Benim bütün planlar gümledi kesin bişey yok o nedenle eşim salı günü gidiyor ben de Arefe günü gidiyorum bayramdan sonra ne olacağı belli değil belki hemen geri döneceğim haftaya belli olacak kısaca sıfır plan
güle güle giyin canım. ben bu aralar yeni kıyafet almıyorum. azcık kilo verince eski pantalonlarımı giymeye başladım. bluzler de öyle. ee devam edersem aldıklarım elimde kalır. o yüzden alışveriş yapmayacağım.
Yena sonu da seyrettim istanbul kırmızısı ni beğendim çekimler ve tum kadro çok iyi. Serra Yılmaz a hastayim Ferzan ozpetegin tüm filmlerinde var. Galata kalesinin manzarası çok iyiydi. Herkese öyle bir teras şart
Bugün gecen sene icine giremedigim 5 pantolona sigdim çok mesudum
Merhaba kızlar uykulu uykulu sizlere yazıyorum. Sabah işten çıktım o yuzden uyumuşum oğlenden sonra
Kızlar dun gece saat 11 öğünümden sonra gece kahvaltım vardı 3 te hani arkadasla paylaşcaktım ya ben onu yapmadım daha doğrusu acıkmadık onun yerine ben gece o saatlerde 1 cay bardagı kabak çekirdeği yedim.
Sabah eve geldim ve heöem kahvaltı hazırladım
Kahvaltıdan once 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedim boğazlarımın agrısı için
Kahvaltımda saat 10 00
3 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 ceri domates 1 salatalık
1.5 az yağda pişmiş yumurta
Sekersiz cay
Kahvaltı sonrası hafif tempo evde yuruyus 30 dk.
Sonraaaaa uyumuşum 20 00 de uyandım tum diğer öğünler gitti tabiki ama akşam hemen uyanır uyanmaz geç oldu diye hazır olan yemekleri pratik olsun diye hızlıca yaptım menüm
6 yk salçalı makarna(3 dilşm ekmek yerine)
1patlıcan kozlemesi fırında üzerine 2 kk peynir ve pulbiber
1 tabak kıvırcık salata
Az biraz sonra belki birazda karpuz yerim. Henüz değil ama
menüm yok aslında bütün gün ara ara atıştırma modunda tost, yoğurt bi dilim ekmek,bikaç erik,biraz bulgur pilavı çorba,şeftali ve bol su şeklinde geçti günüm...
Hanginiz didiydi laYENA miydi
Geliyo senin çilgin deyi
Zencirini de almis geliyo valla
Eneeem atarli sevgili ne zormus
Hashasli katmerleri gömdüm onu bile gözüm görmedi
Ebabil neyin olsa ucacak o ayarsiz evsahibinin evine kizgin taslar atcagdi az daha bugün
simi ayvayi yidi yidi
Slm kizlar
Iyi geceler ya da gunaydin artik hangisini istiyorsaniz onu secin
Zeynebin alttan disi cikmak uzere cizgi seklinde olmus kasiga cin cin ediyor bu gece farkettim meger ustten 2 tane patlatmis beyaz beyaz belli oluyo 3. Yolda. Bende once alt dis cikar diye hic ustlere bakmamustim. 15 aylikken dis cikarildiginda sirasi farketmiyor demekki
Hosgeldin cnm
Cnm oncelikle goz doktoruna git gerekliyse norolojiye konsultasyon eder ya da yonlendirir. Simdi nasil bir kayma oldugunu gormeden birsey diyemem anca bu sekilde yonlendirebilirim sizi. Gecmis olsun
Gun ayarlayip bulusabilirsek giyersin elbiseni yakindan gormus oluruz
Pazar menusu
Sabah 10:00 - 10:30 arasi
1 kk tulum, 5 zeytin, domates
2 dilim kadar ekmekle sucuklu tost
(Ekmegi belki az fazladir kesilmis parcalardi goz karari olcup bictim)
Ara 12:20
1 bardak sut+ 1 cay kasigi tarcin, 2 kucuk incir
Ara 16:30
3 tane beyaz nektarin erik gibi, 2 tane yaprak galete
Aksam 19:00
6 corba kasigi didilmis tavuk, 1 dilim cok tahilli
7-8 kasik bol otlu koz patlican, kirmizi biber saltasi
2 kucuk bardak ayran
Su 2.8 litre
35 dk tempolu yuruyus
Oglen parktaydim cikmadan sut icmistim baya tok tuttu zaten dedim ben disarda bisey yemem salatayada para vermem diye.
Yalniz aksam patlican salatasini yerken cok tedirgin oldum yanlis bisey yiyomusum gibi.
Sebze ve proteini ayni ogunde vermemis dr bir sefer sebze ise bir sefer protein yazmis.
Patlican yemek gibi olurmu diye şeettim biberde biber gerci.
Zaten bi daha kendime ayri yapicam yikayip kullanicam konserve baya tuzluydu biberdede seker yaziyo. Otlar girdigi halde tuzu azalmamisti.
Ha tadi mikemmeldi o ayri.
Şu hesabi yapanda yazanda benim insanoglu ibret almali.
şuraya bir merhaba bırakıp kaçıcam
ama gelicem bi toparlanayım
Zeynebim yoluna girdi dimi hersey. Yine işine döndü eşin. ?
Çocuklar nasıl. ?
Su orucu çok mu sağlıksız sizce? 3 gün yapsam mı?
Dünkü yediklerim:)
Sabah
2 yumurtadan terayagli,sebzeli omlet
domates+salatlik
Biraz peynir + 2 zeytin
Ara
Latte + 1 adet starbucks kurabiyesi
Aksam
Coban salatasi
Yogurt
Ara
cay+ yesil cay
burcu1983 nasıl oldun canım.?
Bir çözüm bulabildinizmi. ?
Buna benzer durumu kızım da yasamistim ben de ..
Kızım krese gitmek istemiyordu eşim annesini ikna etti tamam gelicem demış oda.
Sabah oldu hazırlandık evden çıkacaz bekliyoruz gelen giden yok.. sonra aradık ulaşamıyoruz. . Bir kaç gün sonra ulaştığımızda soyledigi şey.düşünmüş taşınmış yapamazmiş eve tikili kalamazmiş.
Ve bizi haberdar etmiyor tenezzül edip.
Hatırlamak dahi istemiyorum çok üzülüyorum çok.
şuraya bir merhaba bırakıp kaçıcam
ama gelicem bi toparlanayım
Dünkü yediklerim:)
Sabah
2 yumurtadan terayagli,sebzeli omlet
domates+salatlik
Biraz peynir + 2 zeytin
Ara
Latte + 1 adet starbucks kurabiyesi
Aksam
Coban salatasi
Yogurt
Ara
cay+ yesil cay
Canım benim bugün yarın kardeşim izinliymiş o bakıyor çarşamba eşim işe gitmeyecek. Perşembe cumada ben birşeyler ayarlayacağım. Sonra bayram tatili var. Bayramdan sonra annem gelecek tabi caymazsa. Birde beraber kalmak zorundayız ve nasıl olacak bilmiyorum. Annem benim lohusalığımda bile en ufak şeyi bahane edip küsüp gitmişti. 9 aylık hamile ve doğum bejlerken bir süre bizde kalmıştı. Doktor kontrolüne gidip geldiğimde evde yemek bile yapmayan bir insandı. Yani o yüzden ayrı bir stresteyim. Umarım annem caymaz yıl sonunda doğum iznime kadar atlatabilirsek süper olacak.
Allah hakkımızda hayırlısını versin. Senin durumunda gerçekten çok can sıkıcıymış. Böyle bencil insanları anlamakta çok zorlanıyorum
Sen ne yaptın bugün işe döndün dimi nasıl geçiyor tatilden sonra ilk gün
Cumaya göre 2 kilo artıyım.. dün gece tost yedim.. bugün daha iyi başladım ama şu 2 kiloyu hemen göndersem iyi olacak..Nasıl bişey. ?
Iyi gidiyorsun neden gerek gördün. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?