Ne kurabiyesiIyi aksamlar....
@Davina gecmis olsun
@Amethyst_1 hergun yurudugumu unutuyorsun herhalkurabiye isin bonusuydu
@hergaf yediklerini paylas canim her gun. 5 saat kuralina, yasaklara uyuyorsan cokta bi formulu yok karatayin. En buyuk formulu leptin hormonunu calistirmak.
@OGULCUKLARIM o kadar istikrarli kararli yaptiki bahardan ramazana kadar sifir kacamak. Onun buyuk sirri da iradesiydi
Ne kurabiyesi
Sen işini bilirsin bonusum aytanem
Vay arkadasAusencia pesime adam takmis hemde en narininden en ogrencisinden
Gecen hafta bi gun listemde ikindi ogununde kurabiye vardi igde onu demis :) zaten o gun ses etmemene şaştiydim.
Tabiki bunlar listeden onceki hayatimdaydi L.Ö. de yani
çok güzel bir duygu canım o. ne mutlu sana. ben de önceki 4 pantalonuma giriyorum. hatta 2-3 tane daha var. sanırım onlara da giriyorum ama çıkartıp denemedim. bir bakayımBugün gecen sene icine giremedigim 5 pantolona sigdim çok mesudum
Bugün gecen sene icine giremedigim 5 pantolona sigdim çok mesudum
Canim istemedi açlık duymadim hatta tvde makarna gormesem yumurta yiyecektim.diet programında domatesli fesleğenli makarna gördüm öyle aklıma geldi. Akşam yürüyüşe gittim ama hava çok nemli ter içinde geri döndüm. Bu yıl çok mu nem var geçen sene bu kadar terlememistim sanki. 11 oldu ama hala çok enerjim varIsim var gelemedim bi turlu ama burasi aklimdacakil80 o nasil menu canim butun gun ac kalmissin. Canin sıkkındı ondanmı yiyemedin?
Mutlu pazarlar..
Evimdeyim dün gece geldim haber edeyim dedim size..
Çok iş birikmiş ev de, tüm gün temizlikle uğraşmam lazım. Umarım bitiririm..
Mutlu pazarlar kızlar.
Bugün yorgun kalktım ruh Halim yerlerde bir insan sabah uyandığında nasıl yorgun olabilir?
Bulamiyorum sen hemşireydin galiba bişi sorsam göz dönmesi(sağa sola gidiyomus) için hangi bölüme gidilir. Netten baktığımda kbb,nöroloji, göz doktoru diye okudum fakat tam olarak nereye goturucem karar kilamadim
Bonus ellerine saglik Liste için.
60kiloyum
@hergaf hoşgeldiniz kızlar.
Adana da iki adet istediğim model elbise aldım.. uçuş uçuş Allı dallı :) pek bahtiyar oldum.. :)
Kollar uzun.. tesettür giyime göre dikilmiş ben kollarını kisalticam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?