Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neden acele ediyorsun, disarda bakmak daha zor, uslu uslu otursun büyüsün icerde

Bugunun saf pro menusu

Sabah 9:00

2 yumurta, 4 kasik lor peynir, 1 dilim salam ile omlet.
Iki lokma daha peynir aldim sanki doymadim gibi geldi ama o an yeter doydum dedim ve kalktim.

Ara 12:00
Bir kupa sutlu turk kahvesi

Öglen 14,30
120 gr haslanmis kemiksiz tavuk but
2 bardak koyu ayran

Akşam 19:00
1,5 kemiksiz but
2 bardak ayran

1 litre su
1 litre dukan içecegi+ 750 ml daha su ekledim zor ictigim icin.
Yatana kadarda icerim yine insallah.

Canim yogurt yemek istemedigi icin ayran ictim.

Iyi geceler kizlar

Nedir benim bu cocuklari uyutmaktan cektigim anlamadim elin cocuklari 9dedin mi uyur ben zeynebi 12 bucukta zar zor uyuttum sabahta erkenden 8de dikiliyo ayaga sozde izine ciktim yatcam dinlencem nerdeeeeee

Dun zeynep bahcede dustu yuz ustu biraz burdu ve yanagi cizildi bugun emine bizim buyuk kopekle oynarken bahcede ters biyerine dokumdu herhalde bacagindan isirmis eminenin Allahtan tam disini gecirmemis hafif kizarmis

Esime bu sabah konusurken dun zeynep dustu dedim aksam aradim emineyi kopek isirdi dedim. Tepkisi su oldu INSALLAH COCUKLAR TEK PARCA EVE DONERLER ☺

E eboe dogumgunun kutlu olsun cnm

Ben çok memnunum bana acaip uygun bugün 91.9 oldum yeniden cumaya kadar 89 olacağım ya da en kötü 90

Bende eve donusu beklemeden burda baslayayim dedim 13-21 yapacaktim yeme araligimi 12.30da zeynebi uyutmaya girdim 13.45te anca uyudu ondan 14-22 yaptim yeme araligimi ama zorlamadi beni sabahlari birsey yiyesim olmuyo zaten. Oruc tutmadigim zamanlarda en ideali 12-20 yada 13-21 gibi gorunuyor

İyi geceleeerrr

17 Ağustos
Sabah(10.30) 2 mürdüm yarım muz 3 yk yoğurt
Ara(13.30) 3 hurma 3 Altınbaşak yeşil çay
Öğle(16.00) 100 gr tavuk 1 tabak sebze salata 3 yk yoğurt
Ara(19.00)10 üzüm 10 fındık sade kahve
Akşam(21.00) 100 gr tavuk 1 tabak sebze salata 3 yk yoğurt

1 saat spor
3 lt su

Ben de diyorum nasil farkina varamadim 40 kilo aldim ve hic anlamadim simdi 1 kilo verince kilo verdigimi anlamayi bekliyorum

12 kilo ile cok iyi gidiyorsun

Gunaudin kizlar 91.8 ile yoluma devam ediyorum dun cok moralim bozuktu 1 kutu dondurma yedim agladim fahatladim ve yibe de 100 gr vermis ciktim bu beni coook mutlu etti. Spor 180 dakika toplam. Aksam olmasini ve eve gidip uyumayi istiyorum simdiden cok yorgunum umarim bu aksam 7 de cikarim.

Ben de diyorum nasil farkina varamadim 40 kilo aldim ve hic anlamadim simdi 1 kilo verince kilo verdigimi anlamayi bekliyorum
40 kilo verdim cakılvım inan daha anlamadım
Gunaydinnnn
Hayirli cumalar

Kilo bildirimi

Gecen hafta 104,2
Bu hafta 102,8
Fark -1,4

255 dk spor
Tebrıkler bonus canım bayrama çift hanelılerdesın inşallah

OGULCUKLARIM hayrissssss yerim seni

O nasil bir fark oyle 2,8 masallah subhanallah bunyene.

Bi dahaki sefere onceki kiloyla bildirim yap.

Ben yaziyim.

Gecen hafta 127.7
Bu hafta 124,9
Fark 2,8
Cok sükür bin sükür bonusımbende çok sevindim tamam canım bundan sonra boyle yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…