Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Büyük ihtimal fındığa gidicem ben
Eskiden çok önemserdim doğum günlerimi.. artık umrumda bile değil, mutlu etmiyo beni... Hiç konusu geçmiyo, kuvvetle muhtemel eşim de unutacak zaten...

Ya sacmalama niye umrunda degilmis? Daha 30 olucan he heyyy :))

Eskisi gibi olmuyoruz evet ama yokda sayamayiz bi daha tekrari yok o dogum gununun kalan omrumuzden yeni bir yaş... Yeterince anlam yuklu litfen gerekli yuklemeyi al bunyene.

Unutmaz ins esinde.

Niloya bile findik kabigindan bebek yapiyodu

27 yi yolcu ediyorum ben de.. amaann neyse... ben fındığı yemeyi tercih ediyorum. zaten bebeğin gerçeği var, bi de fındık kabuğundan olan az ötede dursun :)

Benim de bir odanin icinde aksam olup evime gitme hayali icinde geciyor. Dun saat 9 a geliyordu evdeydim hayat boyle cok sikici

Eskiden çok önemserdim doğum günlerimi.. artık umrumda bile değil, mutlu etmiyo beni... Hiç konusu geçmiyo, kuvvetle muhtemel eşim de unutacak zaten...
aaa elifim asıl 29 cok onemlı olucak senın ıcın 29 gırmeden başlamıştım kılolardan kurtulmayadıyeceksın 30 selamlarken ve o begewndıgın takımı alıp yenı yasın tadını çıkaracaksın ınsallah mutlu olmak ıcın sebebler aramak en ıyısı cancagazım

Unutturma ben unutturmam hic
Önemli olan kendi hatırlaması. bilmiyom bakak görek :)
Orası öyle canım. ben kimseden bişey beklemiyorum zaten. kendimi mutlu edicem.

Günün özeti

1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 biber
3 kuru kayısı
8 badem
2 kk beyaz peynir

1 kupa limonlu yeşil çay
6 special k fesleğenli kraker

1 kupa çubuk tarçınlı kayısı çayı
5 badem

1 tabak bulgurlu semizotu yemeği
1 kase yoğurt

2.5 lt su

30 dk koşu bandı, 10 dk karın egzersizleri ..

Menum

Saat 13 .00

1 simit+ 500 ml ayran

Saat 16

1 avuç beyaz leblebi

Saat 18

1 adet muz

Saat 20.30

1 yumurta+domates+salatalik+biber+5zeytin+1 kaşık lor peynir+ 100gr beyazekmek

Çok mutluyum çünkü 2 gündür hiç ama hiç diyelimi bozmadım kaçamak yapan ve listeye bağlı kalamayan herkese tavsiye ederim. Şimdi tartildim ve kilo 92.1 bomba gibi gidiyorum cumaya kadar eminim 89 olacagim çok hevesliyim buduruma.

Bende de durumlar ayni gözüm,cocuk kismi yok sadece:) Ev,temizlik,yemek,balkon arasinda gidip geliyorum aksama kadar:) Yani demem o ki düz bir hayati olmayanmi var:) Hem cok hareketlilik bize göre degel:) benim icin öyle en azindan:)

Elifim dogum günlerin umrunda olsun kuzuu,biz önemsemezsek kimse önemsemez en yakinlarimiz bile..Bu sebepten dogum günü ve özel günlerimizi önemsiyor,önemsetiyoruz canisi..Bir zahmet eslerde unutmasin:) ayy pek feminist gördüm kendimi

Isinlanamama hepimizin ortak derdi bence

Günaydınlar

Yataktayım işe gitmiycem bugün iki gündür çok yoğun ve yorucuydu akşamları evede geç geldim bugün evde kalmak istiyorum gözlerim yine seğiriyor evdede çok işim var yataktayım henüz bir yanım kalk evi toparla diyor bir yanım yat dinlen bu arada pazarda evde olmadığım için ev almış başını gitmiş durumda saat 11 12 ye kadar evi süpüremem kız uyuyor oda yorgun yatsın

Dün çok fazla ve saçma şeyler yedim akşam geç vakit pilav bir baget ve çoban salata pilav çok fazla kaçtı dünkü beslenmem çok kötüydü çok .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…