Eger karaciğer yağ oranın çoksa protein grubu vermiyorlar bi de haftada 0.50 gram hedefliyor genelde o da hareketle birlikte.oglen verdiği protein yeterli. Günlük toplam 200 gr protein ki bunu yoğurt ve sütten de alınca normal ölçü oluyor. Dietinde sıkıntı yok.Ya benim diyetisyenim izinliymiş diger kadın baktı bugun onun yerine ben hatta bugun ona dedimki bana et urunleri az geldi ddm ki ben gercekten severim et tavuk beni daha da tok hissettirir ama 2 kofte kadar eti 3 yapıp sabah meyvesini eksiltti ekmek banada fazla geliyor ama şeker almam lazımmış almazsam diger oğünde çok acıkırmışım diyorum ya o gun hiç acıkmamıştım. Hatta ben diyet her yaptığımda kahvaltıdan sonra illa mide bulantısı ve aclık hissederdim ogun yumurta ve peyniri çogalttım ve ekmek yemedim hiç acıkmadım ona ragmende yine arada yogurdumu yemiştim hiçte saldırmadım yemeğe ama oyle dedi ne bileyim uygulayacağım bakalım.
Karaciğerime bakmadılar ama bilmem... ya bakalım denicem bu ay bakalım kaç kilo vericem... Inşallah iyi bi kilo veririm.Eger karaciğer yağ oranın çoksa protein grubu vermiyorlar bi de haftada 0.50 gram hedefliyor genelde o da hareketle birlikte.oglen verdiği protein yeterli. Günlük toplam 200 gr protein ki bunu yoğurt ve sütten de alınca normal ölçü oluyor. Dietinde sıkıntı yok.
Herşeyi kilo olarak bakma yürüyüş insülin direncini kıran ve vücuda iyi gelen bişey daha az aç hissedersin.Acaba haftalık 200 kusur dk spor yapmak kiloya ne kadar etki eder kı
Yuruyus yapacağım alanım yokki yuzme yapıcam anca işte inşallah oda etki eder açlık hissime...
Senin ndn uykun kactı ki hayırdır canınmı sıkkın
Iyi geceler....
Cok duygulu bir bonus geldi takti kulakligini. Ruhum sakinlessin biraz.
Ausencia beni listeye yazmis beni. Takima girdikten 1,5 ay sonra ancak.
Birinin seni cikarsiz dusunmesi, yine cikarsiz sana kizmasi, uzulmesi buyuk nimet.
Ciddi kiziyor o net tavriyla beni duygusal travmaya sokuyor.
Triplere giriyorum sessiz sedasiz sozde caktirmadan.
Kartal gozleriyle, 3 harfli hisleriyle farkediyor. Bekliyor... bi durtuyor...
Durusu degismiyor zihnimi ikna ediyor.
Destek oluyor, bag kuruyor derune derune...
Kendine bakmadan bana yurekli diyor...
"Bsk şimdi insan en kolay kendini kandırır.
En kolay aldattığı kendi beynidir.
Çünkü en çok nazı kendine geçer insanın .
Ama artık sen , sen ve kilon baş başa değilsiniz .
Yediğin içtiğin günahın sevabın kapını kapatınca senle vicdanın arasında sır da değil.
Artık biz varız bonus.
Ben varım ... 7.takım var ...
Sözün var .
Sen her boşlukta hissettiğinde bizden güç alacaksın artık
Kendini kandırmaya kıydın bunca sene ama vefa ile bize kıyamayacaksın.
Daralmayacak nefesin ... gör bak.
Insanın hele hele sen gibi yüreklisinin ... başkalarına verdiği söz senettir"
Gunaydinnn
Mutlu huzurlu bir haftasonu olsun ins.
Eki Görüntüle 2035129 [/QU
Mayısta ki ruh halimdi beni anlatmış resmen ama artık ertelemiyorum bu yaz olmasa kış olur ama yine de olur.
Bonuscan doğru söylüyor kendine bahane ararsan o kadar çok ki hicbirsey yapamıyorsan benim gibi tv karşısında ayakta adım at yerinde say o bile farklılık yaratıyor. Zayıflamak istersen bahane yok ki ... bahaneler sadece kilo aldırıyor tecrübe ile sabit
Her gun yarim saat spor yapsan 180 dk olur yada gun asiri 45 dk yine ayni.
Bana dr mutlaka dedi. Sabah kahvaltidan once hiraz aksam yemekten sonra tekrar rdi.
Yuruyus icin alan istanbulda cok zor imkansiz degil, evin onundeki sokakta yuruyorum 4-5 tur. Cikamadigim zaman nette spor videolari var onlari yapiyorum.
Lesli nin videolarina bak sende. Adim sporu durdugun yerde 2-3 mil yurumus oluyosun 3-4 km ye esit. Hem ter attiriyo hem sekillendiriyo.
HAFTANIN 1.Sİ.................
OGULCUKLARIM........ -2,8 kg
HAFTANIN 2.LERİ........
Derin............................ -1,5......
Bonus...........................-1,4 kg .......
Nisan34........................-1,3 kg........
HAFTANIN 3.SÜ...............
Simeranya......... -1,1 kg.......
Yena tatilde bolca geziyorhayırlı sabahlar...
tebrikler kızlar...derin maşallah sanada...bu arada yena nerde hasta falan değil demi listeyi niye sen yapıyosun...geçmiş çokk birikmiş bakamadım özet geçin hele...benimde tel servise gitti ekran kartım yanmış hala garantisi var ama inş ekstra masraf çıkarmazlar...
hayırlı sabahlar...
tebrikler kızlar...derin maşallah sanada...bu arada yena nerde hasta falan değil demi listeyi niye sen yapıyosun...geçmiş çokk birikmiş bakamadım özet geçin hele...benimde tel servise gitti ekran kartım yanmış hala garantisi var ama inş ekstra masraf çıkarmazlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?