Hayırlı cumalaaar
Kilo 78.6
Spor 180 dk
Cıtırım benımablam be sen çok güzel bir ayrıntısın inşallah en kısa zamanda 2 basamaklıları göreceksin
Gıreceksın elbetteIns ya bayrama 100 un altinda girmek istiyorum.
Oyyyşşşş mavişşş geldin 125 e demekKilom 125.2
Geçen hafta 126.6
Otobüsten yazıyorum hayırlı cumalar
Ben 55 kiloydum 98 e ciktim 9 yilda kabus gibi ve hic anlamadim hep bir buyuk beden alarak gecti gitti zaman75 kilo benimde hedefim, 1, 67 boyum var evlendigimde 75 kiloydum, biraz iriydim ama kendimi beğeniyordum , biraz kilo verince bende göbek ve göğüs bölgesine bişeyler yaptırmayı düşünüyorum, üç tane çocuk çıktı, göbek gobeklikten, göğüs de goguslukten cikti
Tekrar yiyebilmek icin zayiflama duygusundan olabilir miAz kaldi doymiycaktim kahvaltida.
Evdeki zeytini bitircem sandim.
niye boyle oluyor? Cuma gunleri ozellikle biraz eksi gorunce niye yeme istegi oluyo?
Abur cubur ve aksam yemegi kacirmaktansa saglam bir kahvalti ediyim dedim.
Boyle boyle terbiye oluyorum insallah
Nassin kuzu? Kacta yatip kalkiyosun? Gun icinde neler yapiyosun? Duzenli spor yapalim bu hafta olurmu?
Cıtırım benımInsallah kuzum inşallah cok sogol sen nasılsın cancagazım
Selamün aleyküm hayırlı cumalar..
Çok sıkıntıdayım. Allah rızası için dualarınızı bekliyorum..
Aleykum salam canım hayırdır Rabbim sıkıntını gıdersom gönlünü ferahlatsın inşallahSelamün aleyküm hayırlı cumalar..
Çok sıkıntıdayım. Allah rızası için dualarınızı bekliyorum..
Uyku düzenim kötü daha erken kalkmam lazım gece 2 gibi yatıp 10.30 da kalkıyorum genelde kahvaltı geçe kalıyor. Bu hafta spor seferberliği olsun o Zaman
Bende daha iyiyim. Dert vermekle bitmiyormuş onu anladım. Değişim büyük olunca insanın kendini de hazırlaması gerekiyormuş
Burcum noldu guzelim ya : (( allah ne sıkıntın varsa gidersin kolaylik versin inş mubarek gunde.
Yuruyusler zorluyormu seni dikkat et kendine
Aleykum salam canım hayırdır Rabbim sıkıntını gıdersom gönlünü ferahlatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?