kaydirigubbakcemile3kaçırmamışsındırkaydirigubbakcemile3
bende bu gün halleyin atıştırmalığını yedim 1 paket bilmiyorumkismile
anaaamm geçen bende yedim ondan süper ya üstündekiler de kıtır kıtır ımmmmhh:icecream:
slm kızlar bugün gece yola çıkıyorum allahın izniyle gidip geleyim kilo vermeye devam bakalım ne kadar sürede gidecek şu kilolar
slm kızlar aklım hep burda ama kayınpederim hasta bize geldiler biliyorsunuz hiç giremez oldum üstelik çok dikkatte edemiyorum beni izinli yazabilir misin çitol eğer giderlerse gene geleyim olmaz mı
bende kahvalti aliskanligi yok.. oglene dogru tabi gozum dort donuyo ne yiyim diye... citol menune bayildim arada kacamaklar var ama hepimiz yapiyoruz heralde bunu.. aslinda kilosu yuksek insanlar cok hizli kilo verirler cunku bizde yakilacak daha fazla yag var mafoldumben....
1.5 aydir diyet yapmaya calisiyorum 3 veya 4. gun bozuluyooooo
kızlar akşam tavuğu ve pilavı fazla kaçırdım noluyor yav biri beni durdursun tedbir almayı düşünüyorum ama nasıl bu sabah muslı ve yoğurt yedim akşama sarma dolma var ben napim nolur bir akılllll
hayırdır ne tedavisi geçmiş olsun
ablacım reğl olamıyorum kendimi şişkin hissediyorum sinir bürüdü bi gittim doktora hormon bozukluğu deyiverdi ilaçı ya hap şeklinde ya da damardan verecekmiş ona gidip bakıcam cuma cumartesi pazar öpüyorum sizi çok dua edin ben çok korkarım hastaneden:a015: :a015: :a015:
ablacım reğl olamıyorum kendimi şişkin hissediyorum sinir bürüdü bi gittim doktora hormon bozukluğu deyiverdi ilaçı ya hap şeklinde ya da damardan verecekmiş ona gidip bakıcam cuma cumartesi pazar öpüyorum sizi çok dua edin ben çok korkarım hastaneden:a015: :a015: :a015:
allahım sabır ve saglık versin cnm
dertsiz kul yok işte naparsın
allahımmm dermansız dert vermesin Şeniz
Günaydın hanımlar... benim işyerindekilere acayip kafam bozuldu bugün hiç bişi yapasım yok tıka basa da yicem anasını satiim yaptığım doğru değil biliyorum ama feci sinirliyim umrumda değil yicem işte hırsımı anca öyle çıkarabilcem çünküklava:
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah...
bende kahvalti aliskanligi yok.. oglene dogru tabi gozum dort donuyo ne yiyim diye... citol menune bayildim arada kacamaklar var ama hepimiz yapiyoruz heralde bunu.. aslinda kilosu yuksek insanlar cok hizli kilo verirler cunku bizde yakilacak daha fazla yag var mafoldumben....
1.5 aydir diyet yapmaya calisiyorum 3 veya 4. gun bozuluyooooo
Günaydın hanımlar... benim işyerindekilere acayip kafam bozuldu bugün hiç bişi yapasım yok tıka basa da yicem anasını satiim yaptığım doğru değil biliyorum ama feci sinirliyim umrumda değil yicem işte hırsımı anca öyle çıkarabilcem çünküklava:
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah...
olumunekankayizsmileya kızlar lütfen yeterın artık nezamandır kacamak mevzularınız benı etkılıyor.yapmayın bukadar iradenıze sahip olun..
bız bırbırımızı gazlamalıyız..
bu arada ben hıc kacamak falan yapmadım...
siz kacamaklarınızla oynı yerde sayarken ben asagılara dogru yola cıktım..
gercekten isteyen bana takılsın...
yaz gelıyor hanımlar uyanın artık.....
darılmaca kırılmaca yok ama tamammı....hepımızın iyiligi için söylüyorum...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bişey diyimmi bu hafta hiç hırs yok sanırım kiimsede millet afiyetle yediği kaçamakları fazlaları anlatmış oo serilmişiz valla cumaya ne kaldı hanımlar
yarın cumaa tartılcam bakalımm acayip heyecan bastı benii
eger tartıda eksik çıkmazsam acayip hevesim kırılıcak , keza uzun süredir bu kadar dikkat etmiyodum
vermiş görürsem kendiimii sanırım 4 el sarılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?