Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yapiyorum simdi iki gozum parkada gitsek keske :))

Kuzenin nasil?

Dimi:) tahterevalli'yede bindik mi biz den mesudu yok

Ablam iyi artik,toparlandi sükür..Haftasonu gidecek ama

Selam arkadaslar, bende aranıza katılabilir iyim, motivasyon açısından büyük katkınız olacağını dusunuyorum

Aramiza hosgeldiniz..

Kurabiyeler neyliydi

Menünüz pek güzel efenim,bizimlasinn:)

Anamin işleri :) epeydir yapmamis pek kivamida tutmamis begenmedinmi deyince yedim bende. Kurabiyeden sonra pisman olup kalkip utulerini yaptim.
Sonra eve yuruyerek dondum. Ins tartiya yansimaz

Ana eli degdiyse güzeldir o bikere:) sifa olsun,2 kurabiyeden birseycik olmaz merak etme.:)Ben de ütü yaptim bügün,hicte sevmem kendisini

Ne duygulu bir ses ve ne hüzünlü sözler

Ilk defa dinledim,güzelmis iki gözüm..Bazen bazi seylere takili kalmak gibi kötü huyum var benim,birkac gün bu sarkiya takili kalabilirim:)

Bosunami iki gozumsun :) farsca sarkilara bende takildimmi gunlerce dinliyorum.

Bunuda dinle en bi sevdigim...

Benim de ütüm bozuldu ütü yapamıyorum :)
Bugün servise götürdüm almadılar parçası yokmuş 10 sene civarı olmuştu alalı
Yarın almak lazım

10 senelikse direk yenisini al :)) guzel utuyse insan ariyor ama eskilerin herseyi pahali yeni yenidir :)
Bahaneyle sohbete geldin kacak

10 senelikse direk yenisini al :)) guzel utuyse insan ariyor ama eskilerin herseyi pahali yeni yenidir :)
Bahaneyle sohbete geldin kacak
Günaydın
Yenisini alacağım inşallah
Memnundum aynı modelin yenileri çıkmış ondan alırım galiba
Sohbete her zaman gelirim :)

Gunaydın kızlar dun eve gittim hiçbirsey yemedim biraz fıstık haric tabi. Esim kanıma girdi neyse cok abartmadım. Uyandıgımda midem ve boğazım bi degişikti boğazım acıyor gibiydi boyle sanki iltihap olmuş gibi oda mideme vurdu suan bile midem agzımda ne yicem napucam bilmiyorum dolapta az peynir vardı midem almadı goruntusu bile mahvetti beni... Zeytin domates ve yumurta yicem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…