Gunaydin
neymis o merak ettim
simi insallah hersey gonlune gore olur
Vay yeliz hanim yuzunuzu goren cennetlik daa
Dogum gunun kutlu olsunGunaydin kızlar...
Dun tum gun ugrayamadım ama bi sorun neden...
Oncelikle dun benim dogum gunumdu... Hem yogundum hemde yemeyi biraz abarttım... Ozetle anlatmam gerekirse dun sabah kayınpeder rahatsızlamış iş cıkısı eşim benide aldı gittik sonra işte orda kahvaltı hazırladılar ama kepek ekmek yok normal ekmek vardi 3 dilim kadar yedim 2 cay kaşıgı kadar nutella kacagım oldu 2 de kavala kurabiyesi onun dısında yarın kk anca peynir 3 4 zeytin bir kac parca domates salatalık attım agzıma
Sonra oglen eve gittik falan azcık uyumusum akşam şim gezelim ddi tamam dedim diyeti rezil ettim dedim bugın kesin içimden fast foodun dibine vurcaz heralde ddm yada pastalar falan gidicek ben yarın kızlara ne dcem diye dusunuyorum kiiiii... Sevgili esim bana cok romantik bir mekanda romantik bir aksam yemegi surprizi hazırlamış
Tabiki cok abartmadım ama yinede bi tatlı opsiyonu oldu maruz gorun... Yemekte oyle aşıırya kacacak bir sey yoktu Sadece yemek peşine bir porsiyon tatli oda serbetli degildi zaten...
Dogum gunum hatrına maruz gorursuunuz mu beni acaba
Iyiler cok sukur bonusum operler ellerinden sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuzzeze_84 ne var ne yok yelizcim, kizlar nasil?
Iyiler cok sukur bonusum operler ellerinden sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Selamun aleykum hayırlı sabahlar
Hafta sonu bı kosturöa bıtelas geçti 47 kavonoz şişe domates yaptım sanırsam yeter birazda sos falan yapacak inşallah tarlada olması bı ayrı yoruyor insanı git topla tası neyse veren rabbime çok şükür
Bonus bonuscanım ellerine saglık kilo veren spor yapan güzelleri kutlarım
Amethyst_1 Kuzucum geçmiş olsun kuzenıne gonlu güzel kasımpatım patım @lolaxx Canım basınız sağolsun kiloyu falan takma kafaya cabuk gelen cabuk gider hele ki senin gibi iradeli birinin elinde
@eboe kuzum maşallah nekafar güzel ılerlıyorsun bu sefer bitecek inşallah
Gunaydin kızlar...
Dun tum gun ugrayamadım ama bi sorun neden...
Oncelikle dun benim dogum gunumdu... Hem yogundum hemde yemeyi biraz abarttım... Ozetle anlatmam gerekirse dun sabah kayınpeder rahatsızlamış iş cıkısı eşim benide aldı gittik sonra işte orda kahvaltı hazırladılar ama kepek ekmek yok normal ekmek vardi 3 dilim kadar yedim 2 cay kaşıgı kadar nutella kacagım oldu 2 de kavala kurabiyesi onun dısında yarın kk anca peynir 3 4 zeytin bir kac parca domates salatalık attım agzıma
Sonra oglen eve gittik falan azcık uyumusum akşam eşim gezelim ddi tamam dedim diyeti rezil ettim dedim bugın kesin içimden fast foodun dibine vurcaz heralde ddm yada pastalar falan gidicek ben yarın kızlara ne dcem diye dusunuyorum kiiiii... Sevgili esim bana cok romantik bir mekanda romantik bir aksam yemegi surprizi hazırlamış
Tabiki cok abartmadım ama yinede bi tatlı opsiyonu oldu maruz gorun... Yemekte oyle aşıırya kacacak bir sey yoktu Sadece yemek peşine bir porsiyon tatli oda serbetli degildi zaten...
Dogum gunum hatrına maruz gorursuunuz mu beni acaba
Yavyu nettin sen ya noldu bogazlarina tuh ilacsiz gecicekmi?Hayriyem canimsinn..
Güle güle,güzel günlerde tüket domateslerini kuzuuu,sifa olsun yiyenlere..
Gel kiz nikah sahidim ol hemi de
Yavyu nettin sen ya noldu bogazlarina tuh ilacsiz gecicekmi?
Basiniz sagolsun canim,Allah rahmet eylesin ins..
2-3 kiloyu dert etme kendine lütfen,birkac gün sIki bir beslenme ile ugurlarsin onlari..Yolumuz uzun ve basariya giden yolda psikolojik durumumuz cok önemli,birkac kilonun seni demoralize etmesine izin verme olar mii:)
Başınız sağolsun 3 kiloya kadar mühim değil üzülme ödem bağırsak ta birikenler vs 4 gün spor diet hepsi gider
Basın sağolsun. Korkunun ecele faydası yok eninde sonunda o tartıya çıkacaksin erteleme yoksa senin kilonu yakalamaya geliyorum
Başınız sağolsun canım.. nazar mı değdi sana ne oldu, bak o kadar çaba sarf ettin, artık çık depresyondan ve devam et.. bi kaç kiloyu takma..
Selamun aleykum hayırlı sabahlar
Hafta sonu bı kosturöa bıtelas geçti 47 kavonoz şişe domates yaptım sanırsam yeter birazda sos falan yapacak inşallah tarlada olması bı ayrı yoruyor insanı git topla tası neyse veren rabbime çok şükür
Bonus bonuscanım ellerine saglık kilo veren spor yapan güzelleri kutlarım
Amethyst_1 Kuzucum geçmiş olsun kuzenıne gonlu güzel kasımpatım patım @lolaxx Canım basınız sağolsun kiloyu falan takma kafaya cabuk gelen cabuk gider hele ki senin gibi iradeli birinin elinde
@eboe kuzum maşallah nekafar güzel ılerlıyorsun bu sefer bitecek inşallah
Günaydıııın bu sabah tartıya çıktım binlerce şükürler olsun korktuğum olmamış. Nasıl olmadı onu bende anlamadım.
İnsanlar bazen çok kırıcı oluyor moral bozukluğumun en büyük sebeplerinden biri de buydu. Uzun süredir görmediğim birsürü insanı cenazede gördüm. Böyle patavatsızlık olmaz öyle konuştular ki kendimi berbat hissettim. Kilo verdin hee iyi iyi Allah acıdı. O halin neydi öyle. Kaç kiloydun.. Aaa zayıfladın mı çok şişkoydun.
Bunlar hafif olanlar insanlar şunun farkında değil zayıflamadan önceki insanla suan ki insan aynı kişi sadece şekli değişti. Eski halini bu kadar kötülemek o kişiye çok zarar veriyor. Pişmanlık veriyor.
Bu kadar BERBAT bir haldeydim de nasıl yaşadım o zaman diyorsun.
Acımayla karışık kibirle eksikliğim varmış gibi konuşmaları ve davranmaları o kadar zoruma gitti ki anlatamam size. Kaç kere dayanamadım ağladım öyle kolay ağlayan biri de değilimdir.
Böyle yapan insanla beddua etmemek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki.. Ama hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
Allah konuşarak birini kırmaktan beni ve herkesi korusun
Bu içimdekileri rahat rahat dökeceğim tek yer burası anlayacağınızı düşünüyorum
Bugünden itibaren rehaveti atacağım umarım tekrar menülerimi yazaacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?