Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2018 bizin yilimiz olsun herkes 65 kilo olsun. Bu arada vucudum artik calismayi kaldirmiyor eve gitmem lazim ama yine 8 e kadar burdayim omrum gecti buralarda. Gel tatil gel gel gel
Canım sen ne iş yapıyordun ? Akşamları eve geç gitmek insanı bitiriyor gerçekten

İyi gezmeler iyi tatiller canım arada yine uğra 15 gün bayağı uzunmuş :)

14 agustos menusu unutmadiysam

Sabah 9:30
1 kk beyaz peynir
2 dilim salam,
6 zeytin, domates
2,5 dilim tam bugday

Hemen kahvaltinin pesine 1 dilim kek yedim. Kek yedigim icin ara ogunlerdeki galeteleri yemedim. Ilk arayida yapmadim.

Oglen 13:30
7 kasik kiymali kabak
4 kasik yogurt, 1 cengelkoy ile susuz cacik
2 dilim tam bugday

Ara 17:30
15 tane siyah uzum, 2 fincan yesil cay

Akşam 19:30- 20:00 arasi
Yarim kutu ton baligi
7-8 kasik az kiymali kabak
2 dilim tam bugday
2-3 kasik yogurt ( yedimmi yemedimmi hatirlamiyorum yemis sayiyorum)

15 agustos

Sabah 10:30
2 kk beyaz peynir
2 dilim hindi fume
6 zeytin, 2 ceviz
2 dilim tam bugday
Salatalik

Ara 12:30
5 dilim karpuz, 2 incir, avuc ici sari leblebi

Oglen 14:00
8-9 dolu kasik kuru fasulye
3 kasik yogurt
1,5 dilim tam bugday

Akşam 19:30
6 kasik etli taze fasulye
1 domates, salatalik, 2 koy biberiyle salata
Ceyregin yarisi kadar bol otlu gozleme

Su 2 litre
Öglen arasinda karpuzla incir ayni anda fazla oldu o yuzden diger ara ogunu yemedim zaten pazardaydim.

Şimdi senin düzenin öğlen 1 e kadar yemek yememek mi oluyor ?

Ben o kadar çok bekleyince kahvaltıda resmen saldırıyorum dün çok geç kahvaltı yaptım kızartmalı filan arkadaş gelmişti ofise inanılmaz yedim gece geçte pilav yiyince iyi olmadı

12 agustos cumartesi

15 dk tempolu yuruyus =30
15 dk yuzme= 45
75 puan

13 agustos pazar

15 dk 1 mil lesli =30
35 dk tempolu yuruyus 2 =70
100 puan

14 agustos pazartesi

20 dk tempolu yuruyus = 40
30 dk kardiyo *3 ise =90
Toplam = 130 puan

15 agustos sali

30 dk 2 mil lesli = 60
40 dk tempolu yuruyus= 80
Toplam = 140 puan

Takimda sporlar 2 yada 3 le carpiliyor ordan alinti yaptim kendi mesajimi idare edün :))

Biraz once yuruyusten geldim esim gitmeden yuruyorum ins devami gelsin.

Ac karnina 15-20 dk evde hareket et dans vs demisti dr. Boyle yuruyus tempolu dogrumu acaba bi daha gidince sorucam.
Bisey yiyiptemi gidilmeli ackende sorun degilmi merak ediyorum.

Kimisi acken vucut yag yakar diyo kimiside acken kastan gidiyormus diyor

Canım sen ne iş yapıyordun ? Akşamları eve geç gitmek insanı bitiriyor gerçekten
Bankaciyim bu hafta hatta bu ay cok yok yogun eksik ve yeni bircok elemanla calisiyoruz. Dun resmen vucudum sinyal verdi yeter diye bugun de 9 a kadar kalacagiz. Allahtan artik max 9 a kadar calisma izni var yoksa sabahlariz herhalde.

Bankaciyim bu hafta hatta bu ay cok yok yogun eksik ve yeni bircok elemanla calisiyoruz. Dun resmen vucudum sinyal verdi yeter diye bugun de 9 a kadar kalacagiz. Allahtan artik max 9 a kadar calisma izni var yoksa sabahlariz herhalde.
Özel banka mı bu benim kardeşimde bankadan emekli oldu yazık özelikle yılbaşıları gece birlere kadar çalışırdı birde kapalı ortam neyse en azından cumartesi leri çalışmıyorsun o iyi bariii

Dün

15 Ağustos

Sabah(10.15) 2 kk peynir 15 üzüm 2 erik 3 zeytin salatalık domates
Ara(1230) 3 hurma 10 fıstık 2 Altınbaşak
Öğle(15.00) 150 gr ton balığı 10 üzüm 1 paket Altınbaşak
Ara(18.00) yarım cevizli sucuk yarım muz 2 Altınbaşak sade kahve
Akşam(20.30) 100 gr tavuk 1 kase bamya salata 3 yk yoğurt 2 erik 3 ceviz
Gecenin körü (01.30) 2 Altınbaşak 3 hurma 10 fıstık ( açlık yoktu sadece tıkınma isteği)

3 lt su
30 dk yürüyüş

Öğünlerime meyve katmaya karar verdim çünkü kendimi tutamıyorum. Mesela mürdüm eriği oyyyyyhhhhhşşşş

Tmam bu ay uymaya calısacağim ozellikle ama gel gor ben bugun naptım ekmek unuttum evde neyse allahtan bol yesillik yumurta patates ve yoğurt var yanımda daha cayım hala demlenmedi

Bu arada kızlar dun yazamadım cünkü tum gun dısardaydım aksam geldim yemek yedim sonra bikaç işim vardı derken yazamadım listemi...

Dun hastaneye gittik eşimle dolayısıyla saat 15 30 a kadar kosturmaktan birsey yiyemedik...

15 30 da hastane ortamında doğal olarak
1 porsiyon patatesli borek 1 bardak limonata

Daha sonra saat 18 30 da

Yarım tabak patlıcanlı tavuk yemegi
1 avuc kadar küp doğranmış fırınlanmış patates
Coban salata
3 dilim ekmek

Daha da bir sey yemedim işlerim vardı bitirip uyudum...

Dun ne işim vardı bu kadar anlatayım kızlar dun hastaneye gittik tahlil verdik tabiki yuzme havuzu ıcın daha sonra sonuc beklerken havuza gittik form aldık doldurduk geri donduk sonuc bekle onaylat sonra tekrar don tekrardan havuzda kayıt için bekle vs vs birde universite hastanesi dön dön dolaş dön dolaş kafam dondu vallahi... Ama sonunda kayıt oldum şimdi ilj işim bone almak eşimle kendime daha sonra yukleme yapıp hooppp suya çok heycanlıyım inşallah en kısa zamanda sporda etkisini gosterir kilo veririm... Bu arada sabah tartıldım wc ye cıkamadım ama sabah ona ragmen 98.3 cıktım 200 gr daha gitmiş gozukuyor

Yavyu sen naptin bee ayni gun icinde 4 erik, yarim muz, 6 hurma, 20 uzum yemissin.

Porsiyona bakarsak
15 iri uzum.................1 porsiyon
3-4 tane murdum.... 1 porsiyon
6 hurma.......................5-6 porsiyon
1 kucuk muz ...............1 porsiyon

Kilo verme asamasinda murdum haric hic bunlar hic yenmese daha iyi.

Incir, hurma, kavun, karpuz, kuru uzum en sekerli olanlari.

Banada bahceden incir getirmisler hepsini gommiyim diye direniyorum. Anneme falan goturdum.
Dun hem karpuz hem incir iki tane yedim diye bi sonraki meyve ogunlerini yemedim.

Nolcak surekli meyve yersek kan sekerimiz hizla yukselip dusucek cok cabuk acikicaz.
Bunu istermiyiz :)) tabiki hayir.

Ogunlere yogurt salata eklemelisin. Mesela balikla altinbasak yanina salata sartti.

Aksam yogurt salata var ekmek eksik.
Ceviz erik gereksiz. Sen zaten muzla cevizli sucuk yemissin vuhuuuuu daha gece ne findugu fistugu nisasta doluymus o sucuklar
Dr bana yazmiski 6 zeytin yada 2-3 ceviz
Ikisi ayni anda degil yani ya biri ya biri tek ogunde.

Kan sekerinle cok oynamissin ve yedikce yiyesin gelmis.
Iyi tarafindan bakalim ne yedigini sayisini saatini biliyorsun.
Bundan sonra boyle yaz yine yorumlayalim.
Hafta bitmeden toparlarsin eminim.

Sakin bilmislik yapiyor zannetme kendimede boyle yapiyorum sizde yapin.

Listelerimiz ustune konustukca dogru yanlis ogreniyoruz.

16/8 saat kendime gore ayarladim 13 00 arasi ile 9 arasi istedigimi yiyorum. Hatta canim bisey yemek istemiyor oglen cok yemeye kalktim midem almiyor. Kacamak da yapmiyorum ondan mutluyum ve bol su iciyorum aslinda 2 litre anca iciyorum ama bu bile oncesine gore cok. Ben 98 den 90 a indim boyle sonra hamilelik olursa diye normal diet listesine dondum kilo vermem durdu. Bu dieti yaparken insulin normal seviyede cikmisti simdi doktor yukselmis dedi. Insulin i de dusuruyor. Benim ilk defa dusmustu. Hatta 2 gun 500 5 gun 2000 kalori alininca da cok guzel kilo veriliyor.

Bana doktor ac karnina hafif egzersiz verdi yenekten ki hafif yemekten 2 saat sonra yibe egzersiz agir idman yapabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…