Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saat 1 gibi nerdeyse iki porsiyon haslanmis karnabahar, üstüne yoğurt tuz pul biber, çocukların kini fırında kizarttim şimdide sade kahve gidim çık çikolata,
Doymuyorum vesselam

Doyarsin arkadasim doyarsin :) hele bi acele etme yaz yediklerini bi gorelim napiyorsun bunye neye alisik.

Bunu gordukten sonra ilk is gereksizleri cikarmak olur.
Seni anlayacak cok kisi var burda. Yillardir ayni kilolardayim yilginliktan mutsuzluktan verememisim aptallik etmisim acimamisim gencligime.

Bir tencere makarnayi fasulyeyi yeme kapasitesine sahiptim. Şişip moralim daha cok bozulup ustune devamda ederdim.
Kusucak gibi hisseder kusamazdim.
Kusanlara ozenirdim.

Simdi doyuyorum. Terbiye oluyorum ins.

Gerilme sende dert etme allah gecmeyen dert vermesin verirsin ins.
Once etegindekileri dok elinde ne var bak.

Canım ne güzel yazmışsın, bunları başkalarının içinde söylesek, gülerler hep beraber güleriz, şişman insan eğlencelidir nede olsa, hayatımın hiç bir evresinde zayıf fit olmadım ama şu son 15 kilo yapıştı ailenin eğlence konusu oldum,
Gören ne kadar büyümüşsün diyor, 5 senede 3 tane çocuk yaptın
Haklısınız bitsin bu işkence, başkaları için tabi ki yaşayalım ama önce biz, ,,,

Benim tatlı ile filan sorunum yok, olsa hayır demezdim ama olmazsa aramam. Yalnız nasıl bi mide varsa acılı baharatlı şeyler beni benden alıyor, dayanamıyorum, melemen, kızartma, soslu şeyler favorim, kokoreç çiğ köfte mesela, kısır, turşu filan varsa ortada yerim durmadan,
Hala daha diyorum 5 kilo verirsem kokoreç yiyeceğim. Derdim yemekte, bu kafayı silmek lazım.

Allah bagislasin evlatlarimizi.

Aglayarak yediklerimi biliyorum ben.
Aile olarak cok sansliyim en ufak bir laf duymadim genelde kilolu cok ailede.

Tabi incindiklerim oldu ama yuzume yuzume kimse dalga gecmedi.

Simdi guclu hissediyorum ama nerelerden gectim kendi icimde.
Asla anlamiyorlar. Beklemiyorum kimseden.
Bir yuruyuse cikmak icin bile cok mucadele ettim esimle. Cocuk kucukse hic biseye hakkin yok sanki.

Anlamiyolar algilari kapali ama gozleri goruyor benide gorucekler.

Yururken birileri tanidik binadaki komsular bakar diye cekiniyodum ilk baslarda. Simdi umrumda bile degil burusmayan bir sal takip cikiyorum.
Amacimi dusunuyorum.
Laf edende en fazla 15-20 konusup susucak :)

Cuma gunleri tarti gunumuz. Kilo ve yaptigimiz sporlari bildiriyoruz.
Yarin takip et cok guzel geciyor cumalar.

Listemiz var kim neyle basladi haftada ayda ne kadar veriyoruz goruyoruz. Kendi 1.miz oluyor :))

Seni en iyi ben anlarim ust uste olan ufaklarim var. Ilk zaman ara ogun falan onlarla oyle zorlandimki biraktim sonuc 2 sene gecti 103 tum 5 kilo aldim.

O kadar cok dusup dusup kalktimki bu konuda hissizlestim bi sure.
Saglik sorunlari bitmiyor vermezsemde bitmiycek.
Sunuda bil cok kilo verenler var ama asla yeme istegi gecmiyor. Nefis tasiyoruz.
Sevdigin seyleri diyetinde tuketebilirsin aci baharat 10 numara diyet icin.

Haslanmis tatsiz tavuktan zevk almak diye bisey var derinden hissettigim.
Aldigim keyif tavuktan degil olmasi gerekeni yedigim icin.

Cocuklara ragmen ben bunu yapicam kilo verme disinda baska bisey olucak.
Sende yaparsin.
KK da koca sitede ben kilo veriyorsam kimse veremiyorum demesin.

Kac yasinda cocuklarin? Benimkilerin ayagina falan basarak spor yapmaya calisiyorum evde. Mekik ceksem ustume yatiyolar.
Ugrasiyorum.
Bende diyetisyen listesi uyguluyorum su an. Niye uyamiycagini dusunuyosun?

Kocaman öpücük, sevgi ve daha bir çok şey bırakıyorum ha buraya..
Güzel gidiyor.. bol gezmeli, yemeli,kahkahalı geçiyor..

Muhtemelen tartilamiycam yarın.. tarihe sabit diye geçsin bi zahmet.. :)
Hepinizi kucakliyor ve şlapp diye öpüyorum. ..

ozlemisiz beee :))
Sabit geceyim piki

Simi'nin menusu:

07:30 -> 3 yumurta yarim dilim ekmek 1 cay k yag 1 cay k bal

(Dün gece uyumus kalmisim yemek yapamadim ise götürmek icin)
11:30 -> bir Alman acmasi

13:30 -> bir acma daha

17:30 -> 200 gr kavun 1 bardak süt

19:00 -> 1 tabak kabak yemegi iki ekmekcik

2 l su 1 l cay

Aynisini yazmisim bende :)) bebişin nasil canim sen nasilsin agrilarin varmi?
Cok şükür ikimiz de iyiyiz.kontrollerim sıklasti artk.doktorum 38de alırım diyo ama ben 37 den bikac gün gecse yeterlidir dite düşünüyorum simdilik.bir de arada hafif kasılma ve sürekli adet sancısı gini sancm var ama ultrasonda sorun görünmüyo bugün Nst de bisey çıkmadı.klasik gebelik iste surekli biyerlerim ağrıyo doktor normal normal diyo.sayılı gün insaallah cabucak geçer sağlıkla kavusuru bebegime.bugünler unutulur gider

Ben de kilodan korkuyor ve bir yandan da gebelik istiyordum.ben hamile olduğumu ogrendigim güne kadar leslie ve yürüyüş yaptm.gebeligi ogrenince leslie bırakıp sadece yürüyüş yaptm.bunda biraz daha fazla kilo aldm gibi.ilkinde 91 ile gebe kalıp 99 la doguma gittim.simdi 84le hakile kaldm en son 95'tim.ama bugün hastanede 99 ciktim.tartm kırıldı.ama doktorunki benimkinde 3.4 kilo fazla gösteriyo..tam bir ay once doktorda 97 çıkmıştım.bayaa karışık kilom simdi.ama tahm8nim 12 kilo falan aldm

Çocuklar ikisi 5 biri iki yaşında canım, evet bizde hep beraber dans ediyoruz spor yapıyoruz, çok ciddiyetsiz bol çıvdirik sporlarının
Diyetisyen kendime özel yemek yapmamı istedi, şu an bunu yapamam, birde ara öğünlerde filan uyamiyorum disarda filan oluyoruz,
Bugün kendimi çok kötü hissettim, çok azmi yedim acaba, 90 kilo vücut, baş ağrısı ve mide bulantısı ile bitirdim günü,

40 kilo mu harikasın, kendinle gurur duy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…