Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yanlış sayfada etiketlemisim seni ama olsun bundada bir hayır vardır bak burda herkes çok büyük kilolardan düştü ve düşmeye devam ediyor artık kendine kizmayi bırak bence burda motive olabilirsin sayfa çok aktif ve hepimiz tombakiz kendini yanlız hissetme üzülmeyi bırak bize katıl Burhan nikli Ayşecik hadi kop gel bir yıldır bekliyorum moralinin duzelmesini vazgecmedim senden kilo verme şeysine senle başlamıştık

Kızlar, şimdi ben 1.5 aydır öyle böyle diyetteyim. maksimum gördüğüm kilo 106.6 idi. bu sabah 96.6 gördüm. Yani 10 kiloyu gönderdim denebilir. Ama ben biraz hızlanmak istiyorum. en azından bayrama 89.9 olmak istiyorum. şu 3 günlük haşlanmış patates-yoğurt diyetini yapsam kötü mü olur benim için. sonuçta sadece 3 gün. bi nevi detoks sayılır mı? yoksa sağlıksız mı olur?

Kizlar ben nerelere gidem ben nerelerden atlayam. Nerelerden intehar edem anam anam. Bennn BENNNNN evet ben 3 haftadir dikkat diyet yapiorum hatta yesilcay birasi diosunuz ya ondan bile yaptim gecen hafta full ama bu sabah pil aldim ve kac ciktim........... 98.5!!!!!!!!!!!!!!! Aman allahim deliricem Sadece 300 grammi ay aglicam yaaaa...

Esim dioki bence diyetisyenden sonra kilo aldin bence diyo simdide verdin ama bu kadar gordun sen diyo ama bilmiyorum ya ay gerçekten aglamak istiyorum yaaaa...

Bana ters tepiyor o tür detokslar bilmem ki

Çok geçmiş olsun ben şubatta yakalanmistim çok kötüydü tatilin ilk günü hem de burnumdan gelmisti.

Herşeyde bil :)) takımda biri yapıyormuş ıf diyor. Öğleden sonra bişey yemiyor sanırım.
Ben akşam 9 dan öğlen 13 e kadar bişey yemiyodum. Diğer 8 saatte de 1200 kalori anca alıyorsun harika oluyor. Ben yine yapacagim 3 öğün yiyince kalori düşürme yapamiyorum. 500 kalori alınca çok etkili oluyor açlık tokluk duygusunu net anliyorsun

Yaparsan birlikte takip ederiz. Ben proteini arttırmaya calisiyorum ama basaramadim hep çok az çıkıyor. Yarın yediklerimi yazarım

Allah yardım etsin zor anlar yaşıyorlar bu büyük bir travma. Söyleyecek birsey bulamıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…