Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menü

14 00
1 muz
3 ceviz
50gr ekmek
4 dilim macar salami
Yarım Kıymalı poğaça

Saat 20 de sarma Beyti yarım porsiyon çiğ köfte

Tüm gün aç kalınca yemek ağır geldi bu şekilde beslenince kendimi daha iyi hissediyorum . Normal diyetler bana göre değil hep yerimde sayıyorum anladım.

Selamun aleykum hayırlı sabahlar
Hafta sonu bı kosturöa bıtelas geçti 47 kavonoz şişe domates yaptım sanırsam yeter birazda sos falan yapacak inşallah tarlada olması bı ayrı yoruyor insanı git topla tası neyse veren rabbime çok şükür
Bonus bonuscanım ellerine saglık kilo veren spor yapan güzelleri kutlarım
Amethyst_1 Kuzucum geçmiş olsun kuzenıne gonlu güzel kasımpatım patım @lolaxx Canım basınız sağolsun kiloyu falan takma kafaya cabuk gelen cabuk gider hele ki senin gibi iradeli birinin elinde

E eboe kuzum maşallah nekafar güzel ılerlıyorsun bu sefer bitecek inşallah

3 kasik menemen nedir? Az olmus sanki :) ayrica ot neyinde yokken 3 kasik domtis okurken yetmedi bana.

Aksama yogurt salata yok diyodumki kür demişsin neyyyse didim :)

Peranin en guzel sarkisi kimseye bu denli baglanmamak lazim aslinda dimi?
Boyle ipleri anahtarlari vermekmek lazim.
Ama iste seviyorsun ve bundan besleniyorsun hic birsey gelmiyor gozune.
O demeden sen gonullu veriyorsun zaten eline herseyini. Al diyosun etimde kemigimde senin cekinme kır parcala :))

Fazla aşk dolu fazla duyguluyuz be elif

Ayyy spor yaptim ters dustum koltuga
Eboe bu baslagic dedigin bana cok iyi geldi dedigin video vardi ya onu acmistimda geberiyodum az daha

Sen gencsin benden tabi iyi gelir egilip kalktikca eh elif...ulan elif.... diye sesler cikti benden

Kollarim zaten zayif belim ayagim pert oldum daha pazartesinden

Guluyorum ama bu halime oyle cok uzuluyorum ki

Hareket edebilmenin kilo vermeye vucudumu toparlamaya faydasi olacagi icin huzurluyum.

Ic huzurumu allahim ayaklarima belimede butun agrilarimada nasip etsin insallah.

Of of ben anlamiyorum bu erkekleri..
Niye insanin elini kolunu baglarlar ki!..
Sabahi zor ettircek bu sümüklü bana bi karar verene kadar..
Seytan diyor ki ilk ucakla git, agzini burnunu kir, dön
Senin çokoprens Türkiyede mi ? Nasıl olucak yanına mı aldıracan hiç buluşmadınız mı daha bakalım birbirinizi görünce nasıl olucak ne diyorsun

Hayırlı haftalar
Ben de yorgunum ve de şiş bol su az yemek ve de yürüyüş hedefim olsun
Niye yorgunsun adaş ekstra neler yaptın yoruldun. bende dün akşam bileş yoktu gece de hatda açlığımı yoğurt ve fıstıkla bastırdım ama sabah balon gibi uyandım

Senin çokoprens Türkiyede mi ? Nasıl olucak yanına mı aldıracan hiç buluşmadınız mı daha bakalım birbirinizi görünce nasıl olucak ne diyorsun

Evet Türkiye'de ve nanca nikaha karsiligima ragmen alcem onu
Yalniz bazi konularda keçi maço
Buraya gelince sifirdan baslamak korkutuyor onu
Benim borclar bitmeden gelirse bana yük olacagini düsünüyor onunda orda bazi sorunlari var..Bana kiyamiyor anlayacagin benimde onun orda vakit kaybetmesine gönlüm razi gelmiyor..
Gelsin dil ögrensin, burda bir meslek yapsin, küllerinden yeniden dogsun, herseyimle arkasinda durayim istiyorum.
Illa ki görmek sart degil ki onun efendiligini ve durusunu daha hic bi erkekte görmedim ben..Baska bir adam olsa çoktan durumu kullanmak isterdi..Essek herifler daha üc bes muhabbete bi yerlerinin fotografini gönderirken o benim Allah korkum var, helalimi harami mi bilirim deyip hic civimadi onca testlerimde..
Düsmüs bi kere ve herkes arkasini dönmüs gitmis..Para bitince en yakinlarinin ihanetine ugramis..Bu ne demek çok iyi biliyorum ben..
Umarim uzanan elimi geri çevirmez..
Yaralarini sarmama izin verir, o da benim tutunacak dalim olur ama keçi iste biraz..
Sözümü yere düsürme deyip elimi kolumu bagliyor..

Gunaydin
neymis o merak ettim

simi insallah hersey gonlune gore olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…