Yena tatilde bolca geziyor
hadi yaa iyiymiş fazlasıyla haketti..senindemi ekran kartı gitti nasıl oldu anlamadım ben yaa...Ahh zeynom yakmisiz ekran kartlarimizi :))) yena tatilde fink atiyiYENA
hadi yaa iyiymiş fazlasıyla haketti..senindemi ekran kartı gitti nasıl oldu anlamadım ben yaa...
Oh afiyet şifa olsun kuzum
Ne güzel size iyi gezmeler o zaman :)
Iyi geceler....
Cok duygulu bir bonus geldi takti kulakligini. Ruhum sakinlessin biraz.
Ausencia beni listeye yazmis beni. Takima girdikten 1,5 ay sonra ancak.
Birinin seni cikarsiz dusunmesi, yine cikarsiz sana kizmasi, uzulmesi buyuk nimet.
Ciddi kiziyor o net tavriyla beni duygusal travmaya sokuyor.
Triplere giriyorum sessiz sedasiz sozde caktirmadan.
Kartal gozleriyle, 3 harfli hisleriyle farkediyor. Bekliyor... bi durtuyor...
Durusu degismiyor zihnimi ikna ediyor.
Destek oluyor, bag kuruyor derune derune...
Kendine bakmadan bana yurekli diyor...
"Bsk şimdi insan en kolay kendini kandırır.
En kolay aldattığı kendi beynidir.
Çünkü en çok nazı kendine geçer insanın .
Ama artık sen , sen ve kilon baş başa değilsiniz .
Yediğin içtiğin günahın sevabın kapını kapatınca senle vicdanın arasında sır da değil.
Artık biz varız bonus.
Ben varım ... 7.takım var ...
Sözün var .
Sen her boşlukta hissettiğinde bizden güç alacaksın artık
Kendini kandırmaya kıydın bunca sene ama vefa ile bize kıyamayacaksın.
Daralmayacak nefesin ... gör bak.
Insanın hele hele sen gibi yüreklisinin ... başkalarına verdiği söz senettir"
Asuman abla nolur yapma ya sen dag gibi kiloyu vermis kadinsin nasil emegini ziyan edersin? Hepimiz seni ornek almadikmi?Merhabalar hafta sonumuz çooook güzel geçsin inşallah
Bonus ellerine sağlık
Kilo verenleri kutlarım
Yürüsem de yeme işini halletmeyince olmuyor
Dünden beri iyice iştahım arttı kontrolüm azaldı
burcu1983 canım Allah hayırlı kapılar açsın kolaylıklar versin
Disko topu gibi yanip sonuyor nomıssıznetten baktik ana kart fiyatlari fena.
400 450 olbilir dedi gorevli ama asil icerdeki teknik elemanlar ne diyecek o onemli
of o ne yaa benim bey dediki çok para isterlerse yeni alırız dedim garantisi var istememeleri lazım ama bilmiyom işte bakıcez...sen çok verdin servise hep aynı sıkıntımı oldu...
sağol canım...buralardayım artık...
Bonuscan benim geçen hafta 79.3 tü buraya yazamamıştım.
Bonus benim kilom 73.3 idi 73yazmışsın ama olsun haftaya 73olurum inşallah
kilo almaya başlamadan şöyle bi 72 71 görsem iyi olurdu ama zannmca artık iştahım önceki gibi değil vermem daha gibi gözüküyor
İyi akşamları
18 Ağustos
Sabah(11.00) 1 yumurta 1 kk peynir 3 zeytin salatalık domates yeşil çay
Ara(13.15) 5 Altınbaşak yarım muz yeşil çay sade kahve
Öğle(15.30) 100 gr tavuk salata 4 yk yoğurt
Ara(18.15) 3 hurma 2 ceviz 1 avuç leblebi sade kahve
Akşam(20.15) 6 kanat 1 tabak zeytinyağlı fasulye salata 4 yk yoğurt sade Türk kahvesi
3 lt su
1 saat spor
2 gündür çok mutsuz hissediyorum is bir yandan tatil planlaması bir yandan vs vs vs bi dolu şey ... Sonuç küçük kutuda Karaorman dondurmasi bitti eskiden olsa 1 kilosu biterdi ama bu sefer durdum onun yerine ağlamayi tercih ettim o da rahatlatti. Hayallerim ve gerçekler o kadar birbirinden uzak ki şartlar beni yiyerek mutlu ettiriyor. Şuan yemek yemek yerine bir masaj salonunda masaj yaptırsam daha mutlu olurum ama masaj salonuna gidecek halim olmadığı için evde yemek yiyorum. Erken çıksam spor yaparım sosyal olurum arkadaslarimla bulusurum ama 9 da çıkınca kendime bile tahammül edemiyorum. Bunun için de evde pinekliyorum. Nasıl çözerim güzel müzikler dinleyip uyuyarak. Isterdim ki 6 da işten çıksam ya da molaya ihtiyacim oldugunda bugün ise gelmiyorum diyebilsem. Iste diyorum ya hayaller ve gerçekler. ..
Bir sabah anneannem elinde tepsi bana kahvaltı hazirlayip gelmişti hiç unutmam yememe hastaligina tutuldum sanıp kahvalti hazirlamisti yiyene kadar da bekledi. Şimdi o günlere çok gülüyor ne bilim bu kadar sıska olacağını diyor. Şimdi de yemeyim diye gözüme bakar. Ben ise girdikten sonra kilo aldım sanırım işimi sevmiyorum doğama uygun değil ama istifa da edemiyorum sıkışıp kaldım evde oturamam dayanamam. 5 yıl daha dayanabilirsem tazminatimi alıp dışardan emekli olabilirim suan ki planım bu
Unutmadan kilo 91.5 sabahtan akşama kilo azalıyor herseye rağmen
Menü
12.00 1 avuç beyaz leblebi
13.00 patatesli gözleme +zero
16.00 1 avuç leblebi daha
18.30 2 adet profiterol
21.30 230 gr beyaz ekmek + 2 domates+5 zeytin
Uyumazsam biraz daha dondurma yiyeceğim .
Sağlıklı mı bu sefer sağlıklı olmadı ama beni mutlu etti.
Heee demeden edemicem bak ona kızdım işte... Beni eleştiriyor bugun sozde ben kadına 12 saat calışıyorum hepsini evden getiriyorum ddim bana işte tasımak zorundasın tasımadan olmaz falan diyor birde kendinden örnek verdi bana tamam dedi bize 1 oğün veriyorlar yemek burda ama bizede her öğünümüzü vermiyorlar dedi bak işte ben meyvemi evden getiriyorum dedi meyve poşeti gosterdi bana.. Işte yogurdum sutum yanımda getiriyorum dedi o ara yemekhaneden bir kadın yogurt getirdi içeri bıraktı... Sonra devam etti benim kilo problemimmi var hayır ama bende yanımda getiriyorum sende tasımak zorundasın falan dedi... O an baktım sadece 3 tane meyve tasımayla benim 6 oğün tasımamı bir tuttu işte ona kızdım. Ben burda uniformayla calısıyorum kaçkez mahvettim üstümü başımı yolda yemek taşıcam diye o saklama kaplarından dokuldu poşetime ordanda üstüme... Neyse bidahaki sefere kilo vermiş halde kendi doktoruma giderim o tatlı bir bayandı en azından benim kilommu var yok diye övünmez belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?