Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun yediklerimi yazayım...

Sabah 10
2 kk peynir
9 zeytin
1 domates
1 avuc kadar fıstık

Saat 13 30

4 mürdüm eriği

14 30 da
1 fincan sutlü nescafe ( az sut koydum üstü su)

Saat 18 00

1 su bardagı kadar bakliyat karışımı hasladım(bulgur yeşil meecimek kırmızı mercimek)
1 kase yoğurt
4 murdüm eriği

Kac kiloydun menun az yuksek kiloya gore.
Insulin direnci icin 3 ana 3 ara ogun veriyorlar. 6 ogun beslenme pek dogru olmasada sık aciktigimiz icin dr lar şart diyo.
Benim listemde ogunlerde 2 ser dilim var.
Birde aralarda 1 dilime esdeger galete yada kepekli biskuvi var.

Ettimi 8 dilim :))

Ben bu ekmeklerin hepsini kahvaltıda yiyorum bazen o yüzdende kilo veremiyorum

Canım mürdüm erği çekti yarın Pazardan bulursam alayım :)))

Nice mutlu yıllara sevgi dolu girmen dilegiyle. .. Bu güzel kacamaktan bişey olmaz hep kacamaklarimiz bu sebeple olsun

Bana tüm gün 12 dilim ekmek vermisti 25 gr dan sonra heray 1 dilim azalttı. Ama bana en uygunu 16/8 ben ancak böyle kilo veriyorum.

Menum

13.00

4 köfte +1 kase yogurt+ 1 kaşık yeşil fasulye

Saat 16

1 tane muz

Saat 19

1 dilim Portakallı kek

Saat 21

2 yumurta +1 domates+ 100 gr ekmek

Sonuç 93.8 den 92.6 ya iniş. Benim diyeti bu ben bu şekilde kaçamak da yapsam kilo veriyorum keyifler gıcır hem de stressiz.

Ev halleri napalim :) oglan teoga hazirlancak sinir harbi allah yardim etsin
bizim kizda girecek ama pek umrunda defil malesf

gecmis olsun canim dikkat et kendine
zeze_84

Ben zorlandim biraz lesliden zor tabiki. Birde oncesinde 25 dk yuruyusum vardi
himm bi bakayim ben buna
yani yuh diyorum neler biriktiriyorlarmis oyle iclerinde bi daha suratlarina bakmazdim heralde

Ben de inanıyorum hayriyem bu kez olacak hissediyorum :)
Fazla doluyum da aşk mı bilmiyorum canım :)
Ben gencim :) sen teyzesin :) kendini benle bir mi tutuyon :) şaka bi yana yaptıkça açılırsın. başlangıç seviyesi o.
Bir tanıdığımızın eşi vefat etmişti 40 duası için kayseri ye gidip geldik
Allah rahmet eylesin
Doğum günün kutlu olsun canım :) aynı ayda doğmuşuz :)
Geçmiş olsun kasımpatım. daha iyisindir inşallah
Ne güzel dua etmişsin. hadsiz insanlar hep var, kilo versek de başka şeylere konuşacaklar. en iyisi takmamak da onu nasıl başarıcaz onu bilmiyorum

Kaç gündür canım bişey yemek istemiyo bugün çok sağlıklı değil ama yazayım yine.

4 kaşık kellogs
1 avuç beyaz leblebi
2 limonlu form bisküvi
1 ceviz
1 bardak süt

1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
Dörder tane donuk vişne, ahududu, böğürtlen
5 badem

3 lt su.
1 saat yürüyüş

Herkese iyi geceler bugün ugrayamadim zira bavul topladım her zamanki gibi son dakka uçak bilet bavul heyecan stres koş koş koş eşim sağolsun 15 gün buralarda yokum diyette yapamiycam sporda elti görümce düğün dernek gezmelerde olucam başka bir şehre gidicem vsvsvs işte hepinizi bolca öper kucaklarim seviyorum sizleri Allah'a emanet olun kızlar

Kiloyu verdik kalan psikolojik yükünü de attık mı bu iş tamam diyebileceğim anca. Bence de ben hurmaya geri döneyim

Kesinlikle uzun süredir görmediğin bir insana zayıflamışsın dersin ama başka şeyleriyle de ilgilenirsin . İnsanlara ne dert olmuş kilom anlamıyorum size neeeeeee diye bağırmamak için zor tutuyorum kendimi. Başka işiniz mi yok sanki

İnşallah çıkacam yine eksilerimle gelicem

bizim kizda girecek ama pek umrunda defil malesf

gecmis olsun canim dikkat et kendine

himm bi bakayim ben buna
yani yuh diyorum neler biriktiriyorlarmis oyle iclerinde bi daha suratlarina bakmazdim heralde

Hepiniz iyi ki vardınız çooooook sağolun söyledikleriniz için

O zaman bir menü patlatayım

14 Ağustos

Sabah(11.00) 1 yumurta 2 kk peynir 3 zeytin salatalık domates yeşil çay
Ara(12.30) 15 üzüm 15 fıstık 2 Altınbaşak
Öğle(15.00) 5 kanat 1 kase kabak salata 3 yk yoğurt 1 tatlı kaşığı pekmez
Ara(17.00)15 üzüm 15 fıstık yarım muz sade kahve
Akşam(19.30) 4 kanat 1 tabak bamya 3 yk yoğurt 1 erik
Ara(21.30) 3 hurma 10 fıstık sade kahve

3 lt su
1 saat spor

Kilom 98.5 suan da ya evet cok saati saatine ypamıyorum evdeyken birde ev temizligine takılıp ara öğünleri atlıyorum. Bu sebeple belki dengesiz oluyor yediklerim ve aksam cok acıkıyorum... Misal aksam iyi geldiydi yemek bu aksam 18 00 de yemek yedim sonra 22 30 da meyve yedim ama gene acıktım biraz önce uyandım ve 1 avuc kadar hemen hemen fıstık yedim simdide midem bulanıyor. Guzel bir liste yapmam lazım...

Bu arada diyetisyen in verdiği listede 9 dilim ekmek ve ayrıca bi ara oğünde 6 galeta var normalmi bana cok gibi geliyor sanki veremicekmişim gibi

Canım mürdüm erği çekti yarın Pazardan bulursam alayım :)))
Mürdüm eriği candır... Bana 7 24 sadece mürdüm eriği versinler yerim o kadar asığım...

Canım hangi gün doğmuşsun. Seninde doğum günün kutlu olsun

Gunaydin kizlar 92.3 u gordum sabah boyke iyi gidiyorum beb dietimi buldum oglen 14 e kadar bisey yemeyecegim sonrasi allah kerim.
Insanlar lafin nereye gittigini bilmeden konusuyor. Kilomuz bizi ilgilendirir sagligimiz bizi ilgilendirir keske hafif bir laf kondursaydin ben derdim uzun zamandir gormuyorsun dikkatini sadece kilom mu cekti diye gulerek

Günaydin,

Dün çok kötüydüm. Çok agladim sonra kafa gitti tabi unuttum menu paylasmayi..

Sabah: 3 yumurta 2 dilim ekmek 1 tk tereyag 1 tk bal

Ara: 1 muz

Ögle: 50 gr ciger onu bile zor yutabildim

Ara: 1 nektarin

Aksam: 4 dilim pastirma 1 dilim gorgonzela peyniri 2 dilim ekmek

2 l su, 1 l çay

Bu sabah tam 95'i gördüm. Umarim Cuma'ya biraz daha eksi görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…