Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya ben yemek yapmadığım sürece(başkalarına) çok problem olmuyorrr. Yani ona dayanabiliyorum. Bir de moralim bozuksa o zaman çok zorlanıyorum resmen kendi kendime konuşuyorum bi ye bi yeme diyorum hehehehe buzdolabu bana göz kırpıyor sankim yaw hehehehehehehehe

ışte tam o sırada hizmet ediyoz ya nette girmek zor oluyor. zaten ona da laf ediyorlar bazen...Anti sosyal kişilik bozukluğumu var sende diyor kocacım hehehehe

kızlar herkes var bu kabızlık sorunu.kayısı iyi geliyor boşverin sinamekiyi .
bursacım kanma bende de oluyor bazen çok can yakıcı,suyu az içtiğimiz için oluyor.umarım düzelir.
ben hastalıktan bişi yiyemiyorum ve kilolar gidiyor.umarım bunun arkası gelir gelmek zorunda.85 e insem sonra 80...75....70...

Sinameke manyak bir şey arkadaşlar mahveder sizi yapmayın yaw. Boşverin onu ...kendinize zarar vermeyin.[/QUOTE]
bende aynı senın gıbı dusunuyorum sagol canım..kaydirigubbakcemile5
Bursaa abla avatarın çok cici olmuş opuyorumnanaktan
tesekkur ederım ogrendımya ara ara degıstırecegım hatta sımdı kızımı koyuyorum bekleyın.
Beyzus aplam nerde yaa :çok üzgünüm:

aksam catlayana kadar su ıc bence aclıkta hıssetmıyor ınsan :içelim:

evet evet SU içmek lazımmmm . SU bizim arkadaşımız ,dostumuz. hmmmmmmm çok da güzel SU SU
sapıttım ....

muuuuaaaaaaahhh öptüm hepinizi kaçıyorum tekrar opuyorumnanaktan işlerim çok yoğun bakamıyorum maalesef:1no2:
bende cumaya kadar tartılmıyorum sürpriz olcak inşallahaklinialirimsmile:hulya:
kaçırdım fazla yedim flan diye de sıkmayın bu kadar canınızı ben 7 aydır hep öyleyim bi az bi çok yuvarlanıp gidiyoruz işte kilolar da gidiyo abartmadığınız sürece merak etmeyinolumunekankayizsmile ama umduğunuz kadar çabuk veremezsiniz o ayrı fisfisfis olsun yine de motivasyon düşürmek yok zaten bahane arayıp duruyoruz kaytarmak için ı ıh sakın haa klava:

Bonus'cum göbeğinin kirini yesinler ben de bek bi kirliyim söylemesi ayıpaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
ayy güya bi öpüp kaçıyodum ne çok konuştum çenem de bayağı kirli benim zaptedemiyorum :icecream: haydinn görüşürük :asigim:

canım inan çok işe yarıyor umarım sendede yarar

arkadaşlar ben dün akşam bulgur pilavı yedim yaaaaaa. dayanamadım,şimdi de kendimi çok kötü hissediyorummmmmm :-( üffff yaaaa üffffff....

bende makarnayla bulgur pilavı yedim hala vicdanım sızlıyor böylede yaşanmazki yavvv::1no2:

geldim ya iyide oldu süper motive oluyorum sizlerin sayesinde bursa 16 ya çok teşekkür ederim beni buraya davet ettide sizlerle bir arada yapıyorum diyetimi

o göbeğin kiri keseyle çıksa ahhh ahhhkaydirigubbakcemile3

Su içmek gerçekten işe yarıyor.. Valla çözemediğim problemlerimin odağındasın sana öneremiyorum pek birşey.. Moralim bozulursa yerdim ben de şimdi tam tersi oluyor.. yemiyorum uyuyorum hemen.. o kendiliğinden oldu bilmiyorum nasıl olduğunu..

bi de şu kabızlık olayına değineyim.. ben iki gün çekmiştim sadece bu denli ciddi problemim olmadı ve sinameki işime yaradı.. ama dediğim gibi büyük değildi problemim

sayfanın sonunda yazan bu etiketler dün rüyama girdi çok komikti yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allahım çok komik :roflol: karete kid filmi gibiydi rüyam :roflol:

kızlar hadı bende cıkıyorum.işler beni beklıyor..
ben yokken cok kaynatmayım..lmaz:
haydi gorusuruk..

sayfanın sonunda yazan bu etiketler dün rüyama girdi çok komikti yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

rüyalarımız bile tuhafflaştımı nebilmiyorumkismile bende artık rüyalarımda gördüğüm yemeklere elimi uzatıyorum geri çekiyorum bu şu kadar kalori bu böyle çizelgeler uçuşuyor gözümün önünde

sen cok alemsın ya nese kaynagımız oldun.allah ıyılıgını versın hemi kaydirigubbakcemile3

sen cok alemsın ya nese kaynagımız oldun.allah ıyılıgını versın hemi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2

ben de kaçar.. öğlen yemeği malum cokacimcoook

sularımı da senin şerefine diye içiyorum ben de.. Citol den kopyaladım

gerçekten tuhaflaştı.. senin anlattığın gibi bi rüya da görmüştüm.. çok komik oluyorlar ama.. sabah kalkınca kana kana gülüyorum kaydirigubbakcemile3

benim de rüyamda tartıları görüyordum sürekli. Üstünde Tebrikler tebrikler yazısı yanıp sönüyordu. ama kilomu bir türlü göremiyordum. iniyom çıkıyom yok ....Sadece tebrikler. bilinç altıma işlemiş resmen yaw...
Afiyet şeker ossun göt-göbek olmasınnnn sular da bol bol yarasınnnnnnnnnn
Ben burdayım bekliyom sizleri

Lenn hepiniz mi çıktını öğle yemeğine? alla alla kimse kalmamış.
benim cadı uyandı ben de onu dışarıya çıkaram barim hava çok güzel belkim bulgurların bir kısmı da yanar arada demi yani.

slm kızlar kaynatmışınız ben yokken kaç günden beri giremiyodum bugün misafirlerim gelecek bir sürü hazırlık yaptım nasıl yemeden durcam bilemiyorum herhalde azıcık ucundan alırım sizler naptınız nasıl gidiyo diyetlerzemuszemuszemuszemus

ben dün akşam bulgur pilavı yedim :sinifsinif:
o kadar

bursa 16 aynen bendede tık yok sinameki fayda etmedimi bende alayım diyordum
derincigim sınameke sadece sancı yaptı dun.bende aksam 2 kasık zeytınyag ıctım.
sabahta nar sıkıp içtım.tamam sonunda oldu fakat simdide oram acıyor ınanın kanadı.oturamıyorum ben yaaaa...:kedi:
ben hıc boyle bırsey yasamamıstım ne zormus.bu durumu sık yasayanlara allah acısın.
insallah bır daha olmaz...:Saruboceq:[/QUOTE]

çok zor bişey arkadaşım geçmiş olsun sana oranın kanaması ve acıması problem ben o duyguyu tam 7 ay çektim doğumdan sonra çatladı muhtemelende seninde öle olmuştur kabızlıkta tetikliyo sıcak suyun içine otur tuvaletten önce ve sonra ben gitmediğim dr kalmadı bu sebepten dolayı sonra ankarada özel bir dr de ameliyat oldum valla şimdi problem olmuyo kabız olduğumda birazcık sorun oluyo birde müshil denesene veya osmolak adında bir şurup var gece yatmadan önce bir çay bardağı içmeyi dene ben kabız olduğumda bu şekilde denemeler yaptım işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…