Neden acele ediyorsun, disarda bakmak daha zor, uslu uslu otursun büyüsün icerdeCok şükür ikimiz de iyiyiz.kontrollerim sıklasti artk.doktorum 38de alırım diyo ama ben 37 den bikac gün gecse yeterlidir dite düşünüyorum simdilik.bir de arada hafif kasılma ve sürekli adet sancısı gini sancm var ama ultrasonda sorun görünmüyo bugün Nst de bisey çıkmadı.klasik gebelik iste surekli biyerlerim ağrıyo doktor normal normal diyo.sayılı gün insaallah cabucak geçer sağlıkla kavusuru bebegime.bugünler unutulur gider
Ben çok memnunum bana acaip uygun bugün 91.9 oldum yeniden cumaya kadar 89 olacağım ya da en kötü 90
canım benim vermem gereken en a bı 40 kilo daha car o yüzden çok sevınemıyorum40 kilo mu harikasın, kendinle gurur duy
Yeni yasin bol mutluluk getirsinHerkese çoookk teşekkür ederim, iyiki varsınız..
Ben de diyorum nasil farkina varamadim 40 kilo aldim ve hic anlamadim simdi 1 kilo verince kilo verdigimi anlamayi bekliyorumSelamun aleykum bugün teyzenin kızına gittim oradakiler ne kadar zayıflamıssın dedıkce motive oldum ama aynanın karşısına geçince hala cokkk kıloluyum 40 kilo verdim ama yinede kıloluyum allahım ben be ettim boyle kendime dedim durdum
12 kilo ile cok iyi gidiyorsunBen de kilodan korkuyor ve bir yandan da gebelik istiyordum.ben hamile olduğumu ogrendigim güne kadar leslie ve yürüyüş yaptm.gebeligi ogrenince leslie bırakıp sadece yürüyüş yaptm.bunda biraz daha fazla kilo aldm gibi.ilkinde 91 ile gebe kalıp 99 la doguma gittim.simdi 84le hakile kaldm en son 95'tim.ama bugün hastanede 99 ciktim.tartm kırıldı.ama doktorunki benimkinde 3.4 kilo fazla gösteriyo..tam bir ay once doktorda 97 çıkmıştım.bayaa karışık kilom simdi.ama tahm8nim 12 kilo falan aldm
40 kilo verdim cakılvım inan daha anlamadımBen de diyorum nasil farkina varamadim 40 kilo aldim ve hic anlamadim simdi 1 kilo verince kilo verdigimi anlamayi bekliyorum
Gunaydinnnn
Hayirli cumalar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 104,2
Bu hafta 102,8
Fark -1,4
255 dk spor
Cok sükür bin sükür bonusımbende çok sevindim tamam canım bundan sonra boyle yazarımOGULCUKLARIM hayrissssss yerim seni
O nasil bir fark oyle 2,8 masallah subhanallah bunyene.
Bi dahaki sefere onceki kiloyla bildirim yap.
Ben yaziyim.
Gecen hafta 127.7
Bu hafta 124,9
Fark 2,8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?