Bana ters tepiyor o tür detokslar bilmem kiKızlar, şimdi ben 1.5 aydır öyle böyle diyetteyim. maksimum gördüğüm kilo 106.6 idi. bu sabah 96.6 gördüm. Yani 10 kiloyu gönderdim denebilir. Ama ben biraz hızlanmak istiyorum. en azından bayrama 89.9 olmak istiyorum. şu 3 günlük haşlanmış patates-yoğurt diyetini yapsam kötü mü olur benim için. sonuçta sadece 3 gün. bi nevi detoks sayılır mı? yoksa sağlıksız mı olur?
https://www.google.com.tr/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/patates-diyeti-2-72128.html/ampBu patates yogurt nasil bisi ya afedersiniz ama kabizlik falan yapiyor mu?
Sıcak güzel ama buhar odasinda oturur gibiydi bu hafta yapış yapış14 derecede ben hava sicak diyenlerin agzina küreklen vurciiim bundan sonra
Ben Günes olsam terkederim o topraklari
Hec giymet bilmiyiniz
Çok geçmiş olsun ben şubatta yakalanmistim çok kötüydü tatilin ilk günü hem de burnumdan gelmisti.Günaydın :)
Geçmiş olsum diyenlerim çok olmuş sağolasınız eksik olmayın.
Bugün daha iyiyim ufaklıkta iyidir heralde.
Büyük kız bi gün önce olmuştu o çabuk toparladı.
Dün yerlere yapıştım resmen nasıl bi halsizlikti anlatamam.
Kusma ishal çok şiddetli değildi ama tesiri çok oldu.
Tuzlu su içmek gerekirmiş ishalde olan kaybı yerine koymak için. Tuzlu su nasıl içelim tuzlu ayran ve tuz eklenmiş limonata yaptım kızımda içti ondan.
Narin fücudum iğneleniyorher yerim ağrıyor helede derin nefes alınca karnım yanlarım nasıl ağrıyor. İyi zorlanmışım bununla geçti inşallah diyorum.
Ben akşam 9 dan öğlen 13 e kadar bişey yemiyodum. Diğer 8 saatte de 1200 kalori anca alıyorsun harika oluyor. Ben yine yapacagim 3 öğün yiyince kalori düşürme yapamiyorum. 500 kalori alınca çok etkili oluyor açlık tokluk duygusunu net anliyorsunHerşeyde bil :)) takımda biri yapıyormuş ıf diyor. Öğleden sonra bişey yemiyor sanırım.
HarikaGünaydınnnn
Alandan bildiriyorum. :)
Kilom 82,8
Yaparsan birlikte takip ederiz. Ben proteini arttırmaya calisiyorum ama basaramadim hep çok az çıkıyor. Yarın yediklerimi yazarımİnstagramda denk gelip araştırdım bende :) aslında mantığı karatayın leptinine benziyo. aileme yardıma gidicem fındık için, ondan sonra ben de if beslenmeyi denicem inşallah, bakalım o nasıl. ben 16/8 olanını yapıcam okul açılana kadar.. ama yine de herşeyi yemem tabi, diyete uygun beslenicem yine..
Allah yardım etsin zor anlar yaşıyorlar bu büyük bir travma. Söyleyecek birsey bulamıyor insanküçük çocuklarını bile yengem dayım çok istedi diye kabul etmişti başka çocuk kabul eder mi bilmem psikolojisi daha kaldırmaz diyede düşünüyorum ama tabiki hiç belli olmaz yengem 40 üstüdur tam net bilmiyorum ama.kızımızn bugün doğum günü ne derinden yaktı bizi annesinin hediyesini memlekete gitmeden vermiş anne ne olur ne olmaz demiş .annesi ben onun hediyesini veremedim diye yakındı hep..
Bayrama kadar 7 kilo vermek harika fikirBenim hedefim de bayrama kadar 89.9 görmek.... 7 kilo vermem lazım :) olur mu olur..
Yılbaşına kadar 60 kiloya dussem içimden yeni bir ben çıkar eminimDoğru diyin göremedim 79 ama dur hele goricim öyle yada böyle gözümü 69 a diktim Sincik yılbaşına kadar olicik Allah'ın izniyle sağlıkla tabi en önemlisi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?