- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Öyle yaptım zatennnn ama gene de yedimmmmm. allah beni ne etsin yaw. mafoldumben
:roflol::roflol: göbenin kiri haa benimde kıçımın kirii :roflol:Günaydınnn sempatiksalakcinni guide allah iyiliğini versin kızımla güzel göründüğümü bende yeni okuyorum laelaelaelaelae
Halleyde gelmiş pehhh eskiler dökülüyo aklinialirimsmile
Dün tam yeni bir başlangıç yapacaktımki misafir geldi çayın yanına olan kaka şeylerden yedim -tatlicadiarzu- hepsi kakaydı nasılda yedim püüü sempatiksalakcinni
tübe ya nimete kakamı demiş oldum şimdi laelaelaelaelae:roflol:
Sabahta pek iyi başlamış sayılmam ama yeniden kendimi dengeye aldım Allahın izniylehihoyyyt kilo nedirki beaaa gobeemin kiri :roflol:
ye cnm ama tadımlık yaaslm kızlar kaynatmışınız ben yokken kaç günden beri giremiyodum bugün misafirlerim gelecek bir sürü hazırlık yaptım nasıl yemeden durcam bilemiyorum herhalde azıcık ucundan alırım sizler naptınız nasıl gidiyo diyetlerzemuszemuszemuszemus
eklerr haaÖğlen su içtim bir de soğuk sandviç yedim.. iki de minik ekler
eklerr haa
o sakın kekelr olmasın
hıhh ben kek sevmemkii :dilcikar:
Günde Ne Kadar Su İçmeliyiz?
Kilonuzu 0.03 ile çarpın. Bulduğunuz rakam, içmeniz gereken günlük su miktarını gösterecektir.
Örnek:
70 kilosunuz.
70 * 0.03 = 2.1
Demek ki 70 kiloluk bir kişi, günde 2.1 lt su içmeli. Vücudun ihtiyacı bu..
ben boranımı yedim pis boğazım tutamadım çikolatada yedimbilmiyorumkismile
ben boranımı yedim pis boğazım tutamadım çikolatada yedimbilmiyorumkismile
ben celdimmmm...kızımla dolaştık geldik. uyuyor şimcik.
Bu sırada ben içmem gereken suyu hesapladım ve ohan da dedim yani. 4 litre su içmem lazım benim eeee zayıflamak için de bunu arttırmaya kalkışsak eeee ben günde 1 damacana su mu içecem yawww....
ayça ev hanımı mısın? ya ufaklığı al bol bol gez ne güzel yaa.. ben haftasonları hariç hiç dışarı çıkamıyorum.. :çok üzgünüm:arkadaşlar yaw benim 13 Mart' a kadar 120 olmam lazımmmmmmmmmm en fazla ama ... olur mu acep..nasıl olur ? iyi olur da bu kaçamakları yapmazsam olur ancak ....ben damacanayla su içem en iyisi hehehehehe
valla mavi yeişlin 20 gr lık kalıbını attım mideyeaz yedin ama di mi? bi kalıp çikolata yemedin a.s
ben celdimmmm...kızımla dolaştık geldik. uyuyor şimcik.
Bu sırada ben içmem gereken suyu hesapladım ve ohan da dedim yani. 4 litre su içmem lazım benim eeee zayıflamak için de bunu arttırmaya kalkışsak eeee ben günde 1 damacana su mu içecem yawww....
[QUOTE=candy_candy;11878424]boran ne bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?