Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hehehehe Ben her yere yeterim hayatım sen merak etme

koyan hangi yönden çekilişini koyam hahahahahahahaha
yaş 35 canım senin?

bu günkü listem

sabah : 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,
5 zeytin,
2 dilim çavdar ekmeği,
1 tane kırmızı köz biber,
1 tane domates
2 bardak ayran

ara: havuç

öğle çorba,2 dilim beyaz ekmek

arayaa bakın dövebilirsiniz beni halley atıştırmalıktan yedimbilmiyorumkismile nooluyor bana yaaaa

ara : elma ,2 tane ceviz

akşam :tavuk, sebze,2 kaşık pirinç pilavı

ara: süt

çorba tarifi.

1 tane küçük boy patates

patetes kadar karnıbahar

yarım kase yoğurt

1 tane yumurta sarısı

1 atlı kaşığı zeytin yağı,kuru nane,pul biber

patetesle ve karnıbahar küçük küçük doğrayın bol suda haşlayın pişmeye yakın isteğe bağlı biraz şehriye atın şehriye pişince terbiye(yoğurt,yumurta sarısı çırpılır) hazırlanıp kaynayan çorbaya katılır kesilmemesi için karıştırılarak 5 dk. kaynatıp altını kapatın .yağı ,naneyi,pul biberi ben yoğurtu bırakırken bırakıyorum o sizin zevkinize kalmış.beğendim çorbamı bu tarifle 2 kase çıktı 1 kasesini yedim kalanıda oğluşum yedi :))

bursa 16 arada girip bakıp kaçıyorum hemen kızım ağlıyor görmedim mesajını canım ben hiç iyi değilim sanki kilo almaya çalışıyormuşum gi,bi ne bulsam yiyorum şu iki üç gündür oyüzden moralim çok bozuk ne oldu bana böyle motivasyonum düştü inşallah düzelecek 119da kaldım yine 15 gündür

allah iyiliğini vermesin:)) samimi olcam diye mi girdin onca zahmete:) ses rengin çok güzel ve bi de 18 lik gibi geliyor ay:icecream:

sitede olaylar olmuş gene kaçırdım iyi mi.. aman aman değiştirmesinler hiç sevmem ben değişikliğialsanaalsanasmile

sabah ewet çokdegişmişti site
diger sitelerin formatında olmuşmuşş
çok itici gelmişti banaa
bu ara sen geçen kimle msn de konuşuyodun :dilcikar:

Metabolizma hızınızı ölçtürmeden diyet yapmaya başlamayın
Bilinçsizce yapılan diyetler, bazal metabolizma hızını yavaşlatarak, kilo vermenizi engelliyor.

Bu durumda da "diyet yapıyorum zayıflayamıyorum" cümlesi sık sık söyleniyor. Göztepe Medical Park Hastanesi'nden İç Hastalıkları Uzmanı ve Obezite Kliniği Sorumlusu Dr. Yavuz Furuncuoğlu, diyet yapmaya karar veren herkesin önce enerji ihtiyacını doğru şekilde saptayıp metabolizma hızını ölçtürmesi gerektiğini söyledi. Furuncuoğlu, bazal metabolizma hızının kullanılan oksijen miktarı belirlenerek ve oluşan kalori ölçülerek bulunabileceği gibi hesaplama yöntemi ile de tahmin edilebileceğini belirtti. Diğer bir yöntem ise kanda proteine bağlı iyot miktarını ölçerek bazal metabolizma hızını görmek olduğunu aktaran Furuncuoğlu, bazı hastalıkların bazal metobolizma hızını etkileyebileceğini söyledi. Buna göre korku, öfke vs. gibi sinirsel anlar, zehirli guatr, hipofiz ve böbrek üstü bezi hastalıkları, gebeliğin son üç ayında ve bazı ilaçlar bazal metabolizmayı yükseltiyor. Bazal metabolizmayı düşüren durumlar ise şunlar: Beslenme yetersizlikleri, uyku anı, anemi (kansızlık), bazı psikiyatrik hastalıklarda ve genetik hastalıklarda, hipotiroidi (tiroid bezinin az çalışması durumunda), hipofiz ve böbrek üstü bezi hastalıkları ile yine bazı ilaçlar.

Öğün atlamamaya özen gösterin

Günde en az 2-2,5 litre sıvı tüketmeye özen gösterin.

Kesinlikle öğün atlamayın. Diyette yer alanlar dışında fazla veya eksik yemeyin.

Zeytinyağlı sebze yemek tercihinizi yaparken az yağda pişmiş olmasına dikkat edin.

Kesinlikle kızarmış sebze yemeklerini tercih etmeyin.

Çay, kahve şekersiz olmak şartıyla istenilen miktarda tüketilebilir.

Açlık hissi duyduğunuz anda havuç veya 1 avuç beyaz leblebi yiyebilirsiniz.

Günde bir su bardağından fazla soda tüketmeyin.

Kaynak: ZAMAN

slm hanımlar cumadan beri misafirlerim vardı pek giremedim valla annem babam kızımı görmeye gelmişler ilk torun ya çok seviyolar allahım beni bu kadar sevmemişlerdir yani o kadar
ee ikiside perhizliydi bendde onlara uydum valla midem küçülmüş artık çabuk doyuyorum sanırım

akşamada tavuk haşlıyorum bide artık pirinç pilavı yapmıyorum bulgur yapcam yanına bol salata tamamdır

arada canım çooook datlu istiyor ya su içiyorum hemen ama kesmiyor bu neden acaba normaldede hiç sevmeme tatlı çiko felan alla alalla

sabah ewet çokdegişmişti site
diger sitelerin formatında olmuşmuşş
çok itici gelmişti banaa
bu ara sen geçen kimle msn de konuşuyodun :dilcikar:

anam yakalanmışım:) ben msn e ayda yılda bir giriyom geçen bi yenayla konuştuk bi de çenebaza ses videomu göndermiştim ikisinden biridir:)) abooo annem yakalamış gibi oldu lan hesap veriyom ani bi refleksle:roflol:

bu arada yena neden uğramıyosuuuuuuuuuunn:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3kaçırmamışsındırkaydirigubbakcemile3

bende bu gün halleyin atıştırmalığını yedim 1 paket bilmiyorumkismile

anaaamm geçen bende yedim ondan süper ya üstündekiler de kıtır kıtır ımmmmhh :icecream:

slm kızlar bugün gece yola çıkıyorum allahın izniyle gidip geleyim kilo vermeye devam bakalım ne kadar sürede gidecek şu kilolar

bugün hiç uğrayamadım nete.. bilgisayarım bozuktu.. bişey değişmiş ben anlamadım ne olduğunu ama.. neyse.. bugün kahvaltı yapmadım.. öğle ve akşam yemeklerim kuvvetliydi.. yarın öbür gün menülerimi hafifletmeliyim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…