Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğlen su içtim bir de soğuk sandviç yedim.. iki de minik ekler

Hemen gidip mezura alcam şimdi.. her öğlen alıcam deyip unutuyorum..

bu arada topic çok sessiz şşşşşş!

Öyle yaptım zatennnn ama gene de yedimmmmm. allah beni ne etsin yaw. mafoldumben
ya aynı benn
bede tokken bile yiyebiliyorumm

ama şimdi şey yapıyorum
madem yicem tokken
önüme zararsız şeylerden alıyorum yeşillik yada
bide yiyorum tutmaıyorum kendimi dedikçe daha beter oluyorr

yemicem
tokum
ihtiyacım yok
kaçmıyorya yiyecek açıkınca yerim hakkımııı
dee bende işe yarıyor azcık sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: göbenin kiri haa benimde kıçımın kirii :roflol:
ye cnm ama tadımlık yaa
azar azar hepsinde n tat
Öğlen su içtim bir de soğuk sandviç yedim.. iki de minik ekler
eklerr haa
o sakın kekelr olmasın
hıhh ben kek sevmemkii :dilcikar:

eklerr haa
o sakın kekelr olmasın
hıhh ben kek sevmemkii :dilcikar:

benim yöntemim ama sen benden iyi yapıyorsun kaydirigubbakcemile3

amaaaaan.. ölmem ya iki küçük eklerden.. sefam olsun.. zemuszemus yemem akşama yine.. zaten pırasa ve cacık var akşama yerim onları

3,12.. bu kadar su içemem ben bilmiyorumkismile

ben boranımı yedim pis boğazım tutamadım çikolatada yedimbilmiyorumkismile

ben celdimmmm...kızımla dolaştık geldik. uyuyor şimcik.
Bu sırada ben içmem gereken suyu hesapladım ve ohan da dedim yani. 4 litre su içmem lazım benim eeee zayıflamak için de bunu arttırmaya kalkışsak eeee ben günde 1 damacana su mu içecem yawww....

Çok masraflı :)

ya ben an 1,5 litreyi bitirdim sabahtan beri.. midem çok şişti.. işte böyle kalıyorum ben eve de gidiyorum iki bardak daha içiyorum.. iki litre oluyo.. daha fazla içemiyorum

valla hem masraflı hem de yani ne diyem ben şimcik ben bir kere 4 litreyi buldum ama o zaman sabah 5 de yatmıştım yani arkadaşlar. ben wc ye oturam damacanayı da alam karşıma bi içem bi işeyem bu hesaba göre :roflol:

arkadaşlar yaw benim 13 Mart' a kadar 120 olmam lazımmmmmmmmmm en fazla ama ... olur mu acep..nasıl olur ? iyi olur da bu kaçamakları yapmazsam olur ancak ....ben damacanayla su içem en iyisi hehehehehe

arkadaşlar yaw benim 13 Mart' a kadar 120 olmam lazımmmmmmmmmm en fazla ama ... olur mu acep..nasıl olur ? iyi olur da bu kaçamakları yapmazsam olur ancak ....ben damacanayla su içem en iyisi hehehehehe
ayça ev hanımı mısın? ya ufaklığı al bol bol gez ne güzel yaa.. ben haftasonları hariç hiç dışarı çıkamıyorum.. :çok üzgünüm:

bi de akşam orucu tut.. yani imsak 18:30 olsun en geç.. iftarı da sabah erken bir kahvaltı ile yap.. erken kalk.. yeşilçay iç.. ekmeği azalt eğer çok yiyorsan.. karbonhidrat ağırlıklı beslenme.. zaten illaki kaçamak yapıp ihtiyacını karşılayacaksın.. grissini yeme!

Son düzenleme:
evet canımcım . evdeyiz kızımla... ben de onu denemeye çalışıyorum zaten 18:00 dan sonra yememeye
sabahları da 2 adet kepekli ekmek yiyorum. 3 litre su içiyom. yeşilçaya bi alışamadım. aralarda da elma ..grisini yemiyorum da nedenini merak ettim?

[QUOTE=candy_candy;11878424]boran ne bilmiyorumkismile[/QUOTE]

canım tarifini sabah vermiştim

gelelim boranı tarifime
yarım kase sarımsaklı yoğurt
3 kaşık haşlanmış bulgur
3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
5 yaprak haşlanmış ıspanak
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
pul biber nane

mercimeği haşlamaya bırakıyorum pişmesine yakın içine bulguruda bırakıyorum pişince ılımasını bekliyorum yoğurtla birlikte karıştırıyorum,içine ıspanağıda ilave edip biraz su ilave ediyorum cacıktan biraz katı oluyor üzene yakmadan 1 tatlı kaşığı zeytin yağı,nane,kırmızı biber gezdiriyorum

az yedin ama di mi? bi kalıp çikolata yemedin a.s
valla mavi yeişlin 20 gr lık kalıbını attım mideye

canım ne 4 lt ya sen su zehirlenmesi diye bir şey duymadın galiba yaz gooogleyede bak

[QUOTE=candy_candy;11878424]boran ne bilmiyorumkismile

canım tarifini sabah vermiştim

gelelim boranı tarifime
yarım kase sarımsaklı yoğurt
3 kaşık haşlanmış bulgur
3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
5 yaprak haşlanmış ıspanak
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
pul biber nane

mercimeği haşlamaya bırakıyorum pişmesine yakın içine bulguruda bırakıyorum pişince ılımasını bekliyorum yoğurtla birlikte karıştırıyorum,içine ıspanağıda ilave edip biraz su ilave ediyorum cacıktan biraz katı oluyor üzene yakmadan 1 tatlı kaşığı zeytin yağı,nane,kırmızı biber gezdiriyorum
[/QUOTE]
cokacimcoook kaptım hemen tarifii

o hesaplamaya göre 4 litre çıkıyor yok yok merak etme yaw. o kadar içebilecek olsam şu an 130kg olmazdım herhal ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…