Bugun yediklerimi yazayım...
Sabah 10
2 kk peynir
9 zeytin
1 domates
1 avuc kadar fıstık
Saat 13 30
4 mürdüm eriği
14 30 da
1 fincan sutlü nescafe ( az sut koydum üstü su)
Saat 18 00
1 su bardagı kadar bakliyat karışımı hasladım(bulgur yeşil meecimek kırmızı mercimek)
1 kase yoğurt
4 murdüm eriği
Ben bu ekmeklerin hepsini kahvaltıda yiyorum bazen o yüzdende kilo veremiyorumKac kiloydun menun az yuksek kiloya gore.
Insulin direnci icin 3 ana 3 ara ogun veriyorlar. 6 ogun beslenme pek dogru olmasada sık aciktigimiz icin dr lar şart diyo.
Benim listemde ogunlerde 2 ser dilim var.
Birde aralarda 1 dilime esdeger galete yada kepekli biskuvi var.
Ettimi 8 dilim :))
Canım mürdüm erği çekti yarın Pazardan bulursam alayım :)))Bugun yediklerimi yazayım...
Sabah 10
2 kk peynir
9 zeytin
1 domates
1 avuc kadar fıstık
Saat 13 30
4 mürdüm eriği
14 30 da
1 fincan sutlü nescafe ( az sut koydum üstü su)
Saat 18 00
1 su bardagı kadar bakliyat karışımı hasladım(bulgur yeşil meecimek kırmızı mercimek)
1 kase yoğurt
4 murdüm eriği
Nice mutlu yıllara sevgi dolu girmen dilegiyle. .. Bu güzel kacamaktan bişey olmaz hep kacamaklarimiz bu sebeple olsunGunaydin kızlar...
Dun tum gun ugrayamadım ama bi sorun neden...
Oncelikle dun benim dogum gunumdu... Hem yogundum hemde yemeyi biraz abarttım... Ozetle anlatmam gerekirse dun sabah kayınpeder rahatsızlamış iş cıkısı eşim benide aldı gittik sonra işte orda kahvaltı hazırladılar ama kepek ekmek yok normal ekmek vardi 3 dilim kadar yedim 2 cay kaşıgı kadar nutella kacagım oldu 2 de kavala kurabiyesi onun dısında yarın kk anca peynir 3 4 zeytin bir kac parca domates salatalık attım agzıma
Sonra oglen eve gittik falan azcık uyumusum akşam eşim gezelim ddi tamam dedim diyeti rezil ettim dedim bugın kesin içimden fast foodun dibine vurcaz heralde ddm yada pastalar falan gidicek ben yarın kızlara ne dcem diye dusunuyorum kiiiii... Sevgili esim bana cok romantik bir mekanda romantik bir aksam yemegi surprizi hazırlamış
Tabiki cok abartmadım ama yinede bi tatlı opsiyonu oldu maruz gorun... Yemekte oyle aşıırya kacacak bir sey yoktu Sadece yemek peşine bir porsiyon tatli oda serbetli degildi zaten...
Dogum gunum hatrına maruz gorursuunuz mu beni acaba
Bana tüm gün 12 dilim ekmek vermisti 25 gr dan sonra heray 1 dilim azalttı. Ama bana en uygunu 16/8 ben ancak böyle kilo veriyorum.Tamam gideyim zaten eger varsa bu hak olaylarını soyler kilo vermedim diye.
Bu arada gercekten alakasızdı 
Zatwn buyuk ihtimal bahsedicem birseylerden calıştıgım gunlerde en azndan pratik seyler vermesi cok ıyı olur. Birde cok ekmek az et urunleri var her ogun 3 er dilim ekmek ayrıca ara oğünümde 6 galeta yogurt ve meyve aynı oğünde ve ekstra baska oğünde 2 dilim daha ekmek yani her öğünde ekmek cok degılmi sizce de.
Ay rahatladım sanki ya...
bizim kizda girecek ama pek umrunda defil malesfEv halleri napalim :) oglan teoga hazirlancak sinir harbi allah yardim etsin
gecmis olsun canim dikkat et kendineGünaydinnn
Sabaha nur topu gibi sis bogazlar ile uyandim,dün aksamdan sinyali vermisti zati,fena hastayimmm
Dün gece kuzenim ve arkadaslar ile toplastik,abur cubur yedim fazlaca heryerim sis tartiya cikmaya korkuyorumHenuz kahvati yapmadim,tüm gün birsey yemesem eritemem yediklerimi sanirim,oyyyy darlandimm
Neyse yeni bir gün,yepyeni bir hafta önümüze bakiciz artik:)
Bugun'den itibaren tekrar menulerimi yazacagim ins,umarim bu hafta hepimiz adina güzel gecer..
himm bi bakayim ben bunazeze_84
Ben zorlandim biraz lesliden zor tabiki. Birde oncesinde 25 dk yuruyusum vardi
yani yuh diyorum neler biriktiriyorlarmis oyle iclerinde bi daha suratlarina bakmazdim heraldeGünaydıııın bu sabah tartıya çıktım binlerce şükürler olsun korktuğum olmamış. Nasıl olmadı onu bende anlamadım.
İnsanlar bazen çok kırıcı oluyor moral bozukluğumun en büyük sebeplerinden biri de buydu. Uzun süredir görmediğim birsürü insanı cenazede gördüm. Böyle patavatsızlık olmaz öyle konuştular ki kendimi berbat hissettim. Kilo verdin hee iyi iyi Allah acıdı. O halin neydi öyle. Kaç kiloydun.. Aaa zayıfladın mı çok şişkoydun.
Bunlar hafif olanlar insanlar şunun farkında değil zayıflamadan önceki insanla suan ki insan aynı kişi sadece şekli değişti. Eski halini bu kadar kötülemek o kişiye çok zarar veriyor. Pişmanlık veriyor.
Bu kadar BERBAT bir haldeydim de nasıl yaşadım o zaman diyorsun.
Acımayla karışık kibirle eksikliğim varmış gibi konuşmaları ve davranmaları o kadar zoruma gitti ki anlatamam size. Kaç kere dayanamadım ağladım öyle kolay ağlayan biri de değilimdir.
Böyle yapan insanla beddua etmemek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki.. Ama hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
Allah konuşarak birini kırmaktan beni ve herkesi korusun
Ben de inanıyorum hayriyem bu kez olacak hissediyorum :)Selamun aleykum hayırlı sabahlar
Hafta sonu bı kosturöa bıtelas geçti 47 kavonoz şişe domates yaptım sanırsam yeter birazda sos falan yapacak inşallah tarlada olması bı ayrı yoruyor insanı git topla tası neyse veren rabbime çok şükür
Bonus bonuscanım ellerine saglık kilo veren spor yapan güzelleri kutlarım
@Amethyst_1 Kuzucum geçmiş olsun kuzenıne gonlu güzel kasımpatım patım@lolaxx Canım basınız sağolsun kiloyu falan takma kafaya cabuk gelen cabuk gider hele ki senin gibi iradeli birinin elinde
E eboe kuzum maşallah nekafar güzel ılerlıyorsun bu sefer bitecek inşallah
Fazla doluyum da aşk mı bilmiyorum canım :)3 kasik menemen nedir? Az olmus sanki :) ayrica ot neyinde yokken 3 kasik domtis okurken yetmedi bana.
Aksama yogurt salata yok diyodumki kür demişsin neyyyse didim :)
Peranin en guzel sarkisikimseye bu denli baglanmamak lazim aslinda dimi?
Boyle ipleri anahtarlari vermekmek lazim.
Ama iste seviyorsun ve bundan besleniyorsun hic birsey gelmiyor gozune.
O demeden sen gonullu veriyorsun zaten eline herseyini. Al diyosun etimde kemigimde senin cekinme kır parcala :))
Fazla aşk dolu fazla duyguluyuz be elif
Ben gencim :) sen teyzesin :) kendini benle bir mi tutuyon :) şaka bi yana yaptıkça açılırsın. başlangıç seviyesi o.Ayyy spor yaptim ters dustum koltuga
Eboebu baslagic dedigin bana cok iyi geldi dedigin video vardi ya onu acmistimda geberiyodum az daha
Sen gencsin benden tabi iyi gelir egilip kalktikca eh elif...ulan elif.... diye sesler cikti benden
Kollarim zaten zayif belim ayagim pert oldum daha pazartesinden
Guluyorum ama bu halime oyle cok uzuluyorum ki
Hareket edebilmenin kilo vermeye vucudumu toparlamaya faydasi olacagi icin huzurluyum.
Ic huzurumu allahim ayaklarima belimede butun agrilarimada nasip etsin insallah.
Allah rahmet eylesinBir tanıdığımızın eşi vefat etmişti 40 duası için kayseri ye gidip geldik
Doğum günün kutlu olsun canım :) aynı ayda doğmuşuz :)Gunaydin kızlar...
Dun tum gun ugrayamadım ama bi sorun neden...
Oncelikle dun benim dogum gunumdu... Hem yogundum hemde yemeyi biraz abarttım... Ozetle anlatmam gerekirse dun sabah kayınpeder rahatsızlamış iş cıkısı eşim benide aldı gittik sonra işte orda kahvaltı hazırladılar ama kepek ekmek yok normal ekmek vardi 3 dilim kadar yedim 2 cay kaşıgı kadar nutella kacagım oldu 2 de kavala kurabiyesi onun dısında yarın kk anca peynir 3 4 zeytin bir kac parca domates salatalık attım agzıma
Sonra oglen eve gittik falan azcık uyumusum akşam eşim gezelim ddi tamam dedim diyeti rezil ettim dedim bugın kesin içimden fast foodun dibine vurcaz heralde ddm yada pastalar falan gidicek ben yarın kızlara ne dcem diye dusunuyorum kiiiii... Sevgili esim bana cok romantik bir mekanda romantik bir aksam yemegi surprizi hazırlamış
Tabiki cok abartmadım ama yinede bi tatlı opsiyonu oldu maruz gorun... Yemekte oyle aşıırya kacacak bir sey yoktu Sadece yemek peşine bir porsiyon tatli oda serbetli degildi zaten...
Dogum gunum hatrına maruz gorursuunuz mu beni acaba
Geçmiş olsun kasımpatım. daha iyisindir inşallahGünaydinnn
Sabaha nur topu gibi sis bogazlar ile uyandim,dün aksamdan sinyali vermisti zati,fena hastayimmm
Dün gece kuzenim ve arkadaslar ile toplastik,abur cubur yedim fazlaca heryerim sis tartiya cikmaya korkuyorumHenuz kahvati yapmadim,tüm gün birsey yemesem eritemem yediklerimi sanirim,oyyyy darlandimm
Neyse yeni bir gün,yepyeni bir hafta önümüze bakiciz artik:)
Bugun'den itibaren tekrar menulerimi yazacagim ins,umarim bu hafta hepimiz adina güzel gecer..
Ne güzel dua etmişsin. hadsiz insanlar hep var, kilo versek de başka şeylere konuşacaklar. en iyisi takmamak da onu nasıl başarıcaz onu bilmiyorumGünaydıııın bu sabah tartıya çıktım binlerce şükürler olsun korktuğum olmamış. Nasıl olmadı onu bende anlamadım.
İnsanlar bazen çok kırıcı oluyor moral bozukluğumun en büyük sebeplerinden biri de buydu. Uzun süredir görmediğim birsürü insanı cenazede gördüm. Böyle patavatsızlık olmaz öyle konuştular ki kendimi berbat hissettim. Kilo verdin hee iyi iyi Allah acıdı. O halin neydi öyle. Kaç kiloydun.. Aaa zayıfladın mı çok şişkoydun.
Bunlar hafif olanlar insanlar şunun farkında değil zayıflamadan önceki insanla suan ki insan aynı kişi sadece şekli değişti. Eski halini bu kadar kötülemek o kişiye çok zarar veriyor. Pişmanlık veriyor.
Bu kadar BERBAT bir haldeydim de nasıl yaşadım o zaman diyorsun.
Acımayla karışık kibirle eksikliğim varmış gibi konuşmaları ve davranmaları o kadar zoruma gitti ki anlatamam size. Kaç kere dayanamadım ağladım öyle kolay ağlayan biri de değilimdir.
Böyle yapan insanla beddua etmemek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki.. Ama hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
Allah konuşarak birini kırmaktan beni ve herkesi korusun
Hele havalaraGren tea time
Gel bi sarilayim sana abla sefkatiyle
Son cumlen var ya senin kendini tarifin gibi olmus. Cok guzel bir dua ayni zamanda aminnn diyorum bende.
Kimseyi kirma ama kirmalarina izin verme. Bir iki cumle ile sustur onlari. Kilo bir fazlalik verdin gitti. Ama onlarinki kibir hastaligi kolay kolay gitmez.
Cok iyi oldu kilo vermem yoksa icinizden gecenleri hic bilmiycektim derdim ben olsaydim orda. Hemde cenaze ortaminda ne gereksiz bir konu.
Insanlari durdurmak kirmak olmuyor durdur bundan sonra lutfen. Arkadan naparlarsa yapsinlar.....cokta tın...cokta fifi
Hurma yi hurmahurmayi biraktin depresyona girdin
Hepinize cok tesekkur ederim kızlar...
Canım cok gecmiş olsun yazın hastalığıda gecmek bilmiyor bol bol ılık ıhlamur falan iç. Umarım en kısa zamanda atlatırsın.
Sakın takma kafana canım, o tarz insanları bencil ve ne konustugunu bilemeyen insanlar olarak nitelendiriyorum ben. Birde bunların konusurken seni alaya alan turleri var. Kendileri çok mukemmelmiş edasıyla aklıları sıra minik beyinleriyle seninle dalga gecip birde buna samimiyet diyorlar ya daha da uyuz oluyorum. Ya her birimiz bir sebepten bu haldeyiz kimimiz belki trioid kimimiz insulin direnci kiminin stres odaklı. isteyerek bilerek yada sevdiğimizden degil. Kimse kimin ne halde olacağını bilemez. Bugun bizlerle dalga gecerken yarın kendilerinin ne hale geleceginin garantisi varmı ki.. Bende yasadım ve yasıyorum aynı şeyleri hatta bazen öyle kırılıyorumki, hissettiğim anda sanki zorundaymışım gibi işte benim insulin direncim varda o zaman engel olamıyorum kilo almaya vs vs gibi açıklamalar yapma gereği duyuyorum. Saçma ama yapıyorum. Ama artık bende takmıyorum en azından cabalıyorum suan kilo vermek istiyorum cünkü bir bebeğim olsun istiyorum kimse için degil kendim için kilo vermek istiyorum. Sende takma kimseyi duyma onları umursama hatta acı hallerine bu hayatta bu kadar sey varken sadece bizlerin kilosunu kendilerine dert edindiler diye...
Ne lüzumsuz ne kalbı katran insanlar ama bence de uymamak begenmemek sen çok iradeli sağlıklı verdim kılolarını ve devamı da gelıvek hemen o depresyon seysınden çıkıp buraya geliyorsun cıtırcım
bizim kizda girecek ama pek umrunda defil malesf
gecmis olsun canim dikkat et kendine
himm bi bakayim ben buna
yani yuh diyorum neler biriktiriyorlarmis oyle iclerinde bi daha suratlarina bakmazdim heralde
Ben de inanıyorum hayriyem bu kez olacak hissediyorum :)
Fazla doluyum da aşk mı bilmiyorum canım :)
Ben gencim :) sen teyzesin :) kendini benle bir mi tutuyon :) şaka bi yana yaptıkça açılırsın. başlangıç seviyesi o.
Allah rahmet eylesin
Doğum günün kutlu olsun canım :) aynı ayda doğmuşuz :)
Geçmiş olsun kasımpatım. daha iyisindir inşallah
Ne güzel dua etmişsin. hadsiz insanlar hep var, kilo versek de başka şeylere konuşacaklar. en iyisi takmamak da onu nasıl başarıcaz onu bilmiyorum
Kilom 98.5 suan da ya evet cok saati saatine ypamıyorum evdeyken birde ev temizligine takılıp ara öğünleri atlıyorum. Bu sebeple belki dengesiz oluyor yediklerim ve aksam cok acıkıyorum... Misal aksam iyi geldiydi yemek bu aksam 18 00 de yemek yedim sonra 22 30 da meyve yedim ama gene acıktım biraz önce uyandım ve 1 avuc kadar hemen hemen fıstık yedim simdide midem bulanıyor. Guzel bir liste yapmam lazım...Kac kiloydun menun az yuksek kiloya gore.
Insulin direnci icin 3 ana 3 ara ogun veriyorlar. 6 ogun beslenme pek dogru olmasada sık aciktigimiz icin dr lar şart diyo.
Benim listemde ogunlerde 2 ser dilim var.
Birde aralarda 1 dilime esdeger galete yada kepekli biskuvi var.
Ettimi 8 dilim :))
Mürdüm eriği candır... Bana 7 24 sadece mürdüm eriği versinler yerim o kadar asığım...Canım mürdüm erği çekti yarın Pazardan bulursam alayım :)))
Ben de inanıyorum hayriyem bu kez olacak hissediyorum :)
Fazla doluyum da aşk mı bilmiyorum canım :)
Ben gencim :) sen teyzesin :) kendini benle bir mi tutuyon :) şaka bi yana yaptıkça açılırsın. başlangıç seviyesi o.
Allah rahmet eylesin
Doğum günün kutlu olsun canım :) aynı ayda doğmuşuz :)
Geçmiş olsun kasımpatım. daha iyisindir inşallah
Ne güzel dua etmişsin. hadsiz insanlar hep var, kilo versek de başka şeylere konuşacaklar. en iyisi takmamak da onu nasıl başarıcaz onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?