Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirdir neden kotu oldun en son havada ask vardi

ISILDURU gule gule git gel canim izinli yazariz seni

Walkers sen listeye cok diyorsun bende diyorum ama bak soyle dusun listeye uyamadin o kadar yemedin peki kilo veedinmi? Veremedin.... En buyuk gercegimiz iste bu.
Sen 1 ay listene uymaya calis hem kendin hem dr un gormus olucak bu sekil beslenmeyle vucudun nasil tepki verecegini.

Bana dediki hepsini yiyemiyorum deyince vucudun bir ihtiyaci var ben sana onu veriyorum ona uyar birde yuruyus vs yaparsan, ayrica kalori almadigin icin yaptigin her hareket vucuttan yakicak.

Anlatabildim mi?
Gecen haftalarda cok sıkıntım vardi yemeklerde sonra felaket bas agrim oluyodu sekerimi olcuyodum iki haftadir gecti sukur

Iyiyim iyiyim cok sükür,bu defa aramiz iyi kendisi ile:) yarina daha cok toparlarim ins.

Sen nörüyon:)

Spor.....cocuk....diyet...cocuk.....ev isi....cocuk.....yemek.....cocuk.... Diye gidiyor.

Bazen boyle duz bir hayatim oldugu icin icimde firtinalar cikariyorum gemileri yakasim geliyor sonra sakinlesiyorum sukrediyorum kes sesini be salak diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…