Selam hanimlar
Ben de bu gruba dahil olabilir miyim zira motivasyona ihtiyacım var.
Hemen hemen iki aya yakındır diyet yapıyorum. Karatayimsı bi r diyet.6 kg verdim ,az ama olsun, en azından yemeklere saldirmiyorum.
Şu an 115,5 kg yum. İlk hedefim 100kg olmak. Desteginizi bekliyorum.
Tesekkur ederim,hosbuldum. Site de eskiyim ama teknoloji de yeni gibiyim. Çok beceremeyebilirim. Yanlisim olursa affola.Hoşgeldinhergaf yavaş olsunda sağlam gitsin kilolar. Gerçi ben her ne kadar çok sabırsız olsam da yavaş olması daha iyi. Motivasyon için doğru noktadasın.
60kiloyum fulyaaa buraya gelirmisin acaba? bizimde listemiz var dilersen girersin dilersen listesiz katilirsin.
Bana destek olani yalniz birakmak istemem asla. Cok daraldigimda hep guzel seyler yazdin bana takimada yazacagim.
Estafiğrullah ne demek ne yanlışı olacak... Bizim yaptığımız en fazla yanlışlık kaçamak yapmak onda da birbirimizi frenliyeceğiz.Tesekkur ederim,hosbuldum. Site de eskiyim ama teknoloji de yeni gibiyim. Çok beceremeyebilirim. Yanlisim olursa affola.
Valla yazım hatası yok valla ya 6 galeta hatta resim de atayım isterseniz yarın ben yanlış gormuş olamam. Bildiğin 6 galeta bende ddm acaba grissinimi ama o da çok dediğin gibi ben hatta sandımki acaba 2 tanesimi 1 ekmek ama çok yani bilemedim
Hosgeldin.... karatayi cok saglam yapan bi arkadasimiz varSelam hanimlar
Ben de bu gruba dahil olabilir miyim zira motivasyona ihtiyacım var.
Hemen hemen iki aya yakındır diyet yapıyorum. Karatayimsı bi r diyet.6 kg verdim ,az ama olsun, en azından yemeklere saldirmiyorum.
Şu an 115,5 kg yum. İlk hedefim 100kg olmak. Desteginizi bekliyorum.
Bonus listeyi senmi hazırlıyorsun acaba beni ne zaman ekliceksiniz. Kilo veremedim diyemi eklemediniz. Nasıl oluyor ilk zamanlar bı tablo işi
bi yerden başlamak lazım demi...
10,30 gibi 2 ufak tost
öğleden sonra bir armut
akşamda 7 gibi bi dolu porsiyon fırında pattis köfte biber kızartması..
bütün gün bolca su 3 litreyi geçmiştir...
peki o zaman kendimi tanıtayım arkadaşlara. ben fulya. sürekli git gellerle uğraşıyorum. 2 ileri 1 geri gidip geliyorum. çok yoruldum bu durumdan....
Kirilmadim tabiki olur mu öyle şey. sadece yanlış anlaşıldığımi farkettim. Ben çok bunaldigimda içimden geçeni olduğu gibi yazıyorum bu farklı anlasilabiliyor . 10 yıl bu tempoda çalışmak gerçekten çok zorluyor beni. bir hayatım olmadığını düşünüyorum du gece 3 de ruyamda isimi gordum stresle uyandim islemi yaptim mi yapmadim mi kgf bloke alindi mi alinmadi mi gks girildi mi girilmedi mi ruyamda bile calisiyorum artik . istifa etmeyi düşünüyorum ama 10 yıl emek verdim 5 yıl daha dayanip tazminatimi almak istiyorum. Kilo almam da ilk sebep isim olduğu çıktı düzensiz ve hareketsiz hayat. Stres insülin direncini arttıran birsey ama ben çalışmadan duramam yapımda yok sadece biraz daha stresin azaldığı bir iş ve daha az mesai isterdim. Hayallerim ve gerçeklerim çok farklı olduğu için catisiyorum ve yemek yemek rahatlatiyor. 6/18 bana en uygunu o kesinleşti kilo vermem devam ediyor. Peşini birakmayacagim bu kilo eski haline dönecek bunu bilmiyorum artık hayatımı ertelemiyorum. Bunları bahane olsun diye yazmıyorum sadece içimden geçenler ağzımdan çıkan cümleler 15 gün izin yapınca sakinleri dinlenir normale dönerim. Bu arada tatil planı da suya düştü ondan depresyondayim planladığını gibi olmadı yine ve yine ve yine. Hayatımı akışına birakmayip kontrol elimde olsun istiyorum plan yapmak hep aynı hayatı yaşamak istemiyorum suan içimdeki çığlıklar bundan. Bu düşüncem de gerceklestirecegim adım adım ufak ufak her dibe vuran mutlaka sıcrar iktisat kuralı.Sessiz kalmak kabul etmekti dimi? asla seni kirmak istemem.
Birlikte ugrasinca cok daha guzel. Lutfen guzel bir hareketlenme yap.
Bayrama 90 altinda girebilirsin ve bu cok kolay oyle zor degil.
Hosgeldin cuma günleri yapiyoruz. Yeni arkadaşlar listeye 2. Hafta düzenli bildirimden sonra ekleniyor. Menü paylaşımı yapılıyor düzenli.Kilo bildirimler hangi gün yapılıyor?
Fulyacim cok hosgeldin :)) takimdan esnek burasi. Muhabbet boldur hic cekinme dal.
Ev sahipligi yapiyim 10 sene olucak burdayim.
Sayfalarin dili olsa anlatsa nelerden gectik
Tamam o zaman ben minik galetalardan 6 tane yiyim o zaman buyukse bile kısmış olurumYa sen o kucuklerden 6 tane ye o zaman hem lieteye uysun hem icimiz rahat etsin bari.
Bak derininde 8 dilim ekmegi var ve kilo veriyor. Cok diyoruz dr un dedigine ama sozde kendimiz o kadar yemeyerek kilo veremiyoruz. En buyuk ispat biziz iste.
Hosgeldin.... karatayi cok saglam yapan bi arkadasimiz varOGULCUKLARIM 166 kilodan 125 e dustu. Marttan beri sanirim.
Arada kacamak yapanda veriyor. Listeye iki hafta kilo bildirimi ve katilim yapinca ekliyoruz.
Canim listeyiYENA arkadasimiz yapiyo normalde. Spor listesi ve hedef listesi bende. Tatilde oldugundan ben yapiyorum.
2 hafta bildirim sarti var liste icin bu genel kural cok gelen ve bir daha gorunmeyen oldugu icin. Bu hafta bildirdin haftaya eklerim seni.
Kilo vermemek sorun olurmu hic ben 9 senedir burdayim :) listede 2 tane gebemiz var.
Zeynommm
Tamam o zaman ben minik galetalardan 6 tane yiyim o zaman buyukse bile kısmış olurumYa sen o kucuklerden 6 tane ye o zaman hem lieteye uysun hem icimiz rahat etsin bari.
Bak derininde 8 dilim ekmegi var ve kilo veriyor. Cok diyoruz dr un dedigine ama sozde kendimiz o kadar yemeyerek kilo veremiyoruz. En buyuk ispat biziz iste.
Hosgeldin.... karatayi cok saglam yapan bi arkadasimiz varOGULCUKLARIM 166 kilodan 125 e dustu. Marttan beri sanirim.
Arada kacamak yapanda veriyor. Listeye iki hafta kilo bildirimi ve katilim yapinca ekliyoruz.
Canim listeyiYENA arkadasimiz yapiyo normalde. Spor listesi ve hedef listesi bende. Tatilde oldugundan ben yapiyorum.
2 hafta bildirim sarti var liste icin bu genel kural cok gelen ve bir daha gorunmeyen oldugu icin. Bu hafta bildirdin haftaya eklerim seni.
Kilo vermemek sorun olurmu hic ben 9 senedir burdayim :) listede 2 tane gebemiz var.
Zeynommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?