Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmis olsun.
Eger hastaliksa normal midenin bulantisi.
Ama onun disinda hic bir ogunu gecirme lutfen. Canim istemedi diye bi bahane olmasin.
Aynisini ben dedim dr a bazen canim istemiyo ara ogun saatini kaciriyorum falan diye.
Saat kur ilac alir gibi ara ogun yap dedi.
O kadar onemli su an senin icin dedi.

Benim de ütüm bozuldu ütü yapamıyorum :)
Bugün servise götürdüm almadılar parçası yokmuş 10 sene civarı olmuştu alalı
Yarın almak lazım
Adaş benimkide Kazanlı Tefal memnunumda çubuğu var kirecini söktüğüm halde ütü esnasında kireçli su bırakıyor çamaşıra bende servise götürmem lazım al bitane kazanlılardan rahat edersin

Geçen arkadaş aradı senin ütün nasıl iyi mi diye iyi dedim napıyo dedi bende buhar çıkartıyor işte dedim nasıl yorum ama :)))

Bonuscan çok haklısın söylediklerinde . Ama burda bireysel farklılıklar işin içine giriyor . Mesela orada beni yedirten şey açlık değil öyle bir durumum var. Duygusal yeme gram aç değilim ama bişeyler yemek istiyorum. O gördüklerin biraz da onun sonucu. Yani o sırada porsiyonmuş aynı günmüş düşünmüyorum. Bu durumu Allah a şükür baya kontrol altına aldım. Ama son birkaç haftadır çok iyi değilim biliyorsunuz.

Yoğurt salatayı da biliyorsun benim klasik öğle yemeğimdir. Et sebze yoğurt ve salata vazgeçilmezim :) Ama sürekli evde olmadığım ve habire dışarıda böyle kelli felli yiyecek kadar param olmadığı için en uygun ve sağlıklı şeyi seçmeye çalışıyorum dışarıdayken . Diyetimi durumlara uyumlu hale getiriyorum ki uzun süreçli olsun. Yoksa mekanik bir listeyle hayat boyu uygulamak çok zor . Ben listeleri hiçbir zaman sevemedim diyetisyenle veremedim bu yüzden kendim bişeyler yapmaya çalıştım. Ama söylediklerin doğru şeyler tüm diyet boyu bu menü gibi beslensem kilo veremezdim versem bile yağdan gitmezdi.

O yüzden yorumlamaya devam

Bosunami iki gozumsun :) farsca sarkilara bende takildimmi gunlerce dinliyorum.

Bunuda dinle en bi sevdigim...

Gözümmm bu iki sarki tam damar heee:) ama ses ve sözler bunda da harika,oldukca duyguluuu:) Sanki az duygu yüklü hatunlarmisiz gibi dinlediklerimize bak heleee,adam olmaz biz den

Gunaydinnnnnnn

Tartidaki eksi aşkınaaa tartı love you canım love you

Persembe gunu cumadan listeden once son gun.
Elimizden geldikce gayret edelik dikkatli gecirelim bu gunu.

Bayrama ne kaldiki surda

Yasasinnn

iki kurabiyeden birsey olmaz demistim
Protein gününde ne yiyeceksin?bende mi yapsam acaba,eksik kalmiyimm

Buradayken dünü de atayım

16 Ağustos

Sabah(9.00) 2 mürdüm eriği
Ara(11.00) 3 Altınbaşak
Öğle (15.00) 1 tbk nohut salata 1 brdk ayran
Ara(16.30) orta latte 1 pors kuru çilek 2 avuç leblebi
Akşam(21.15) 100 gr tavuk 1 tbk kabak salata yarım cevizli sucuk(ev yapımı) sade Türk kahvesi

3 lt su
1 saat spor

Kahvaltıları meyveyle yapmaya karar verdim bir süre tavsiye ederim. Çok hafif hissettiriyor. Herkesde aynı etkiyi yapar mı bilmem amma fazla acıktırmadı beni.c

Gözümmm bu iki sarki tam damar heee:) ama ses ve sözler bunda da harika,oldukca duyguluuu:) Sanki az duygu yüklü hatunlarmisiz gibi dinlediklerimize bak heleee,adam olmaz biz de

Yasasinnn

iki kurabiyeden birsey olmaz demistim
Protein gününde ne yiyeceksin?bende mi yapsam acaba,eksik kalmiyimm

Hep dinlemiyoz be 74FRIDA diyodu gece 2 de dinlenir bunlar diye :))

Sabah
2 yumurta, 4 kasik lor, 1 dilim salamla omlet yedim. Doymam sandim az bi parca daha peynir aldim tamm dedim yeter :))

Sut ayran aralarda ogunlerde de tavuk yogurt ins.
Sebze meyve yok protein gununde

Mutfakla ugrasiyorum bugun,ablama sevdigi seylerden hazirliyorum giderken götürsün misafirlerine de ikram etsin diye..
Ev buram buram kokuyor,hizlica yaptiklarimi paketliyorum bir kazaya kurban gitmiyim diye:)
Bagimlilik ne kötü sey,zor sey Allah'im..

Kurtulucaz insallah bu bagimliliklarimizdan,yepyeni ve saglikli bedenlerimiz olucak bizim de..

Meyvenin yanina peynirde ye kuzu yada sut yogurt olabilir

Evet tamam
az önce 3 yumurta az yagda pişmiş
8 zeytin
2 domates 1 salatalık
Serce parmagım buyuklugunde kepekli galetalardan 12 adet

O zaman saat 12 bucuk gibi iki uc kaşık yogurt yiyim
Heeeeeeeeeeee.... Ay unutuodum bu arada ben evden cıkarken 3 adet murdum eriği yedim. Hem midem bulanıyordu ya boğazımda kotuydu hemde sabah biraz ayıptır soylemesi bagırsak sıkıntım vardı.. Onuda ekliyim yani...

Sabah saat 8 de
3 murdüm eriği

Sonra 10 30 da işte

3 yumurta
8 zeytin
2 domates 1 salatalık
12 kepekli parmak galeta

Su ve cay eşliğinde gunum devam ediyor...

Sabahleyin, saat 8 gibi 2 litre su ve 1 litre maydanoz suyumu hazırladım, akşama bitecek. Bir kaşık yağda yumurta, 4 5 parça doğranmış karpuz, 15 civarı zeytin, ıhlamur, ve bi sigara böreği fırında pişiyor. Bol miktarda salatalık ve tere.
Saat 11 de bi çay bardağı portakal suyu, bi avuç badem,
Ne çok yemisim

Kızlar birsey sorucam anne olanlar bunu iyi bilir hamilelikte diyet yapmak zorunda olan kilo problemi olan varmı aranızda...
Canım ben ikiz hamilelik geçirdim, korkumdan bişey olacak diye hiç kilo yapacak bişey yemedim, zaten ceviz süt et derken bişey yiyecek halin kalmıyor. 72 kilo ile hamile kaldım, 89 la doğum yaptım. 14 kilo doğumla gitti. Bence asıl sonrası süt olsun diye içinden bosanmis dana gibi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…