HosbuldumMutlu pazarlar kızlar.
Bugün yorgun kalktım ruh Halim yerlerde bir insan sabah uyandığında nasıl yorgun olabilir?
@HasibeG sen hemşireydin galiba bişi sorsam göz dönmesi(sağa sola gidiyomus) için hangi bölüme gidilir. Netten baktığımda kbb,nöroloji, göz doktoru diye okudum fakat tam olarak nereye goturucem karar kilamadim
Bonus ellerine saglik Liste için.
60kiloyum
hergaf hoşgeldiniz kızlar.
Hoşgeldin canım tabiki olurum karatay candır menulerını yazarsan buraya bakarız beraberGünaydın OGULCUKLARIM, gruptan öğrendiğime gore sen de karatay diyeti yapiyormussun ve de cok basarılıymıssın. Masallah.Ben de bu diyete basladim. 4*4 luk yapamasamda uygulamaya çalışıyorum. Senin tecrubelerinden ve fikirlerinden yararlanmak isterim. Yardımcı olursan sevinirim.
Mutlu pazarlar kızlar.
Bugün yorgun kalktım ruh Halim yerlerde bir insan sabah uyandığında nasıl yorgun olabilir?
@HasibeG sen hemşireydin galiba bişi sorsam göz dönmesi(sağa sola gidiyomus) için hangi bölüme gidilir. Netten baktığımda kbb,nöroloji, göz doktoru diye okudum fakat tam olarak nereye goturucem karar kilamadim
Bonus ellerine saglik Liste için.
60kiloyum
hergaf hoşgeldiniz kızlar.
Evet canım misafriler var çok şükür evimiz şenlendiHoşbuldum Hayriyecim.Kolay gelsin misafirlerin varmış. .
Teşekkür ederimHoşgeldin canım tabiki olurum karatay candır menulerını yazarsan buraya bakarız beraber
Teşekkür ederimHoşgeldin canım tabiki olurum karatay candır menulerını yazarsan buraya bakarız beraber
Mutlu pazarlar kizlar.yena gezin nasıl gecti?begendin mi buraları?
En güzeli haftasonu kaçamağıtatil nasıldı dinlendin mi
İnsallah, sağolun.siz başarılı olmus muydunuz bu diyette?
bugün evden çıkmadım. işlerim vardı hem de dinleneyim dedim. ama insanın canı sıkılıyor
Selam kızlar,
Bu hafta gelemedim hiç inanılmaz yogundu işler mesaideydim sürekli. O kadar yorulmuşumki anlatamam. Son üç gündürde grip yapıştı yakama. Hiç çekilmiyor bu havalarda hastalıkbugün biraz kendimle ilgilendim bakım vs yaptım yepabildiğim kadar tabi.
Diyet bir ileri bir geri gidiyor. Dün diyetisyen randevum vardı hastayım diye gidemedim ileri bir tarihe alacagım.
Benden böyle işte ballar, sizde ne var ne yok?
Geçmiş olsun mehtapcım
Hosbuldum canım. Kuzenin gitmiş. Allah kavuştursun. .
Iyi geçti canım. Son iki gün pek tatil değildi çalıştım ama genel olarak iyiydi..
Yazılacak çok şey var.. iki farklı Coğrafya arasın da bir ara düşüncelerimi ve gozlemimi uzun uzun yazarım. .
Tek kızdıgim yoğun şekil de suriyelilerin olmasi ve ciddi hakimiyet kurması oralar da.. çok yanlış politika izlenmis bu konuda..
Senin planin ne.? degisiklik olmuş sanırım.
Başarılı olmuştum evet.. 4 ay da 10 küsür kilo vermiştim...
Çalışıyormusun Fulya. ?
Benim bütün planlar gümledi kesin bişey yok o nedenle eşim salı günü gidiyor ben de Arefe günü gidiyorum bayramdan sonra ne olacağı belli değil belki hemen geri döneceğim haftaya belli olacak kısaca sıfır planHosbuldum canım. Kuzenin gitmiş. Allah kavuştursun. .
Iyi geçti canım. Son iki gün pek tatil değildi çalıştım ama genel olarak iyiydi..
Yazılacak çok şey var.. iki farklı Coğrafya arasın da bir ara düşüncelerimi ve gozlemimi uzun uzun yazarım. .
Tek kızdıgim yoğun şekil de suriyelilerin olmasi ve ciddi hakimiyet kurması oralar da.. çok yanlış politika izlenmis bu konuda..
Senin planin ne.? degisiklik olmuş sanırım.
Başarılı olmuştum evet.. 4 ay da 10 küsür kilo vermiştim...
Çalışıyormusun Fulya. ?
Adana da iki adet istediğim model elbise aldım.. uçuş uçuş Allı dallı :) pek bahtiyar oldum.. :)
Kollar uzun.. tesettür giyime göre dikilmiş ben kollarını kisalticam..
Sabah gayet güzel arada kefir hariç hepsi olabilir kefir leptını bozar bence sabah yada aksam ögunlerınde tüket akşamda pilav ve makarna yememeye çalışTeşekkür ederimOGULCUKLARIM
Menum:
Sabah: 1 bardak su ilacimi almak icin,1 bardak sirkeli su, 2-3 gunkurusu kayısı,2 yumurta,peynir,10_15 zeytin,domates ,salatalik, bir bardak peynir alti suyu,bir avuç ceviz ya da findik.sabahlari genelde boyle ve en çok yediğim öğün
Ara öğün yok ama ayran,kefir,yesil cay,kahve iciyorum hepsi şekersiz
Aksam: en geç 20.00 a kadar o gün ne pisirdiysem ondan az yiyorum.ekmek kullanmiyorum,makarna,pilav cok nadir cok az yiyorum. Bulgur pilavini da haftada bir yiyorum.
Ve 2,5l su
Nasil uygun mu karataya.senin puf noktalarin nedir bu diyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?