Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepinize cok tesekkur ederim kızlar...

Canım cok gecmiş olsun yazın hastalığıda gecmek bilmiyor bol bol ılık ıhlamur falan iç. Umarım en kısa zamanda atlatırsın.

Sakın takma kafana canım, o tarz insanları bencil ve ne konustugunu bilemeyen insanlar olarak nitelendiriyorum ben. Birde bunların konusurken seni alaya alan turleri var. Kendileri çok mukemmelmiş edasıyla aklıları sıra minik beyinleriyle seninle dalga gecip birde buna samimiyet diyorlar ya daha da uyuz oluyorum. Ya her birimiz bir sebepten bu haldeyiz kimimiz belki trioid kimimiz insulin direnci kiminin stres odaklı. isteyerek bilerek yada sevdiğimizden degil. Kimse kimin ne halde olacağını bilemez. Bugun bizlerle dalga gecerken yarın kendilerinin ne hale geleceginin garantisi varmı ki.. Bende yasadım ve yasıyorum aynı şeyleri hatta bazen öyle kırılıyorumki, hissettiğim anda sanki zorundaymışım gibi işte benim insulin direncim varda o zaman engel olamıyorum kilo almaya vs vs gibi açıklamalar yapma gereği duyuyorum. Saçma ama yapıyorum. Ama artık bende takmıyorum en azından cabalıyorum suan kilo vermek istiyorum cünkü bir bebeğim olsun istiyorum kimse için degil kendim için kilo vermek istiyorum. Sende takma kimseyi duyma onları umursama hatta acı hallerine bu hayatta bu kadar sey varken sadece bizlerin kilosunu kendilerine dert edindiler diye...

evet bayağı karışıkmış senin dediğin gibi yanında yeni bir hayat kuracaksa vakitde kaybetmemesi lazım yüz yüze görüşün bir bakalım inşallah herşey gönlünce olur siz uyuşup bir birinizi sevdikten sonra bir süre senin kazancınla idare edebilirsiniz ...

Ay bi duygusallastım sizlere soracagım birşey var unutuyordum az kalsın...
Kızlar ben ramazannın son haftası dıyetisyene gitmiştim devlet hastanesinde.
Yanlız bahsetmişimdir ilk zamanlar 1 ay yapamadım yalan yok adapte olamadım ama iki uc haftadır kah oyle kah boylr diyet yapıorum ama onu uygulayamıyorum. Çünkü dediğim gibi cok sey var yapamiyorum pratik olmalı bana diyet. Misal tavuklu salata vs olmalı oğlen yada aksam yemegim... simdi bu cuma kontrolum var ama ben doktora gittigim zamanla aynı kilodayım dediğim gibi ben sanırım gecen ay kilo aldım ve onları verdim heralde. Simdi kafama takılan konu su devlette sanırım diyete uymadınmı kilo vermedimmi doktor azarlıyormus hatta bakmıyormuş belli bi hak varmış galiba simdi ya bana gittiğimde bakmıcam sana derse yada işte azarlayıp sevkimi Kırarsa. Sonucta ozel degil özeller para alıo yapmaz oyle seyler ama korkuyorum. Sizce gitmelimiyim. Yoksa boşverip kendi kendime bişeylermi yapmalıyım. Aglamak istiyorum ya ben. Zaten kaç gundur aşırı duygusalım aglarım kadının karsısında laf soylerse bana.

Ya keçi iste..Tipik erkek mantigi..Yükün agir bi de beni tasiycan diyor gel agzimi burnumu kir diyor Çilgin simi'nin sevince gözünün ne kadar dönebilecegini, ugrunda neler yapabilecegini, dünyayi ayaklarina serecegini bilmiyo tabi çokoprens

Şu topige duygularina hakim biri gelsin kafami kiracagim

Biraz aglayip rahatla bence :)) istanbuldamisin? Nereye gittin?

Bende gidiyorum devlet hastanesine bir sıkıntı gormedim gorsemde hic dusunmem ceker giderim yada moduma gore ugrasirim o doktorla.
Kibirli burnu havada hasta azarlayan dr dan nefret ediyorum hangi brans olursa olsun.

Once sunu kabul et. Hic bir dr un diyetisyende dahil seni azarlamaya hakki yok. Sikayet sistemi cok duzgun ilerlemesede sikayet hakkin var once hastane bashekimine sonra bakanliga.
Sana bakmiyorum deme hakki yok essek gibi bakicak babanin hayrina calismiyo herkes parasini aliyo.
Sen ilk gittiginde gormedinmi nasil biriydi listeyi kim verdi sana? Hic sorun etme git kontrolune. Gitmemen daha cok sorun sana randevu verilmis.
Acik sozlu ol uygulayamadigini moralinin bozuk oldugunu soyle. Uslubu kotu olursa sende bakarsin duruma gore. Uyari baska azar baska...

En kotusunu en basta dusunme. Ha diyelimki oldu en kotusu nolur yani ceker gidersin en fazla. Baska dr mu yok? Bu rahatlikla git lutfen.

Bir tanıdığımızın eşi vefat etmişti 40 duası için kayseri ye gidip geldik

başları sağolsun Allah etiğiniz duaları kabul etsin canım

nice sağlıklı yaşlara canım ne mutlu güzelbir gün geçirmişsin yediklerini kafana takma bence

geçmiş olsun kuzuuu dikkat et kendine ne iyi gelirki acaba sıcak sıcak tavuk suyuna çorbalar yap içi kendine iyi bak olur mu :)

Kocaeli de yasıyorum burda seka devlet hastanesi var oranın diyetisyenine gittim. Doktorum sevil hanım diye biri genç aslında cokta tatlı biri ama bi kez gordum kadını hastalarına nasıl davranır bilmiyorum benim sadece duydugum misal listeyi yapmıosun yada şu kadar kilo ver diyo ama vermiyorsun sözde belli bir hak varmış sonrası yanıyormuş gidemiyormuşsun. Dediğim gibi hastalarına nasıl davranır bilmiyorum tatlı birine benziyor dediğim gibi ama ya tersse. Git diyorsun yani oylemi.
Bu arada evet duygusalım ama normalde bu kadar olmam son bi haftadır boyle oldum dun ben bilmem eşim bilir de ki adam dustu diye gozlerim doldu dusunun gerisini... diyetmi yaptı ne bilmem.

Adami bilmiyorumda alakasiz biseye agladigina eminim :))

Tabiki gidiceksin hak vs durumunu sorup ogrenmeye calis. Dr dedigini yapmani bekliycek hakli olarak. Yapmadigin icinde uyaricak ters olacagini sanmiyorum.
Su kadar vericeksin diyemezki herkes farkli verir. Rahat ol sen bu ay duzgun yaparsin insallah.

Dun ne yedim yazim.

Sabah
Beyaz peynirli tost, 6 zeytin,
Domates salatalik
Ayrica peynir yedimmi hic hatirlamiyorum

Oglen
1 yesil elma, yarim paket eti form, 3-4 tatli kasigi cekilmis findik
Az sekerli sutlu kahve, kizimin yulafli muhallebisinden 2-3 kasik

Aksam
6 kasik kabak, 5 nugget, 3 kofte , kucuk tabak salata, çay

Su 2 litre

Aksam cay oldugu icin yogurt yiyemedim. Oglende atistirma ara ogun gibi basladim ama toplayinca baktim ogun gibi oluyo bi kahve yaptim yanina.

Disarda bisey yemedim kek yaptim tadinada bakmadim tuttum kendimi. Ama bu sabah yenildim kekime. Kek yedigim icin ara ogunlerdeki form yada galeteleri cikardim bugun.

Zaten var ya aralarla birlikte gunluk toplam 8 dilim ekmek oluyo. 1 paket eti form sunta 45 gr 2 dilim ekmek gibi.

On
Oncelikle sakinles derin bir nefes al ve o listeye uymak zor ama doktoru sen yonlendirebilirsin listeyi sana uygun hale getirirler.gerci hic devlette gitmedim ama sonucta sana uygun olmali hayatini zorlastirmamali liste

SABAH doyurucu bir kahvaltıdan sonra şimdi

bir salkım siyah üzüm bir muz vee
nesfit granola 5o gr kadar yedim yarım çay bardağıda süt vardı bildiğin tatlı 40 gr. 164 kalori diyor ama bence kalorisi fazladır bunun içinde şeker meker büsürü zararlı şey var ben ettim siz etmeyin zaten sütünde pakatinde sonuydu ...

eve gidincede bir sade kahve ve biraz fıstık yersem dengelerim belkii

yarın kahvaltıya ofise misafirim var

Gecmıs olsun canım

Hayriyem canimsinn..

Güle güle,güzel günlerde tüket domateslerini kuzuuu,sifa olsun yiyenlere..
amin kasımpatım

Ne lüzumsuz ne kalbı katran insanlar ama bence de uymamak begenmemek sen çok iradeli sağlıklı verdim kılolarını ve devamı da gelıvek hemen o depresyon seysınden çıkıp buraya geliyorsun cıtırcım

Tamam gideyim zaten eger varsa bu hak olaylarını soyler kilo vermedim diye.
Bu arada gercekten alakasızdı 

On

Oncelikle sakinles derin bir nefes al ve o listeye uymak zor ama doktoru sen yonlendirebilirsin listeyi sana uygun hale getirirler.gerci hic devlette gitmedim ama sonucta sana uygun olmali hayatini zorlastirmamali liste

Zatwn buyuk ihtimal bahsedicem birseylerden calıştıgım gunlerde en azndan pratik seyler vermesi cok ıyı olur. Birde cok ekmek az et urunleri var her ogun 3 er dilim ekmek ayrıca ara oğünümde 6 galeta yogurt ve meyve aynı oğünde ve ekstra baska oğünde 2 dilim daha ekmek yani her öğünde ekmek cok degılmi sizce de.

Ay rahatladım sanki ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…