derincigim sınameke sadece sancı yaptı dun.bende aksam 2 kasık zeytınyag ıctım.
sabahta nar sıkıp içtım.tamam sonunda oldu fakat simdide oram acıyor ınanın kanadı.oturamıyorum ben yaaaa...:kedi:
ben hıc boyle bırsey yasamamıstım ne zormus.bu durumu sık yasayanlara allah acısın.
insallah bır daha olmaz...:Saruboceq:
Bursaa abla avatarın çok cici olmuş opuyorumnanaktan
tesekkur ederım ogrendımya ara ara degıstırecegım hatta sımdı kızımı koyuyorum bekleyın.
Beyzus aplam nerde yaa :çok üzgünüm:
o vicdan azabıyla zaten bugün iyi başladım da akşam olay ya... akşama atam kendimi ben dışarı filan. Etkiliyor çevremizdeki insanlar bizi. Amannn ne süzülmüşsün diyorlar dalga geçer gibi(ki gibisi fazla)
Hani gözlerimden alevler çıkarabilsem kesin yakmıştım şimdiye kadar bunu söyleyenleri..
Daha iyiyim şimdi,hani vicdan azabından kıvranıyorum hala ama sayende daha iyiyim ...yerimseniben
halleycıgım sabah narı dedıgın gıbı yaptım bakalım ne olacak...opuyorumnanaktan
bu arada gunaydınlar..yerimseniben
kızlar malum bagırsaklar 5 gundur tatılde bu nedenle kılom 98 ıgosterıyor....kafamçokkarıştı
arkadaşlar ben dün akşam bulgur pilavı yedim yaaaaaa. dayanamadım,şimdi de kendimi çok kötü hissediyorummmmmm :-( üffff yaaaa üffffff....
Halleyde gelmiş pehhh eskiler dökülüyo aklinialirimsmile
Dün tam yeni bir başlangıç yapacaktımki misafir geldi çayın yanına olan kaka şeylerden yedim -tatlicadiarzu- hepsi kakaydı nasılda yedim püüü sempatiksalakcinni
tübe ya nimete kakamı demiş oldum şimdi laelaelaelaelae:roflol:
Sabahta pek iyi başlamış sayılmam ama yeniden kendimi dengeye aldım Allahın izniylehihoyyyt kilo nedirki beaaa gobeemin kiri :roflol:
Ya ben yemek yapmadığım sürece(başkalarına) çok problem olmuyorrr. Yani ona dayanabiliyorum. Bir de moralim bozuksa o zaman çok zorlanıyorum resmen kendi kendime konuşuyorum bi ye bi yeme diyorum hehehehe buzdolabu bana göz kırpıyor sankim yaw hehehehehehehehe
ışte tam o sırada hizmet ediyoz ya nette girmek zor oluyor. zaten ona da laf ediyorlar bazen...Anti sosyal kişilik bozukluğumu var sende diyor kocacım hehehehe
Etiketler:
90 ve üstü, 90kilo, 90kiloüstü, başarıcaz, beraber, birlikte, deneyim, diyet, diyetteyiz, egzersiz, fark, günlük, hedef, kalori, kilo, kilo kontrol, kilo problemi, kilo verme, metabolizma, motivasyon, obezlik, rejimdeyiz, sağlık, sağlıklı beslenme, sağlıklıyaşam, spor, spor yapalım, takım, tecrübe, zayıf, zayıflık, zayıflama, zayıflıyor
sayfanın sonunda yazan bu etiketler dün rüyama girdi çok komikti yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allahım çok komik :roflol: karete kid filmi gibiydi rüyam :roflol:
sayfanın sonunda yazan bu etiketler dün rüyama girdi çok komikti yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allahım çok komik :roflol: karete kid filmi gibiydi rüyam :roflol:
sen cok alemsın ya nese kaynagımız oldun.allah ıyılıgını versın hemi kaydirigubbakcemile3
rüyalarımız bile tuhafflaştımı nebilmiyorumkismile bende artık rüyalarımda gördüğüm yemeklere elimi uzatıyorum geri çekiyorum bu şu kadar kalori bu böyle çizelgeler uçuşuyor gözümün önünde
slm kızlar kaynatmışınız ben yokken kaç günden beri giremiyodum bugün misafirlerim gelecek bir sürü hazırlık yaptım nasıl yemeden durcam bilemiyorum herhalde azıcık ucundan alırım sizler naptınız nasıl gidiyo diyetlerzemuszemuszemuszemus
derincigim sınameke sadece sancı yaptı dun.bende aksam 2 kasık zeytınyag ıctım.bursa 16 aynen bendede tık yok sinameki fayda etmedimi bende alayım diyordum
ben dün akşam bulgur pilavı yedim :sinifsinif:
o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?