Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo bildirimler hangi gün yapılıyor?

Cuma gunleri.

Menum

Saat 11 yarım kilo dondurma
Saat 15 domates soslu makarna
Saat 20 ızgara balık + salata

Balığı kendim yaptım ilk defa. 60 gr yağsiz

Tatile gidicenmi gitmiycenmi?

sen bayağı bir tecrübelisin anlaşılan bonusumhoşbulduk canım benim

Burda tecrubeliyim de kilo verirken degil. Bilmedigimiz duymadigimiz bisey kalmadi

3kişi gebe değilmi bonusm beni unuttun

Gunaydin kizlar
Gece benim kucuk hanimlar yine 1de yattilar yatirmasan daha oturacaklar sabaha kadar oynasip duruyolar
Onlari yatirdiktan sonra foruma girdim okurken uyuyakalmisim ☺ simdi uyandim kaldigim yerden devam ettim ☺
Masallah topigimizi cok enerjik buldum. Insallah bende eve dondukten sonra daha aktif katilcam.
Herkese iyi pazarlar ☺

Cuma gunleri.

Tatile gidicenmi gitmiycenmi?

Burda tecrubeliyim de kilo verirken degil. Bilmedigimiz duymadigimiz bisey kalmadi
Belli değil izin problemleri nedeniyle Arefe günü belli olacak oda 2 gün tatil yapabilmek için. Bayramda ailemi gorecegim sonrası muallak.

Uyandığımdan beri Melankolik ve hafif Buhran durumları mevcut ben de...

Iki şehir de ki insan profiliyle burası arasın da çok fark var.. yaşanılan ortamın natural hali sanırım çok etkiledi beni.
Şimdi düşünüyorum da bu kargaşa bu çakallık niye ..

Eyle işte :)

Bonus 102 leri görmüşsun kuzu . Nasıl sevindim bilemezsin. Çok az kaldı ikiliye ayağını atsan ulasicaksin :)

Yalnız bana kilo aldırmissin :)
Fesatligin bu kadarı pes.
82.8 kilom. hedef listesini düzenledinmi farketmedim aklında bulunsun diye seyettim. .

simeranya7 naapon. ?

74FRIDA ve Amethyst_1 tez kendinize gelin. Bonus kişisi açık ara farkla geçiyor sizi görmuyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…