Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sana demedim mi önce otur karnını doyur sonra yemek yap diye.. lmaz: dedim diye hatırlıyorum ben CADIARZU

Derin balıkesirli misin? Kaç yaşındasın?

valla benziyorsak umarım ben de veririm senin gibi delikafadulden
ne güselll bulgurları ye kilo ver. böyle bir diet çıkaracam ben hehehehehe

bursa 16 aynen bendede tık yok sinameki fayda etmedimi bende alayım diyordum[/QUOTE]
derincigim sınameke sadece sancı yaptı dun.bende aksam 2 kasık zeytınyag ıctım.
sabahta nar sıkıp içtım.tamam sonunda oldu fakat simdide oram acıyor ınanın kanadı.oturamıyorum ben yaaaa...:kedi:
ben hıc boyle bırsey yasamamıstım ne zormus.bu durumu sık yasayanlara allah acısın.
insallah bır daha olmaz...:Saruboceq:

bursa 16 aynen bendede tık yok sinameki fayda etmedimi bende alayım diyordum
derincigim sınameke sadece sancı yaptı dun.bende aksam 2 kasık zeytınyag ıctım.
sabahta nar sıkıp içtım.tamam sonunda oldu fakat simdide oram acıyor ınanın kanadı.oturamıyorum ben yaaaa...:kedi:
ben hıc boyle bırsey yasamamıstım ne zormus.bu durumu sık yasayanlara allah acısın.
insallah bır daha olmaz...:Saruboceq:[/QUOTE]

Sinameke manyak bir şey arkadaşlar mahveder sizi yapmayın yaw. Boşverin onu ...kendinize zarar vermeyin.

valla benziyorsak umarım ben de veririm senin gibi delikafadulden
ne güselll bulgurları ye kilo ver. böyle bir diet çıkaracam ben hehehehehe

ya düşünsene bulgur bu, yersin bi tabak şişersin, miden dolar doyarsın.. 3 tabak ya.. dilekolay :kedi:

ya öneriyorum ama arkadaşlar kızıyorlar.. sağlıklı diye değil ömrünü böyle geçir demiyorum.. ama aç kal biraz.. mideni açlıkla terbiye et.. ben kaza oruçlarımı tutmuştum mesela.. 3 ay boyunca haftanın 3 günü oruçluydum.. amaç zayıflamak değil mideyi küçültmek.. kaydirigubbakcemile2

bak ben o bulgur yediğimden beri sadece dün pizza yedim.. o bulguru da pazar günü saat 2 civarı yapıp yemiştim.. o zamandan beri bi tek (küçük boy o da) pizza yedim o da acıktığımdan değil hani terbiyesizliğimden..kaydirigubbakcemile3

hala da acıkmadım.. sağlıklı olduğunu iddia etmiyorum ki.. ama ben acıktığım için yemiyorum inan ki.. hep terbiyesizliğimden zemuszemus midem terbiyeli ben değilim :roflol: ama böyle olunca telafisi kolay oluyor işte

Günaydınnn sempatiksalakcinni guide allah iyiliğini versin kızımla güzel göründüğümü bende yeni okuyorum laelaelaelaelae

Halleyde gelmiş pehhh eskiler dökülüyo aklinialirimsmile

Dün tam yeni bir başlangıç yapacaktımki misafir geldi çayın yanına olan kaka şeylerden yedim -tatlicadiarzu- hepsi kakaydı nasılda yedim püüü sempatiksalakcinni

tübe ya nimete kakamı demiş oldum şimdi laelaelaelaelae:roflol:

Sabahta pek iyi başlamış sayılmam ama yeniden kendimi dengeye aldım Allahın izniylehihoyyyt kilo nedirki beaaa gobeemin kiri :roflol:

Ben de açlıktan yemiyorum zaten. ıradesizlikten yiyorum resmen yaw. Takıyorum bir şeye inandırıyorum kendimi hooopppp yemekkk. sonra da üzülüyorum. Benimki de terbiyesiz kardeşim yaw.

Bursaa abla avatarın çok cici olmuş opuyorumnanaktan

Beyzus aplam nerde yaa :çok üzgünüm:

Ben de açlıktan yemiyorum zaten. İradesizlikten yiyorum resmen yaw. Takıyorum bir şeye inandırıyorum kendimi hooopppp yemekkk. sonra da üzülüyorum. Benimki de terbiyesiz kardeşim yaw.

çok terbiyesiziz bee.. ama ben zayıflayacağım zemuszemus cumaya kadar tartılmayacağım demiştim ama alışkanlık sabah yine tartıldım.. 104,7 çıktım.. hihoyyyt cumaya kadar bozmazsam tamamdır bu iş..

kardeşimin uzaklarda olduğu haftasonlarım süper geçiyo zaten.. kaydirigubbakcemile3 nasıl bir şey anlamıyorum.. kardeşimin geldiği haftasonları ben tıkabasa yiyorum.. o yokken erken kalkıyorum, yeşilçayımı içiyorum, uzun yürüyüşler yapıyorum.. sağlıklı yaşıyorum.. bişey var bu kızda ama fisfisfis

hadi gel beraber zayıflayalım yine.. şu andan itibaren yoluna koy sende yerimseniben

o vicdan azabıyla zaten bugün iyi başladım da akşam olay ya... akşama atam kendimi ben dışarı filan. Etkiliyor çevremizdeki insanlar bizi. Amannn ne süzülmüşsün diyorlar dalga geçer gibi(ki gibisi fazla)
Hani gözlerimden alevler çıkarabilsem kesin yakmıştım şimdiye kadar bunu söyleyenleri..
Daha iyiyim şimdi,hani vicdan azabından kıvranıyorum hala ama sayende daha iyiyim ...yerimseniben

akşam yemek yemek istersen nete girebilirsen gir tamam mı.. yeme yaz buraya..kimse olmasa da yaz.. ben sabah okurum kaydirigubbakcemile2

Bende pazar günü abur cuburundan korkuyorum eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…