Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus tesekkurler canim
Biraz ağır gidiyor ama olsun bunada razıyım ...

İyi akşamlar uğrayamıyorum fazla işim hiç bitmiyor gelen giden de çok oluyor;
Bugün y ediklerim
Sabah
Iki dilim buğday ekm ile kaşarlı tos (iki dilim sucuk)
Dom.salt.
Bir haşlanmış yumurta
Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
8 kaşık kısır
Çay
Akşam
1.5 kepçe buğdaylı nohutlu yoğurt corbasi
6 kaşık kıymalı taze fasulye
Cacık
Ara
Kahve
Iki top dondurma

Hellolayin,

Benim bel fena yine
Uyumus kalmisim öyle

08:30 -> 3 yumurta bir dilim gorgonzola peyniri bir dilim ekmek

13:30 -> 200 gr kavun

16:00 -> 1 simit ve cay

18:00 -> Kizimin gözlemesinden tirtikladim
ve 95,7 yi gördügüm icin üc dilim baklava ile kendimi ödüllendirdim.

Su az icmisimdir..

Kizlar sabah kahvaltim saat 09 30 da
3 dilim tam bugday ekmegi
1 kk peynir
2 yumurta az tereyaginda pismis
7 tane zeytin
2 domates( kocam 3 kilo diyor) ama degil
Sabah kahvaltimin pesine 6 adet murdum erigi yedim sonra uyudum

Aksam saat 19 30 da buyukce bir tabak patates salatasi yaptim. Kivircikli domatesli esimle yedik
Yaninda dayanamadim 1 bardak kadar kola ictim. Kotu oldu farkindayim.

Gece saat 1 30 4 adet murdum erigi yedim...

Yersem gene murdum erigi yerim heralde belki sabaha karsi yine midem burulursa yerim... Sabaha daha cok var gec hadi saatler gecte hafta tatilime cikayim.

Merhaba hosgeldin 90 kilo üstü olup başlayan ve suan 70 leri gören arkadaşlar var yollarına devam ediyorlar. Birlikte zayıfliyoruz. Genelimiz 90 üstü şeklinde sen de katıl hergün yediklerini yaz duygularını Paylaş

Günaydın kızlar ben eski diyetime dönerek saatin 13 olmasını bekliyorum ilk yemek saatim 13 de birazdan kendime Türk Kahvesi yaptım. Dün gece 3 bira 1 kase fıstık yemem sabah tartida 93.8 i gormeme neden olur mu cuma sabahtan bu yana ne yapmış olabilirim ki bu kadar kilo farketti. Sabah başıma balyoz yemiş gibi oldum resmen kilo vermeye çalışırken almak. Demekki bu işi daha sıkı tutmaliyim normal diyetle kilo veremiyorum eski sisteme dönüş. Aylardır yerimde saydim durdum bu değişmeli

Bonus can destekliyorum seni tum engellere ragmen bahanesiz harekete devam .ben de sabahtan beri 75 tane mekik çektim saatin 13 olmasını bekliyorum yemek saatı için bir yandan da eşimle spor saatini seyrediyoz mecburen fenerbahcenin kritikleri maçı seyretti golleri seyretti şimdi yorumları seyrediyor ben de kusacagim. Ama konu Beşiktaş olsa 10 dakika seyrettirir. Neyse spor programı iştahımi kapatıyor bu da iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…