Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu pazarlar kızlar.
Bugün yorgun kalktım ruh Halim yerlerde bir insan sabah uyandığında nasıl yorgun olabilir?
@HasibeG sen hemşireydin galiba bişi sorsam göz dönmesi(sağa sola gidiyomus) için hangi bölüme gidilir. Netten baktığımda kbb,nöroloji, göz doktoru diye okudum fakat tam olarak nereye goturucem karar kilamadim

Bonus ellerine saglik Liste için.
60kiloyum
hergaf hoşgeldiniz kızlar.

Hosbuldum nisan34

Hoşgeldin canım tabiki olurum karatay candır menulerını yazarsan buraya bakarız beraber

Mutlu pazarlar kızlar.

hoşbulduk canım. teşekkür ederim.

Hoşgeldin canım tabiki olurum karatay candır menulerını yazarsan buraya bakarız beraber
Teşekkür ederim OGULCUKLARIM
Menum:
Sabah: 1 bardak su ilacimi almak icin,1 bardak sirkeli su, 2-3 gunkurusu kayısı,2 yumurta,peynir,10_15 zeytin,domates ,salatalik, bir bardak peynir alti suyu,bir avuç ceviz ya da findik.sabahlari genelde boyle ve en çok yediğim öğün
Ara öğün yok ama ayran,kefir,yesil cay,kahve iciyorum hepsi şekersiz
Aksam: en geç 20.00 a kadar o gün ne pisirdiysem ondan az yiyorum.ekmek kullanmiyorum,makarna,pilav cok nadir cok az yiyorum. Bulgur pilavini da haftada bir yiyorum.
Ve 2,tl su
Nasil uygun mu karataya.senin puf noktalarin nedir bu diyette

Teşekkür ederim OGULCUKLARIM
Menum:
Sabah: 1 bardak su ilacimi almak icin,1 bardak sirkeli su, 2-3 gunkurusu kayısı,2 yumurta,peynir,10_15 zeytin,domates ,salatalik, bir bardak peynir alti suyu,bir avuç ceviz ya da findik.sabahlari genelde boyle ve en çok yediğim öğün
Ara öğün yok ama ayran,kefir,yesil cay,kahve iciyorum hepsi şekersiz
Aksam: en geç 20.00 a kadar o gün ne pisirdiysem ondan az yiyorum.ekmek kullanmiyorum,makarna,pilav cok nadir cok az yiyorum. Bulgur pilavini da haftada bir yiyorum.
Ve 2,5l su
Nasil uygun mu karataya.senin puf noktalarin nedir bu diyette

Selam kızlar,
Bu hafta gelemedim hiç inanılmaz yogundu işler mesaideydim sürekli. O kadar yorulmuşumki anlatamam. Son üç gündürde grip yapıştı yakama. Hiç çekilmiyor bu havalarda hastalık bugün biraz kendimle ilgilendim bakım vs yaptım yepabildiğim kadar tabi.
Diyet bir ileri bir geri gidiyor. Dün diyetisyen randevum vardı hastayım diye gidemedim ileri bir tarihe alacagım.
Benden böyle işte ballar, sizde ne var ne yok?

YENA Topraaam,hosgeldinn

Hosbuldum canım. Kuzenin gitmiş. Allah kavuştursun. .

Mutlu pazarlar kizlar.yena gezin nasıl gecti?begendin mi buraları?

Iyi geçti canım. Son iki gün pek tatil değildi çalıştım ama genel olarak iyiydi..
Yazılacak çok şey var.. iki farklı Coğrafya arasın da bir ara düşüncelerimi ve gozlemimi uzun uzun yazarım. .
Tek kızdıgim yoğun şekil de suriyelilerin olmasi ve ciddi hakimiyet kurması oralar da.. çok yanlış politika izlenmis bu konuda..

En güzeli haftasonu kaçamağı tatil nasıldı dinlendin mi

Senin planin ne.? degisiklik olmuş sanırım.

İnsallah, sağolun.siz başarılı olmus muydunuz bu diyette?

Başarılı olmuştum evet.. 4 ay da 10 küsür kilo vermiştim...

bugün evden çıkmadım. işlerim vardı hem de dinleneyim dedim. ama insanın canı sıkılıyor

Çalışıyormusun Fulya. ?

Geçmiş olsun mehtapcım

Iyi aksamlar....

Davina gecmis olsun

Amethyst_1 hergun yurudugumu unutuyorsun herhal kurabiye isin bonusuydu

hergaf yediklerini paylas canim her gun. 5 saat kuralina, yasaklara uyuyorsan cokta bi formulu yok karatayin. En buyuk formulu leptin hormonunu calistirmak.
OGULCUKLARIM o kadar istikrarli kararli yaptiki bahardan ramazana kadar sifir kacamak. Onun buyuk sirri da iradesiydi

Hosbuldum canım. Kuzenin gitmiş. Allah kavuştursun. .

evet

Benim bütün planlar gümledi kesin bişey yok o nedenle eşim salı günü gidiyor ben de Arefe günü gidiyorum bayramdan sonra ne olacağı belli değil belki hemen geri döneceğim haftaya belli olacak kısaca sıfır plan

Adana da iki adet istediğim model elbise aldım.. uçuş uçuş Allı dallı :) pek bahtiyar oldum.. :)
Kollar uzun.. tesettür giyime göre dikilmiş ben kollarını kisalticam..

güle güle giyin canım. ben bu aralar yeni kıyafet almıyorum. azcık kilo verince eski pantalonlarımı giymeye başladım. bluzler de öyle. ee devam edersem aldıklarım elimde kalır. o yüzden alışveriş yapmayacağım.

Sabah gayet güzel arada kefir hariç hepsi olabilir kefir leptını bozar bence sabah yada aksam ögunlerınde tüket akşamda pilav ve makarna yememeye çalış
Karatayın puf noktası kaçamak ne kadar kaçamak adaptasyon o kadar zor en güzeli azami kaçamak o olmadıgı zaman tıkır tıkır gidiyor kılolar tabı ınsanız illaki olacak ama devam ettirmemek önemli ben. Ramazanda sacmaladım tekrar toparlanmak zor oldu sımdı gözüm korktu mesela gecen aksam dondurma yedim ama sabaha kadar kendime telkin verdim bu bı ogunlıktu hayrıye sabaha bunu yediğini unut ve devam et diye çok şükür öylede oldu isin özü istikrar oldu mu gitmemesi imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…