- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Şu akşamları deli edecek beni. tek dayanamadığım zamanlar. resmen o zamanlarda kasıyorum ya. Alışkanlık biliyorum. ama nasıl kurtulacak onu bilmiyorum. Keşke evde yemekleri yapan başka biri olsaydı ve ben bizimkilere sofra hazırlamak yerine o anlarda evden kaçabilseydimmm...Ne güselll değil mi?! ama mümkün değil.
günaydın arkadaşlar
ben dün kızıma 6 aylık kınası yaktım herkez bilmeyebilir gerçi ben kızımın huysuzluklarından 8 aylık olunca yaktım yani günlerdir temizlik alışveriş ikram derken çok yoruldum bugün hiçbiryerim tutmuyor doğal olarak yemeğimede hç dikkat edemedim ki o kadar yoruldumki yemesem kesin verirdim maalesef dün yediklerime rağmen bütün gün koşturduğum için eritmişim demekki kilomda artmada azalmada yok buna razıyım ben 1kilo fazla çıkarım diyordum
bursa 16 aynen bendede tık yok sinameki fayda etmedimi bende alayım diyordum
candy balıkesir ayvalık sende balıkesirliyim demiştin galiba bir ara soracaktım bende içindenmi
ben sana demedim mi önce otur karnını doyur sonra yemek yap diye..lmaz: dedim diye hatırlıyorum ben CADIARZU
Öyle yaptım zatennnn ama gene de yedimmmmm. allah beni ne etsin yaw. mafoldumben
derincigim sınameke sadece sancı yaptı dun.bende aksam 2 kasık zeytınyag ıctım.bursa 16 aynen bendede tık yok sinameki fayda etmedimi bende alayım diyordum
valla benziyorsak umarım ben de veririm senin gibi delikafadulden
ne güselll bulgurları ye kilo ver. böyle bir diet çıkaracam ben hehehehehe
kilo nedirki beaaa gobeemin kiri :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
Ben de açlıktan yemiyorum zaten. İradesizlikten yiyorum resmen yaw. Takıyorum bir şeye inandırıyorum kendimi hooopppp yemekkk. sonra da üzülüyorum. Benimki de terbiyesiz kardeşim yaw.
Şeker kız hoşgelmişin bayanssulusmile
o vicdan azabıyla zaten bugün iyi başladım da akşam olay ya... akşama atam kendimi ben dışarı filan. Etkiliyor çevremizdeki insanlar bizi. Amannn ne süzülmüşsün diyorlar dalga geçer gibi(ki gibisi fazla)
Hani gözlerimden alevler çıkarabilsem kesin yakmıştım şimdiye kadar bunu söyleyenleri..
Daha iyiyim şimdi,hani vicdan azabından kıvranıyorum hala ama sayende daha iyiyim ...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?