Kızlar kahvaltıdan sonra hiç acıkmadım...
Hala ac degilim bir sekersiz turk kahvesi içsemmi acep
Acikmasan bile lutfen siradaki ogununu ye.
Yemezsen daha sonra cok acikabilirsin.
Turk kahvesini her zaman icebilirsin icmekte lazimmis diyette.
Selam arkadaslar, bende aranıza katılabilir iyim, motivasyon açısından büyük katkınız olacağını dusunuyorum
Ekmek yemediğin için acıkmadın bence. Yani ben ekmek yiyince daha hızlı acıkıyorum. kahve candır iç :)
Ben de şeftali muz ve üzüm aldım ama yarın yiyebilecegim bugün sürem kalmadı yemek için yetişmesi
Yemem cikeleta hemde alman cikeletasi dimi onlardiyetteyim ben bogurtlen aldim dun pazardan onu yiyimde once kalkmam lazim
Ben çok memnunum bana acaip uygun bugün 91.9 oldum yeniden cumaya kadar 89 olacağım ya da en kötü 90Slm kizlar
Izmirden bildiriyorum ☺
Gunler yogun geciyor telefonu cok az elome aliyorum. Bir ara girdim okudum ama yazamadim cocuklar gelince kaldirdim telefonu
If beslenmeden bahsetmissiniz aklima yatti benimde. Zaten eve dondukten sonra oruclarimi tutmayi dusunuyordum 30 emineden 30 zeynepten var digerlerini saymiyorum bile anca tutarim bi baslayayimda. Ondan if yaparken zorlancagimi dusunmuyorum isede yuruyerek gidip geldim mi tamamdir o is
Katıl bize kilo vermek daha keyifli olsun .Çok düzenli bir hayatım yok, 3 tane çocuğum var, çocuklardan önce 72 kiloydum, ama düzgün bir fiziğim vardı, beğeniyorum. Ama şimdi 88 kiloyum , kasımda ise başlayacağım lütfen bana yardım edin
Ben de fırın kabak Mücver yapmak istiyorum sen nasıl yapıyorsun canım çok istiyor bu aralarGünün özeti
2 yumurtadan kıymalı yumurta
2 kk beyaz peynir
3 yeşil zeytin
2 kuru kayısı
15 çiğ badem
2 büyük dilim fırın kabak mücver
1 kase yoğurt
1 kupa yeşil çay
1 kupa kayısı çayı
2 lt su
30 dk zumba
15 dk 1 mil leslie
Aslında çocuklara yaptığım şeyler yağlı olması dışında diyete uyar, öğlen zebze çorba yoğurt, akşam et balık yada baklagiller olur, ama yagdan tuzdan kisamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?