Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

senin tarifte güzelmiş yazdım aklımın bi köşesine çikolatadan daha az kalorilidir her halde

kaydirigubbakcemile2

anaaaam dilenci o sen miydin kıız kaydirigubbakcemile3 tebrik ederim şekerimm tü tü tü maşallah a.s. bi dahakine bende katılayım bari eksik kalamam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız dılencı hıc bellı etmedınya..gercekten senmıydın anneeeem.
yaaa bende katılcam yıne yapsınlar ılgılılere duyrulur.....
bana demıstınya eskı turk fılmlerındekı sarkıcı kadın senmıydın...
benım kadınımsın artık yavrum...:roflol:
nasıl kayıt yaptıgını bana ögretırmısın canım..
ozelden msn mı ekle.

çok sağol canım benim güzel sözlerin için:asigim:

anaaaam dilenci o sen miydin kıız kaydirigubbakcemile3 tebrik ederim şekerimm tü tü tü maşallah a.s. bi dahakine bende katılayım bari eksik kalamam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bak baaakk gizli yetenekler aramızda desenee:) bi dahaki ne zaman olur bilmiyorum canım duyuru olur gene zaten haber ederim.

kız niye belli edeyim ben olduğumu:) herkes objektif edeğerlendirsin diye söylemedim. heyecandan bir tek kişiye söyledim sadece o kendini biliyor onu da çoğu kişi arkadaşlarına haber veriyor hep dediler ben de bi sakınca görmedim:kedi:

sen baya takıldın bu işe dur bakalım meşhur etcez seni de:) kaydı ben normal kamerayla yaptım bilgisayara attım geri kalanı çenebaz arkadaşımız hallediyor zaten. bir dahakine ben haber veririm sanaa.s.

kızımm o senmiydinnnnnnnnnn akannehir

süperr nann dur bidaha dinleyimmm
senin hemen altındakide benidim :roflol: 5 nuımara

he bendim yaaa:) sen link verince katılmıştım:) ay sen ben 2 ye verdim oyumu yazınca ben 2 sin sandım:)) dur bakiim 5 hangisiydi bi dinliyim:)

yok nan kendime neden verimm
ona da kimse vermemişş
ondan verdim

zaten benimde katılma amacım çok farklıydı
çenebaz arkadşaımız 8 mart hediye çekilişinde ban açıkmıştı
sırf arkadaş oluyum temas kuruyum diye video yollcıam bende falan ayagına
gönderdim
çekilişte kendine hediye alacak kişiyi bilmiyoruz
sadece alıcamız kişiyi biliyoruz süprizdi yani
çok karışık oldu hahahaha

ben geldimmm.....
salata yaptım kendime üztüne de peynir rendeledim afiyetle yiyorum. Umarım akşam kaçamak yapmam...
sizleri de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmm

ayda bir geldiydi glikozum :d:d
ondada sabahtan yazdıgı msj lar uçmuşş
vayy bahtsız bedevim benimmmmmm

eeee ne oldu arkadaşlar yaw. eski haline dönmüşüz. ve sabah ki mesajlarımızın hepisi getmiş????????????????????????????????

sen sabah siteye girdin mi canımcım? sabah biz siteye girdiğimizde alakasız bir siteyle karşılaştık. millet anaa yanlış girdim diye çoktı girdi çıktı girdi herkes beğenmedik dedi durdu. 1 saate yakın kapandı site ben de şimdi tekrar girebildim bi baktım eski haline dönmüş

ben varım bu kadar genıs cüsseyle gorunmuyormuyum.:roflol: :roflol:
bak sımdı derıncıgım gelmıs ben onu goruyorum.opuyorumnanaktan
nasılsın derın.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…