Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Simi insan askın kendisine aşıksa ne yaş ne yer ne zaman farketmiyor.
Her daim seviyorsun her daim asıksın.... ibonun dedigi gibi sen aşıksın arkadaş :)

Çözmüs beni Bonus hatun kisisi
Ya aslinda bu sefer daha önceki görüstügüm insanlardan farki yarasinin yarama degmesi oldu.
Bir yil icinde önce kanserden abisini onun acisina dayanamayan anne babasini ücer ay ara ile kaybetmis..Mirasta kardeslerinin ihanetine ugramis..O da çocuklarini göremiyor..
Yani kimsesizligi kimsesizligime, acisi acima degdi..Çok baska türlü bir bag ile basladi..
Hissediyorum..
Bu sefer dogru insan sanki..

Ben geldiiiiiiiiiim

Mutlu pazarlar herkese:) Nasilsiniz kizlar?

Evime kavustum sükür,kuzenimle birlikte döndük biraz ben de kalicak,pek mesudum:) esimde sehir disinda olucagi icin birsüre bana yoldas olucak anlayacaginiz:)

Günlerdir düzenim bozuldu,kacamak yapmadim fakat disardan yiyince pek diyet gibide olmadi beslenmem kiloyu korumak gibi birseydi sanirim:)

Neyse artik evimdeyim ve en sagliklisindan mamisler hazirlamamam icin bir sebep yok,yola devam:)

Alinti yapamadim ama gecmiste kuzenim icin iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekkür ederim,iyi ki varsiniz efenim:)

Dilerim gönlünce olsun hersey simii,hakediyorsun mutlu olmayi..Cabucak evlen de dügüne gelek

Basiniz sagolsun canim,Allah rahmet eylesin ins..

2-3 kiloyu dert etme kendine lütfen,birkac gün sIki bir beslenme ile ugurlarsin onlari..Yolumuz uzun ve basariya giden yolda psikolojik durumumuz cok önemli,birkac kilonun seni demoralize etmesine izin verme olar mii:)

Başınız sağolsun 3 kiloya kadar mühim değil üzülme ödem bağırsak ta birikenler vs 4 gün spor diet hepsi gider

Basın sağolsun. Korkunun ecele faydası yok eninde sonunda o tartıya çıkacaksin erteleme yoksa senin kilonu yakalamaya geliyorum

Başınız sağolsun canım.. nazar mı değdi sana ne oldu, bak o kadar çaba sarf ettin, artık çık depresyondan ve devam et.. bi kaç kiloyu takma..

Uzun zamandır dinlediğim en iyi şarkı..

"Bul beni kaybolmuşum izim silinmiş dilim suskun susmuşum
Bak bana mahvolmuşum senden kendimi almayı unutmuşum
Bul beni kaybolmuşum gecem günüme karışmış bir hoşum
Sanma ki sarhoşum ne var ne yoksa yıkıldı içimde bomboşum
Sensiz ben bomboşum"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…