Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynı şeyleri yazacaktım okudugumda cakil80 la ama acaba kırarmıyım diye durdum sen çok daha güzel anlatmısısın
Cakılcım inan çok yakın bir akrabam ne ıs bulsa yapacak durumda ama yok bunalıma girdi elımızdekılerle mutlu olmak ımkanlarımıza şükretmek lazim herkezın dertleri sıkıntıları var ama yemekte çözüm olmadı bu güne kadar hıc bırımıze bence önce zararlı ne varsa en azamıye indirmek lazim kuzum ben güveniyorum sana yapabilirsin tatilde iyi gelecektir sana
Bak tatil planı yapmak bile heyecenladırıp seni motive etmesi lazım inan 3 aydır çiftlikteyım şehre ınsem mutlu olmaya çalışıyorum imkan olmadığından değil bizde vakıtsızlıkten ıs çoklugundan koca yazı bıırdık ama çok şükür deyip gecırıyoruz bardağın dolu tarafını görelim kuzum
Sevılıyorsun canım

Ins kirilmaz. Bazen cok sevgi doluyuz hatalarimizi demiyoruz birbirimize.

Ama yanlis yanlistir iste bunun oluru yok.

Bana hep söyle olurmu

Kizim sana ne diyelim biz dondurma yedigin hafta daha iyi kilo verdin vucut sasirdi.
Benim saga diyecek sozum yohtur. Eski moralsiz hallerinde yok misss.

Kaldi 25 kilo buyuk hedefe yazmasi bile guzel. 100 oldugunda 60 kilo vermis olucaksin ve sen bunu vericeksin

Çok heycanlanıyorum bonus görür muyum diye inşallah çok amin allahım hepimiz çok çok kılolar verelim inşallah
Buarada 60 değil 66 olacak he

Kızlar sigorta şirketi uyandırdı erkenden beni deli oldum ya zaten 11 de yattıö 3 te kalk maşallah sonra gece gozler dusuyor... Neyse kalkmışken bişiler yiyim bari açım

Yarım bardak yogurt
Evde meyve yok ammmaaaaaa anneciğimin gecen yaz sonu yaptığı elma kurılarından var 1 avuc elma kurusu
9 adet parmak galeta (6 galeta demiş bende buyukten yok miniklerden 9 adet yesem bişi olmaz heralde)

Saolum kızlar destekleriniz için inşallah adapte olucam saati saatine bu diyet e

Bu arada haftada 200 kusur saat derken yuzmeye gidicem inşallah o saat aralığında zaten tek seans en az 2,5 saat haftada 2 yada 3 kez gitmeyi planlıyoruö zaten kalan gunlerde 12 saat işyerindeyim eve gelişim pert tv karsısında bırakın yurumeyi Sadece uyuklayabiliyorum ki gece vardisı mevzusu apayrı bak uyandırdı adam beni ama deli gibi uyuma ihtiyacım var uyumazsam gece uykum gelecek uyursam da işimden olurum boyle bir dongu işte neyse yuzme işi iyi oldu ya...

Bu arada bana normalde kuru kayısı kuru incir falan yasak ama şimdi kuru elma yedim heralde bir skıntı olmaz yarın hafta tatiline çıkıcam işte alırım yarın bu aksam idare edeyim bari zaten çok tatlı değil hatta mayhoş.

6 galete ney ya yazim hatasi olmasin o 1 galete 1 dilim ekmek gibi. Normal kalin galeteyi baz alinca.
Grissini olsa hadi 2-3 olsun yinede 6 olmaz.

Bende 1 galete var degisim olarak yarim cay bardagi leblebi var

Öteyim hemen kuzu gibi.

Sabah 10:00 -10:30

1,5 dilim tam bugday
2,5 sucuklu yumurta
1 kk tulum peynir
Domatis

Siyah çay

Öglen 14:30 -15:00 arasi
1,5 dilim tam bugday
7 kasik zeytinyagli patlican
3 kasik yogurt

Dukan çayi

Akşam 19:15
1 dilim tam bugday
120 gr kadar tavuk gogsu
3 kasik yogurt

1,5 litre su
Dukan cayi 1,25 ml hepsi bitmedi biraz daha var

Oyyyşşşş mavişşş geldin 125 e demek
Sorma canım çok mutluyum toplam 10 kilo gitti...herkez farkediyor artık nasıl verdin diyorlar
Gelemiyorum çok yogunum anneannem olduğu için gelen giden eksik olmuyor işimde hiç bitmiyor çocukları evin karşısında ki parka getirdim oradan yaziyorum

Masallah aman boyle devam canim bayrama kadar dikkat edicez tabi bayramda da.
Bak listede ekmegimiz meyvemiz hersey var buna uyarak kilo veriyoruz gorduk

6 galete ney ya yazim hatasi olmasin o 1 galete 1 dilim ekmek gibi. Normal kalin galeteyi baz alinca.
Grissini olsa hadi 2-3 olsun yinede 6 olmaz.

Bende 1 galete var degisim olarak yarim cay bardagi leblebi var
Valla yazım hatası yok valla ya 6 galeta hatta resim de atayım isterseniz yarın ben yanlış gormuş olamam. Bildiğin 6 galeta bende ddm acaba grissinimi ama o da çok dediğin gibi ben hatta sandımki acaba 2 tanesimi 1 ekmek ama çok yani bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…