Büyük ihtimal fındığa gidicem ben
Eskiden çok önemserdim doğum günlerimi.. artık umrumda bile değil, mutlu etmiyo beni... Hiç konusu geçmiyo, kuvvetle muhtemel eşim de unutacak zaten...
27 yi yolcu ediyorum ben de.. amaann neyse... ben fındığı yemeyi tercih ediyorum. zaten bebeğin gerçeği var, bi de fındık kabuğundan olan az ötede dursun :)
Ya sacmalama niye umrunda degilmis? Daha 30 olucan he heyyy :))
Eskisi gibi olmuyoruz evet ama yokda sayamayiz bi daha tekrari yok o dogum gununun kalan omrumuzden yeni bir yaş... Yeterince anlam yuklu litfen gerekli yuklemeyi al bunyene.
Unutmaz ins esinde.
Niloya bile findik kabigindan bebek yapiyodu
27 yi yolcu ediyorum ben de.. amaann neyse... ben fındığı yemeyi tercih ediyorum. zaten bebeğin gerçeği var, bi de fındık kabuğundan olan az ötede dursun :)
Kız yok ne havası. yanlış anlaşılmak istemem. Gece hiç uyutmuyo da küçük bi sitemdi sadece.Hele havalara biliyoruz bebeni agzini yerim cok guzel bi cocuk :))
Kız yok ne havası. yanlış anlaşılmak istemem. Gece hiç uyutmuyo da küçük bi sitemdi sadece.
Benim de bir odanin icinde aksam olup evime gitme hayali icinde geciyor. Dun saat 9 a geliyordu evdeydim hayat boyle cok sikici
Spor.....cocuk....diyet...cocuk.....ev isi....cocuk.....yemek.....cocuk.... Diye gidiyor.
Bazen boyle duz bir hayatim oldugu icin icimde firtinalar cikariyorum gemileri yakasim geliyor sonra sakinlesiyorum sukrediyorum kes sesini be salak diyorum :))
Unutturma ben unutturmam hicBüyük ihtimal fındığa gidicem ben
Eskiden çok önemserdim doğum günlerimi.. artık umrumda bile değil, mutlu etmiyo beni... Hiç konusu geçmiyo, kuvvetle muhtemel eşim de unutacak zaten...
aaa elifim asıl 29 cok onemlı olucak senın ıcın 29 gırmeden başlamıştım kılolardan kurtulmayadıyeceksın 30 selamlarken ve o begewndıgın takımı alıp yenı yasın tadını çıkaracaksın ınsallah mutlu olmak ıcın sebebler aramak en ıyısı cancagazımBüyük ihtimal fındığa gidicem ben
Önemli olan kendi hatırlaması. bilmiyom bakak görek :)Unutturma ben unutturmam hic
Orası öyle canım. ben kimseden bişey beklemiyorum zaten. kendimi mutlu edicem.aaa elifim asıl 29 cok onemlı olucak senın ıcın 29 gırmeden başlamıştım kılolardan kurtulmayadıyeceksın 30 selamlarken ve o begewndıgın takımı alıp yenı yasın tadını çıkaracaksın ınsallah mutlu olmak ıcın sebebler aramak en ıyısı cancagazım
Spor.....cocuk....diyet...cocuk.....ev isi....cocuk.....yemek.....cocuk.... Diye gidiyor.
Bazen boyle duz bir hayatim oldugu icin icimde firtinalar cikariyorum gemileri yakasim geliyor sonra sakinlesiyorum sukrediyorum kes sesini be salak diyorum :))
Büyük ihtimal fındığa gidicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?