş bulunuyorum:)Bugun normal beslenmeye devam..

Komşu teyzemiz bize bahçesinden organik fasulye getirmiş,3 kılo kadar var:)
Şimdi tecrübeli ablalarima sorarım efenim:) fasulye'yi nofrosa nasıl koymali,pişirmeli miyim yoksa haşlamali mi? Aklımda deli sorular:)
Bir el atıp yardımcı oluverin kardeşinize:)

ben domatesi Rendeleyip onun hafif suyu ile fasulyeyı biraz pisiriyorum tepsiye döküyorum soğuyunca dolaba koyuyorum

Öglen oldu tünaydins

Dün misafirim vardi menu kaynadi
Listem evde kaldi yazamiyorum
Bu ara baya sIkI tutuyorum yazinca kacamak yapamiyorum tutuyor beni

"48 saat içinde
"idam mahkumunun son sözü"
"bir dinlesen ölür müsün"
"lütfen beni dinle hiç iyi degilim"
diye her engelde yeni hesap açip sonra deaktivite eden mal..
senide seviyoruz seninle ayni dünyada nefes almaktan çok mesuduz ayni umuttan bende istiyorum
canini yirim "

sabah sabah ki facebook motivasyonum

ben fasulyeyi nasıl derin dondurucuya atıcaksın sülemem sen detoksun daha detaylarını anlatmadın şurda meraktan kıvranıyoruz yani bugün ne yiyip içiceksin ?

şaka yaa ben tazesini evdekilere yediremediğim için dondurucuya da atmıyorum sen arkadaşların tavsiyesine uy en iyisi canım fasulyelerin bereketli lezzetli olsun :)

Amethyst_1 fasulyeleri domatesle bir iki çevirip saklıyordum. Artık yapmiyorum.
Yazın çok fazla tüketiyoruz diye sanırım kışın pek cazip gelmiyor ..
Barbunya bezelye ve bamya hazırlıyorum kış için az bir miktar.. bir de Sişe domatı..

Son düzenleme:
Ayni benim eşim birde bıyık bıraktı bu tatilde şaka gibi

Bamyayi nasıl yapıyorsun canim kışlık?

Aaah canım oğluşuna çok geçmiş olsun demek yağmurlarda zarar gördünüz Allah daha beterlerinde saklasın yerin çok belliydi bu günlerde benim favori listelerim seninkilerdi ihmal etme biziii
Sorma abla o yağmur mahvetti beni bizi uğraşıp duruyorum kaç gündür buralardayım inşallah elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım

Isyerinde bir arkadas fasulyeyide Çiğden atıyomus buzluğa. . Belki bir pisirimlik denerim bu yıl..

Ayiklayip yıkayıp domates rendeliyorum Çiğden poşetliyorum.. harika oluyor. .
Canm ben cigden de denedim.tavsiye etmem dolap kokusu geliyo sanki hic hoşuma gitmedi.senin yaptığın yöntem daha iyi.ben de o sekilde yapıyorum.bir de icine yesil biber de dograyip domatesle rengi donunceye kadar zeytin yağıyla az pisirip soguyunca posetliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…