Teşekkür ederim. Bugünkü bildirimim ilk hafta olsun o zaman.Hosgeldin cuma günleri yapiyoruz. Yeni arkadaşlar listeye 2. Hafta düzenli bildirimden sonra ekleniyor. Menü paylaşımı yapılıyor düzenli.
Kilo bildirimler hangi gün yapılıyor?
Menum
Saat 11 yarım kilo dondurma
Saat 15 domates soslu makarna
Saat 20 ızgara balık + salata
Balığı kendim yaptım ilk defa. 60 gr yağsiz
sen bayağı bir tecrübelisin anlaşılan bonusumhoşbulduk canım benim
ben karboyu az da olsa tüketerek menü düzenlemeye karar verdim. inşallah düzen kurarım.
3kişi gebe değilmi bonusm beni unuttunYa sen o kucuklerden 6 tane ye o zaman hem lieteye uysun hem icimiz rahat etsin bari.
Bak derininde 8 dilim ekmegi var ve kilo veriyor. Cok diyoruz dr un dedigine ama sozde kendimiz o kadar yemeyerek kilo veremiyoruz. En buyuk ispat biziz iste.
Hosgeldin.... karatayi cok saglam yapan bi arkadasimiz var @OGULCUKLARIM 166 kilodan 125 e dustu. Marttan beri sanirim.
Arada kacamak yapanda veriyor. Listeye iki hafta kilo bildirimi ve katilim yapinca ekliyoruz.
Canim listeyiYENA arkadasimiz yapiyo normalde. Spor listesi ve hedef listesi bende. Tatilde oldugundan ben yapiyorum.
2 hafta bildirim sarti var liste icin bu genel kural cok gelen ve bir daha gorunmeyen oldugu icin. Bu hafta bildirdin haftaya eklerim seni.
Kilo vermemek sorun olurmu hic ben 9 senedir burdayim :) listede 2 tane gebemiz var.
Zeynommm
Belli değil izin problemleri nedeniyle Arefe günü belli olacak oda 2 gün tatil yapabilmek için. Bayramda ailemi gorecegim sonrası muallak.Cuma gunleri.
Tatile gidicenmi gitmiycenmi?
Burda tecrubeliyim de kilo verirken degil. Bilmedigimiz duymadigimiz bisey kalmadi
Hoşgeldiiiiinnnn
Bizde oyle yapiyoruz canim. 2 kisi karatay yapiyor.
Her gun yaz menunu olurmu
evet bugün başladım. bakayım yediklerime göre düzen tutturacağım inşallah. her akşam buraya da yazarım menümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?