Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben 55 kiloydum 98 e ciktim 9 yilda kabus gibi ve hic anlamadim hep bir buyuk beden alarak gecti gitti zaman

Tekrar yiyebilmek icin zayiflama duygusundan olabilir mi

Nassin kuzu? Kacta yatip kalkiyosun? Gun icinde neler yapiyosun? Duzenli spor yapalim bu hafta olurmu?

Uyku düzenim kötü daha erken kalkmam lazım gece 2 gibi yatıp 10.30 da kalkıyorum genelde kahvaltı geçe kalıyor. Bu hafta spor seferberliği olsun o Zaman
Cıtırım benımInsallah kuzum inşallah cok sogol sen nasılsın cancagazım

Bende daha iyiyim. Dert vermekle bitmiyormuş onu anladım. Değişim büyük olunca insanın kendini de hazırlaması gerekiyormuş

1:30 dan once yatmiyorum bende belki daha gec.
7 de yada daha once kalkiyorum esim gitmeden yuruyus yapiyorum.
9 a kadar falan uyursam daha kotu kalkiyorum. 2 saat fazla uyusam perisan oluyorum isteyerek yatiyorum ama cok yatmak iyi gelmiyor bana cozdum.

Cok uykulu olursam yarim saat 1 saat uzanirim belki oglen o iyi geliyoda sabah uykusu iyi gelmiyo.

Dr bana hem sabah hem aksam dedi yuruyus.

Burcum noldu guzelim ya : (( allah ne sıkıntın varsa gidersin kolaylik versin inş mubarek gunde.
Yuruyusler zorluyormu seni dikkat et kendine

Canım ya işe başladım kayınvalidem bakıyordu kızıma daha 10 gün baktı zor geldi herhalde bahane olması için kavga kıyamet kopardı.
2 gündür işten izin aldım ama ne yapıcam bilmiyorum ortada kaldı kızım şu doğum iznine kadar yıl sonu yani çalışmam lazım en azından.
Çok çaresiz kaldım.

Zaten varislerim ağrılarım başlamıştı sıkıntı var yeterli kan gitmiyormuş Hergün iğne olmaya başladım kan sulandırıcı.

Yürüyüşü işyerinde yapıyordum çok iyi geliyor hatta

Aleykum salam canım hayırdır Rabbim sıkıntını gıdersom gönlünü ferahlatsın inşallah

Sağol canımmm benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…