Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neden peki,izin dolayısıylamı. ?
Umarim bir şekil de hayal ettiğin şekil de gelişir. .

Teşekkür ederim.. aslında ben de almıyorum pek.. bunları da uygun buldum diye aldım. .

Ilginc bir filmdi dimi. ? Ben sadece Halit Ergençi yakistiramamistim o filme :)
Ferzan hep serrayla çalışıyor evet.

Bugün gecen sene icine giremedigim 5 pantolona sigdim çok mesudum

Yaşasın.

Diyetisyenin çalışma saatine göre liste hazırlaması çok iyi ..
Bir dönem ben de vardiyalı çalışmıştım gece Vardiyası özellikle çok yıpratici.
Kolay gelsin sana...

menüm yok aslında bütün gün ara ara atıştırma modunda tost, yoğurt bi dilim ekmek,bikaç erik,biraz bulgur pilavı çorba,şeftali ve bol su şeklinde geçti günüm...

Zeynebim yoluna girdi dimi hersey. Yine işine döndü eşin. ?
Çocuklar nasıl. ?

Hadi yaaa. Ne zaman peki.?
Dur bi şaşırayim. "Vışşş torpağ başıma "

Aa izmirdemisin.? Hosgeldin...
Inşallah ayarlarız ve görüşürüz. .
Zeynepte nasıl geç çıkarmış dişleri öyle. O yüzden üçer beşer geliyorlar :)
Sorunsuz inci gibi siralansin dişleri inş.

Günaydın canım.
Neden proteinle sebze yok acabamerak ettim. Genel de et ve yoğurt önerilmiyor pek.

Selamün aleyküm...

Zeynebim yoluna girdi dimi hersey. Yine işine döndü eşin. ?
Çocuklar nasıl. ?

eşim işine döndü yenacım...herşey yoluna giricek inş...çocuklarda iyiler elh.enes dişten çok zorluyo birbuçuk yaşını devirdi alttan iki üsten 4 diş geldi diğerleride aylardır şiş ama patlamıyo ama sıkıntı veriyo sürekli huzursuz mızmız uykusuz idare ediyoruz...

burcu1983 nasıl oldun canım.?
Bir çözüm bulabildinizmi. ?

Buna benzer durumu kızım da yasamistim ben de ..
Kızım krese gitmek istemiyordu eşim annesini ikna etti tamam gelicem demış oda.
Sabah oldu hazırlandık evden çıkacaz bekliyoruz gelen giden yok.. sonra aradık ulaşamıyoruz. . Bir kaç gün sonra ulaştığımızda soyledigi şey.düşünmüş taşınmış yapamazmiş eve tikili kalamazmiş.
Ve bizi haberdar etmiyor tenezzül edip.
Hatırlamak dahi istemiyorum çok üzülüyorum çok.

Dünkü yediklerim:)

Sabah
2 yumurtadan terayagli,sebzeli omlet
domates+salatlik
Biraz peynir + 2 zeytin

Ara
Latte + 1 adet starbucks kurabiyesi

Aksam

Coban salatasi
Yogurt

Ara

cay+ yesil cay

Topraam nasılsın .
Yediklerin az değilmi.? Kurabiyeden dolayimı aksami kıstın böyle. ?

Canım benim bugün yarın kardeşim izinliymiş o bakıyor çarşamba eşim işe gitmeyecek. Perşembe cumada ben birşeyler ayarlayacağım. Sonra bayram tatili var. Bayramdan sonra annem gelecek tabi caymazsa. Birde beraber kalmak zorundayız ve nasıl olacak bilmiyorum. Annem benim lohusalığımda bile en ufak şeyi bahane edip küsüp gitmişti. 9 aylık hamile ve doğum bejlerken bir süre bizde kalmıştı. Doktor kontrolüne gidip geldiğimde evde yemek bile yapmayan bir insandı. Yani o yüzden ayrı bir stresteyim. Umarım annem caymaz yıl sonunda doğum iznime kadar atlatabilirsek süper olacak.
Allah hakkımızda hayırlısını versin. Senin durumunda gerçekten çok can sıkıcıymış. Böyle bencil insanları anlamakta çok zorlanıyorum
Sen ne yaptın bugün işe döndün dimi nasıl geçiyor tatilden sonra ilk gün

şuraya bir merhaba bırakıp kaçıcam
ama gelicem bi toparlanayım

Dünkü yediklerim:)

Sabah
2 yumurtadan terayagli,sebzeli omlet
domates+salatlik
Biraz peynir + 2 zeytin

Ara
Latte + 1 adet starbucks kurabiyesi

Aksam

Coban salatasi
Yogurt

Ara

cay+ yesil cay

Gırobiyemi yedin sen kurabiyede yesen akşam salata yogurt çok az bizim kilomuz için litfen bi daha olmasın

Hadi bakalım inss vazgeçmez gelir annen..

Is iyi gidiyor canım. Kızın sınavı var bugun. oğlan 2 saat yalnız kalıcak..aklım kalıyo öyle olunca...

Selaamlar son 2 gündür aşırı hastaydım bebeler gibi gece ateşlendim gözlerimi açamadım 2 gün saçma sapan bi beslenme düzenim oldu ve spor yapamadım dolayısıyla bugün iyiyim ama diyet açısından kötü başladım kendimi hiç tutamadım. Menümü erken yazıyorum dengelemek için sizce günü Nasıl kapatayım? Fikirlerinizi bekliyorum zira çooooook moralsizim. Hedefe ulaşmadan azmimi kaybediyorum gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…