Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kızlar...

Dun tum gun ugrayamadım ama bi sorun neden...
Oncelikle dun benim dogum gunumdu... Hem yogundum hemde yemeyi biraz abarttım... Ozetle anlatmam gerekirse dun sabah kayınpeder rahatsızlamış iş cıkısı eşim benide aldı gittik sonra işte orda kahvaltı hazırladılar ama kepek ekmek yok normal ekmek vardi 3 dilim kadar yedim 2 cay kaşıgı kadar nutella kacagım oldu 2 de kavala kurabiyesi onun dısında yarın kk anca peynir 3 4 zeytin bir kac parca domates salatalık attım agzıma

Sonra oglen eve gittik falan azcık uyumusum akşam eşim gezelim ddi tamam dedim diyeti rezil ettim dedim bugın kesin içimden fast foodun dibine vurcaz heralde ddm yada pastalar falan gidicek ben yarın kızlara ne dcem diye dusunuyorum kiiiii... Sevgili esim bana cok romantik bir mekanda romantik bir aksam yemegi surprizi hazırlamış
Tabiki cok abartmadım ama yinede bi tatlı opsiyonu oldu maruz gorun... Yemekte oyle aşıırya kacacak bir sey yoktu Sadece yemek peşine bir porsiyon tatli oda serbetli degildi zaten...

Dogum gunum hatrına maruz gorursuunuz mu beni acaba

Dogum gunun kutlu olsun

Günaydinnn

Sabaha nur topu gibi sis bogazlar ile uyandim,dün aksamdan sinyali vermisti zati,fena hastayimmm

Dün gece kuzenim ve arkadaslar ile toplastik,abur cubur yedim fazlaca heryerim sis tartiya cikmaya korkuyorum Henuz kahvati yapmadim,tüm gün birsey yemesem eritemem yediklerimi sanirim,oyyyy darlandimm
Neyse yeni bir gün,yepyeni bir hafta önümüze bakiciz artik:)

Bugun'den itibaren tekrar menulerimi yazacagim ins,umarim bu hafta hepimiz adina güzel gecer..

Hayriyem canimsinn..

Güle güle,güzel günlerde tüket domateslerini kuzuuu,sifa olsun yiyenlere..

Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun ins.

Nice güzel senelere,kutlu olsun dogum gününüz..

Başınız sağolsun 3 kiloya kadar mühim değil üzülme ödem bağırsak ta birikenler vs 4 gün spor diet hepsi gider

Basın sağolsun. Korkunun ecele faydası yok eninde sonunda o tartıya çıkacaksin erteleme yoksa senin kilonu yakalamaya geliyorum

Başınız sağolsun canım.. nazar mı değdi sana ne oldu, bak o kadar çaba sarf ettin, artık çık depresyondan ve devam et.. bi kaç kiloyu takma..

Çok sağolun iyi ki varsınız

Günaydıııın bu sabah tartıya çıktım binlerce şükürler olsun korktuğum olmamış. Nasıl olmadı onu bende anlamadım.

İnsanlar bazen çok kırıcı oluyor moral bozukluğumun en büyük sebeplerinden biri de buydu. Uzun süredir görmediğim birsürü insanı cenazede gördüm. Böyle patavatsızlık olmaz öyle konuştular ki kendimi berbat hissettim. Kilo verdin hee iyi iyi Allah acıdı. O halin neydi öyle. Kaç kiloydun.. Aaa zayıfladın mı çok şişkoydun.

Bunlar hafif olanlar insanlar şunun farkında değil zayıflamadan önceki insanla suan ki insan aynı kişi sadece şekli değişti. Eski halini bu kadar kötülemek o kişiye çok zarar veriyor. Pişmanlık veriyor.
Bu kadar BERBAT bir haldeydim de nasıl yaşadım o zaman diyorsun.

Acımayla karışık kibirle eksikliğim varmış gibi konuşmaları ve davranmaları o kadar zoruma gitti ki anlatamam size. Kaç kere dayanamadım ağladım öyle kolay ağlayan biri de değilimdir.
Böyle yapan insanla beddua etmemek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki.. Ama hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.

Allah konuşarak birini kırmaktan beni ve herkesi korusun

Gel bi sarilayim sana abla sefkatiyle

Son cumlen var ya senin kendini tarifin gibi olmus. Cok guzel bir dua ayni zamanda aminnn diyorum bende.

Kimseyi kirma ama kirmalarina izin verme. Bir iki cumle ile sustur onlari. Kilo bir fazlalik verdin gitti. Ama onlarinki kibir hastaligi kolay kolay gitmez.

Cok iyi oldu kilo vermem yoksa icinizden gecenleri hic bilmiycektim derdim ben olsaydim orda. Hemde cenaze ortaminda ne gereksiz bir konu.
Insanlari durdurmak kirmak olmuyor durdur bundan sonra lutfen. Arkadan naparlarsa yapsinlar.....cokta tın...cokta fifi

Bu içimdekileri rahat rahat dökeceğim tek yer burası anlayacağınızı düşünüyorum

Bugünden itibaren rehaveti atacağım umarım tekrar menülerimi yazaacağım inşallah

Hurma yi hurma hurmayi biraktin depresyona girdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…