Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menu

12.00
15 tane uzum+ 1 tane galeta büyükten

14.00
Türk Kahvesi

18.00

260 gr haşlanmış makarna üstüne pişmiş domates. +1 kase yogurt

Fat secret a göre 771 kalori
Diet kolik e gore 1350 kalori aldım hangisi doğru bilmiyorum yemek faslım böylece bitti

En önemli konu kilo 91.4 hergün 100 gr garanti oldu keyifliyim

Ne kurabiyesi

Sen işini bilirsin bonusum aytanem

Merhaba kızlar uykulu uykulu sizlere yazıyorum. Sabah işten çıktım o yuzden uyumuşum oğlenden sonra

Kızlar dun gece saat 11 öğünümden sonra gece kahvaltım vardı 3 te hani arkadasla paylaşcaktım ya ben onu yapmadım daha doğrusu acıkmadık onun yerine ben gece o saatlerde 1 cay bardagı kabak çekirdeği yedim.
Sabah eve geldim ve heöem kahvaltı hazırladım

Kahvaltıdan once 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedim boğazlarımın agrısı için

Kahvaltımda saat 10 00
3 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 ceri domates 1 salatalık
1.5 az yağda pişmiş yumurta
Sekersiz cay

Kahvaltı sonrası hafif tempo evde yuruyus 30 dk.

Sonraaaaa uyumuşum 20 00 de uyandım tum diğer öğünler gitti tabiki ama akşam hemen uyanır uyanmaz geç oldu diye hazır olan yemekleri pratik olsun diye hızlıca yaptım menüm

6 yk salçalı makarna(3 dilşm ekmek yerine)
1patlıcan kozlemesi fırında üzerine 2 kk peynir ve pulbiber
1 tabak kıvırcık salata

Az biraz sonra belki birazda karpuz yerim. Henüz değil ama

Bugün gecen sene icine giremedigim 5 pantolona sigdim çok mesudum
çok güzel bir duygu canım o. ne mutlu sana. ben de önceki 4 pantalonuma giriyorum. hatta 2-3 tane daha var. sanırım onlara da giriyorum ama çıkartıp denemedim. bir bakayım

sabah 10.00
1 yumurta ve 2 dilim peynirden omlet
1 küçük haşlanmış patates
domates salatalık
3 küçük taze bardacık

öğlen 14.00
çiğ olarak 6 fındık, 5 kaju
3 küçük taze bardacık
küçük kase ev yoğurdu

akşam 18.10
1 tabak etli türlü yemeği
küçük kase ev yoğurdu
salatalık biber
1 dilim ekmek büyüklüğünde tambuğday yufka

yatana kadar 2 lt su
öğlen 1 kupa filtre kahve
akşam 1 kupa filtre kahve ve 1 bardak bol limonlu madensuyu

Isim var gelemedim bi turlu ama burasi aklimda cakil80 o nasil menu canim butun gun ac kalmissin. Canin sıkkındı ondanmı yiyemedin?
Canim istemedi açlık duymadim hatta tvde makarna gormesem yumurta yiyecektim.diet programında domatesli fesleğenli makarna gördüm öyle aklıma geldi. Akşam yürüyüşe gittim ama hava çok nemli ter içinde geri döndüm. Bu yıl çok mu nem var geçen sene bu kadar terlememistim sanki. 11 oldu ama hala çok enerjim var

Slm kizlar
Iyi geceler ya da gunaydin artik hangisini istiyorsaniz onu secin

Zeynebin alttan disi cikmak uzere cizgi seklinde olmus kasiga cin cin ediyor bu gece farkettim meger ustten 2 tane patlatmis beyaz beyaz belli oluyo 3. Yolda. Bende once alt dis cikar diye hic ustlere bakmamustim. 15 aylikken dis cikarildiginda sirasi farketmiyor demekki

Mutlu pazarlar..

Evimdeyim dün gece geldim haber edeyim dedim size..

Çok iş birikmiş ev de, tüm gün temizlikle uğraşmam lazım. Umarım bitiririm..

Hosgeldin cnm

Cnm oncelikle goz doktoruna git gerekliyse norolojiye konsultasyon eder ya da yonlendirir. Simdi nasil bir kayma oldugunu gormeden birsey diyemem anca bu sekilde yonlendirebilirim sizi. Gecmis olsun

Adana da iki adet istediğim model elbise aldım.. uçuş uçuş Allı dallı :) pek bahtiyar oldum.. :)
Kollar uzun.. tesettür giyime göre dikilmiş ben kollarını kisalticam..

Gun ayarlayip bulusabilirsek giyersin elbiseni yakindan gormus oluruz

Pazar menusu

Sabah 10:00 - 10:30 arasi
1 kk tulum, 5 zeytin, domates
2 dilim kadar ekmekle sucuklu tost
(Ekmegi belki az fazladir kesilmis parcalardi goz karari olcup bictim)

Ara 12:20
1 bardak sut+ 1 cay kasigi tarcin, 2 kucuk incir

Ara 16:30
3 tane beyaz nektarin erik gibi, 2 tane yaprak galete

Aksam 19:00
6 corba kasigi didilmis tavuk, 1 dilim cok tahilli
7-8 kasik bol otlu koz patlican, kirmizi biber saltasi
2 kucuk bardak ayran

Su 2.8 litre
35 dk tempolu yuruyus

Oglen parktaydim cikmadan sut icmistim baya tok tuttu zaten dedim ben disarda bisey yemem salatayada para vermem diye.
Yalniz aksam patlican salatasini yerken cok tedirgin oldum yanlis bisey yiyomusum gibi.
Sebze ve proteini ayni ogunde vermemis dr bir sefer sebze ise bir sefer protein yazmis.

Patlican yemek gibi olurmu diye şeettim biberde biber gerci.
Zaten bi daha kendime ayri yapicam yikayip kullanicam konserve baya tuzluydu biberdede seker yaziyo. Otlar girdigi halde tuzu azalmamisti.
Ha tadi mikemmeldi o ayri.

Şu hesabi yapanda yazanda benim insanoglu ibret almali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…