Canım cok gecmiş olsun yazın hastalığıda gecmek bilmiyor bol bol ılık ıhlamur falan iç. Umarım en kısa zamanda atlatırsın.Günaydinnn
Sabaha nur topu gibi sis bogazlar ile uyandim,dün aksamdan sinyali vermisti zati,fena hastayimmm
Dün gece kuzenim ve arkadaslar ile toplastik,abur cubur yedim fazlaca heryerim sis tartiya cikmaya korkuyorumHenuz kahvati yapmadim,tüm gün birsey yemesem eritemem yediklerimi sanirim,oyyyy darlandimm
Neyse yeni bir gün,yepyeni bir hafta önümüze bakiciz artik:)
Bugun'den itibaren tekrar menulerimi yazacagim ins,umarim bu hafta hepimiz adina güzel gecer..
Günaydıııın bu sabah tartıya çıktım binlerce şükürler olsun korktuğum olmamış. Nasıl olmadı onu bende anlamadım.
İnsanlar bazen çok kırıcı oluyor moral bozukluğumun en büyük sebeplerinden biri de buydu. Uzun süredir görmediğim birsürü insanı cenazede gördüm. Böyle patavatsızlık olmaz öyle konuştular ki kendimi berbat hissettim. Kilo verdin hee iyi iyi Allah acıdı. O halin neydi öyle. Kaç kiloydun.. Aaa zayıfladın mı çok şişkoydun.
Bunlar hafif olanlar insanlar şunun farkında değil zayıflamadan önceki insanla suan ki insan aynı kişi sadece şekli değişti. Eski halini bu kadar kötülemek o kişiye çok zarar veriyor. Pişmanlık veriyor.
Bu kadar BERBAT bir haldeydim de nasıl yaşadım o zaman diyorsun.
Acımayla karışık kibirle eksikliğim varmış gibi konuşmaları ve davranmaları o kadar zoruma gitti ki anlatamam size. Kaç kere dayanamadım ağladım öyle kolay ağlayan biri de değilimdir.
Böyle yapan insanla beddua etmemek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki.. Ama hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
Allah konuşarak birini kırmaktan beni ve herkesi korusun
Evet Türkiye'de ve nanca nikaha karsiligima ragmen alcem onu
Yalniz bazi konularda keçi maço
Buraya gelince sifirdan baslamak korkutuyor onu
Benim borclar bitmeden gelirse bana yük olacagini düsünüyor onunda orda bazi sorunlari var..Bana kiyamiyor anlayacagin benimde onun orda vakit kaybetmesine gönlüm razi gelmiyor..
Gelsin dil ögrensin, burda bir meslek yapsin, küllerinden yeniden dogsun, herseyimle arkasinda durayim istiyorum.
Illa ki görmek sart degil ki onun efendiligini ve durusunu daha hic bi erkekte görmedim ben..Baska bir adam olsa çoktan durumu kullanmak isterdi..Essek herifler daha üc bes muhabbete bi yerlerinin fotografini gönderirken o benim Allah korkum var, helalimi harami mi bilirim deyip hic civimadi onca testlerimde..
Düsmüs bi kere ve herkes arkasini dönmüs gitmis..Para bitince en yakinlarinin ihanetine ugramis..Bu ne demek çok iyi biliyorum ben..
Umarim uzanan elimi geri çevirmez..
Yaralarini sarmama izin verir, o da benim tutunacak dalim olur ama keçi iste biraz..
Sözümü yere düsürme deyip elimi kolumu bagliyor..
evet bayağı karışıkmış senin dediğin gibi yanında yeni bir hayat kuracaksa vakitde kaybetmemesi lazım yüz yüze görüşün bir bakalım inşallah herşey gönlünce olur siz uyuşup bir birinizi sevdikten sonra bir süre senin kazancınla idare edebilirsiniz ...
Ay bi duygusallastımsizlere soracagım birşey var unutuyordum az kalsın...
Kızlar ben ramazannın son haftası dıyetisyene gitmiştim devlet hastanesinde.
Yanlız bahsetmişimdir ilk zamanlar 1 ay yapamadım yalan yok adapte olamadım ama iki uc haftadır kah oyle kah boylr diyet yapıorum ama onu uygulayamıyorum. Çünkü dediğim gibi cok sey var yapamiyorum pratik olmalı bana diyet. Misal tavuklu salata vs olmalı oğlen yada aksam yemegim... simdi bu cuma kontrolum var ama ben doktora gittigim zamanla aynı kilodayım dediğim gibi ben sanırım gecen ay kilo aldım ve onları verdim heralde. Simdi kafama takılan konu su devlette sanırım diyete uymadınmı kilo vermedimmi doktor azarlıyormus hatta bakmıyormuş belli bi hak varmış galiba simdi ya bana gittiğimde bakmıcam sana derse yada işte azarlayıp sevkimi Kırarsa. Sonucta ozel degil özeller para alıo yapmaz oyle seyler ama korkuyorum. Sizce gitmelimiyim. Yoksa boşverip kendi kendime bişeylermi yapmalıyım. Aglamak istiyorum ya ben. Zaten kaç gundur aşırı duygusalım aglarım kadının karsısında laf soylerse bana.
Bir tanıdığımızın eşi vefat etmişti 40 duası için kayseri ye gidip geldik
nice sağlıklı yaşlara canım ne mutlu güzelbir gün geçirmişsin yediklerini kafana takma benceGunaydin kızlar...
Dun tum gun ugrayamadım ama bi sorun neden...
Oncelikle dun benim dogum gunumdu... Hem yogundum hemde yemeyi biraz abarttım... Ozetle anlatmam gerekirse dun sabah kayınpeder rahatsızlamış iş cıkısı eşim benide aldı gittik sonra işte orda kahvaltı hazırladılar ama kepek ekmek yok normal ekmek vardi 3 dilim kadar yedim 2 cay kaşıgı kadar nutella kacagım oldu 2 de kavala kurabiyesi onun dısında yarın kk anca peynir 3 4 zeytin bir kac parca domates salatalık attım agzıma
Sonra oglen eve gittik falan azcık uyumusum akşam eşim gezelim ddi tamam dedim diyeti rezil ettim dedim bugın kesin içimden fast foodun dibine vurcaz heralde ddm yada pastalar falan gidicek ben yarın kızlara ne dcem diye dusunuyorum kiiiii... Sevgili esim bana cok romantik bir mekanda romantik bir aksam yemegi surprizi hazırlamış
Tabiki cok abartmadım ama yinede bi tatlı opsiyonu oldu maruz gorun... Yemekte oyle aşıırya kacacak bir sey yoktu Sadece yemek peşine bir porsiyon tatli oda serbetli degildi zaten...
Dogum gunum hatrına maruz gorursuunuz mu beni acaba
Günaydinnn
Sabaha nur topu gibi sis bogazlar ile uyandim,dün aksamdan sinyali vermisti zati,fena hastayimmm
Dün gece kuzenim ve arkadaslar ile toplastik,abur cubur yedim fazlaca heryerim sis tartiya cikmaya korkuyorumHenuz kahvati yapmadim,tüm gün birsey yemesem eritemem yediklerimi sanirim,oyyyy darlandimm
Bugun'den itibaren tekrar menulerimi yazacagim ins,umarim bu hafta hepimiz adina güzel gecer..
Şu topige duygularina hakim biri gelsin kafami kiracagim
Biraz aglayip rahatla bence :)) istanbuldamisin? Nereye gittin?
Bende gidiyorum devlet hastanesine bir sıkıntı gormedim gorsemde hic dusunmem ceker giderim yada moduma gore ugrasirim o doktorla.
Kibirli burnu havada hasta azarlayan dr dan nefret ediyorum hangi brans olursa olsun.
Once sunu kabul et. Hic bir dr un diyetisyende dahil seni azarlamaya hakki yok. Sikayet sistemi cok duzgun ilerlemesede sikayet hakkin var once hastane bashekimine sonra bakanliga.
Sana bakmiyorum deme hakki yok essek gibi bakicak babanin hayrina calismiyo herkes parasini aliyo.
Sen ilk gittiginde gormedinmi nasil biriydi listeyi kim verdi sana? Hic sorun etme git kontrolune. Gitmemen daha cok sorun sana randevu verilmis.
Acik sozlu ol uygulayamadigini moralinin bozuk oldugunu soyle. Uslubu kotu olursa sende bakarsin duruma gore. Uyari baska azar baska...
En kotusunu en basta dusunme. Ha diyelimki oldu en kotusu nolur yani ceker gidersin en fazla. Baska dr mu yok? Bu rahatlikla git lutfen.
Kocaeli de yasıyorum burda seka devlet hastanesi var oranın diyetisyenine gittim. Doktorum sevil hanım diye biri genç aslında cokta tatlı biri ama bi kez gordum kadını hastalarına nasıl davranır bilmiyorum benim sadece duydugum misal listeyi yapmıosun yada şu kadar kilo ver diyo ama vermiyorsun sözde belli bir hak varmış sonrası yanıyormuş gidemiyormuşsun. Dediğim gibi hastalarına nasıl davranır bilmiyorum tatlı birine benziyor dediğim gibi ama ya tersse. Git diyorsun yani oylemi.
Bu arada evet duygusalım ama normalde bu kadar olmam son bi haftadır boyle oldum dun ben bilmem eşim bilir de ki adam dustu diye gozlerim doldu dusunun gerisini... diyetmi yaptı ne bilmem.
Oncelikle sakinles derin bir nefes al ve o listeye uymak zor ama doktoru sen yonlendirebilirsin listeyi sana uygun hale getirirler.gerci hic devlette gitmedim ama sonucta sana uygun olmali hayatini zorlastirmamali listeAy bi duygusallastımsizlere soracagım birşey var unutuyordum az kalsın...
Kızlar ben ramazannın son haftası dıyetisyene gitmiştim devlet hastanesinde.
Yanlız bahsetmişimdir ilk zamanlar 1 ay yapamadım yalan yok adapte olamadım ama iki uc haftadır kah oyle kah boylr diyet yapıorum ama onu uygulayamıyorum. Çünkü dediğim gibi cok sey var yapamiyorum pratik olmalı bana diyet. Misal tavuklu salata vs olmalı oğlen yada aksam yemegim... simdi bu cuma kontrolum var ama ben doktora gittigim zamanla aynı kilodayım dediğim gibi ben sanırım gecen ay kilo aldım ve onları verdim heralde. Simdi kafama takılan konu su devlette sanırım diyete uymadınmı kilo vermedimmi doktor azarlıyormus hatta bakmıyormuş belli bi hak varmış galiba simdi ya bana gittiğimde bakmıcam sana derse yada işte azarlayıp sevkimi Kırarsa. Sonucta ozel degil özeller para alıo yapmaz oyle seyler ama korkuyorum. Sizce gitmelimiyim. Yoksa boşverip kendi kendime bişeylermi yapmalıyım. Aglamak istiyorum ya ben. Zaten kaç gundur aşırı duygusalım aglarım kadının karsısında laf soylerse bana.
SABAH doyurucu bir kahvaltıdan sonra şimdiGren tea time
tamam bende salama bi tane içicem şimdi suyu kaynatıyorumGren tea time
Gecmıs olsun canımGünaydinnn
amin kasımpatımHayriyem canimsinn..
Güle güle,güzel günlerde tüket domateslerini kuzuuu,sifa olsun yiyenlere..
Ne lüzumsuz ne kalbı katran insanlar ama bence de uymamak begenmemek sen çok iradeli sağlıklı verdim kılolarını ve devamı da gelıvek hemen o depresyon seysınden çıkıp buraya geliyorsun cıtırcımGünaydıııın bu sabah tartıya çıktım binlerce şükürler olsun korktuğum olmamış. Nasıl olmadı onu bende anlamadım.
İnsanlar bazen çok kırıcı oluyor moral bozukluğumun en büyük sebeplerinden biri de buydu. Uzun süredir görmediğim birsürü insanı cenazede gördüm. Böyle patavatsızlık olmaz öyle konuştular ki kendimi berbat hissettim. Kilo verdin hee iyi iyi Allah acıdı. O halin neydi öyle. Kaç kiloydun.. Aaa zayıfladın mı çok şişkoydun.
Bunlar hafif olanlar insanlar şunun farkında değil zayıflamadan önceki insanla suan ki insan aynı kişi sadece şekli değişti. Eski halini bu kadar kötülemek o kişiye çok zarar veriyor. Pişmanlık veriyor.
Bu kadar BERBAT bir haldeydim de nasıl yaşadım o zaman diyorsun.
Acımayla karışık kibirle eksikliğim varmış gibi konuşmaları ve davranmaları o kadar zoruma gitti ki anlatamam size. Kaç kere dayanamadım ağladım öyle kolay ağlayan biri de değilimdir.
Böyle yapan insanla beddua etmemek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki.. Ama hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
Allah konuşarak birini kırmaktan beni ve herkesi korusun
Ben de ıcem bir tane ya lan zlık yapıyı dediler azalttım ben ne çok ıcerdım öncedentamam bende salama bi tane içicem şimdi suyu kaynatıyorum
Adami bilmiyorumda alakasiz biseye agladigina eminim :))
Tabiki gidiceksin hak vs durumunu sorup ogrenmeye calis. Dr dedigini yapmani bekliycek hakli olarak. Yapmadigin icinde uyaricak ters olacagini sanmiyorum.
Su kadar vericeksin diyemezki herkes farkli verir. Rahat ol sen bu ay duzgun yaparsin insallah.
On
Oncelikle sakinles derin bir nefes al ve o listeye uymak zor ama doktoru sen yonlendirebilirsin listeyi sana uygun hale getirirler.gerci hic devlette gitmedim ama sonucta sana uygun olmali hayatini zorlastirmamali liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?