ben aynı tarifi (pek aynı sayılmaz sadece bal aynı ama kaydirigubbakcemile3 ) muz ve tarçın yerine de hindistan cevizi ile yapıyorum.. benimki biraz daha kalorili seninkinden :dance:
elma dilimini ekmek olarak kullandığım da oluyor.. özellikle canım çikolatalı ekmek isterse.. elmaya sürüp yiyiorum :dance:
çitol linke bak kızzz senin sayende atraksiyonlara girdim:))
http://www.kadinlarkulubu.com/yaris...lari-icerde-geleneksel-cenesustar-buyrun.html
çok sağol canım benim güzel sözlerin için:asigim:dilenci demekki sendin:lepi:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
tebrik ederim canım sürekli takip ettim inanki yarışma başladığı gün diğer şarkıları dinlemeden daha hemen 4 noya vermiştim oyumu hakikatten tüylerim diken diken oldu eşimle bile kaç sefer dinledik o bile çok beğendi haikatten çok güzel söylemişsin canım tekrar tebrik ederim kaydirigubbakcemile
ben yemekteyizi izlerdim ama artık pek izlemiyorum.. hazırlanma aşamasını takip ediyorum denk gelirse bazen..
bir de kültür aşı izleyicisiyim.. her hafta sonu kaçmaz.. ama bu haftasonu olan programı pek beğenmedim. süt konseptliydi de..
Kültür Aşı Fan Club :ecrin_bebek:
bak baaakk gizli yetenekler aramızda desenee:) bi dahaki ne zaman olur bilmiyorum canım duyuru olur gene zaten haber ederim.anaaaam dilenci o sen miydin kıız kaydirigubbakcemile3 tebrik ederim şekerimm tü tü tü maşallah a.s. bi dahakine bende katılayım bari eksik kalamam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız dılencı hıc bellı etmedınya..gercekten senmıydın anneeeem.
yaaa bende katılcam yıne yapsınlar ılgılılere duyrulur.....
bana demıstınya eskı turk fılmlerındekı sarkıcı kadın senmıydın...
benım kadınımsın artık yavrum...:roflol:
nasıl kayıt yaptıgını bana ögretırmısın canım..
ozelden msn mı ekle.
kızımm o senmiydinnnnnnnnnn akannehir
süperr nann dur bidaha dinleyimmm
senin hemen altındakide benidim :roflol: 5 nuımara
eeee ne oldu arkadaşlar yaw. eski haline dönmüşüz. ve sabah ki mesajlarımızın hepisi getmiş????????????????????????????????
burdan cüsseler görünse emin ol önce ben görünürüm sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?