Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni listen nasil neler var
Aslında com degişmedi soyle listem,

Sabah 9 00 da
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
3 dilim kepekli ekmek
Domates salatalik

Meyve vardı kaldırdı

11 11 30 gibi
1p. Meyve
Yarım sb yogurt sut yada 1 sb ayran

Öğlen 13 13 30
75 gr lık sandviç ekmeğine ton Balığı yada et tavukla yapılmış domates salataliklı falan sandwiç
1 ay ran

İş yerinde zordu yemek tasımak normalde sebze yemeği yogurt 3 dilim ekmek domates salatalık vardı yada corbada Eklersem 1 dilim ekmek kesecektim pratiğe doktu oğleni

15 1530 gibi
1p meyve
Yarım bardak sut yogurt
6 galeta

Aksam yemegini en gec 9 da yap ama gecirme dedi ve sebze yemeğiyle ekmegi 1 2 dilim ye dedi. Evde oldugum gunlerdede aksam saat 18 1830 gibi 6 yk sebze yemeği yarım bardak yogurt domates salatalık 3 dilim ekmek

Yatmadan en gec 2, 5 saat önce de yarım bardak yogurt ve meyve 1 cay bardağı beyaz leblebi

Ayrıca ben gece de calışıyorum gececi oldugum gunlerde aksam yemeğimi gene 18 30 da yiyip ara öğünümü yapıp gece 3 te sabah kahvaltımı yapmamı soyledi sabah 9 30 da eve gidincede ac yatmamamı ya ıkındı ara öğünümü yada 1 kk peynir 2 dlm ekmek domates salatalık yememi soyledi

Ayrıca ben kadına ekmeksiz yediğimi acıkmadıgımı soyledim ama bana ekmeksiz olmaz ddi yumurta ve peynirde seker yokmuş Buda bi sonraki oğunde çok acıktırırmış ve çok yememi saglarmış aslında öylede olmamıştı ama neyse zaten moralim bozulmuşken daha da üstelemedim.

Bu liste bana haftada 1 1.5 kilo verdirirmiş ve kadın bana iğreti bi gözle baktı geçen gittiğim o kadın izinliydi yerine bakan başka biri vardı ve beni dinledi dinledi ve sonra konustu işte bu liste bi sihir degilmiş yapsaymışım 10 kilo verirmişim ama yapmamışım. Bilerek gittim heralde ben bunu dışarı çıkarken de moral bozukluğumdan çantayı unutuyordum dondum aldım tam çıkarken yere dustu aldım kapıyı açıodum açamadım kapı takıldı oyle kotu oldumki atasım geldi birden odadan kendimi. En azımdan 1 kilo eksil çıkayım diodum bari azmimi gorurdu ama aksıne bem 400 gr almış çıktım ve resmen kadın çok tuhaf izledi beni ya değişikti belki azarlamadı ama lafları ok gibiydi yani. Hamile kalmak istediğimi soyledim daha hızlı kilo vermek istediğimi ama o bana bu kiloyla hamile kalırsam yaşayacağım hastalıkları saydı ve bana en fazla 5 kilo almayı önereceğini fazlasını aldıramayacağını falan falan falan. Çok doldum bugun çok moralim bozuldu sinirli değilim asla eşim hatta dışarda bekledi suratımı görünce birşey dedi sandı girip kavga edicekti az kalsın hayır ddm saçmalama birsey demedi aksine haklı kendimi toparlasaydım yapsaydım en kötü 7 8 kilo verirdim kızgınlığım kendime aksine sadece kadının bakısı kendimden tiksindirdi beni bana karşı guvensiz bakışı falan. Ve aksi gibi kilomunda 400 gr bile olsa fazla çıkması. Of of çok yazdım ben ya kusura bakmayın kızlar

Canım moralini bozma bak çok güzel liste vermiş sadece senin gördüğün az artı moralini bozmuş bak devlet hastanesi diyetisyeni olmasına rağmen gececi oluşunu bile planlamış hamileliğinde görüşeceğinizi söylemiş filan .....İnan burda özeler bille bunu yapmaz gerçi hani çok fazla ücretli bir diyetisyene gitmedim ama bir liste tutuşturup elline gönderiyorlar Yok öyle konuşmak dinlemek mesela ben bir diyetisyene akşam üzeri çok acıktığımı geceleri kendimi durduramadığımı söylediğimde suratıma boş boş bakmıştı liste verdimya elline kadın der gibiii bilemiyorum benim gittiğim diyetisyenler hep öyle çıktı özeli bille :)

Sen de bedensin ama kendini bu kadar zorlama o sende umut görmedi sadece öyle baktı o anlamı sen cikardin bu demek oluyor ki gelecek ay doktora gittiğimizde nasıl kilo verilir göstermemiz gerekiyor.

Bebeklere agladiginda hemen meme verirler suskun diye ama onun ihtiyacı belki de başka birşeydir kimse daha kolayı varken bunu düşünmez. Biz bebekken öğrendik yemek yemeyi. Benim en güzel anılarım aile soffalarindaki Sohbetlerdeki anılar herkes bir arada. Ben hep sofra sohbetini severim. Biz kilolu olmayı doğuştan öğrendik.

Şimdi ne yapacagiz yeme istegimizi başka yöne cekecegiz. Ben bunu deniyorum. Yemek yemeden önce tabağıma veya masama ne yiyecegimi önceden koyuyorum ve 10 dakika bakıyorum. Başka birşey yememeye sartliyorum. Sen de bunu deneyebilirsin. Ben de ise yaramaya başladı. Sonuçta diet bir süre yapacagin birsey değil bir hayat şekli ona göre kendini yönlendir.

Birlikte yapalım duygularini yaz yemekten hemen sonra gel buraya uzun uzun yaz neden yemeye devam etmek istiyorsun. Aklından neler geciyor. 1 ay dene bakalım ne zaman kaçamak yapiyorsun. Okurken birlikte görelim.

Evet en azından dinledi ve misal öğünlerimi pratiğe doktu tabi öyle bakınca guzel ama işte birazda kendime kızdım ya boyle çöktüm. En azndan azcık kilo verseydimde ya ben bak çok veremedim yaramadı kendim anca bu kadar verdim diyebilseydim neyse kısmet boyleymiş

Hersey bir yana hepimiz arkandan aglarla buyumedikmi... Ben orta okula gidene kadar çöp kızmışım mesela ama bana dayakla yemek yedirdiklerini anlatırlar hep annemler masada neden ağır yiyorum ndn yemiyorum diye çok kızdıklarını bilirim annemlerin keşke 3 posta dayak yeseydimde gene alışmasaydım şu yemeye

Guzel birsey dediğin aslında yemek yedim doymadım kaçamak yaptım yada ndn yapmak istiyorum hepsini yazalım.. Belki birbirimizi daha çok frenleyebiliz.

2 gündür çok mutsuz hissediyorum is bir yandan tatil planlaması bir yandan vs vs vs bi dolu şey ... Sonuç küçük kutuda Karaorman dondurmasi bitti eskiden olsa 1 kilosu biterdi ama bu sefer durdum onun yerine ağlamayi tercih ettim o da rahatlatti. Hayallerim ve gerçekler o kadar birbirinden uzak ki şartlar beni yiyerek mutlu ettiriyor. Şuan yemek yemek yerine bir masaj salonunda masaj yaptırsam daha mutlu olurum ama masaj salonuna gidecek halim olmadığı için evde yemek yiyorum. Erken çıksam spor yaparım sosyal olurum arkadaslarimla bulusurum ama 9 da çıkınca kendime bile tahammül edemiyorum. Bunun için de evde pinekliyorum. Nasıl çözerim güzel müzikler dinleyip uyuyarak. Isterdim ki 6 da işten çıksam ya da molaya ihtiyacim oldugunda bugün ise gelmiyorum diyebilsem. Iste diyorum ya hayaller ve gerçekler. ..

Uzulme ne olur bu hafta olur 400 gr herşeyden gelebilir ve hemen gıder
Kilolu hamilelik deki dişler bence bütün gebelerde var ben iki oğlumdada kilolu hamile kaldım kucukte158 koydum doğumda bide sezeryan oldu herkes masada kalıvam sandı bir dünya felaket senaryosu ama rabbine şükürler olsun hıc zorluk cekmedım hastanede en erken ben kalktım beraber doğum yaptıklarının ıcin de Rabbim dilesın yeterki sen sakın kendini karamsarlığa sokma bu kilonun bas düşmanı stres sen yarın sıfırdan başla harfiyen uy liste ne ve sabırlı ol herşey hall olur canım

Bir sabah anneannem elinde tepsi bana kahvaltı hazirlayip gelmişti hiç unutmam yememe hastaligina tutuldum sanıp kahvalti hazirlamisti yiyene kadar da bekledi. Şimdi o günlere çok gülüyor ne bilim bu kadar sıska olacağını diyor. Şimdi de yemeyim diye gözüme bakar. Ben ise girdikten sonra kilo aldım sanırım işimi sevmiyorum doğama uygun değil ama istifa da edemiyorum sıkışıp kaldım evde oturamam dayanamam. 5 yıl daha dayanabilirsem tazminatimi alıp dışardan emekli olabilirim suan ki planım bu

Unutmadan kilo 91.5 sabahtan akşama kilo azalıyor herseye rağmen

Menü

12.00 1 avuç beyaz leblebi
13.00 patatesli gözleme +zero
16.00 1 avuç leblebi daha
18.30 2 adet profiterol
21.30 230 gr beyaz ekmek + 2 domates+5 zeytin
Uyumazsam biraz daha dondurma yiyeceğim .

Sağlıklı mı bu sefer sağlıklı olmadı ama beni mutlu etti.

İnşallah kızlar bende iyi olmasını umuyorum ve yarından hemen harfiyen uyucam bakalım 1 haftada dediği gibi 1 1.5 kilo verecekmiyim zaten inşallah hamile kalırsam da diyete devam etmek istiyorum ndn olmasınki hem diyet hem spor. bu ay ndnse umutluyum hamile kalma konusunda his işte. Eger doğru çıkarsa bu hislerim hemen sizlerle paylaşıcam biraz bunu da dusununce rahatlıyorum sanki...

Isten yeni ciktim beynim sulandi goztepede kaza var goruntuler korkunc allah olumun bile hayirlisini versin. Insallah eve goderim bu trafikte yol kapanmis iyice

Evet ya ne hali vardı yolun

Diyetisyenin bu kadar ekmek yazması garip geldi bahanesi de daha da garip geldi ama o kadar okumuş bir bildiği vardır diyeyim. Sana o şekeri aldırabileceği tonla yol varken neden 3 dilim ekmek ?

Diyetisyen ve doktorlarla kilo konusunda çok kötü anılarım olduğu için önyargılı yaklaşıyorum. Sana kötü hissettiren biriyle çalışma başka bi tane dene bence.

Ya benim diyetisyenim izinliymiş diger kadın baktı bugun onun yerine ben hatta bugun ona dedimki bana et urunleri az geldi ddm ki ben gercekten severim et tavuk beni daha da tok hissettirir ama 2 kofte kadar eti 3 yapıp sabah meyvesini eksiltti ekmek banada fazla geliyor ama şeker almam lazımmış almazsam diger oğünde çok acıkırmışım diyorum ya o gun hiç acıkmamıştım. Hatta ben diyet her yaptığımda kahvaltıdan sonra illa mide bulantısı ve aclık hissederdim ogun yumurta ve peyniri çogalttım ve ekmek yemedim hiç acıkmadım ona ragmende yine arada yogurdumu yemiştim hiçte saldırmadım yemeğe ama oyle dedi ne bileyim uygulayacağım bakalım.

Heee demeden edemicem bak ona kızdım işte... Beni eleştiriyor bugun sozde ben kadına 12 saat calışıyorum hepsini evden getiriyorum ddim bana işte tasımak zorundasın tasımadan olmaz falan diyor birde kendinden örnek verdi bana tamam dedi bize 1 oğün veriyorlar yemek burda ama bizede her öğünümüzü vermiyorlar dedi bak işte ben meyvemi evden getiriyorum dedi meyve poşeti gosterdi bana.. Işte yogurdum sutum yanımda getiriyorum dedi o ara yemekhaneden bir kadın yogurt getirdi içeri bıraktı... Sonra devam etti benim kilo problemimmi var hayır ama bende yanımda getiriyorum sende tasımak zorundasın falan dedi... O an baktım sadece 3 tane meyve tasımayla benim 6 oğün tasımamı bir tuttu işte ona kızdım. Ben burda uniformayla calısıyorum kaçkez mahvettim üstümü başımı yolda yemek taşıcam diye o saklama kaplarından dokuldu poşetime ordanda üstüme... Neyse bidahaki sefere kilo vermiş halde kendi doktoruma giderim o tatlı bir bayandı en azından benim kilommu var yok diye övünmez belki...

Iyi geceler....

Cok duygulu bir bonus geldi takti kulakligini. Ruhum sakinlessin biraz.
Ausencia beni listeye yazmis beni. Takima girdikten 1,5 ay sonra ancak.

Birinin seni cikarsiz dusunmesi, yine cikarsiz sana kizmasi, uzulmesi buyuk nimet.
Ciddi kiziyor o net tavriyla beni duygusal travmaya sokuyor.
Triplere giriyorum sessiz sedasiz sozde caktirmadan.
Kartal gozleriyle, 3 harfli hisleriyle farkediyor. Bekliyor... bi durtuyor...
Durusu degismiyor zihnimi ikna ediyor.
Destek oluyor, bag kuruyor derune derune...
Kendine bakmadan bana yurekli diyor...

"Bsk şimdi insan en kolay kendini kandırır.
En kolay aldattığı kendi beynidir.
Çünkü en çok nazı kendine geçer insanın .
Ama artık sen , sen ve kilon baş başa değilsiniz .
Yediğin içtiğin günahın sevabın kapını kapatınca senle vicdanın arasında sır da değil.
Artık biz varız bonus.
Ben varım ... 7.takım var ...
Sözün var .
Sen her boşlukta hissettiğinde bizden güç alacaksın artık

Kendini kandırmaya kıydın bunca sene ama vefa ile bize kıyamayacaksın.

Daralmayacak nefesin ... gör bak.

Insanın hele hele sen gibi yüreklisinin ... başkalarına verdiği söz senettir
"

[TABLE="class: grid, width: 860"] [TR] [TD]No[/TD]

[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]Başlangıç kilo[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] asumanzeynep [/TD]
[TD]113[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]2[/TD]
[TD] y.o.l.c.u [/TD]
[TD]106[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]3[/TD]
[TD] cakil80 [/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]91,8[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]4[/TD]
[TD] Derin [/TD]
[TD]135[/TD]
[TD]125.2[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]5[/TD]
[TD] E eboe [/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]96,2[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]6[/TD]
[TD] YENA [/TD]
[TD]115[/TD]
[TD]85,4[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]7[/TD]
[TD]@mavipatikler[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]79,1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]

[/TR]
[TR]

[TD]8[/TD]
[TD] OGULCUKLARIM [/TD]
[TD]166[/TD]
[TD]124,9[/TD]
[TD]-2,8[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]9[/TD]
[TD] Bonus [/TD]
[TD]107[/TD]
[TD]102,8[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]10[/TD]
[TD] ISILDURU [/TD]
[TD]103[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]11[/TD]
[TD] simeranya7 [/TD]
[TD]107[/TD]
[TD]95,2[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]12[/TD]
[TD] baharnaz [/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]13[/TD]
[TD] zeze_84 [/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]92,8[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]

[/TR]
[TR]

[TD]14[/TD]
[TD] 74FRIDA [/TD]
[TD]136[/TD]
[TD]105,2[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]

[/TR]
[TR]

[TD]15[/TD]
[TD] plynna [/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]

[/TR]
[TR]

[TD]16[/TD]
[TD] lolaxx [/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]78.6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[TD]17[/TD]
[TD]@HasibeG [/TD]
[TD]106,5[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[TD]18[/TD]
[TD] burcu1983 [/TD]
[TD]124[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]19[/TD]
[TD] Amethyst_1 [/TD]
[TD]115[/TD]
[TD]105,8[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]22[/TD]
[TD] nisan34 [/TD]
[TD].[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]255 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]eboe[/TD]
[TD]235 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]cakil80[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]lolaxx[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 860"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 860"][TR]

[TR]
[/TR]

[/tr][/TABLE][TR][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…