Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar aklım hep burda ama kayınpederim hasta bize geldiler biliyorsunuz hiç giremez oldum üstelik çok dikkatte edemiyorum beni izinli yazabilir misin çitol eğer giderlerse gene geleyim olmaz mı

kaydirigubbakcemile3kaçırmamışsındırkaydirigubbakcemile3

bende bu gün halleyin atıştırmalığını yedim 1 paket bilmiyorumkismile
bende görüp duruyorum onuda yemek nasip olmadıı
dur kendime şimdi tatlı yasagı koyuyorum
ödül olarakta halley koyuyorum kilo verirsem 5 kilo yiyim opuyorumnanaktan

anaaamm geçen bende yedim ondan süper ya üstündekiler de kıtır kıtır ımmmmhh :icecream:
töbee töbeee bana inat yapıyo bunlarr
cuma günü görcem sizii alsanaalsanasmile
slm kızlar bugün gece yola çıkıyorum allahın izniyle gidip geleyim kilo vermeye devam bakalım ne kadar sürede gidecek şu kilolar
güle güle git güle güle gell kaydirigubbakcemile5
slm kızlar aklım hep burda ama kayınpederim hasta bize geldiler biliyorsunuz hiç giremez oldum üstelik çok dikkatte edemiyorum beni izinli yazabilir misin çitol eğer giderlerse gene geleyim olmaz mı
geçmiş olsun cnm

işte menüm

8,30 1domates-2 biber- 1 tutam maydonoz- 2 dilim k.e- 1 kk peynir - 4 zeytin

11,00 süt ile hazırlnmış kahve 1.5 şekerli - 1 avuş çekirdek

12,30 koca bir tabak haşlanmış makarna- 3 kaşık yogurt-- bebelrin tabagından arakladıgım 3-4 kaşık yaglı salçalı makarna

15,45 1 elma

17,30 1 dolu kase yagurt çorbası -1.5 dilim k.e

18,30 1 simit- 1 dilim su böregi --- ( eşantiyon)

20 3 elma

bişey diyimmi bu hafta hiç hırs yok sanırım kiimsede millet afiyetle yediği kaçamakları fazlaları anlatmış oo serilmişiz valla cumaya ne kaldı hanımlar

bende kahvalti aliskanligi yok.. oglene dogru tabi gozum dort donuyo ne yiyim diye... citol menune bayildim arada kacamaklar var ama hepimiz yapiyoruz heralde bunu.. aslinda kilosu yuksek insanlar cok hizli kilo verirler cunku bizde yakilacak daha fazla yag var mafoldumben....

1.5 aydir diyet yapmaya calisiyorum 3 veya 4. gun bozuluyooooo

kızlar akşam tavuğu ve pilavı fazla kaçırdım noluyor yav biri beni durdursun tedbir almayı düşünüyorum ama nasıl bu sabah muslı ve yoğurt yedim akşama sarma dolma var ben napim nolur bir akılllll

bende bu hafta başladım bu işe
bakalım bir kendimi verirsem bırakmam
oda zor oluyorr
kızlar akşam tavuğu ve pilavı fazla kaçırdım noluyor yav biri beni durdursun tedbir almayı düşünüyorum ama nasıl bu sabah muslı ve yoğurt yedim akşama sarma dolma var ben napim nolur bir akılllll
ben dikkat ettim gündüz eger tatlı çikolata kaçamagım olduysaa
bugazım açılıyoda açılıyo doymak
bilmiyorum
alsanaalsanasmile
yarın cumaa beni heyecan bastııııı
hiç vermiş gibi hissetmiyorum kendimi amaa ohaoldumsmile

hayırdır ne tedavisi geçmiş olsun

ablacım reğl olamıyorum kendimi şişkin hissediyorum sinir bürüdü bi gittim doktora hormon bozukluğu deyiverdi ilaçı ya hap şeklinde ya da damardan verecekmiş ona gidip bakıcam cuma cumartesi pazar öpüyorum sizi çok dua edin ben çok korkarım hastaneden :a015: :a015: :a015:

yarın cumaa tartılcam bakalımm acayip heyecan bastı benii
eger tartıda eksik çıkmazsam acayip hevesim kırılıcak , keza uzun süredir bu kadar dikkat etmiyodum

vermiş görürsem kendiimii sanırım 4 el sarılcam

allahım sabır ve saglık versin cnm
dertsiz kul yok işte naparsın
allahımmm dermansız dert vermesin Şeniz

Günaydın hanımlar... benim işyerindekilere acayip kafam bozuldu bugün hiç bişi yapasım yok tıka basa da yicem anasını satiim yaptığım doğru değil biliyorum ama feci sinirliyim umrumda değil yicem işte hırsımı anca öyle çıkarabilcem çünküklava:

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah...

ben dikkat ettim gündüz eger tatlı çikolata kaçamagım olduysaa
bugazım açılıyoda açılıyo doymak
bilmiyorum
alsanaalsanasmile
yarın cumaa beni heyecan bastııııı
hiç vermiş gibi hissetmiyorum kendimi amaa ohaoldumsmile
[/QUOTE]
valla bende bu kaçamaklar yüzüne veremediysem diye çatlıyorum sabahı zor edicem gibi dört gözle bekliyorum cumayı

lmaz: sakın yeme.onlara kızdın madem bıde kılo alınca onlarımı guldurucen kendıne.lmaz:
bırazcık hatırımız varsa dınle lutfen..opuyorumnanaktan
yasakkelime ben sana imrenıyorum cok guzel kılo vermıssın vereliniortak
sen boyle yaparsan bılkı bızımde şevkimizi yok edersın..sırnaşık şey
klava: söz ver bana yoksa bak kötek gelıyooooklava:

emrahelıfcıgım sanada cok gecmıs olsun canım allah acıl sıfalar versın.opuyorumnanaktan

ya kızlar lütfen yeterın artık nezamandır kacamak mevzularınız benı etkılıyor.yapmayın bukadar iradenıze sahip olun..
bız bırbırımızı gazlamalıyız..
bu arada ben hıc kacamak falan yapmadım...
siz kacamaklarınızla oynı yerde sayarken ben asagılara dogru yola cıktım..
gercekten isteyen bana takılsın...
yaz gelıyor hanımlar uyanın artık.....
darılmaca kırılmaca yok ama tamammı....hepımızın iyiligi için söylüyorum...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım sen yenı geldın galıba aramıza...hosgeldın kac kılosun bıldırde cıtol senı lısteye yazsın..a.s.

yee tıkanana kadarr yee
kusana kadar yee tmm mıı cicim benden sana tam destekk
yedikçee mutlu olcaksınn sevinceksin
hele yarın tartıdaa gördügün rakam karşısındaa havalara uçacaksın
yee cnm başkalarına kızz sen yee
onlar giyip kuşanıken ortalarda sülün gibi salınırken
sen bir magazaya gittiginde içeri girmeye dahi utanırken
dahada mutlu olacaksınn alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile:mymeka:
olumunekankayizsmile

bişey diyimmi bu hafta hiç hırs yok sanırım kiimsede millet afiyetle yediği kaçamakları fazlaları anlatmış oo serilmişiz valla cumaya ne kaldı hanımlar

Bu terbiyesizliği pizzamla ben başlattım sanırım ama rahatsızlığımdan dolayı iki gündür pek bişey yiyemiyorum.. dün öğlenden beri sadece bu sabah süt içtim.. yarına kadar da hiç yiyecek gibi hissetmiyorum.. sanırım rahatsızlığım yarayacak bana

Vermemişsen de 8 elle sarıl sositososito

ya iki haneli rakamı yeni görmüştün ama
senağlama

ne yaptı terbiyesizler anlat bize istersen boşalt içini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…