- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Asum
75 kilo benimde hedefim, 1, 67 boyum var evlendigimde 75 kiloydum, biraz iriydim ama kendimi beğeniyordum , biraz kilo verince bende göbek ve göğüs bölgesine bişeyler yaptırmayı düşünüyorum, üç tane çocuk çıktı, göbek gobeklikten, göğüs de goguslukten cikti75 kilo ya bile dussem suan cok mutlu olurdum gibi geliyor. Lazer lipoliz dusunuyorum ne dersiniz ise yariyor midur gobek icin yaptirsam mi
günaydın kuzu sağol sen de aktıfles lütfen ozluyoruz canım yaGunaydin
.
.
Gecen hafta...93
Bu hafta...92.8
Fark...-0.2
Spor...yok
.
.
bonus ve hayriye tebrik ederim kizlar hayriye bu arada epey fark var oncesi sonrasini burda da yayinlasana
bonusum takım çok mesuliyetli herzaman giremiyorum biliyorsun nem burda mutluyumO ouzi evet bugun tarti gunumuz.
Listeye girmek istersen 2 hafta bildirim sartimiz var.
OGULCUKLARIM hayris neden takimda degilsin mis gibi bireysel 1.lik gelirdi.
Oh afiyet şifa olsun kuzumGecmisi daha sonra okurum,ceee diyim kacmaliyim simdii:)
Ablami kahvaltiya götürüyorum,kiz kiza takiliciz bügün:) Umarim herkes arzu ettigi eksiyi görmüstür,ben malum dönem arefesindeyim,ondan pek yanisamadi tartiya zar:)
Sevgiler,hörmetler efenim:)
Ne güzel size iyi gezmeler o zaman :)Gecmisi daha sonra okurum,ceee diyim kacmaliyim simdii:)
Ablami kahvaltiya götürüyorum,kiz kiza takiliciz bügün:) Umarim herkes arzu ettigi eksiyi görmüstür,ben malum dönem arefesindeyim,ondan pek yanisamadi tartiya zar:)
Sevgiler,hörmetler efenim:)
Ha ha haa bende bu sabah tartının üstünde neden nüçün dedim :)))hayirli cumalar
Kilo bildirimi
105,8
neden,nicüünnn
Maşallah hayrişede sanada ayakta alkışlıyorum vallaha bravooOGULCUKLARIM hayrissssss yerim seni
O nasil bir fark oyle 2,8 masallah subhanallah bunyene.
Bi dahaki sefere onceki kiloyla bildirim yap.
Ben yaziyim.
Gecen hafta 127.7
Bu hafta 124,9
Fark 2,8
Geçmiş olsun canım hafif atlatmışsınız dikkat edin iyi tatiller :)Iyi geceler kizlar
Nedir benim bu cocuklari uyutmaktan cektigim anlamadim elin cocuklari 9dedin mi uyur ben zeynebi 12 bucukta zar zor uyuttum sabahta erkenden 8de dikiliyo ayaga sozde izine ciktim yatcam dinlencem nerdeeeeee
Dun zeynep bahcede dustu yuz ustu biraz burdu ve yanagi cizildi bugun emine bizim buyuk kopekle oynarken bahcede ters biyerine dokumdu herhalde bacagindan isirmis eminenin Allahtan tam disini gecirmemis hafif kizarmis
Esime bu sabah konusurken dun zeynep dustu dedim aksam aradim emineyi kopek isirdi dedim. Tepkisi su oldu INSALLAH COCUKLAR TEK PARCA EVE DONERLER ☺
E eboe dogumgunun kutlu olsun cnm
Bende eve donusu beklemeden burda baslayayim dedim 13-21 yapacaktim yeme araligimi 12.30da zeynebi uyutmaya girdim 13.45te anca uyudu ondan 14-22 yaptim yeme araligimi ama zorlamadi beni sabahlari birsey yiyesim olmuyo zaten. Oruc tutmadigim zamanlarda en ideali 12-20 yada 13-21 gibi gorunuyor
Kilom 124.9 çok mutlu oldum sabah tartıyı görünce ah eylüle kadar 120 nerden kurtul sam ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?