Gunaydın kızlar dun eve gittim hiçbirsey yemedim biraz fıstık haric tabi. Esim kanıma girdi neyse cok abartmadım. Uyandıgımda midem ve boğazım bi degişikti boğazım acıyor gibiydi boyle sanki iltihap olmuş gibi oda mideme vurdu suan bile midem agzımda ne yicem napucam bilmiyorum dolapta az peynir vardı midem almadı goruntusu bile mahvetti beni... Zeytin domates ve yumurta yicem galiba
Adaş benimkide Kazanlı Tefal memnunumda çubuğu var kirecini söktüğüm halde ütü esnasında kireçli su bırakıyor çamaşıra bende servise götürmem lazım al bitane kazanlılardan rahat edersinBenim de ütüm bozuldu ütü yapamıyorum :)
Bugün servise götürdüm almadılar parçası yokmuş 10 sene civarı olmuştu alalı
Yarın almak lazım
Yavyu sen naptin beeayni gun icinde 4 erik, yarim muz, 6 hurma, 20 uzum yemissin.
Porsiyona bakarsak
15 iri uzum.................1 porsiyon
3-4 tane murdum.... 1 porsiyon
6 hurma.......................5-6 porsiyon
1 kucuk muz ...............1 porsiyon
Kilo verme asamasinda murdum haric hic bunlar hic yenmese daha iyi.
Incir, hurma, kavun, karpuz, kuru uzum en sekerli olanlari.
Banada bahceden incir getirmisler hepsini gommiyim diye direniyorum. Anneme falan goturdum.
Dun hem karpuz hem incir iki tane yedim diye bi sonraki meyve ogunlerini yemedim.
Nolcak surekli meyve yersek kan sekerimiz hizla yukselip dusucek cok cabuk acikicaz.
Bunu istermiyiz :)) tabiki hayir.
Ogunlere yogurt salata eklemelisin. Mesela balikla altinbasak yanina salata sartti.
Aksam yogurt salata var ekmek eksik.
Ceviz erik gereksiz. Sen zaten muzla cevizli sucuk yemissin vuhuuuuu daha gece ne findugu fistugunisasta doluymus o sucuklar
Dr bana yazmiski 6 zeytin yada 2-3 ceviz
Ikisi ayni anda degil yani ya biri ya biritek ogunde.
Kan sekerinle cok oynamissin ve yedikce yiyesin gelmis.
Iyi tarafindan bakalim ne yedigini sayisini saatini biliyorsun.
Bundan sonra boyle yaz yine yorumlayalim.
Hafta bitmeden toparlarsin eminim.
Sakin bilmislik yapiyor zannetme kendimede boyle yapiyorum sizde yapin.
Listelerimiz ustune konustukca dogru yanlis ogreniyoruz.
Bosunami iki gozumsun :) farsca sarkilara bende takildimmi gunlerce dinliyorum.
Bunuda dinle en bi sevdigim...
Gunaydinnnnnnn
Tartidaki eksi aşkınaaatartı love you canım love you
Persembe gunu cumadan listeden once son gun.
Elimizden geldikce gayret edelik dikkatli gecirelim bu gunu.
Bayrama ne kaldiki surda
Gözümmm bu iki sarki tam damar heee:) ama ses ve sözler bunda da harika,oldukca duyguluuu:) Sanki az duygu yüklü hatunlarmisiz gibi dinlediklerimize bak heleee,adam olmaz biz de
Yasasinnn
iki kurabiyeden birsey olmaz demistim
Protein gününde ne yiyeceksin?bende mi yapsam acaba,eksik kalmiyimm
Buradayken dünü de atayım
16 Ağustos
Sabah(9.00) 2 mürdüm eriği
Ara(11.00) 3 Altınbaşak
Öğle (15.00) 1 tbk nohut salata 1 brdk ayran
Ara(16.30) orta latte 1 pors kuru çilek 2 avuç leblebi
Akşam(21.15) 100 gr tavuk 1 tbk kabak salata yarım cevizli sucuk(ev yapımı) sade Türk kahvesi
3 lt su
1 saat spor
Kahvaltıları meyveyle yapmaya karar verdim bir süre tavsiye ederim. Çok hafif hissettiriyor. Herkesde aynı etkiyi yapar mı bilmem amma fazla acıktırmadı beni.c
Evet tamam
Gecmis olsun.
Eger hastaliksa normal midenin bulantisi.
Ama onun disinda hic bir ogunu gecirme lutfen. Canim istemedi diye bi bahane olmasin.
Aynisini ben dedim dr a bazen canim istemiyo ara ogun saatini kaciriyorum falan diye.
Saat kur ilac alir gibi ara ogun yap dedi.
O kadar onemli su an senin icin dedi.
Canım ben ikiz hamilelik geçirdim, korkumdan bişey olacak diye hiç kilo yapacak bişey yemedim, zaten ceviz süt et derken bişey yiyecek halin kalmıyor. 72 kilo ile hamile kaldım, 89 la doğum yaptım. 14 kilo doğumla gitti. Bence asıl sonrası süt olsun diye içinden bosanmis dana gibi yedimKızlar birsey sorucam anne olanlar bunu iyi bilir hamilelikte diyet yapmak zorunda olan kilo problemi olan varmı aranızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?