Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eger karaciğer yağ oranın çoksa protein grubu vermiyorlar bi de haftada 0.50 gram hedefliyor genelde o da hareketle birlikte.oglen verdiği protein yeterli. Günlük toplam 200 gr protein ki bunu yoğurt ve sütten de alınca normal ölçü oluyor. Dietinde sıkıntı yok.

Karaciğerime bakmadılar ama bilmem... ya bakalım denicem bu ay bakalım kaç kilo vericem... Inşallah iyi bi kilo veririm.

Yuruyus yapacağım alanım yokki yuzme yapıcam anca işte inşallah oda etki eder açlık hissime...
Senin ndn uykun kactı ki hayırdır canınmı sıkkın

Her gun yarim saat spor yapsan 180 dk olur yada gun asiri 45 dk yine ayni.
Bana dr mutlaka dedi. Sabah kahvaltidan once hiraz aksam yemekten sonra tekrar rdi.

Yuruyus icin alan istanbulda cok zor imkansiz degil, evin onundeki sokakta yuruyorum 4-5 tur. Cikamadigim zaman nette spor videolari var onlari yapiyorum.

Lesli nin videolarina bak sende. Adim sporu durdugun yerde 2-3 mil yurumus oluyosun 3-4 km ye esit. Hem ter attiriyo hem sekillendiriyo.

GÜNAYDINN
Mutlu bir hafta sonu olsun inşallah
bugün yatılı misafirlerim geliyor sanırım bir hafta kalacaklar sanırım cok uğrayamam ınsallah cumaya tartıla bılırım tartılamazsam aynı yaz sana zahmet bonusum
ınsallah bozmadan kacamamksız gecırırım mısafırle zor oluyor bıraz ama kaçamak olmasada düzeni bozuluyor insanın

Ne geçti eline şimdi heeeee ... benden gözlüklerin ardına sakladığım kıymetli göz yaşı bezleriminin inci tanelerini akıttın hemi deeee milletin içinde ...

Bak mesajı okudum ... bi durdum .... sonra yaktım bi bi daha okudum .

Az deruneee inmişsin sende ... ama çıktım ta geldim derinlerden sen baksana şu gözlere...

Gör bak neler başaracağızzz ... dağları delip çölleri aşaşacağız daha ....

Ben size kızarım bonus...
Ben size ciddi kızarım...
Koca kadın demem çocuk gibi azarlarım yeri gelir ..
Ama çocuk gibi severim de
Tam incinip alındığın yerden severim hem de...
Sende bi bakarsın kırıla döküle ... bi aus geçmiş hayatından.
Geçerken sende ki kiloları almış ta geçmiş....

Bonuscan doğru söylüyor kendine bahane ararsan o kadar çok ki hicbirsey yapamıyorsan benim gibi tv karşısında ayakta adım at yerinde say o bile farklılık yaratıyor. Zayıflamak istersen bahane yok ki ... bahaneler sadece kilo aldırıyor tecrübe ile sabit

hayırlı sabahlar...

tebrikler kızlar...derin maşallah sanada...bu arada yena nerde hasta falan değil demi listeyi niye sen yapıyosun...geçmiş çokk birikmiş bakamadım özet geçin hele...benimde tel servise gitti ekran kartım yanmış hala garantisi var ama inş ekstra masraf çıkarmazlar...

Yena tatilde bolca geziyor

Ahh zeynom yakmisiz ekran kartlarimizi :))) yena tatilde fink atiyi YENA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…