Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin hergaf yavaş olsunda sağlam gitsin kilolar. Gerçi ben her ne kadar çok sabırsız olsam da yavaş olması daha iyi. Motivasyon için doğru noktadasın.

Hoşgeldin hergaf yavaş olsunda sağlam gitsin kilolar. Gerçi ben her ne kadar çok sabırsız olsam da yavaş olması daha iyi. Motivasyon için doğru noktadasın.
Tesekkur ederim,hosbuldum. Site de eskiyim ama teknoloji de yeni gibiyim. Çok beceremeyebilirim. Yanlisim olursa affola.

Tesekkur ederim,hosbuldum. Site de eskiyim ama teknoloji de yeni gibiyim. Çok beceremeyebilirim. Yanlisim olursa affola.
Estafiğrullah ne demek ne yanlışı olacak... Bizim yaptığımız en fazla yanlışlık kaçamak yapmak onda da birbirimizi frenliyeceğiz.

Bu arada bugun uyandığımda az kalsın ara öğün yerine bisküvi yicektim ama kendime direndim ve yogurt elma kurusu ve galeta yemiştim yazdım size 16 00 da

Akşam yemeğime gelirsekte saat 19 00 da

Yarım bardak yogurt
4 adet çeri domates
1 patlıcanıda közledim ince ince dilimledim ve peynirle patlıcan sandvici yaptım
3 dilim kepekli ekmek

Ben sabah karatay kahvaltısı yapiyorum. Ara yapmiyorum,ama bugün 3 erik yedim sabahla aksam arasinda. Ha birde ara sayilirsa aralarda ayran ya da kefir iciyorum. Aksam 8 de yemegi bitiriyorum. Sekerli gıdaları,ekmegi kestim. Ara da bulgur pilavi yiyorum. İçeceklerim hep şekersiz. Nasıl iyi bir diyet arkadaşı olur mu benden.

Ya sen o kucuklerden 6 tane ye o zaman hem lieteye uysun hem icimiz rahat etsin bari.
Bak derininde 8 dilim ekmegi var ve kilo veriyor. Cok diyoruz dr un dedigine ama sozde kendimiz o kadar yemeyerek kilo veremiyoruz. En buyuk ispat biziz iste.

Hosgeldin.... karatayi cok saglam yapan bi arkadasimiz var OGULCUKLARIM 166 kilodan 125 e dustu. Marttan beri sanirim.

Arada kacamak yapanda veriyor. Listeye iki hafta kilo bildirimi ve katilim yapinca ekliyoruz.

Bonus listeyi senmi hazırlıyorsun acaba beni ne zaman ekliceksiniz. Kilo veremedim diyemi eklemediniz. Nasıl oluyor ilk zamanlar bı tablo işi

Canim listeyi YENA arkadasimiz yapiyo normalde. Spor listesi ve hedef listesi bende. Tatilde oldugundan ben yapiyorum.
2 hafta bildirim sarti var liste icin bu genel kural cok gelen ve bir daha gorunmeyen oldugu icin. Bu hafta bildirdin haftaya eklerim seni.
Kilo vermemek sorun olurmu hic ben 9 senedir burdayim :) listede 2 tane gebemiz var.

bi yerden başlamak lazım demi...

10,30 gibi 2 ufak tost
öğleden sonra bir armut
akşamda 7 gibi bi dolu porsiyon fırında pattis köfte biber kızartması..
bütün gün bolca su 3 litreyi geçmiştir...

Zeynommm

peki o zaman kendimi tanıtayım arkadaşlara. ben fulya. sürekli git gellerle uğraşıyorum. 2 ileri 1 geri gidip geliyorum. çok yoruldum bu durumdan....

Fulyacim cok hosgeldin :)) takimdan esnek burasi. Muhabbet boldur hic cekinme dal.
Ev sahipligi yapiyim 10 sene olucak burdayim.
Sayfalarin dili olsa anlatsa nelerden gectik

Sessiz kalmak kabul etmekti dimi? asla seni kirmak istemem.
Birlikte ugrasinca cok daha guzel. Lutfen guzel bir hareketlenme yap.
Bayrama 90 altinda girebilirsin ve bu cok kolay oyle zor degil.
Kirilmadim tabiki olur mu öyle şey. sadece yanlış anlaşıldığımi farkettim. Ben çok bunaldigimda içimden geçeni olduğu gibi yazıyorum bu farklı anlasilabiliyor . 10 yıl bu tempoda çalışmak gerçekten çok zorluyor beni. bir hayatım olmadığını düşünüyorum du gece 3 de ruyamda isimi gordum stresle uyandim islemi yaptim mi yapmadim mi kgf bloke alindi mi alinmadi mi gks girildi mi girilmedi mi ruyamda bile calisiyorum artik . istifa etmeyi düşünüyorum ama 10 yıl emek verdim 5 yıl daha dayanip tazminatimi almak istiyorum. Kilo almam da ilk sebep isim olduğu çıktı düzensiz ve hareketsiz hayat. Stres insülin direncini arttıran birsey ama ben çalışmadan duramam yapımda yok sadece biraz daha stresin azaldığı bir iş ve daha az mesai isterdim. Hayallerim ve gerçeklerim çok farklı olduğu için catisiyorum ve yemek yemek rahatlatiyor. 6/18 bana en uygunu o kesinleşti kilo vermem devam ediyor. Peşini birakmayacagim bu kilo eski haline dönecek bunu bilmiyorum artık hayatımı ertelemiyorum. Bunları bahane olsun diye yazmıyorum sadece içimden geçenler ağzımdan çıkan cümleler 15 gün izin yapınca sakinleri dinlenir normale dönerim. Bu arada tatil planı da suya düştü ondan depresyondayim planladığını gibi olmadı yine ve yine ve yine. Hayatımı akışına birakmayip kontrol elimde olsun istiyorum plan yapmak hep aynı hayatı yaşamak istemiyorum suan içimdeki çığlıklar bundan. Bu düşüncem de gerceklestirecegim adım adım ufak ufak her dibe vuran mutlaka sıcrar iktisat kuralı.

Yine çok yazmışim. Yarın kitap almaya gideceğim yola hazırlık

Seviliyorsunuz öptüm sizi

Fulyacim cok hosgeldin :)) takimdan esnek burasi. Muhabbet boldur hic cekinme dal.
Ev sahipligi yapiyim 10 sene olucak burdayim.

Sayfalarin dili olsa anlatsa nelerden gectik

sen bayağı bir tecrübelisin anlaşılan bonusumhoşbulduk canım benim

Tamam o zaman ben minik galetalardan 6 tane yiyim o zaman buyukse bile kısmış olurum

Bu arada feci boynum tutulmuş durumda resmen soluma donemiyorum... İşyerinde hiç çekilmiyor valla ya.

Evet işyerinde olmamın verdiği durumdan dolayı biraz önce ki ara öğünümü yapmış buşunmaktayım... 1 ufak kase yogurt 1 cay bardağı leblebi meyvem yok demiştim size o yuzden yogurdu 1 kaşık fazla tuttum. Gece saat 3 te de kahvaltım var. Arkadas yanıma geldi bu aksam vardiyamda kahvaltımı onunla paylaşıcam boylelikle daha az yemiş olurum hem

Tamam o zaman ben minik galetalardan 6 tane yiyim o zaman buyukse bile kısmış olurum

Bu arada feci boynum tutulmuş durumda resmen soluma donemiyorum... İşyerinde hiç çekilmiyor valla ya.

Evet işyerinde olmamın verdiği durumdan dolayı biraz önce ki ara öğünümü yapmış buşunmaktayım... 1 ufak kase yogurt 1 cay bardağı leblebi meyvem yok demiştim size o yuzden yogurdu 1 kaşık fazla tuttum. Gece saat 3 te de kahvaltım var. Arkadas yanıma geldi bu aksam vardiyamda kahvaltımı onunla paylaşıcam boylelikle daha az yemiş olurum hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…