Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Özel banka mı bu benim kardeşimde bankadan emekli oldu yazık özelikle yılbaşıları gece birlere kadar çalışırdı birde kapalı ortam neyse en azından cumartesi leri çalışmıyorsun o iyi bariii
2 yildir calismiyiruz eskiden calisirdik esim kapida beklerdi gece yarilarina ulislararasi sendika olunca calisma saati dustu mecburen 45 saat calisip ustune 54 saat mesai yaptigim aylar oldu. Disardan cok guzel ama icerden cok zor bol sabir istiyor. Ticari sb de stres ve rakamlar daha yuksek hata sansin olmamali

Kızlar sabah kahvaltımı saat 10 da yaptım..

3 yumurta(az sıvı yagda pişmiş)
2 kk peynir
9 zeytin
Domates salatalık (1tabak dolu)

Ekmek hiç yemedim cunku yok olsaydı adetleri bu kadar coğaltmazdım...

Demin dolaptan domates alcam diye yoğurdum dustu yere 2 kase kadar dokuldu ben ona guveniyordum...

Nasibin degilmis demek aldirabilirmisin? Yada sen cikabilirmisin?

Kızlar oğlen için aklımda patates salatası var aksam içinde haslama patates ve yoğurt var aslında kadamda patates yoğurt diyeti yapmak vardı ama sabah patates yiyeöeö diye dusundum yumurtasız yapamiyorum o yuzden iki gun deniyim boyle bakalım cuma ya belki az biraz vermiş olurum

simeranya7 Simiiii senin kaptan mara adaminin klibi cikmis:)

Izleyemedim daha..Çokoprens aklimi basimdan aldi..Ufo görmüs masum köylü gibiyim

simeranya7 bu sabah ugramamissin gunaydinda dememissin

Evden cikisimi bi göreydin
Laptopu unuttum geri döndüm
Serefsiz evsahibi vardi ya bin € depozitomu kesen kapisinin cizigini sigorta ödedigi halde hala parami vermiyor bi de tutmus niye mesaj attin sigorta yazdin çocuk degilsiniz ödüde patliyor sigortayi dolandirdi sanilcak diye sabah sabah sartellerimi attirdi cocuk olmadigimi biliyosan ona göre davran 39 yasindayim ben annem bile azarlamadi böyle sen kimsin sözünde duracaksan dur uzatma durmayacaksan da lanet olsun dedim
terellel ley terellel ley

Slm sabahın köründe hava alanında bır muz bir mürdüm eriği bir armut bir avuç üzüm yedim aç karına çok iyi geldi yuh genede bes dk da yuttum hepsini baya yemisim

Slm kizlar
Izmirden bildiriyorum ☺
Gunler yogun geciyor telefonu cok az elome aliyorum. Bir ara girdim okudum ama yazamadim cocuklar gelince kaldirdim telefonu
If beslenmeden bahsetmissiniz aklima yatti benimde. Zaten eve dondukten sonra oruclarimi tutmayi dusunuyordum 30 emineden 30 zeynepten var digerlerini saymiyorum bile anca tutarim bi baslayayimda. Ondan if yaparken zorlancagimi dusunmuyorum isede yuruyerek gidip geldim mi tamamdir o is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…