2 yildir calismiyiruz eskiden calisirdik esim kapida beklerdi gece yarilarina ulislararasi sendika olunca calisma saati dustu mecburen 45 saat calisip ustune 54 saat mesai yaptigim aylar oldu. Disardan cok guzel ama icerden cok zor bol sabir istiyor. Ticari sb de stres ve rakamlar daha yuksek hata sansin olmamaliÖzel banka mı bu benim kardeşimde bankadan emekli oldu yazık özelikle yılbaşıları gece birlere kadar çalışırdı birde kapalı ortam neyse en azından cumartesi leri çalışmıyorsun o iyi bariii
Dilime dolandi sabah sabah:)
Azcik uzanmistim 5 te kalkinca uykum geldi. Bi kahve yapsa biri bana meyvemide getirse keske
Kızlar sabah kahvaltımı saat 10 da yaptım..
3 yumurta(az sıvı yagda pişmiş)
2 kk peynir
9 zeytin
Domates salatalık (1tabak dolu)
Ekmek hiç yemedim cunku yok olsaydı adetleri bu kadar coğaltmazdım...
Demin dolaptan domates alcam diye yoğurdum dustu yere 2 kase kadar dokuldu ben ona guveniyordum...
Cıkmam imkansız ama buyuk yoğurttu hemen hemen 1 kase kadar kaldı... Yaz donemi ya çok kalabalık degiliz biri gelse de markete gitsem olmuyor. Onunla idare etcem artıkNasibin degilmis demek aldirabilirmisin? Yada sen cikabilirmisin?
O kisi ben olabilirim mesala:) kahve yaninda bitter'de alir misiniz efenim:)
Yemem cikeleta hemde alman cikeletasi dimi onlardiyetteyim ben bogurtlen aldim dun pazardan onu yiyimde once kalkmam lazim
simeranya7 bu sabah ugramamissin gunaydinda dememissin
Slm sabahın köründe hava alanında bır muz bir mürdüm eriği bir armut bir avuç üzüm yedim aç karına çok iyi geldi yuh genede bes dk da yuttum hepsini baya yemisim
Yavyu sen naptin beeayni gun icinde 4 erik, yarim muz, 6 hurma, 20 uzum yemissin.
Porsiyona bakarsak
15 iri uzum.................1 porsiyon
3-4 tane murdum.... 1 porsiyon
6 hurma.......................5-6 porsiyon
1 kucuk muz ...............1 porsiyon
Kilo verme asamasinda murdum haric hic bunlar hic yenmese daha iyi.
Incir, hurma, kavun, karpuz, kuru uzum en sekerli olanlari.
Banada bahceden incir getirmisler hepsini gommiyim diye direniyorum. Anneme falan goturdum.
Dun hem karpuz hem incir iki tane yedim diye bi sonraki meyve ogunlerini yemedim.
Nolcak surekli meyve yersek kan sekerimiz hizla yukselip dusucek cok cabuk acikicaz.
Bunu istermiyiz :)) tabiki hayir.
Ogunlere yogurt salata eklemelisin. Mesela balikla altinbasak yanina salata sartti.
Aksam yogurt salata var ekmek eksik.
Ceviz erik gereksiz. Sen zaten muzla cevizli sucuk yemissin vuhuuuuu daha gece ne findugu fistugunisasta doluymus o sucuklar
Dr bana yazmiski 6 zeytin yada 2-3 ceviz
Ikisi ayni anda degil yani ya biri ya biritek ogunde.
Kan sekerinle cok oynamissin ve yedikce yiyesin gelmis.
Iyi tarafindan bakalim ne yedigini sayisini saatini biliyorsun.
Bundan sonra boyle yaz yine yorumlayalim.
Hafta bitmeden toparlarsin eminim.
Sakin bilmislik yapiyor zannetme kendimede boyle yapiyorum sizde yapin.
Listelerimiz ustune konustukca dogru yanlis ogreniyoruz.
Ekmek yemediğin için acıkmadın bence. Yani ben ekmek yiyince daha hızlı acıkıyorum. kahve candır iç :)Kızlar kahvaltıdan sonra hiç acıkmadım...
Hala ac degilim bir sekersiz turk kahvesi içsemmi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?