hoşbulduk canım.Hoşgeldin aramıza. .
simeranya7 naapon. ?
âsik âsik takiliyom
dün nanca aradan sonra spor salonuna gittim
60 dk sporum var
kaslarim kopuyo hamliktan
valla yatakta dönüp duruyom
çokoprensimden firca yiyom
dün bütün ev islerini de bitirdim
bugün canIm sIkILIyo
ne yapsam aceba
O ben de de oluyor hep bazen gitmek istiyorum sade bir yaşantıyaUyandığımdan beri Melankolik ve hafif Buhran durumları mevcut ben de...
Iki şehir de ki insan profiliyle burası arasın da çok fark var.. yaşanılan ortamın natural hali sanırım çok etkiledi beni.
Şimdi düşünüyorum da bu kargaşa bu çakallık niye ..
Eyle işte :)
Mutlu pazarlar..
Evimdeyim dün gece geldim haber edeyim dedim size..
Çok iş birikmiş ev de, tüm gün temizlikle uğraşmam lazım. Umarım bitiririm..
Günaydın OGULCUKLARIM, gruptan öğrendiğime gore sen de karatay diyeti yapiyormussun ve de cok basarılıymıssın. Masallah.Ben de bu diyete basladim. 4*4 luk yapamasamda uygulamaya çalışıyorum. Senin tecrubelerinden ve fikirlerinden yararlanmak isterim. Yardımcı olursan sevinirim.
hoş geldinn...
Günaydın OGULCUKLARIM, gruptan öğrendiğime gore sen de karatay diyeti yapiyormussun ve de cok basarılıymıssın. Masallah.Ben de bu diyete basladim. 4*4 luk yapamasamda uygulamaya çalışıyorum. Senin tecrubelerinden ve fikirlerinden yararlanmak isterim. Yardımcı olursan sevinirim.
O ben de de oluyor hep bazen gitmek istiyorum sade bir yaşantıya
Niye fırça yiyon :)
Pek Maço gördüm Tokatlıyı. :)
@Bonus 102 leri görmüşsun kuzu . Nasıl sevindim bilemezsin. Çok az kaldı ikiliye ayağını atsan ulasicaksin :)
Yalnız bana kilo aldırmissin :)
Fesatligin bu kadarı pes.
82.8 kilom. hedef listesini düzenledinmi farketmedim aklında bulunsun diye seyettim. .
simeranya7 naapon. ?
@74FRIDA veAmethyst_1 tez kendinize gelin. Bonus kişisi açık ara farkla geçiyor sizi görmuyormusunuz.
Mutlu pazarlar kizlar.yena gezin nasıl gecti?begendin mi buraları?
En güzeli haftasonu kaçamağıYani bizim gibi yoğun yaşamlar için sürekli sadelikte çekilmez ama bu karmaşada bi yerden sonra ööö dedirtiyor. .
İnsallah, sağolun.siz başarılı olmus muydunuz bu diyette?Karatayı ben de 4 ay uygulamıştim.
Fakat benim devamlılık sorunum oldugundan pes etmiştim. .
Umarım hedefinize sağlıkla varirsiniz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?