Sağol yaa Onuda hiç sevmiyorum evde Zaten şu an biryerdende bulamam gibi şimdilik bir halim Yok sanki 3 ay olmayınca fena oldumTampon alıp girebilirsin. Hem de kolay olur senin için huzursuz olmazsın
Simi insan askın kendisine aşıksa ne yaş ne yer ne zaman farketmiyor.
Her daim seviyorsun her daim asıksın.... ibonun dedigi gibi sen aşıksın arkadaş :)
Bugün pazar mıymış? Bitse de gitse...
Çözmüs beni Bonus hatun kisisi
Ya aslinda bu sefer daha önceki görüstügüm insanlardan farki yarasinin yarama degmesi oldu.
Bir yil icinde önce kanserden abisini onun acisina dayanamayan anne babasini ücer ay ara ile kaybetmis..Mirasta kardeslerinin ihanetine ugramis..O da çocuklarini göremiyor..
Yani kimsesizligi kimsesizligime, acisi acima degdi..Çok baska türlü bir bag ile basladi..
Hissediyorum..
Bu sefer dogru insan sanki..
cenazemiz vardı uğrayamadım ayrıca mini depresyonum hala devam ediyor almaktan çok korkuyorum tartıya çıkamıyorum çünkü 2-3 kilo aldığımı düşünüyorum ve bunu görmeye tahammülüm gücüm yok
Başınız sağolsun 3 kiloya kadar mühim değil üzülme ödem bağırsak ta birikenler vs 4 gün spor diet hepsi gidercenazemiz vardı uğrayamadım ayrıca mini depresyonum hala devam ediyor almaktan çok korkuyorum tartıya çıkamıyorum çünkü 2-3 kilo aldığımı düşünüyorum ve bunu görmeye tahammülüm gücüm yok
Dilerim gönlünce olsun hersey simii,hakediyorsun mutlu olmayi..Cabucak evlen de dügüne gelek
Hayırdır çok duygusalsin kötü birsey yoktur umarımBugün pazar mıymış? Bitse de gitse...
Basın sağolsun. Korkunun ecele faydası yok eninde sonunda o tartıya çıkacaksin erteleme yoksa senin kilonu yakalamaya geliyorumcenazemiz vardı uğrayamadım ayrıca mini depresyonum hala devam ediyor almaktan çok korkuyorum tartıya çıkamıyorum çünkü 2-3 kilo aldığımı düşünüyorum ve bunu görmeye tahammülüm gücüm yok
Yok canım yok. öyle genel bi buhran var üstümdeHayırdır çok duygusalsin kötü birsey yoktur umarım
Başınız sağolsun canım.. nazar mı değdi sana ne oldu, bak o kadar çaba sarf ettin, artık çık depresyondan ve devam et.. bi kaç kiloyu takma..cenazemiz vardı uğrayamadım ayrıca mini depresyonum hala devam ediyor almaktan çok korkuyorum tartıya çıkamıyorum çünkü 2-3 kilo aldığımı düşünüyorum ve bunu görmeye tahammülüm gücüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?