Canım sen ne iş yapıyordun ? Akşamları eve geç gitmek insanı bitiriyor gerçekten2018 bizin yilimiz olsun herkes 65 kilo olsun. Bu arada vucudum artik calismayi kaldirmiyor eve gitmem lazim ama yine 8 e kadar burdayim omrum gecti buralarda. Gel tatil gel gel gel
İyi gezmeler iyi tatiller canım arada yine uğra 15 gün bayağı uzunmuş :)Herkese iyi geceler bugün ugrayamadim zira bavul topladım her zamanki gibi son dakka uçak bilet bavul heyecan stres koş koş koş eşim sağolsun 15 gün buralarda yokum diyette yapamiycam sporda elti görümce düğün dernek gezmelerde olucam başka bir şehre gidicem vsvsvs işte hepinizi bolca öper kucaklarim seviyorum sizleri Allah'a emanet olun kızlar
Şimdi senin düzenin öğlen 1 e kadar yemek yememek mi oluyor ?Menum
Saat 13 .00
1 simit+ 500 ml ayran
Saat 16
1 avuç beyaz leblebi
Saat 18
1 adet muz
Saat 20.30
1 yumurta+domates+salatalik+biber+5zeytin+1 kaşık lor peynir+ 100gr beyazekmek
Çok mutluyum çünkü 2 gündür hiç ama hiç diyelimi bozmadım kaçamak yapan ve listeye bağlı kalamayan herkese tavsiye ederim. Şimdi tartildim ve kilo 92.1 bomba gibi gidiyorum cumaya kadar eminim 89 olacagim çok hevesliyim buduruma.
Bankaciyim bu hafta hatta bu ay cok yok yogun eksik ve yeni bircok elemanla calisiyoruz. Dun resmen vucudum sinyal verdi yeter diye bugun de 9 a kadar kalacagiz. Allahtan artik max 9 a kadar calisma izni var yoksa sabahlariz herhalde.Canım sen ne iş yapıyordun ? Akşamları eve geç gitmek insanı bitiriyor gerçekten
Özel banka mı bu benim kardeşimde bankadan emekli oldu yazık özelikle yılbaşıları gece birlere kadar çalışırdı birde kapalı ortam neyse en azından cumartesi leri çalışmıyorsun o iyi bariiiBankaciyim bu hafta hatta bu ay cok yok yogun eksik ve yeni bircok elemanla calisiyoruz. Dun resmen vucudum sinyal verdi yeter diye bugun de 9 a kadar kalacagiz. Allahtan artik max 9 a kadar calisma izni var yoksa sabahlariz herhalde.
@ISILDURU gule gule git gel canim izinli yazariz seni
Walkers sen listeye cok diyorsun bende diyorum ama bak soyle dusun listeye uyamadin o kadar yemedin peki kilo veedinmi? Veremedin.... En buyuk gercegimiz iste bu.
Sen 1 ay listene uymaya calis hem kendin hem dr un gormus olucak bu sekil beslenmeyle vucudun nasil tepki verecegini.
Bana dediki hepsini yiyemiyorum deyince vucudun bir ihtiyaci var ben sana onu veriyorum ona uyar birde yuruyus vs yaparsan, ayrica kalori almadigin icin yaptigin her hareket vucuttan yakicak.
Anlatabildim mi?
Gecen haftalarda cok sıkıntım vardi yemeklerde sonra felaket bas agrim oluyodu sekerimi olcuyodum iki haftadir gecti sukur
Dün
15 Ağustos
Sabah(10.15) 2 kk peynir 15 üzüm 2 erik 3 zeytin salatalık domates
Ara(1230) 3 hurma 10 fıstık 2 Altınbaşak
Öğle(15.00) 150 gr ton balığı 10 üzüm 1 paket Altınbaşak
Ara(18.00) yarım cevizli sucuk yarım muz 2 Altınbaşak sade kahve
Akşam(20.30) 100 gr tavuk 1 kase bamya salata 3 yk yoğurt 2 erik 3 ceviz
Gecenin körü (01.30) 2 Altınbaşak 3 hurma 10 fıstık ( açlık yoktu sadece tıkınma isteği)
3 lt su
30 dk yürüyüş
Öğünlerime meyve katmaya karar verdim çünkü kendimi tutamıyorum. Mesela mürdüm eriği oyyyyyhhhhhşşşş
16/8 saat kendime gore ayarladim 13 00 arasi ile 9 arasi istedigimi yiyorum. Hatta canim bisey yemek istemiyor oglen cok yemeye kalktim midem almiyor. Kacamak da yapmiyorum ondan mutluyum ve bol su iciyorum aslinda 2 litre anca iciyorum ama bu bile oncesine gore cok. Ben 98 den 90 a indim boyle sonra hamilelik olursa diye normal diet listesine dondum kilo vermem durdu. Bu dieti yaparken insulin normal seviyede cikmisti simdi doktor yukselmis dedi. Insulin i de dusuruyor. Benim ilk defa dusmustu. Hatta 2 gun 500 5 gun 2000 kalori alininca da cok guzel kilo veriliyor.Şimdi senin düzenin öğlen 1 e kadar yemek yememek mi oluyor ?
Ben o kadar çok bekleyince kahvaltıda resmen saldırıyorum dün çok geç kahvaltı yaptım kızartmalı filan arkadaş gelmişti ofise inanılmaz yedim gece geçte pilav yiyince iyi olmadı
Bana doktor ac karnina hafif egzersiz verdi yenekten ki hafif yemekten 2 saat sonra yibe egzersiz agir idman yapabiliyorsunBiraz once yuruyusten geldim esim gitmeden yuruyorum ins devami gelsin.
Ac karnina 15-20 dk evde hareket et dans vs demisti dr. Boyle yuruyus tempolu dogrumu acaba bi daha gidince sorucam.
Bisey yiyiptemi gidilmeli ackende sorun degilmi merak ediyorum.
Kimisi acken vucut yag yakar diyo kimiside acken kastan gidiyormus diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?